Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

ΙΡΑΝ, ΡΩΣΙΑ, ΚΑΤΑΡ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΑΝ ΚΑΙ Η Α ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΑΥΤΟΚΥΡΩΘΕΙ, ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ!

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ; ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ 12 ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΙΛΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ CASUS BELLI !!!


Ιράν, Ρωσία, Κατάρ ακυρώθηκαν ως ενεργειακοί προμηθευτές Ευρώπης τώρα δεν απομένει παρά η Α Μεσόγειος, Αιγαίο ν΄αυτοκυρωθούν από έναν ακόμη πόλεμο ώστε οι ΗΠΑ να έχουν το μονοπώλιο με το υγροποιημένο τους φυσικό αέριο LNG ! Σενάριο για επέκταση 12 ναυτικών μιλίων ως Μάρτιο που για Τουρκία είναι casus belli.

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ…

Η ατμόσφαιρα είναι βαριά. Εκ προμελέτης πόλεμος στα σκαριά; Ολοταχώς προς ουκρανικό σενάριο. Παίρνει φωτιά το Αιγαίο αν το σενάριο επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στην Κρήτη ως τον Μάρτιο υλοποιηθεί αφού η Τουρκία έχει προειδοποιήσει με σύρραξη σε αυτή την περίπτωση. 

Mέχρι το Μάρτιο δηλ. αποχαιρέτα τις εκλογές .. που χάνεις..Οι Τούρκοι και σήμερα ακόμη βγάζουν χάρτες με νησιά, νησίδες και βραχονησίδες δήθεν χωρίς Μεταβίβαση Κυριαρχίας στην Ελλάδα γύρω από την Κρήτη. Με τούρκικα μπαϊράκια

Την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια νότια και δυτικά της Κρήτης εξετάζει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα αναφέρουν ελληνικά μέσα.

Οι υπερεθνικισμοί για ξέπλυμα της ξενοκρατίας αποικιοκρατίας διαχρονικής υποτέλειας πληρώνονται με σκληρό τίμημα.. Ο λαός θα πληρώσει τα σπασμένα.. Πολιτική είναι η τέχνη αποτροπής του απευκταίου κι όχι η επιτάχυνση του . 

Στα χνάρια του Ζελένσκι που πουλάει υπερπατριωτισμό αιματοκυλώντας το λαό του και διαλύοντας τη χώρα του με βάση τις δικές του εμμονές κατά επιταγήν του ξένου παράγοντα της προστάτιδας δύναμης που δίνει κρέας αναλώσιμο τη χώρα του. Ο ηγέτης δεν βάζει τη χώρα σε περιπέτειες..

Μοιραίοι Βαρναλικοί που τα ρίχνουν στον έναν και στον άλλον αποποιούμενοι την προσωπική ευθύνη. Οι χούντες τελειώνουν με εθνικές τραγωδίες. Η Κύπρος επίσης θα είναι από τα πρώτα μέτωπα που θ΄ανοίξουν μόλις πέσει η πρώτη μπαταριά στο Αιγαίο. Χαριζόμαστε στον αντίπαλο;

 Δεν διδασκόμαστε τίποτα από ουκρανικό ή εθνικές καταστροφικές παλινωδίες; O Τούρκος καραδοκεί ψάχνει την αφορμή ως λέων ωρυόμενος δεν του δίνεις πάσα δεν του περνάς ασίστ.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο εκάστοτε Έλληνας Ζελένσκι θα περιφέρεται θριαμβευτικά από παράθυρο σε παράθυρο ανά τον κόσμο ικανοποιώντας τη μεγαλομανία του αλλά ο λαός θα ματώνει… 

Το δυτικό στρατόπεδο θα μας υποστηρίξει μιντιακά επικοινωνιακά με φιλικό χτύπημα στην πλάτη κλπ αλλά ο λαός θα δέχεται τα χτυπήματα..Όχι η Τουρκία δεν θα έρθει ξαφνικά μια νύχτα.. στρώνουμε το χαλί…Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε ενέργειες που θα κάνουν την Ελλάδα Ουκρανία του Νότου για αλλότρια συμφέροντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», το υπουργείο Εξωτερικών έχει ξεκινήσει την επεξεργασία των χαρτών, το «κλείσιμο» κολπών και τη χάραξη των γραμμών βάσης νότια της Κρήτης, προκειμένου να επεκτείνουν τα χωρικά ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια.


Ο ορίζοντας που έχει θέσει η κυβέρνηση – σύμφωνα με τις πληροφορίες – είναι η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάρτιο. Μια κίνηση πολύ σημαντική σχετικά με την οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Λιβύη και την ακύρωση στην πράξη του παράνομου τουρκολυβικού μνημονίου.

Όπως επισημαίνουν διεθνολόγοι, μια τέτοια κίνηση θα ενοποιούσε το συνολικό όριο της Κρήτης με αυτό της Γαύδου, και από εκεί θα εκτείνεται η υφαλοκρηπίδα που θα οριοθετηθεί με την Λιβύη.

Από την κυβέρνηση προεξοφλείται πως η κίνηση αυτή δε θα ενοχλήσει τις ΗΠΑ, οι οποίες επανειλημμένα κάνουν εκκλήσεις για κινήσεις που δε θα προκαλούν εντάσεις στην περιοχή, αναφερόμενες και στις δύο χώρες. 

Επίσης εκτιμάται η κυβέρνηση πως η κίνηση αυτή θα είχε απήχηση και στην αντιπολίτευση, και έτσι θα έδινε «πόντους» στο Μαξίμου. 

Η Αμερική αν και κάνει τη δουλειά της κάνοντας την Αλεξανδρούπολη το μεγαλύτερο διαμετακομιστικό κέντρο προς ΒΑ μέτωπο θα παραμείνει θεατής όπως σε ουκρανικό. Θα δώσει όπλα αλλά μέχρι εκεί θα δώσει όπλα για να σκοτώνονται οι λαοί για τ΄αφέντη το φαί..

Ιράν, Ρωσία, Κατάρ ακυρώθηκαν ως ενεργειακοί προμηθευτές της Ευρώπης τώρα δεν απομένει παρά η Ανατολική Μεσόγειος και το Αιγαίο με τα πλούσια ανερχόμενα κοιτάσματα τους ν΄αυτοκυρωθούν από έναν ακόμη πόλεμο ώστε οι ΗΠΑ να έχουν το μονοπώλιο και να παραμείνουν η αδιαφιλονίκητη εναλλακτική..

Τα «Νέα» αναφέρουν επίσης πως αρμόδιες πηγές βάζουν στην «εξίσωση» και τα Rafale, τα οποία θα έχουν φτάσει τα 12 μέχρι τον Μάρτιο, ενώ την άνοιξη ολοκληρώνεται και η εκπαίδευση των πιλότων.

Καλά είναι τα Ραφάλ αλλά η Γαλλία δεν διεκδικεί πλέον ούτε το Σάχελ θα διεκδικήσει εδώ για λογαριασμός μας το Αιγαίο; To πρακτόρικο τριπλό έγκλημα κατά Κούρδων ακτιβιστών σήμερα στο Παρίσι είναι σ΄αυτή την κατεύθυνση της ελεγχόμενης έκρηξης Δύσης κατά Τουρκίας για συμφέροντα ΗΠΑ.Δημιουργούν το αφήγημα..

Όταν δεν σου βγαίνει για τους ίδιους λόγους ο Eastmed δεν νομιμοποιείσαι να πειραματιστείς περαιτέρω..
Την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια νότια και δυτικά της Κρήτης εξετάζει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα.


Η Ρωσία εκμεταλλεύθηκε τη συνταγματική ρήτρα προς ένταξη Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και η Τουρκία θα πάρει αφορμή από τη δική της κόκκινη γραμμή των 12 ναυτικών μιλίων. Για τους Τούρκους τα μίλια είναι Milliyet (έθνος) εθνική υπόθεση..

Επίσης οι απανωτές τεχνητές κρίσεις, η συσσωρευμένη ανέχεια (η Ελλάδα έχει τη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη από τις χώρες ΕΕ είναι πλέον στο 60%) η λαϊκή δυσφορία το κοινωνικό μετατοπίζεται σε εθνικό προς εκτόνωση της επερχόμενης ρήξης.

Εδώ δεν πρόκειται για ρίσκο αλλά για δρομολογημένη σύρραξη.. Οπότε πρέπει να επικρατήσει η σύνεση και η αυτοσυγκράτηση…Πατριωτισμός χωρίς εθνική ανεξαρτησία δεν υπάρχει και συνταγματικά.

 Και σήμερα η χώρα είναι προτεκτοράτο ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ δεν δρα αυτοβούλως και σε αυτή την περίπτωση κι αυτό προβληματίζει εκεί βρίσκονται οι ενδοιασμοί μας..

Περιμένουμε την κατηγορηματική διάψευση από Μαξίμου… γιατί ο μαξιμαλισμός στην πολιτική οδηγεί σε αδιέξοδα …και ας είσαι και ο Μαξιμιλιανός.. ο Ροβεσπιέρος.

Οι εθνοκόλακες ας σιωπήσουν κρίσιμες μέρες πλησιάζουν….οι σαλτιμπάγκοι ποτέ δεν σαλπίζουν πόλεμο...όπως έκανε ο Ζελένσκι αλλιώς ακολουθεί χάος.

Λιβύη, Συρία, Ιράκ, Ουκρανία ( ανατίναξη Nord Sream από δυτικούς κυρώσεις κατά ρώσικου αερίου) έγιναν γης Μαδιάμ και για ενεργειακό. Η ιρακοποίηση της χώρας δεν θα ωφελήσει παρά τους ιμπεριαλιστές…




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου