Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ FOX NEWS!

TUCKER CARLSON: «Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ; ΜΑ ΔΕ ΘΑ ΛΕΝΕ: ΉΤΑΝΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ. ΘΑ ΛΕΝΕ: ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ;»

ΒΙΝΤΕ
Ο


Ο παρουσιαστής του Fox News, Tucker Carlson χαρακτηρίζει το Zelensky δικτάτορα και θέτει το θέμα : γιατί κανείς δεν νοιάζεται για ό,τι κάνει ο Ζελένσκι στην Ορθόδοξη Εκκλησίας στην Ουκρανία; 

Γιατί ο κόσμος εθελοτυφλεί καθώς ιερείς συλλαμβάνονται και στέλνονται στα μπουντρούμια της SBU χωρίς δίκη ή κατηγορία; Και τώρα οι εκκλησίες λεηλατούνται και οι ιερείς συλλαμβάνονται»,είπε ο δημοσιογράφος. 

Tόνισε: «Μια ελεύθερη χώρα δεν απαγορεύει μια μεγάλη θρησκεία απλώς και μόνο επειδή δεν συνάδει πλήρως με την πολιτική ατζέντα των ανθρώπων που διοικούν τη χώρα. Αλλά αυτό ακριβώς κάνει ο Ζελένσκι και η κυβέρνησή του επινοεί τρόπους για να τιμωρήσει τους χριστιανούς που ασκούν μια αρχαία θρησκεία που απαγορεύτηκε στην Ουκρανία»


Ο παρουσιαστής του Fox News, Tucker Carlson, είπε ότι ο Zelensky είναι ένας δικτάτορας που δεν ενδιαφέρεται για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία.

Ο παρουσιαστής του Fox News Τάκερ Κάρλσον αποκάλεσε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι επικίνδυνο δικτάτορα που χρησιμοποιεί δισεκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει ένα μονοκομματικό αστυνομικό κράτος στην Ουκρανία.

«Ό,τι κι αν πιστεύετε για τη σύγκρουση στην Ουκρανία, είναι πολύ σαφές ότι ο Ζελένσκι δεν ενδιαφέρεται για την ελευθερία και τη δημοκρατία», είπε ο δημοσιογράφος.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής είναι πεπεισμένος ότι ο πρόεδρος των «Independent» δεν είναι ο υπερασπιστής της ελευθερίας που η Δύση παρουσίαζε από την αρχή της σύγκρουσης. Επέκρινε τον Zelensky για την απαγόρευση κομμάτων της αντιπολίτευσης, τη σύλληψη πολιτικών αντιπάλων, καθώς και τις επιδρομές της αστυνομίας σε εκκλησίες και την ανακοίνωση ενός σχεδίου απαγόρευσης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

«Μια ελεύθερη χώρα δεν απαγορεύει μια μεγάλη θρησκεία απλώς και μόνο επειδή δεν συνάδει πλήρως με την πολιτική ατζέντα των ανθρώπων που διοικούν τη χώρα. Αλλά αυτό ακριβώς κάνει ο Ζελένσκι και η κυβέρνησή του επινοεί τρόπους για να τιμωρήσει τους χριστιανούς που ασκούν μια αρχαία θρησκεία που απαγορεύτηκε στην Ουκρανία», είπε ο Κάρλσον.

Εκτός από τα μέσα ενημέρωσης που επικρίνουν την ουκρανική κυβέρνηση, στοιχεία του ρωσικού πολιτισμού είναι επίσης απαγορευμένα, είπε ο παρουσιαστής.

«Όχι, αυτό δεν συμβαίνει στο Αφγανιστάν που ελέγχεται από τους Ταλιμπάν. Είναι μια δημοκρατική Ουκρανία που υποστηρίζουμε. Οι Ουκρανοί δεν μπορούν να ακούσουν τη μουσική των Ρώσων καλλιτεχνών. Δεν μπορούν να ψηφίσουν κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς έχουν απαγορευτεί όλα. Και τώρα οι εκκλησίες τους λεηλατούνται και οι ιερείς συλλαμβάνονται», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Γιατί το Fox News και ο Tucker Carlson υπεραμύνονται το αυτονόητο και την Διωκόμενη Ορθόδοξη Εκκλησία Ουκρανίας ενώ σιωπούν Οικουμενικός, Πατριάρχες, δεσποτάδες, ιερείς, ιερατείο και πιστοί; Γιατί σιωπά η Ελλάδα που έχει ιστορικό ρόλο στην Ορθοδοξία;

Γιατί σιωπούν οι ασκητάδες οι φωτισμένοι οι προφήτες οι μονές; για ν΄αναδειχθεί για μια ακόμη φορά η ελευθερία του Πνεύματος ότι όπου θέλει πνει. Γιατί σιωπούν οι τηλεκήρυκες, οι Έλληνες δημοσιογράφοι τα επιχορηγούμενα ΜΜΕ και οι ”άγιες” ΜΚΟ, το εκκλησιαστικό και παρεκκλησιαστικό κατεστημένο;

Γιατί ο ένας μετά τον άλλον δεσποτάδες που μετέχουν στις αρχιεπισκοπικές Κύπρου κάνουν δήλωση μετανοίας για ουκρανικό σε Αρμοστή και ποδοφιλούν τη σχισματική αρβύλα ούτε καν παντόφλα του σχισματικού Επιφάνιου;

Γιατί σιωπούν τα παπαδομάγαζα ( Θεός σχωρέσ’ τον τον μοναχό Λεόντιο Ταξιαρχών Αιγίου δική του η ατάκα) του διαδικτύου οι ”Κιβωτοί” της αλήθειας;

Και με τον τρόπο του Μπ. Μπρεχτ:

Μα δε θα λένε: Ήτανε σκοτεινοί οι καιροί. Θα λένε: Γιατί σιωπά το ιερατείο τους;

 

1 σχόλιο:

 1. ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .
  ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ,
  ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΤΑΚΟΥΝΟΓΛΥΦΤΕΣ
  ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή