Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

ΕΝΩ ΟΙ JOKERS ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...


 JOKERΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΙ ΘΡΗΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ  «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ»
Γράφει Ο Θύμιος Παπανικολάου

Μας πλημμύρησαν, σαν νεροποντή, οι θρήνοι των ηθικολόγων υποκριτών για την «παραβατικότητα» των νέων, το «ακατάλληλο» του Joker, τους «νόμους που πρέπει να τηρούνται» και άλλες καθεστωτικές κατηχήσεις φαιού χρώματος…

Φυσικά, όλοι αυτοί οι «εραστές» της «τάξης», των «νόμων» και της «ηθικής» ξέχασαν κάποια ΟΥΣΙΩΔΗ ζητήματα:

α). Ότι οι Νόμοι και η Ηθική είναι κατασκευασμένα από τους δουλοκτήτες για του δούλους τους από τους ληστές και δημίους (τους θύτες) για τα θύματά τους…

β). Ότι και αυτούς τους νόμους και αυτήν την Ηθική που κατασκευάζουν οι μαφιόζοι του χρήματος και οι πολιτικοί υπηρέτες τους, τους ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ και ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΟΥΝ, πρώτοι, οι ίδιοι αυτοί μαφιόζοι του χρήματος και οι πολύχρωμες πόρνες τους (πολιτικές δημοσιογραφικές, ακαδημαϊκές και CIA).

γ). Ξεχνούν, επίσης όλοι αυτοί οι Φιλισταίοι που «θίχτηκαν» από την παραβατικότητα των νέων και τούτο: Ότι δεν υπάρχει Ιστορική Εξέλιξη δίχως να γκρεμιστούν οι «σιδεριές» που «κλειδώνουν τις κοινωνίες στη στασιμότητα και την ΥΠΟΤΑΓΗ στα κατεστημένα.

Δηλαδή, δίχως να γκρεμιστούν οι Νόμοι και η Ηθική των τυράννων και των εκφυλισμένων κοινωνιών.

Δίχως να γκρεμιστούν οι νόμοι των νέων αποικιοκρατών και η «Ηθική» του 4ου Ράιχ, υπάρχει καμία περίπτωση να σωθεί η Ελλάδα;

Οι ηθικολόγοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ μιλάνε ενάντια στη Νέα Τάξη, αλλά δηλώνουν ΥΠΟΤΑΓΗ στους «νόμους» και την «Ηθική» της Νέας Τάξης!!!

Βεβαίως, όλη αυτή η θύελλα της «ηθικής αγανάκτησης» για τους «παραβάτες ανήλικους» είναι και δόλια και μοχθηρή και ΓΕΛΟΙΑ και άκρως ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ.

Όλα αυτά τα αναδεικνύει το παρακάτω, πολύ εύστοχο, μικρό σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη.
(Να μια φορά που δεν μας προκαλεί αλλεργία ο Μαστοράκης).

Εδώ θα τελειώσουμε με τούτο: Αυτό που δεν αντέχουν στο έργο «Joker» είναι ότι σ’ αυτό, ΟΧΙ μόνο, καθρεφτίζεται η βαρβαρότητα της κοινωνίας τους (η καπιταλιστική ΦΡΙΚΗ), αλλά και οι ενστικτώδεις δυνάμεις της καταστροφής αυτής της κοινωνίας.

Η καπιταλιστική ΦΡΙΚΗ έχει φτάσει στα έσχατα όριά της. Οι παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας, κάτω από την ασφυκτική πίεση των καπιταλιστικών σχέσεων έχουν μεταμορφωθεί σε δυνάμεις καταστροφικές, σε δυνάμεις που καταστρέφουν τα ΠΑΝΤΑ και οδηγούν τον άνθρωπο στην απελπισία και στην τρέλα της αυτοκαταστροφικής έκρηξης.

Αυτήν την απελπισμένη και λυσσώδη ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ τρέμουν όλοι αυτοί οι ηθικολόγοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ της «Τάξης» και «Νόμων»…

Αυτή τρέμουν και τα γραφειοκρατικά «κομμουνιστικά» ιερατεία, μη μπορώντας να κατανοήσουν ότι είναι και τα ίδια ΥΠΕΥΘΥΝΑ γι αυτές τις λαϊκές εκρήξεις καταστροφής και «παραβατικότητας» που συσσωρεύονται στα σπλάχνα του καπιταλιστικού κόσμου.

Εάν η «αριστερά» δεν ενσωματωνόταν στο σύστημα οι λαϊκές εκρήξεις που κυοφορούνται θα είχαν πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΤΟΧΟ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου