Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ...


ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;



Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας


Στο κοινό Ανθολόγιο των τάξεων Γ' και Δ' Δημοτικού και στη σελίδα 79, υπάρχει κείμενο με τίτλο :"Τότε που πήγαμε βόλτα τον Επιτάφιο"

Σας ερωτώ, κυρία Υπουργέ : Με αυτό το περιπαικτικό τίτλο, αναπτύσσεται η Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση των μικρών μαθητών μας ή περιπαίζονται τα Ιερά και τα Όσια μας;


Η απάντηση στο ερώτημα μου αυτό είναι πολύ εύκολη : Με το κείμενο αυτό, όχι μόνο δεν αναπτύσσεται η Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση των μικρών μαθητών, αλλά αντιθέτως περιπαίζονται με κατάπτυστο τρόπο, τα Ιερά και τα Όσια μας!!!

Στο σημείο αυτό σας κάνω γνωστό, κυρία Υπουργέ ότι : Με τέτοια κείμενα σαν το παραπάνω, είναι πλημμυρισμένα, όλα τα βιβλία γλώσσας και του Δημοτικού και του Γυμνασίου!!!.

Επίσης τα εν λόγω βιβλία γλώσσας είναι γεμάτα με ανθελληνικά κείμενα, που δεν προάγουν την Εθνική συνείδηση των μαθητών μας!!!

Ενδεικτικά σας αναφέρω ένα ανθελληνικό κείμενο, που υπάρχει στο βιβλίο γλώσσας της Ε' τάξης του Δημοτικού, στο α' τεύχος και στις σελίδες 44-45 και έχει τίτλο :

"Η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο το 1940 κι εμείς κρυφτήκαμε στο υπόγειο".

Σας ερωτώ, κυρία Υπουργέ : Με αυτό το ανθελληνικό τίτλο αναπτύσσεται το Εθνικό φρόνημα των μαθητών μας ή επιδιώκουν με τέτοια κείμενα να περάσουν στη συνείδηση των μικρών μαθητών μας, ότι οι Έλληνες είναι δειλοί και με το παραμικρό τρέχουνε να κρυφτούνε!!!.

Η απάντηση στο ερώτημα μου αυτό είναι πάλι πολύ εύκολη : Με το κείμενο αυτό, όχι μόνο δεν αναπτύσσεται η Εθνική συνείδηση των μικρών μαθητών μας, αλλά αντιθέτως με τέτοιου είδους ανθελληνικά κείμενα, επιδιώκουν να περάσουν στις τρυφερές ψυχές των μικρών μαθητών μας, ότι οι Έλληνες δεν είναι γενναίοι και ανδρείοι και αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν τα δύσκολα!!!.

Κυρία Υπουργέ

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα που έχω κάνει πάνω σε όλα τα βιβλία γλώσσας και του Δημοτικού και του Γυμνασίου, σας δηλώνω με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι, τα εν λόγω βιβλία είναι : Νεοταξικά, ανθελληνικά και αντιχριστιανικά!!!

Επίσης σας δηλώνω με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι :

1) Σε κανένα, απ' αυτά τα άθεα και Νεοταξικά βιβλία γλώσσας, δεν υπάρχει καμία σοβαρή αναφορά (έστω και υπό μορφή υποσημείωσης) για Τον Θεάνθρωπο Χριστό μας και Την Υπεραγία Θεοτόκο μας!!!

2) Σε κανένα απ' αυτά τα άθεα και Νεοταξικά βιβλία γλώσσας, δεν υπάρχει καμία σοβαρή αναφορά στις ιστορικές μνήμες μας!!!

3) Σε κανένα απ' αυτά τα άθεα και Νεοταξικά βιβλία γλώσσας, δεν υπάρχει ένα Δημοτικό τραγούδι!!!

Αντίθετα τα εν λόγω Νεοταξικά βιβλία είναι πλημμυρισμένα με συνταγές μαγειρικής και με κείμενα χαμηλού πολιτιστικού επιπέδου, όπως το παρακάτω :

"Ένα βράδυ η γιαγιά μου κάπνιζε το μαύρο της πούρο, ενώ εγώ μισοκοιμόμουν μακάρια στη ζεστή αγκαλιά της" (Από το Ανθολόγιο Λογοτεχνικών κειμένων της 5ης και 6ης τάξης του Δημοτικού, σελίδα 85).
Κυρία Υπουργέ

Όλοι αυτοί οι επίορκοι εκπαιδευτικοί που έγραψαν αυτά τα άθεα και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας, (εκτελώντας τις εντολές της Σιωνιστής-Μασονικής Νέας Τάξης Πραγμάτων), θέλουν να κρατήσουν τα Ελληνόπουλα :

Μακριά από Τον Γλυκύτατον Ιησού Χριστό μας!!!.

Μακριά από την Ορθοδοξία μας!!!.

Μακριά από τις ιστορικές μνήμες μας!!!.

Μακριά από τις παραδόσεις και τις αξίες της Φυλής μας!!!.

Μακριά από τα ιδανικά του Γένους μας!!!

Κυρία Υπουργέ

Όλοι αυτοί οι εφιάλτες εκπαιδευτικοί της Παιδείας μας, που έγραψαν αυτά τα άθεα και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας :

Καθυβρίζουν την Πίστη μας!!!.

Διακωμωδούν τα Ιερά και τα Όσια μας!!!.

Ασεβούν απέναντι Στον Ιησού Χριστό μας!!!.

Ευτελίζουν το αθάνατο έπος του 1940 και την ευλογημένη Επανάσταση του 1821!!!

Για να έχετε, κυρία Υπουργέ, μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα, όλων αυτών των βλάσφημων, ανθελληνικών και αντιπαιδαγωγικών κειμένων που εμπεριέχονται στα άθεα και Νεοταξικα βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, σας παραπέμπω στο εξαιρετικό και αποκαλυπτικό βιβλίο με τίτλο : ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, του ηρωικού και φλογερού Δασκάλου-Θεολόγου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ από το Κιλκίς!!!.

Κυρία Υπουργέ της Παιδείας.

Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου προς το αξιοσέβαστο πρόσωπο σας, θέλω να σας τονίσω με έμφαση τούτα τα παρακάτω λόγια :

Από τη μια μεριά τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, που δυστυχώς με απόφαση σας, τα διατηρείται ακόμη μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, (παρά το γεγονός ότι κρίθηκαν αντισυνταγματικά από το Συμβούλιο Επικρατείας) και από την άλλη μεριά τα άθεα και Νεοταξικά βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, μετατρέπουν τους μαθητές μας σε "σύγχρονους γενίτσαρους" (χωρίς Αγάπη προς την Πατρίδα και χωρίς Πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας!!!).

Εδώ αισθάνομαι την ανάγκη , κυρία Υπουργέ, να σας υπενθυμίσω ότι, το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας, σας υποχρεώνει (αφού είστε επικεφαλής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων), ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΩΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ, με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση!!!

Εσείς όμως, κυρία Υπουργέ, αυτό το Συνταγματικό καθήκον σας, δυστυχώς δεν το επιτελείται, αφού υποχρεώνεται τους μαθητές μας (κατά παράβαση του άρθρου 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας) να διδάσκονται τόσο τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, όσο και τα άθεα και Νεοταξικά βιβλία γλώσσας, τα οποία σας υπενθυμίζω ότι μπήκαν μέσα στα Σχολεία μας το Σεπτέμβρη του 2006 με έγκριση της τότε Υπουργού Παιδείας Κας Μαριέτας Γιαννάκου, της Κυβέρνησης του Κου Κώστα Καραμανλή!!!
Τέλος, ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός, σας δηλώνω ευθαρσώς ότι :

Εάν συνεχίσετε να κρατάτε μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας αυτά τα βλάσφημα, αυτά τα ανθελληνικά και αυτά τα αντιχριστιανικά βιβλία, παραβιάζετε το Σύνταγμα και συγκεκριμένα το άρθρο 16 παράγραφος 2 και κάνετε κατάχρηση εξουσίας και εσείς ως εξαίρετη Νομικός που είστε, γνωρίζετε περισσότερο από κάθε άλλον ότι :

Η κατάχρηση εξουσίας, είναι ένα σοβαρό ποινικό αδίκημα!!!


 Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου