Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΙ 25 ΝΤΑΛΙΚΕΣ -ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ- ΑΠΟ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ; - ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!


ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ, ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ; 

 ΒΙΝΤΕΟ Σε σοβαρές καταγγελίες προχωρά ο ιστότοπος happenednow.gr αναφορικά με την μείωση αποθεμάτων πυρομαχικών από τις αποθήκες του ΕΣ.

Συγκεκριμένα πριν τρεις ημέρες εμφανίστηκαν φωτογραφίες με μεγάλο κομβόι (25 νταλίκες) με πολωνικές και βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας προερχόμενα από αποθήκες πυρομαχικών του ΕΣ στην βόρεια Ελλάδα.

Ανεπίσημα υπήρξε η διαβεβαίωση ότι επρόκειτο περί μεταφοράς πυρομαχικών από ΝΑΤΟϊκές αποθήκες, που υπάρχουν στη χώρα μας στην περιοχή της Κοζάνης.

Το κομβόι συνοδευόταν από όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας και μια ισχυρή πιθανότητα να πρόκειται για μεταφορά πυρομαχικών προς την Ουκρανία.

Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν πως από και προς τις αποθήκες πέρασαν περίπου 20-25 νταλίκες, ενώ και από την Ελληνική Αστυνομία επιβεβαιώνεται η σχετική μεταφορά πυρομαχικών, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για το υλικό και την κατεύθυνση των φορτηγών

Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεοΑσφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες όμως «αρνούνται την ύπαρξη ΝΑΤΟϊκών αποθηκών στην περιοχή αυτή», αναφέροντας πως «οι μόνες αποθήκες πυρομαχικών που υπάρχουν είναι ελληνικές αποθήκες υλικού επιστρατευμένων μονάδων».

Ότι είναι βουλγαρικές και πολωνικές νταλίκες σημαίνει ότι πήγαιναν σε χώρους υποδοχής ΝΑΤΟϊκών όπλων στην Πολωνία και στην Ρουμανία τα οποία εν συνεχεία προωθούνται στην Ουκρανία και πιθανόν τα οχήματα να είναι φορτωμένα με βλήματα των 155χλστ

Είναι γεγονός πως στις περιπτώσεις κρυφής μεταφοράς πολεμικού υλικού, χρησιμοποιούνται ανάλογες ευρωπαϊκές νταλίκες, κυρίως πολωνικές για να μην υπόκεινται σε τελωνειακούς ελέγχους.

Αναζητούνται απαντήσεις από το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ, ώστε να πληροφορηθούμε όλοι, από πού παρέλαβαν οι 25 νταλίκες, τι παρέλαβαν και ποιος είναι ο τελικός προορισμός τους, αφού η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εδώ και καιρό με διάφορες «πληροφορίες» και στοχευμένα δημοσιεύματα, προσπαθεί να τονίσει το ηθικό του ελληνικού λαού, αναφερόμενη στην ετοιμότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων έναντι της τουρκικής απειλής.

Όσο για την αντιπολίτευση; Τσιμουδιά για το θέμα!…
2 σχόλια:

 1. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΣΥΝΕΙΣΤΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ,ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ.
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ 2-3 ΜΙΛΙΟΝ ΑΛΟΔΑΠΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΗ.
  ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ,ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ,ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΥΜ.
  ΝΑΤΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΡΧΕΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ὅλα τὰ ὑπολογίζουν, ὅλα τὰ ὑποσκάπτουν, ὅλο καὶ μᾶς ἀποδυναμώνουν !
  ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ! ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ! ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή