Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ:ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ


ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΠΩΛΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ!
ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ:
«ΠΡΟΔΟΤΕΣ»!

ΒΙΝΤΕΟ



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ
(1983 - 2018)


Ελάχιστος φόρος τιμής στον ΗΡΩΑ που έπεσε μαχόμενος υπέρ τής Πατρίδας μας.

Αιωνία του η μνήμη.

Με την πρόφαση, τάχα, να μην ανάψουν τα... αίματα από μερικούς... "θερμοκέφαλους", η... ελληνική (;) κομματική ιντελιγκέντσια  τηρεί σιγή ιχθύος συμπορευόμενη με τις αλβανικές αρχές οι οποίες για ευνόητους λόγους ακόμα δεν έχει βγάλει το πόρισμα για την δολοφονία τού Ήρωα. 

Ωστόσο, συνένοχες ούσες οι... ελληνικές (;) κυβερνήσεις στο έγκλημα δεν έχουν πράξει τίποτα μ’ αποτέλεσμα να προσβάλλεται
το πατριωτικό συναίσθημα τού ελληνικού Λαού.

Αν πραγματικά ενδιαφερόντουσαν για τα εθνικά μας θέματα και αξιοπρέπεια θα έπρεπε από μήνες τώρα να ζητήσουν από την 
αλβανική κυβέρνηση να εξηγήσει το έγκλημα και όχι να παράσχουν συγκάλυψη και στρατιωτική προστασία στις γειτονικές χώρες που είναι πασίγνωστες για την ευαισθησία τους και συμμετοχή στην διακίνηση ναρκωτικών απαγορεύοντας, ταυτόχρονα, στους ντόπιους και απάτριδες, τζογαδόρους να επισκέπτονται τα… χάρτινα καζίνο και να ξοδεύουν σ’ αυτά αμύθητα ποσά κάθε χρόνο.
Ν. Κ, 

Μνημόσυνο Κατσίφα: «Λεβέντη μου, δεν θα ξεριζώσουν το έθνος μας», συγκλονίζει η τραγική μητέρα


Μετ’ εμποδίων φίλοι του κατάφεραν να φτάσουν στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο εξαιτίας του μπλόκου από την αλβανική αστυνομία - Αρκετοί αναγκάστηκαν να γυρίσουν στην Ελλάδα, αφού θεωρήθηκαν ύποπτοι για πρόκληση εντάσεων - 

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, αλλά και οργής τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Συγκλόνισαν οι κραυγές σπαραγμού της τραγικής μητέρας.

Η μητέρα του άτυχου 35χρονου κατήγγειλε τις αλβανικές αρχές για το μπλόκο που έστησαν στα σύνορα, με αποτέλεσμα πολλοί να μην καταφέρουν να βρεθούν κοντά στην οικογένεια.

Συντετριμμένη από την απώλεια του παιδιού της, η Βασιλεία Κατσίφα φώναξε: «Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου! Είμαστε γηγενείς Έλληνες χριστιανοί… Δε θα ξεριζώσουν το έθνος μας!».

Μετ’ εμποδίων φίλοι του κατάφεραν να φτάσουν στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο. Αρκετοί αναγκάστηκαν να γυρίσουν στην Ελλάδα, αφού θεωρήθηκαν ύποπτοι για πρόκληση εντάσεων.

Αισθητή ήταν όμως η παρουσία της αστυνομίας και στα γύρω χωριά, όπως καταγγέλλουν ομογενείς που ζουν στην περιοχή και έπεσαν σε αστυνομικά μπλόκα όταν επιχείρησαν να φτάσουν στους Βουλιαράτες.

Η οικογένεια άνοιξε το σπίτι της στον κόσμο που έφτασε στο χωριό για να τιμήσει τη μνήμη του 35χρονου.



Δείτε το βίντεο


Βίντεο: himara.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου