Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ...

ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΑΧΑΝ


Γράφει ο αθεράπευτος πατριώτης καλαμαράς

Κονομήσαμε φίλοι μου μόλις τον είδαμε τον μίστερ πρώτη φορά αριστερά, που ακόμα έχει το θράσος και μιλά και να παραμένει και να εισπράττει μισθουλάκι και  βολευτικές αποζημιώσεις.

Αυτός και το σκυλολόι του, μας πήραν τα σώβρακα από τους μισθούς ,μας έκοψαν τις συντάξεις στα μέτρα των αφεντικών τους

Όλοι μαζί με τον Κοτζιαμάνη τον τρικυκλάκια  τον εύθυμο μες την καπελαδούρα και τα τροτσικά γυαλάκια  του , και τον χοντρό στυλοβάτη τους  που αδυνάτησε, τον έμπειρο αυτοκινητέμπορα , έμπειρα σε μπίζνες αυτά τα καλόπαιδα έδωσαν και σε καλή τιμή την Μακεδονία μας και ακόμα απορώ πως μπορούν και κυκλοφορούν χαλαροί και αεράτοι μες τις κουρσάρες τους με τα αργύρια της ανομίας τους. ποντάροντας στην δικαίωση της λήθης από την ιστορία.

Άλλο όμως η λήθη και άλλο οι ηλίθιοι.

Μόλις οι αυτοί τελείωσαν την δουλειά, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια από τα πράγματα ,οι διαχειριστές του υποκαταστήματος έκοψαν τούρτα  κερνώντας και σαμπάνια και έδωσαν πάσα στον γόνο της γονυπετούς δυναστείας των δημοσίων και  ιδιωτικών  έργων και  δημοσίων μισθωτών παρασίτων επι δεκαετίες, του γιατί να το κρύψωμεν άλλως τε και εξαδέλφου του καρπάθουλα των δρακουλίων μεγάλου κόμητος Gademovic του  κολλητού του Μπούς ή αμπούς (ապուշ στα αρμενικά)  του πρεσβύτερου του ντολμαδακολάτρη.

Ο ευφυέστατος γόνος λαβών την τούρτα του χρίσματος της διαδοχής των παιδιών που κατρουγκήλησαν στον αγύριστο εύχομαι, ο  πολύφημος γουρλομάτης  με τα δυο μάτια  Κούλης ο πρώτος  ο σαΐνης, με την τούρτα στο χέρι γλυκάθηκε και   δάγκωσε το κουταλάκι που το πέρασε για φλουρί αγιοβασιλιάτικο.

Πεπεισμένος για την τύχη του ο Γκαντέμοβιτς   πήγε σε εκλογές που τον έβγαλαν πρώτο οι αυτοί  όπως μας το είπαν.

Από τότε κάθε χρόνο επί τρία χρόνια κανόνισε και μασάει το φλουρί το γνήσιο τώρα και άνετος μας πασάρει ότι γουστάρει από φόλες μέχρι μουτσούνες ,από μπλόκα μέχρι μπουζουριάσματα σε στενές και σε σπίτια.

Μας πλασάρει από γιατρούς μέχρι καθηγητάδες ,από στρατηγούς μέχρι παπάδες  και από αέρια μέχρι ρεύματα και από βενζίνες μέχρι πετρέλαια και μας άλλαξε τα πετρέλαια.

Αλλού πάλι πλασάρει αέρα κοπανιστό στη Χειμάρα μεγεγονότα  κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του με Ράμα αλβανικό γερό.

Μας πλασάρει  φιγούρες με  ραμμένα τα στόματα στους Βουλιαράτες του Κατσίφα ο ρεζίλης ο χάχας και τα χαχόλια εκεί με βουλωμένα τα στόματα και μπουκωμένα με φλουριά ίσως,να  πετάνε χαμόγελα στις κάμερες εμπρός.

Σειρά έχει ο 25ος μεσημβρινός στο Αιγαίο μετά το ξεβράκωμα των νησιών,, και ράψιμο νέου φορέματος  με σχεδιαστή τον υπουργό του Παπατριχόπουλο και κοπτοράπτριες τους διοικητές εντολοδόχων βιοτεχνών φασονατζήδων αμέτοχων και όχι στρατιωτικών αρχηγών   υπευθύνων αμύνης και ζωής των πληθυσμών που υπερασπίζονται εν όπλοις. .

Είχαν δώσει όλοι εξετάσεις  τόσα χρόνια, με τόσους φουκαράδες εκεί και έγιναν φιλιππινέζες και ξεσκατώστρες  των ΜΚΟ που τώρα ξύπνησε ο εισγγελέας και διώκονται για φλουριά και χρήμα με ουρά. 

Το φλουρί στην Κύπρο περιμέναμε να πέσει στον Μόρφου, όμως αυτό κατρακύλησε και έφτασε στον πρώτο της Λεμεσού στριφογυρνώντας , μέχρι κάποιος έφτασε να το σταματήσει με το χέρι του μπροστά στον Γιωργάκη Άγιο  Πάφου. και νέο  Γενικό Αρχιεπισκοπικο Πρόεδρο, για συντομία ΓΑΠ, άξιο και όμοιο  του δικού μας Γιωργάκη  του ΓΑΠ που κυκλοφόρησε ένα μήνυμα με πλάνο  στο γειτονικό Καστελόριζο και έκτοτε πάμε κατά διαόλου.

Την ευχή σου νέε  ΓΑΠ .να έχουμε και όλα θα πάνε κατ ευχήν στα δυο ελληνικά κράτη, όπως έγινε και με τον άλλο ΓΑΠ.

Έχουμε ακόμη χρόνο μπόλικο για εκλογές και μακάρι ο κύριος να τον συμπτύξει και να μας λυπηθεί με τόσα στο κεφάλι μας 

εδώ και στην μεγαλόνησο.

Δεν είναι και λίγα τα φλουριά εδώ και τα ριάλια εκεί.

Για διές  τα πρώτα ,τα κουμπιά της Αλέξαινας ,τα κουλά του Κούλη, τα βαρβιτουριτσιώτικά, τα Βελουχοβελόπουλα επιθέματα κατά της καράφλας ,τα στεγνά Καραμανλοφαγάδικα λουκάνικα φορτωμένα  σε Σαμάρια Μεσηνιάτικα και Κανελωμένα γλυκά μηδενικά με συνταγή σωστή αστικού κομφορμισμού  και όχι Κουτσουμπεμένη  με διανθίσματα Φραγκο πατριωτισμού και  αστικού  Φωρομιλιταρισμού και ευλογίες ορθολογικές ΔΙΣ Ιερονυμυητικές στα άδυτα του ΠΣΕ και του Δρα Φράγκι  ,το κωμικό στοιχείο  ζει στα θεωρία της Βουλής και της Ευρωβουλής με φλουράκια πετρελαιωμένα από Κόλπο .

Στα ανατολικά ο Σουρουκλεμιάδης υπέρ Αναν που το κρασί  του  λήγει οσονούπω , θα μαγειρεύει ενισχυόμενος με τις ευλογίες του νέου ΓΑΠ  νέα ΔΔΟ κατοχής της μόνης αλήθειας.

Που πάει το μυαλό σας κουμπάροι με το ΔΔΟ με διζωνική Δικοινωτικη ομοσπονδία  στην Κύπρο,παει αυτή μας τελείωσε. ;

Εγώ εννοώ με το ΔΔΟ  Διπλό Διπλοβρασμενο Ουζάκι .

Ο Κούλης να παρακαλάτε να μην έρθει εκεί όσο χρόνο του μένει γιατί θα χάσετε τα φλουρκιά και τα ριάλια και θα ψάχετε τα δάκτυλά σας, ούτε τον ΓΑΠ να δεχθείτε γιατί ΓΑΠ στο τετράγωνο πολύ πάει.

Εμείς εδώ με όσο βενζίνη έχουμε, όσο αέριο ,πετρέλαιο και ξύλα αντέχουμε να καύσουμε για να ζεσταθούμε και με όσο ρεύμα

σηκώνει να πληρώσουμε, ετοιμαζόμαστε για την πρωτοχρονιά να κόψουμε την  αγιοβασιλιάτικη  πίτα .ή αλλιώς τσουρέκια 

΄πως τα λέμε για να δούμε που θα πέσει το  φλουρί  και ποιός θα είναι ο τυχερός της χρονιάς.

Σκέφτηκα λίγο πονηρά φέτος και θα σπάσω την παράδοση και προτείνω να το κάνουμε όλοι.

Τέρμα τα κομμάτια εκτός των μελών της οικογενείας στον  Άγιο Βασίλη  στον Χριστό και στην  Παναγία στο σπίτι κλπ

Λεω να κόψω το μεγαλύτερο κομμάτι στον Κούλη και την παρέα του.

Μπας και τους πέσει το φλουρί και τους το στείλουμε να ξεκουμπιστούν να φύγουν μια ώρα αρχύτερα.

Λες να πετύχει ρε φίλε με το φλουρί

αλλά που τέτοια τύχη,

ποτέ δεν ξέρεις κουμπάρε 

καλή χρονιά να έχουμε 

με αγάπη 

Ένας αθεράπευτος πατριώτης καλαμαράς 




2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31 Δεκεμβρίου 2022 στις 1:14 π.μ.
    ΦΙΛΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΦΛΟΥΡΙ ΝΑ ΒΆΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ,ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ! ΠΟΛΥ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα εορτάζεται η Περιτομή του Κυρίου. Όλοι οι Μεγάλοι Ιεράρχες έχουν γράψει για την Περιτομή. Ο Χρυσόστομος, ο Μέγας Βασίλειος, ο Άγιος Κύριλλος, παρότι Έλληνες πλανήθηκαν και μόνο ο ΓεροΚων είχε τη Θεία έλλαμψη και κατάλαβε ότι δεν υπήρξε περιτομή αφού ο Χριστός είναι Έλληνας. Αιρετικοί λοιπόν και πλανημένοι οι μεγάλοι Ιεράρχες και ο ΓεροΚων θα σας περιμένει στο Νέο Κόσμο να σας διαβάζει το φλυτζάνι αφού μόνον αυτός είναι πηγή αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή