Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, Η ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ   ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ




Γράφει ο Γεωκών 

Για να "χτυπήσεις" τον ελληνισμό, θα πρέπει να τον χτυπήσεις στη γλώσσα του και στις πολιτισμικές του ρίζες. Να τον χτυπήσεις στις "δεξαμενές", οι οποίες μπορούν και τον συντηρούν "ζωντανό" στην αιώνια "πορεία" του. 

 Να τον χτυπήσεις στα μέσα , τα οποία του επιτρέπουν να χρησιμοποιεί αυτές τις "δεξαμενές". Λογικό είναι αυτό. Οι Έλληνες είναι πνευματικά "γεννήματα" ενός συγκεκριμένου πολιτισμικού μοντέλου και οτιδήποτε τους "αποσυνδέει" από τα "αποθέματά" του, απειλεί την επιβίωσή τους ως "είδος". 


Οτιδήποτε τους στερεί τη "διαφορετικότητά", τους απειλεί, εφόσον τους ωθεί στην εξομοίωσή τους με τους υπόλοιπους λαούς ….. 

Αν τους στερήσεις τα πολιτισμικά και ιστορικά "αποθέματά" του, θα πεθάνουν από τη "δίψα". 

 Αν τους καταστρέψεις τη γλώσσα, θα τους καταστρέψεις το "ποτήρι", το οποίο τους επιτρέπει να "ξεδιψούν" όμως, αυτό το πολύ λογικό συμπέρασμα —εξαιτίας αυτής της δήλωσης— δεν είναι το ζητούμενο της σκέψης μας. 

Το πραγματικό ζητούμενο για εμάς δεν είναι να γνωρίζουμε το πώς μπορούν να πάθουν κακό οι Έλληνες ως λαός, αλλά το ΓΙΑΤΙ θα επιθυμούσαν κάποιοι να τους κάνουν κακό.

 Το ζητούμενο είναι να γνωρίζουμε τον λόγο που μπορεί κάποιους να τους ενοχλεί η "πορεία" των Ελλήνων. Το θέμα είναι να γνωρίζουμε τον λόγο, που ένας τόσο μικρός σε πληθυσμιακό επίπεδο λαός μπορεί να ενοχλεί ολόκληρους Πλανητάρχες σε ένα πεδίο δράστης τόσο τεράστιο όσο είναι η Ανατολική Μεσόγειος και η ευρύτερη Μέση Ανατολή. θα πει, για παράδειγμα, "επικράτηση" για ένα τέτοιο ασήμαντο πληθυσμιακό μέγεθος; 

 Θα επιτεθούν οι Έλληνες στους γείτονές τους και θα τους κατατροπώσουν; Πώς ορίζεται στη σύγχρονη πραγματικότητα ένας τέτοιος όρος και πόσο ρεαλιστικός μπορεί να είναι; 

Γιατί θα μπορούσε να τους ενοχλεί η Ελλάδα και οι Έλληνες και όχι οι πολύ περισσότεροι Αιγύπτιοι, Ιταλοί ή οι Τούρκοι, οι οποίοι επί αιώνες "πορεύονται" στη ν ίδια περίπου περιοχή; 

Το δύσκολο είναι να αντιληφθείς τον λόγο, που θα πρέπει ως εξουσιαστής —και μάλιστα παγκοσμίου βεληνεκούς— να φοβάσαι τόσο πολύ τους Έλληνες ...σε βαθμό μάλιστα τέτοιον, που να μεριμνήσεις εκ των προτέρων να τους κάνεις ζημιά ...

Να τους κάνεις ζημιά πριν αυτοί εκδηλώσουν τις δικές τους εχθρικές προθέσεις. Υπάρχει δηλαδή αντικειμενική βάση γι'αυτόν τον υποτιθέμενο φόβο του συστήματος εξουσίας απέναντι στους Έλληνες ή μήπως αυτή η άποψη είναι μια ακόμα αναίτια ελληνική συλλογική ψύχωση; 

Μήπως κάποιοι Έλληνες πάσχουν από κάποιο σύνδρομο καταδίωξης και φαντάζονται παντού εχθρούς; Μήπως οι πραγματικά ισχυροί παράγοντες της παγκόσμιας κοινωνίας όχι μόνο δεν ασχολούνται με τους Έλληνες, αλλά δεν τους απασχολεί καν η ύπαρξή τους; 

Όλοι όσοι ενεργούν εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι κατά "σύμπτωση" "συνοδοιπόροι" του Κίσινγκερ. Η ανθελληνική τους δράση συνήθως —και κατά "σύμπτωση"— περιορίζεται σε αυτά, τα οποία φέρεται να έχει προτείνει ο ίδιος στην περιβόητη δήλωσή του. 

Όμως, "συνοδοιπόροι" του (ψευδο) Εβραίου Κίσινγκερ δεν είναι μόνον οι ομοεθνείς του. "Συνοδοιπόροι" του είναι και κάποιοι "Έλληνες". 

 "Εκλεκτοί" Έλληνες. Αρκεί να γνωρίζεις πού να τους αναζητάς και πού "συνοδοιπορούν" με αυτόν. Για παράδειγμα, Κίσινγκερ είναι ένας από τους μεγάλους "πάτρωνες" της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ 

...Ένας από τους "πατέρες" της και σίγουρα ο ικανότερος "οδηγός" της.

 Όλοι οι Έλληνες, οι οποίοι είναι "θαμώνες" αυτής της Λέσχης, κατά "σύμπτωση" έχουν τις ίδιες με αυτόν απόψεις για την "παγκοσμιοποίηση" και άρα εκ των δεδομένων εχθρεύονται τον ελληνισμό, θεωρώντας τον μια μορφή εθνικισμού. 

Έλληνες, οι οποίοι δεν είναι τυχαίοι. Είναι άνθρωποι, οι οποίοι ανέλαβαν να κυβερνήσουν την Ελλάδα και κατά "σύμπτωση" την έφεραν στο χείλος της καταστροφής. 

Άνθρωποι, οι οποίοι απειλούν με καταστροφή τη σημερινή γενιά Ελλήνων. Άνθρωποι, οι οποίοι υπέταξαν τη σύγχρονη γενιά των Ελλήνων στους ομοεθνείς και ομοτράπεζους του Κίσινγκερ στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ....

Όμως, ακόμα κι αυτή η οικονομική καταστροφή των Ελλήνων φαίνεται ότι δεν τους φτάνει. Γιατί; Γιατί αυτή η καταστροφή δεν ευθυγραμμίζεται με τα ζητούμενα από την περίφημη δήλωση. 

Αυτοί αναζητούν την ολοκληρωτική τους καταστροφή και οι Έλληνες δεν καταστρέφονται ολοκληρωτικά μόνον με την απώλεια των χρημάτων ή των περιουσιών τους. 

Τη μεθοδολογία για την ολοκληρωτική καταστροφή περιγράφει η δήλωση, η οποία αποδίδεται στον Κίσινγκερ. Αυτήν τη δήλωση φαίνεται ότι έχουν οι πάντες υπόψη τους και αυτήν προσπαθούν να εκπληρώσουν. 

Θέλοντας όλοι αυτοί να τελειώνουν "άπαξ και δια παντός" με τους Έλληνες, την ακολουθούν κατά γράμμα. Με τις γνωστές τοκογλυφικές μεθοδεύσεις τους καταστρέφουν τους υπάρχοντες Έλληνες και με άλλες παράλληλες μεθοδεύσεις αφαιρούν τις πιθανότητες να διαιωνιστούν αυτοί ως "είδος" στο μέλλον. 

Δεν περιορίζονται μόνον στη λεηλασία της χώρας. Δεν περιορίζονται μόνον στο γενικό "ξεπούλημα" της πατρίδας μας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι αποτελούν μέλη αυτής της διαβόητης Λέσχης και υποτακτικά του Κίσινγκερ, ανέλαβαν πολλαπλούς ρόλους και καθήκοντα.

 Πέρα από τις κυβερνητικές θέσεις, που αφορούν την οικονομία, ανέλαβαν και άλλες, οι οποίες συνδέονταν με την έννοια της εκπαίδευσης. Θέσεις, από τις οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ελληνική παιδεία και την ελληνική γλώσσα. 

 Θέσεις, από τις οποίες μπορούσαν να "εξυπηρετήσουν" τις —διατυπωμένες ή όχι— απόψεις, που σίγουρα είχε το "αφεντικό" Κίσινγκερ. Θέσεις, από τις οποίες μπορούσαν να επηρεάσουν τα πολιτισμικά "φορτία", τα οποία θα λάμβαναν οι μελλοντικοί Έλληνες και άρα τη δυνατότητα επιβίωσής τους. 

Αυτό, όμως το οποίο φοβούνταν, δεν μπορούν να το αποτρέψουν. Τι φοβούνται; Αυτό, το οποίο είναι φανερό και γνωρίζουμε πλέον όλοι μας. Αυτό, το οποίο περιγράφει η περίφημη δήλωση του Κίσινγκερ. Φοβούνταν την "απειθαρχία" των Ελλήνων. 

Φοβούνταν αυτό, το οποίο μπορεί να παράγει μια απείθαρχη κοινωνία σε κατάσταση έντονης απειλής και πίεσης. Απλά πράγματα είναι αυτά. 

Το αιώνιο "αλφαβητάρι" της στρατηγικής τέχνης. Από τη στιγμή που επιλέγεις ν' αλλάξεις τον παγκόσμιο σχεδιασμό της Κοινωνίας των Εθνών και να πας σε ένα ενιαίο παγκόσμιο σύστημα, πολύ σωστά κάνεις και υπολογίζεις την πιθανή απειλή από την πλευρά των Ελλήνων. 

Από τη στιγμή που επιλέγεις να βάλεις όλους τους λαούς μέσα σε ένα κοινό σιδερένιο "κλουβί", πρέπει να πάρεις ειδικά μέτρα, αν ανάμεσα στους λαούς αυτούς βρίσκονται και οι "σιδηροφάγοι "Έλληνες. 

Από τη στιγμή που επιλέγεις να ασκήσεις ενιαία παγκόσμια εξουσία, βάζοντας τους λαούς σε έναν κοινό παρανομαστή, ευνόητο είναι ότι πρέπει ελέγχεις όλα όσα τους αφορούν. Λογικό λοιπόν ήταν αυτός ο κοινός "παρανομαστής" να τρομάζει τον Κίσινγκερ και τους ομοίους του. 

Φοβούνταν οι εμπνευστές της Νέας Τάξης μήπως οι Έλληνες σε κοινές συνθήκες για όλους τους λαούς "παράγουν" μια αντιδραστική άποψη, η οποία θα γίνει οδηγός για όλους τους υπόλοιπους, που βιώνουν παρόμοια προβλήματα εξαιτίας των ίδιων εξουσιαστών. 

Των εξουσιαστών που υπηρετεί ο Κίσινγκερ και γνωρίζει ότι εκ των δεδομένων θα έρθουν σε σύγκρουση με φαινόμενα απειθαρχίας και άρα και με τους Έλληνες. 

Το ζητούμενο και άμεση προτεραιότητα για όλους αυτούς τους "αρχιτέκτονες" της εξουσίας ήταν να απαλείψουν κάθε πιθανότητα να υπάρχουν Έλληνες, όταν θα γκρεμίζονται "στεγανά" των εθνών. 

Από τη στιγμή που είχαν λάβει την απόφαση να χτίσουν τη Νέα Τάξη, έπρεπε πάση θυσία να επιλύσουν το πρόβλημα των Ελλήνων ...Έπρεπε όλοι αυτοί να φροντίσουν να υπάρχουν μόνον αδύναμα και πειθήνια "ελληνοειδή" και όχι αναρχικοί κι ατίθασοι Έλληνες, όπως πολύ σωστά φέρεται να τους χαρακτήρισε ο Κίσινγκερ. 

Έπρεπε αυτοί οι Έλληνες να είχαν ήδη απαλειφθεί, όταν οι εξουσιαστές θα αποφάσιζαν να εκδηλώσουν την παγκόσμια επίθεσή τους, προκειμένου να γκρεμίσουν αυτά τα "στεγανά". Άρα, τη ΣΩΣΤΗ δουλειά, που κάνουν τώρα εις βάρος των Ελλήνων, θα έπρεπε να την κάνουν τη δεκαετία του 70 ή του 80.

 Να την έκαναν τότε, ώστε να μην τους έβρισκαν μπροστά τους, όταν θα είχαν ανάγκη να "πλάσουν" την ομοιογενή "σούπα" των λαών με βάση τα δεδομένα της Νέας Τάξης. 

Έπρεπε ήδη να την είχαν κάνει από εκείνες τις δεκαετίες, ώστε να μην τους είχαν απέναντί τους, όταν το 1991 εξαπέλυαν την παγκόσμια επίθεση ...Την παγκόσμια και συνδυασμένη επίθεση του Μπους του πρεσβύτερου στο Ιράκ . 

Το 1991 δεν έπρεπε να υπάρχουν ατίθασοι και αναρχικοί Έλληνες, γιατί εκείνοι θα αντιδρούσαν απρόβλεπτα. Εκείνοι θα εκλάμβαναν την επίθεση ως πρόκληση και θα πολεμούσαν εναντίον των επιτιθέμενων.

 Εκείνοι θα δημιουργούσαν την επικίνδυνη γνώση του σήμερα. Τώρα είναι πλέον πολύ αργά, γιατί στην "ωκεάνια" Νέα Τάξη μπήκαν αυθεντικοί ελληνικοί "καρχαρίες" και αυτοί δεν ελέγχονται, εφόσον έχουν προλάβει να αναπτύξουν τη γνώση τους. Όλοι αυτοί κινούνται, μετακινούνται και μπορούν να σε χτυπήσουν από παντού ...και όχι μόνον από την Ελλάδα. 

Ακόμα και την Ελλάδα να διαλύσεις ως κράτος, δεν θ' απαλλαγείς από τους Έλληνες. Κινούνται με την "ταχύτητα" του ιντερνετικού "φωτός" και μπορούν σε χτυπήσουν απ' οπουδήποτε…. 

. Να σε χτυπήσουν πιο γρήγορα και πιο θανατηφόρα από τον πιο γρήγορο διηπειρωτικό πύραυλο. Γιατί; Γιατί στην κοινωνία της γνώσης, αν αυτοί έχουν προλάβει ν' αναπτύξουν τις καταστροφικές τους γνώσεις, τότε μπορούν να τις εξαπολύουν προς πάσα κατεύθυνση με απίστευτες πλέον ταχύτητες. 

Πού έγινε το ΛΑΘΟΣ τους; Ενώ γνώριζαν πολύ ΣΩΣΤΑ ότι οι Έλληνες ήταν απειλή και έπρεπε να εξουδετερωθούν με τον επίσης ΣΩΣΤΟ τρόπο, δεν κινήθηκαν εγκαίρως και άρα στο ΣΩΣΤΟ χρόνο. 

Καθυστέρησαν και έχασαν τις κρίσιμες δεκαετίες. Αυτό, το οποίο έπρεπε να κάνει ο επίσης δικός τους Ανδρέας Μινέικο, το άφησαν να κυλήσει στα χέρια του "επόμενου" Γιωργάκη Τσάντ . 

Καθυστέρησαν, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς μπορεί να "παράγει" η ελληνική κοινωνία ως απειλή, ενώ αυτό ήταν περιττό. 

Απλά πράγματα. Το αν σε απειλεί η ελληνική κοινωνία με ένα "πιστόλι" ή ένα "μαχαίρι" ή ένα "σφυρί", ελάχιστα σε απασχολεί, αν έχεις προλάβει να της κόψεις τα "χέρια" πριν προλάβει να το δημιουργήσει. Εκεί έκαναν το λάθος οι (ψευδο)Εβραίοι. 

Ήταν άπληστοι και περίεργοι. Δεν γνώριζαν τι ακριβώς ήταν αυτή η απειλή και περίμεναν να τη δουν, θεωρώντας εντελώς εσφαλμένα ότι πάντα θα είχαν τα περιθώρια να την προλάβουν. 

Προφανώς υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και υποτίμησαν τις δυνατότητες των Ελλήνων. "Μέθυσαν" από την ισχύ τους. Θεώρησαν πως ήταν τόσο δυνατοί, ώστε, ακόμα κι αν οι Έλληνες κατόρθωναν να δημιουργήσουν το νέο απειλητικό αντιεξουσιαστικό "μαχαίρι", θα τους το αποσπούσαν από τα "χέρια", αυξάνοντας την ισχύ του δικού τους "οπλοστασίου" στη μάχη τους εναντίον των λαών. 

Νόμιζαν ότι αυτό, το οποίο κατάφεραν υπέρ των συμφερόντων τους με τη φιλοσοφία των αρχαίων Ελλήνων θα το επαναλάμβαναν και με την οποιαδήποτε νέα ελληνική γνώση. 

Ήταν πολύ δυνατοί και πολύ "μεθυσμένοι", για να εντοπίσουν τους πραγματικούς κινδύνους. Ότι έκαναν, σύντομα θα αποδειχθεί λάθος, εφόσον στηριζόταν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. 

Οι Έλληνες πρόλαβαν και δημιούργησαν τα "όπλα", τα οποία μπορούν να καταστρέψουν την Νέα Τάξη και τους (ψευδο)Εβραίους ιδιοκτήτες της. Δυστυχώς γι'αυτούς τους τελευταίους θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους. Θα αποδειχθεί ότι πολύ σωστά φοβούνταν τους απείθαρχους Έλληνες. 

Θα αποδειχθεί ότι πολύ σωστά και έγκαιρα εκτιμούσαν ότι θα τους δημιουργήσουν πρόβλημα σε πολύ μεγάλους και ζωτικούς για τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα γεωγραφικούς χώρους. 

Δυστυχώς γι'αυτούς ότι φοβούνταν θα το βρουν μπροστά τους. Δεν πρόλαβαν να κάνουν αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουν και τα γνώριζαν και τώρα είναι πλέον αργά για να τα κάνουν. 

Οι Έλληνες έχουν ήδη "παράγει" τη γνώση, η οποία θα τους επιτρέψει να επηρεάζουν τον περίγυρό τους και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα των Πλανηταρχών. 

Οι Έλληνες δεν είναι απλά αήττητοι ...Οι Έλληνες είναι νικητές, όπως φοβούνται όλοι αυτοί. Οι Έλληνες στην πραγματικότητα έχουν νικήσει πριν καν ξεκινήσει η μάχη. 

Το "θηρίο" επέστρεψε και απλά απέδειξε τα αυτονόητα γι'αυτό. Σε νικά πριν καν σκεφτείς ποιο είναι το πεδίο της μάχης και πώς πρέπει να αγωνιστείς εναντίον τους. 

Το πιο γρήγορο και θανατηφόρο "θηρίο" στην ιστορία της ανθρωπότητας επέστρεψε πιο εξελιγμένο από ποτέ. 

Ο ελληνισμός επέστρεψε για να συγκρουστεί με τον προαιώνιο εχθρό του. Ο Σιωνισμός έχει ήδη χάσει τη μάχη και απλά δεν γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. 

Η ελληνική "λάμα" του έχει κόψει τόσο γρήγορα το κεφάλι, που δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος ότι αποκεφαλίστηκε. Ακόμα κι αν ένιωσε ήδη το "χτύπημα", δεν κατάλαβε ότι αυτό ήταν ένας θανατηφόρος ακρωτηριασμός. Βλέπουμε "ζόμπι" της εξουσίας, που αγνοούν ότι είναι ήδη "νεκροί. 

Στην πιο άσχημη για τους Έλληνες περίοδο, θέλουμε να τους στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς. Σε μια Ελλάδα βυθισμένη στην απελπισία και την κατήφεια, θέλουμε ν' ανοίξουμε ένα πραγματικό "παράθυρο" ελπίδας. 

Το λάθος, το οποίο έκαναν οι ισχυροί, θα το πληρώσουν. Θέμα χρόνου είναι να "επιστρέψουν" οι Έλληνες. Θέμα χρόνου είναι να ανακτήσουν την υψηλή θέση που τους ανήκει . Μετά από μια δύσκολη πορεία αιώνων είναι θέμα χρόνου η ολική επαναφορά τους. 

Οι Έλληνες θα νικήσουν τους εχθρούς τους. Εχθρούς, οι οποίοι θα πληρώσουν ακριβά την αλαζονεία και την αμετροέπειά τους. Εχθρούς, οι οποίοι ακόμα και σήμερα τους διαβάλουν και τους πολεμούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Εχθρούς, οι οποίοι αμφισβητούν ακόμα και την αυθεντικότητα της καταγωγής τους.




Όλα αυτά είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν. Είμαστε σίγουροι ότι οι σύγχρονοι Έλληνες στο άμεσο μέλλον... Θα δώσουν λύσεις ….Θέμα χρόνου είναι ν' ανοίξουν τα "χαρτιά" των Ελλήνων. Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα. 

Έφτασε η ώρα να αποκαλυφθεί. Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα. Η γνώση, την οποία οι Εβραίοι έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν στην ανάπτυξή της ...και δεν πρόλαβαν... 

Η γνώση, η οποία θα εγκλωβίσει για πάντα τους εκ νέου διωκόμενους Εβραίους στην "έρημο" της αφάνειας και του "θανάτου" και θα βοηθήσει τους Έλληνες να επιβιώσουν για χιλιάδες χρόνια ...Η γνώση της τελικής νίκης και της αιώνιας Δόξας.




2 σχόλια:

  1. Ωραία τα λόγια στο χαρτί αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.Ποιοι Έλληνες θα σηκώσουν κεφάλι;Οι νέοι έχουν φύγει κι όσοι έμειναν ξοδεύουν το χρόνο τους στις καφετέριες γιατί είναι άνεργοι και περιμένουν το χαρτζηλίκι του παππού .Οι συνταξιούχοι ή οι θηλυπρεπείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν μιλήσει και γράψει Άγιοι άνθρωποι γι΄αυτά...Δεν περιμένουμε από τους ανθρώπους την "ανατροπή"...Ο Θεός ο ίδιος θα κάνει την ανατροπή...Όλα αυτά που γράφονται είναι η "αντανάκλαση" του Σχεδίου Του Θεού στον υλικό κόσμο...

      Διαγραφή