Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ...


 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 



Γράφει και κοινοποιεί  Γεωκών 

Yβρίδιο….Υβριδισμός = η διαρκής ανάμειξη των πολιτισμών. (η θεωρία της παγκοσμιοποίησης ) 

Μια έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS…. Προειδοποιούσε για υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος.

Η αμερικανική μελέτη σημειώνει ότι στην Ελλάδα το μεταναστευτικό ρεύμα έχει δημιουργήσει μια διευρυμένη μουσουλμανική κοινότητα. 

( Στην Αθήνα υπάρχουν 500.000 μουσουλμάνοι, ενώ συνολικά στη χώρα είναι πάνω από 1,8-2 εκ. μουσουλμάνοι.)

Η Τουρκία υποδαυλίζει το μεταναστευτικό ρεύμα των μουσουλμάνων προς την Ελλάδα, ενώ και οι μυστικές της υπηρεσίες έχουν αναλάβει δράση εντός και εκτός της χώρας. Σκοπός της τουρκιας είναι να δημιουργήσει στην Ελλάδα μια διευρυμένη μουσουλμανική μειονότητα η οποία θα είναι υπό τον έλεγχό της.

Ὅταν θά δεῖτε καί ξεκινήσουν τά γεγονότα μήν βγεῖτε ἀπό τό σπίτι οὔτε γιά ψωμί. Κλεῖστε τά παράθυρα καί τά παντζούρια. Μήν ἀφήσετε τίποτε ἀνοικτό. Καί περιμένετε. 

Λίγο θά κρατήσει, στά δάκτυλα τοῦ ἑνός χεριοῦ θά εἶναι οἱ ἡμέρες …….Πιό πολύ θά ὑποφέρουν στήν Ἀθήνα, στήν Κρήτη καί τήν Πάτρα. Στή Θεσσαλονίκη καί τίς ἄλλες μεγάλες πόλεις τά πράγματα θά εἶναι πιό ἤπια. Θά ἐπέμβει ἡ Παναγία. anargyros61

«Πὲς εἰς αὐτοὺς ποὺ ἀνησυχοῦν ὅτι τὸ τέλος ἐγγίζει! Ναί, θέλει διεξαχθεῖ πόλεμος εἰς γειτονικὰ κράτη καὶ ἐντός τῆς χώρας θὰ διεξαχθοῦν διαταραχὲς anargyros61

(ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ)…

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ …

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ …

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ..

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 200.000 ΜΕ 300.000 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …

(ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΕΣ 6, 7 ΚΑΙ 11). anargyros61…

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ:

1)ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ / thriskia/orthodox 

2) ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.

( Τό πρῶτο καί κύριο εἶναι τό νερό, γιατί πρῶτα θά χτυπήσουν τίς δεξαμενές τοῦ νεροῦ.) anargyros61

3) ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΠΟΛΥ, ΕΝΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΥΡΙΑΣ).

ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Γ΄ΠΠ (ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΙΡΑΝ).

Δ. Δημόπουλου (Συγγραφέας ) : Ιδανικό των αρχαίων Ελλήνων ήταν το “όμαιμον” και το“ομόσπορον έθνος”. Ο βαρύτερος χαρακτηρισμός, τον όποιον είχαν δημιουργήσει οι Έλληνες για τον άνθρωπο, ήταν η λέξις“ύβρις”, η οποία σήμαινε αλαζονεία του ανθρώπου έναντι της θείας βουλήσεως. 

Η λέξη αυτή απεδόθη λοιπόν και στην ανάμειξη ειδών και φυλών, “υβριδισμός” απεκλήθη η τάση για φυλετικές μείξεις και “υβρίδια” οι μειγαδικοί απόγονοι. Η φυλετική μείξη ήταν αποκρουστική πάντα στην Ελλάδα, στις υψηλής πολιτιστικής τουλάχιστον στάθμης εποχές της.

Υπάρχει πράγματι σήμερα μια διεθνής συνωμοσία εναντίον του ανθρωπίνου εθνισμού. Συνωμοσία, στην οποία συμμετέχουν συμφέροντα οικονομικά μεγάλης ολκής, συμφέροντα κρατικά υπερδυνάμεων, συμφέροντα ιδεολογικά. 

Μία ανίερη συνωμοσία έχει διεθνώς εξυφανθεί, με προπέτασμα τον Ο.Η.Ε., με στόχο να κάμψει τις εθνικές διακρίσεις μεταξύ των λαών, να μειώσει έτσι την εθνική αυθυπαρξία και βούλησή τους και να τους καταστήσει υποχείρια αυτών των συμφερόντων.

 Ο στόχος είναι όντως ανίερος, είναι πραγματική «ύβρις»… Προσπαθούν να δημιουργήσουν «ενιαία ανθρωπότητα» (One World) και «ενιαίο άνθρωπο»

Κάθε μείξη με ετερογενή στοιχεία αλλάζει και την ψυχή τού λαού.

Κάθε εισχώρηση λοιπόν αλλοφύλων στον εθνικό κορμό διευρύνει τον φυλετικό γονότυπο κατά το εύρος του ξένου γονοτύπου. Έτσι, πρώτον μεν δημιουργούνται απόγονοι πολυποίκιλοι, χωρίς σωματική και πνευματική ομοιομορφία…

Τα επακόλουθα θα είναι η πτώση του ομοπνόου και της ομοψυχίας και η πτώση των καλών ιδιοτήτων στον λαό. Η φυλή με τις μείξεις μετατρέπεται σε άμορφη μάζα. Μια Μάζα χωρίς ιδανικά, χωρίς Πόθους, χωρίς Μύθους, μ’ άλλα λόγια, χωρίς την ζωοποιό Φυλετική Ψυχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου