Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ

 Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Είναι θλιβερή η κατάσταση των πραγμάτων όταν αναλογιστεί κανείς ότι ο 21ος αιώνας θα επισκιάσει σίγουρα τον 20ό αιώνα σε θανάτους στα χέρια των κυβερνήσεων και των κυβερνώντων τεράτων που ελέγχουν αυτές τις κυβερνήσεις. 

Το προσαρμοσμένο σύνολο των εκτιμήσεων του Rummel για τους θανάτους του 20ου αιώνα λόγω κρατικής δημοκτονίας μετά την αλλαγή του αιώνα, ανήλθε σε πάνω από 262.000.000 ανθρώπους. 

Είμαι βέβαιος ότι αυτό εξακολουθεί να απέχει πολύ από ένα ακριβές σύνολο, καθώς οι περισσότεροι από τους δεκάδες εκατομμύρια θανάτους σε πολέμους, ειδικά στους παγκόσμιους πολέμους, δεν είχαν καν υπολογιστεί. 

Θα γίνει πολύ χειρότερα κατά τη γνώμη μου στο μέλλον, αν και η απόκρυψη των θανάτων πίσω από τον μανδύα του ψεύδους σχετικά με ψεύτικους ιούς, ενέσεις βιολογικών όπλων και άλλα δηλητήρια, με τις πολλές άλλες συνοδευτικές αιτίες των κρατικών δολοφονιών, μάλλον δεν θα αναφερθεί ως δημοκτονία. 

Σε αυτόν τον αιώνα, δισεκατομμύρια αντί για εκατομμύρια θα μπορούσαν να πεθάνουν στα χέρια των τυράννων.

Στον σημερινό κόσμο, το φαινόμενο αυτό είναι τόσο ποικιλόμορφο ως προς τη μέθοδο και το αποτέλεσμα, ώστε να καλύπτεται από ακραία πολυπλοκότητα- σκόπιμα θα μπορούσα να προσθέσω, σε τέτοιο επίπεδο που είναι σχεδόν αδύνατο να διακρίνει κανείς μια ακριβή αναφορά. 

Αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι ένα σχεδιασμένο ελάττωμα που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως τρόπος για να συγκαλυφθεί η αλήθεια. Θα χρησιμοποιηθεί κάθε δυνατή οδός για να επηρεαστεί η μαζική δημοκτονία, επιφέροντας έτσι ένα τεράστιο γεγονός αποπληθυσμού που θα χρεωθεί σε μυριάδες αιτίες. 

Ενώ όλες οι αιτίες θανάτου θα σχετίζονται μεταξύ τους, θα διαχωριστούν σκόπιμα προκειμένου να ξεγελάσουν τους πληθυσμούς και να αποδεχθούν αυτό το ψέμα και την αναπόφευκτη μοίρα τους. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κατανόηση της μεγάλης εικόνας και όχι μόνο όλων των πιο μικρών τμημάτων της, η κατανόηση της πραγματικής πρόθεσης των κυρίαρχων "ελίτ" και των πιόνι τους στην κυβέρνηση, είναι τόσο ζωτικής σημασίας.

Για να τονίσουμε αυτό το σημείο, ας δούμε μερικούς από τους πολλούς τρόπους θανάτου που έρχονται, και το προφανές γεγονός ότι όλοι σχετίζονται, και διώκονται στα χέρια των ίδιων τυράννων της άρχουσας τάξης και της κυβέρνησης που ισχυρίζονται ότι είναι ο προστάτης και ο σωτήρας σας, και που αποφασίζουν τι πρέπει να αναφερθεί και τι δεν πρέπει καν να εξεταστεί. 

Επί πολλές δεκαετίες τώρα, ο συγκεντρωτισμός της εξουσίας συνεχίζει να αυξάνεται ανεξάρτητα από την πολιτική, τις ψηφοφορίες, τους πολέμους, τις οικονομικές αναταραχές ή οποιαδήποτε άλλη δυναμική ή προπαγάνδα που παρέχεται στις ταπεινές μάζες. 

Αυτό σημαίνει ότι η μόνη συνεχής "πρόοδος" που επιτεύχθηκε ήταν η αύξηση της εξουσίας της άρχουσας τάξης και των φασιστικών πολιτικών/εταιρικών συνεργασιών της. Όλες εκείνες τις φορές που είπαν στον λαό ότι τα πράγματα ήταν καλύτερα, ότι τα πράγματα θα συνέχιζαν να βελτιώνονται και ότι η ελευθερία θα προωθούνταν λόγω του ενός ή του άλλου "επιλεγμένου" πολιτικού, κέρδισαν τα ξεκάθαρα προμελετημένα ψέματα. 

Ο Reagan δεν σας έσωσε, ούτε ο Clinton, ο Bush, ο Obama, ή ο Trump, ή οποιοσδήποτε άλλος για αυτό το θέμα, καθώς όλοι είναι κακοί παίκτες στο ίδιο παιχνίδι πολιτικού εκβιασμού που ονομάζεται ολοκληρωτική κυριαρχία.

Οι υπερβολικοί θάνατοι οργιάζουν από τότε που εισήχθη η ένεση βιολογικού όπλου. Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, και τώρα, η νέα λέξη είναι "ξαφνικός θάνατος" ή "πέθανε ξαφνικά", σαν να μην υπάρχει γνωστή αιτία. Αυτό επηρεάζει όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως τους νέους και ως επί το πλείστον υγιείς ανθρώπους. 

Η προώθηση της αντίληψης ότι όλες αυτές οι αιτίες θανάτου είναι άγνωστες και κατά κάποιο τρόπο ένα μυστήριο, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην υποδαύλιση και διαιώνιση του τυφλού φόβου, κάτι που είναι ακριβώς αυτό που επιθυμεί το κράτος. Αλλά αυτό είναι ένα ψέμα, και μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Αυτός ο πληθυσμός και οι περισσότεροι άλλοι, αντιμετωπίζουν ακραία λουκέτα (φυλακή) το 2020 και το 2021. Ορισμένες περιοχές, όπως η Κίνα, εξακολουθούν να βασανίζονται με αυτές τις τακτικές των στρατοπέδων συγκέντρωσης δολοφονίας. 

Οι μάσκες έγιναν υποχρεωτικές σχεδόν παντού, και αυτή η βλακεία ήταν και είναι ένα τέχνασμα που αλλάζει τη ζωή και απειλεί τη ζωή. 

Με αυτή την εκστρατεία τρόμου σε ισχύ, οι εντολές για "εμβόλια" άρχισαν να εφαρμόζονται σοβαρά, και σε αυτή τη χώρα, το σατανικό τέρας Trump, προώθησε γρήγορα ένα "πειραματικό" δηλητήριο μέσω της φασιστικής του "Επιχείρησης Warp-Speed" για την ανάπτυξη βιολογικού όπλου. 

Τώρα, πολλοί βρίσκονται στον 3ο, 4ο ή 5ο γύρο αυτών των τοξικών και θανατηφόρων ενέσεων που μεταμφιέζονται ως "εμβόλια". Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την συμμορία που απεργάζεται και εφαρμόζει τον αποπληθυσμό, των ηγετών, των πολιτικών και των φαρμακευτικών δολοφόνων.

Ο πόλεμος που προκάλεσαν οι αμερικανικές επιχειρήσεις με ψεύτικη σημαία ξέσπασε στην Ουκρανία και τη Ρωσία, και αυτό το μεμονωμένο συνωμοτικό γεγονός θα γινόταν από μόνο του ένα παγκόσμιο πείραμα μαζικών δολοφονιών.

 Απειλές για πυρηνική εξόντωση διατυπώθηκαν, άλλες συγκρούσεις έγιναν πιθανές, αλλά ακόμη πιο ειδεχθής ήταν η σχεδιαζόμενη τρομοκρατική εκστρατεία που λέγεται ότι προκλήθηκε μόνο λόγω της ρωσικής επιθετικότητας. 

Όλες οι ενεργειακές αγορές επηρεάστηκαν, και οι άμεσες προγραμματισμένες ελλείψεις τροφίμων άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά, όπως ακριβώς σχεδιάστηκε από τους παγκόσμιους κρατικούς εγκληματίες μέσω ψεμάτων και δολοφονικών κυρώσεων. 

Τώρα, πολλοί σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν τον χειμώνα κόστος ενέργειας που δεν μπορούν να ξεπεράσουν, ολόκληρες χώρες κόβουν το ρεύμα στους πολίτες τους σε ακραίες συνθήκες χειμώνα. 

Ο υπερπληθωρισμός των τιμών των τροφίμων και οι διακοπές των γραμμών εφοδιασμού προκαλούν πείνα και λιμό σε όλο τον κόσμο. 

Οι οικονομίες που καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της ψεύτικης απάτης των "κοβιδίων", αντιμετωπίζουν τώρα ακόμη μεγαλύτερη πίεση λόγω της σκόπιμης καταστροφής της οικονομικής δραστηριότητας, των διακοπών λειτουργίας, των σκόπιμων ελλείψεων προμηθειών και του ανεξέλεγκτου πληθωρισμού. 

Όλα αυτά τα πράγματα θα φέρουν πολύ περισσότερη αρρώστια, πείνα, έκθεση και θάνατο σε μεγάλο μέρος του κόσμου.

Αλλά δεν τελειώνουν εδώ. Κανείς δεν γνωρίζει τον πλήρη κίνδυνο αυτών των δολοφονικών ενέσεων βιολογικών όπλων, ούτε το "κοινό" καταλαβαίνει οποιαδήποτε από τις πιθανές θανατηφόρες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

 Αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να εξαλειφθεί μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω δολοφονικών πολιτικών, η οικονομική κατάρρευση είναι ακόμα εξασφαλισμένη- ή τουλάχιστον πολύ πιθανή στο εγγύς μέλλον. 

Αγροκτήματα καταλαμβάνονται και καταστρέφονται, όλα υπό την ψεύτικη παραφροσύνη που ονομάζεται "ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή", γεγονός που εγγυάται ακόμη μεγαλύτερη έλλειψη τροφίμων.

Υπάρχει επίσης πιθανή μαζική στείρωση λόγω πολλών παραγόντων, μεταξύ των οποίων δεν είναι λιγότερο σημαντική η δηλητηριώδης "ένεση covid" που έχουν λάβει δισεκατομμύρια άνθρωποι. 

Τοξικές χημικές ουσίες, δηλητήρια, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, άλλοι γενετικοί χειρισμοί της ανθρωπότητας, διανομή νανοσωματιδίων βαρέων μετάλλων με ενδελεχείς ενέσεις, ψεύτικα και μολυσμένα τρόφιμα, χειραγώγηση του καιρού, σπορά σύννεφων, ψεκασμοί δηλητηρίων, θανατηφόρα ραδιοκύματα υψηλής συχνότητας, και φυσικά πόλεμος σε πολλούς εγχώριους πληθυσμούς, συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Σε περίπτωση που όλες αυτές οι αιτίες μαζικού θανάτου δεν είναι αρκετές για να εξοντώσουν όσο μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού επιδιώκουν οι ψυχοπαθείς που διοικούν τον πλανήτη, να είστε βέβαιοι ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για την ερήμωση της γης, είτε με περισσότερους ψεύτικους "ιούς", είτε με ακραίες πολιτικές "κλιματικής αλλαγής" που σίγουρα έρχονται, είτε με μια ατελείωτη σειρά από πιο θανατηφόρες τοξικές ενέσεις, είτε με ψυχολογικά βασανιστήρια, είτε ακόμη και με εκστρατείες μαζικής εξόντωσης σε υπανάπτυκτες και υπανάπτυκτες χώρες.

Όλα όσα αναφέρονται εδώ συνδέονται- όλα σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Όλα αποτελούν μέρος του ίδιου σχεδίου εξουσίας και ελέγχου. Τίποτα δεν είναι ξεχωριστό, τίποτα δεν στέκεται από μόνο του- όλα είναι μέρος του ίδιου σχεδίου. 

Αυτό το γεγονός πρέπει να γίνει κατανοητό, ώστε κάθε νέα προσποιητή κρατική προειδοποίηση, απειλή ή κίνδυνος να μη θεωρείται ως μια νέα απειλή προς φόβο.

 Υπάρχει μια ατζέντα και μια απειλή, και αυτή είναι για τους κυβερνώντες να αποκτήσουν περισσότερα χρήματα, δύναμη και έλεγχο των πάντων στη ζωή, προκειμένου να φέρουν μια τεχνοκρατικά ελεγχόμενη γη- μια παγκόσμια τάξη που θα ελέγχεται από τους λίγους. 

Όλα τα άλλα δεν είναι παρά ένα μικρότερο μέρος του συνόλου, μια υποπλοκή αν θέλετε, αλλά αυτή η τυραννική πλοκή είναι στενά συνυφασμένη.

Όταν η οικονομία καταρρεύσει, όταν ο έλεγχος του νομισματικού συστήματος θα είναι πλήρης, όταν οι άνθρωποι θα χάσουν τα πάντα, όταν όλα τα ταξίδια θα περιοριστούν ή θα απαγορευτούν, όταν τα διαβατήρια κοινωνικής πίστωσης θα είναι ευρέως διαδεδομένα, όταν τα εναλλακτικά νομίσματα θα συλληφθούν, θα ελεγχθούν ή θα εξαλειφθούν, τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών θα γίνουν το κύριο στοιχείο ελέγχου της ανθρωπότητας. 

Σε αυτό το στάδιο, ό,τι έχει απομείνει από τον πληθυσμό, θα είναι πιο διαχειρίσιμο, και η πλήρης εξάρτηση από το κράτος θα έχει επιτευχθεί όσον αφορά το μεγαλύτερο μέρος των μαζών. 

Χωρίς την ήττα της σημερινής άρχουσας τάξης και όλων των εγκληματικών συνεργατών της, αυτό είναι το μέλλον που θα πρέπει να περιμένετε, καθώς οι λίγοι εναπομείναντες διαφωνούντες θα συλληφθούν, θα φυλακιστούν, θα κλειστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή θα θανατωθούν.

Αυτή η ολοκληρωτική τρομοκρατία συνέβη μόνο και μόνο επειδή εσείς την αφήσατε να συμβεί. Μπορεί να υπάρξει μόνον αν ο λαός την αποδεχτεί οικειοθελώς. Η συμμόρφωση και η συνεργασία των πολλών υπό την παραπλανητική αντίληψη ότι η υποταγή θα οδηγήσει σε λιγότερη τυραννία είναι το πρόβλημα. 

Η αποφυγή μπορεί μόνο να αυξήσει τον κίνδυνο, η απόκρυψη από την αλήθεια είναι θανατηφόρα και εγγυάται ότι το κράτος θα επιτύχει στην προσπάθειά του για τον απόλυτο έλεγχο. 

Έχουμε τη δύναμη και την ικανότητα να το σταματήσουμε αυτό στην πορεία του, έχουμε τους αριθμούς, αλλά δεν θα υπάρξει καμία ανακούφιση όσο οι πολλοί συνεχίζουν να υπακούουν και να υποτάσσονται σε όλα τα κρατικά ψέματα. 

Μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι δεν έχουν ενεργήσει προς το συμφέρον της ελευθερίας, δεν έχουν βοηθήσει τον εαυτό τους, αλλά έχουν συνθηκολογήσει με τις ψευδείς κρατικές αφηγήσεις και την εξουσία. Έχετε επιλέξει τη δουλεία αντί της ελευθερίας, και ως εκ τούτου είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας.




***

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου