Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

 Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΤΗ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΗ»

ΒΙΝΤΕΟ


Άρθρο του Dr. Joseph Mercola

Ένα διεθνές διαβατήριο εμβολίων, η ψηφιακή ταυτότητα, ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης και ένα ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας (CBDC) αποτελούν ένα ψηφιακό σύστημα ελέγχου που θα κλειδώσει τον πληθυσμό στο διηνεκές...

Μέχρι το τέλος του 2022, θα υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο κάμερες παρακολούθησης συλλογής δεδομένων στον κόσμο, όλες συνδεδεμένες στο διαδίκτυο και την τεχνητή νοημοσύνη (AI). Κάμερες και συσκευές εγγραφής ήχου σε κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητα και έξυπνες συσκευές επίσης συλλέγουν και μοιράζονται δεδομένα.

Όλα αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για να δοθεί σε κάθε άτομο μια ατομική βαθμολογία, με βάση τη συμπεριφορά, την έκφραση και την αλληλεπίδρασή του με τον κόσμο. Τελικά, το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας θα υπαγορεύσει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε, τι μπορείτε να αγοράσετε και πού μπορείτε να πάτε.

Το AI είναι ένα απολύτως κρίσιμο στοιχείο, χωρίς το οποίο το σύστημα ελέγχου δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ο ευκολότερος τρόπος για να πιέσετε αυτό το σύστημα είναι να εξαλείψετε δεδομένα από τεχνητή νοημοσύνη αρνούμενοι να χρησιμοποιήσετε τεχνολογίες που συλλέγουν και μοιράζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.


Στο παρακάτω βίντεο, η Maria Zeee από το ZeeeMedia παίρνει συνέντευξη από τον επιστήμονα υπολογιστών Aman Jabbi σχετικά με το επερχόμενο διεθνές διαβατήριο εμβολίων, την ψηφιακή ταυτότητα, το σύστημα κοινωνικής πίστωσης που χτίζεται στη Δύση και τα CBDC.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συγκεντρώνονται τώρα για να ελέγξουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Όπως σημειώνει ο Zeee, αυτή η ψηφιακή φυλακή, η οποία είναι ήδη χτισμένη ως επί το πλείστον, θα είναι το τελικό lockdown της ανθρωπότητας.




2 σχόλια:

  1. Ο Έλληνας προσπάθησε να ερευνήσει και να εξηγήσει τον κόσμο με τη λογική, ενώ για τον Ιουδαίο η αλήθεια ήταν μια και δοσμένη μια για πάντα και δε χρειαζόταν ούτε καν να κάνει τον κόπο να ψάχνει. Ο Έλληνας γνώρισε τον κόσμο μέσα στην πράξη, μέσα στην δράση, μέσα στην ελευθερία και τον αγάπησε με πάθος. Αντίθετα ο Ιουδαίος, σκλάβος μια ζωή, τον μίσησε και τον περιφρόνησε. Ο Έλληνας με το κεφάλι ψηλά και με πρόσωπο γελαστό προσπάθησε να εκφράσει με την τέχνη του ιη χάρη και την ομορφιά της ζωής, όμως ο Ιουδαίος, με τη μέση του γερμένη και με πρόσωπο βλοσυρό βογκούσε, προφήτευε και ανέμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί αδελφοί, ας μη θρηνούμε τον κοσμικό εορτασμό των Χριστουγέννων. Την κομματιασμένη εικόνα του κόσμου γύρω μας και την αμαυρωμένη εικόνα του Θεού μέσα μας ήρθε να συμμαζέψει και να αναπλάσσει ο «εν σπηλαίω γεννηθείs και εν φάτνη ανακλιθείς Κύριος». Αν αυτό μας συγκλονίσει, θα ξαναγεννηθούμε μέσα μας, και τότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει και ο κόσμος γύρω μας. Αμήν.
    Ιεροκήρυξ Αρχιμανδρίτης Νικάνωρ Καραγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή