Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ Ο VITALY KLITSCHKO ΒΛΕΠΕΙ ΚΙΝΗΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ...


Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ.!! 



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΗΛΘΕ ΣΕ ΣΥΡΙΑ, ΛΙΒΑΝΟ, ΥΕΜΕΝΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΝΕΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!

Ο τ. παλαιστής και νυν καθεστωτικός Δήμαρχος Κιέβου συνεργάτης των δυτικοναζήδων κατακτητών Vitaly Klitschko σαφώς επηρεασμένος από την αμερικάνικη υποκουλτούρα του Χόλυγουντ αναφέρει ενδεχόμενο Αποκάλυψης το φετεινό χειμώνα στην ουκρανική πρωτεύουσα. 

Τα ρωσικά χτυπήματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μπλακ άουτ αυτόν τον χειμώνα στην πρωτεύουσα, όπου περισσότεροι από 3 εκατομμύρια κάτοικοι είναι παρόντες σύμφωνα με τον Vitaly Klitschko. 

Αν διαβάσει όντως την Αποκάλυψη ίσως βρει και το ρόλο του σε αυτήν…και φρικάρει...Άλλωστε αυτός επέλεξε το σκότος και τα έργα του σκότους..

Ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο προειδοποίησε την Τετάρτη ότι «η Αποκάλυψη μπορεί να συμβεί» στην πόλη αυτόν τον χειμώνα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Reuters. 

Φοβάται τις διακοπές νερού, ρεύματος ή ακόμα και θέρμανσης λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου με τη Ρωσία και δεν αποκλείει την εκκένωση του πληθυσμού.

Καλά η Αποκάλυψη δεν συνέβη στη Συρία Λίβανο Υεμένη κ.α που ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ τους έχουν σε συνεχή ενεργειακή καραντίνα χωρίς νερό, φως, επικοινωνίες επί σειρά ετών και θα συμβεί στο Κίεβο για 2 μήνες;; 

Καλά την επερχόμενη Αποκάλυψη τη βλέπει μήπως μπορεί να μας ορίσει και το θηρίο της Αποκαλύψεως;; Καλό είναι να πάει και στο πρωτότυπο και να μην αρκείται στα προπαγανδιστικά φιλμ της αμερικάνικης βιομηχανίας θεάματος.

Χολέρα σε Συρία Υεμένη λόγω του ευγενικού εμπάργκο των Δυτικών και δεν ήρθε το τέλος..

“Το Κίεβο θα μπορούσε να χάσει την παροχή ηλεκτρισμού, νερού και θερμότητας. Η Αποκάλυψη θα μπορούσε να συμβεί, όπως στις ταινίες του Χόλιγουντ”, εξήγησε. «Παλεύουμε και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί».

Δεν υπάρχει επαρκής θέρμανση για τα 3 εκατομμύρια κατοίκους
Με τον ερχομό του χειμώνα στην Ουκρανία και κατά συνέπεια του κρύου καιρού, οι διακοπές ρεύματος που προκαλούνται από τους βομβαρδισμούς κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη. 

Στο Κίεβο, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται ήδη γύρω στο μηδέν αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να πέσουν στους -15°C.

Και ο Vitaly Klitschko εξηγεί ότι το Κίεβο έχει μόνο 500 αυτόνομα κέντρα θέρμανσης για τα 3,6 εκατομμύρια κατοίκους που εξακολουθούν να υπάρχουν στην πόλη, αριθμός ανεπαρκής σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο. Σε περίπτωση συσκότισης, μέρος του πληθυσμού πρέπει επομένως να είναι έτοιμο να εκκενωθεί.

Πολλές πόλεις της Ουκρανίας υποβλήθηκαν σε νέες διακοπές νερού και ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα μετά τις ρωσικές επιδρομές. Στο Kryvyi Rih, στην κεντρική Ουκρανία, «μέρος της πόλης είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, πολλοί λέβητες και αντλιοστάσια έχουν αποσυνδεθεί», εξήγησαν οι τοπικές αρχές.

Στην Οδησσό, ένα σημαντικό λιμάνι στο νότιο τμήμα της χώρας, “όλα τα αντλιοστάσια και οι εφεδρικές γραμμές έχουν χάσει την ενεργειακή τους παροχή”, προκαλώντας “έλλειψη παροχής νερού παντού”, ανακοίνωσε επίσης ο φορέας εκμετάλλευσης Infoksvodokanal.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου