Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ!

 ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΖΩΣΙΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ!!!

ΒΙΝΤΕ
Ο



Οι Δαιμονισμένοι του Κιέβου τελούν ανοσιουργήματα. Απεκδυσμένοι οι ίδιοι όπως και η δυτική βαρβαρότητα που εκπροσωπούν από κάθε ίχνος ηθικής αξίας ξεδιάντροπα επιδίδονται σε όργιο ναζιστικής ανωμαλίας κατά αθώων πολιτών μόνο και μόνο γιατί δεν υποστηρίζουν τον Άξονα. 

Σαδιστές γυμνώνουν νέα παιδιά αλλά και ηλικιωμένους και τους μαστιγώνουν αφού τους δέσουν σε στύλους σε δημόσιους δρόμους. Καλά το εκκλησιαστικό κατεστημένο δεν έχει ίχνος τσίπας και υποστηρίζει αυτούς τους διεστραμμένους;; Eγείρονται πλέον ερωτήματα ηθική τάξης...



Προφητεία του γέροντα Ζωσιμά του Ντόνετσκ έλεγε ότι θα έρθει εποχή που θα βλέπουν τους δαίμονες ζωντανούς να κυκλοφορούν στο Κίεβο. Ήρθαν τα ζόμπι της Κόλασης του Επιφάνιου!! Την αναφέρει σε βίντεο μαχητής του Ντονμπάς στο ερώτημα πως μπήκε στο κίνημα από το 2014. 

Κι απάντησε πως είχε προλάβει το γέροντα Ζωσιμά που τους έλεγε προρρήσεις για τα επερχόμενα δεινά και ήταν έτοιμος πνευματικά για να πάρει θέση.Πνευματική διαθήκη του ήταν να μην ακολουθήσουν τους σχισματικούς του Κιέβου αλλά να παραμείνουν στο Μόσχας κι αυτά ενώ κοιμήθηκε στις 29 Αυγούστου 2002.Όλο το κακό στην Ουκρανία έγινε από τους οπαδούς του Μπαντέρα που έχουν μίσος και τη φασιστική ιδεολογία έλεγε. Προέτρεπε συνεχώς σε ειρήνη και μη αιματοχυσία

ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ υποστηρίζει το ΦΑΝΑΡΙ! Bγήκαν τα ζόμπι της Κόλασης. Ο ναζισμός πάντα γεννούσε τέρατα……





1 σχόλιο:

  1. 19510 ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΨΥΧΗ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή