Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ! ΜΑΡΤΥΡΕΣ! 2014-2022 ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ!  

5 ΒΙΝΤΕΟ 7 ΦΩΤΟ 


8 ΝΕΚΡΟΙ 11 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΚΡΑΝΩΝ. ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ. 

Kατ΄οίκον περιορισμός, στρατιωτικός νόμος, ερημοποίηση, ακούσιος εγκλεισμός πλήθους, στρατόπεδα συγκέντρωσης οι πόλεις, αναστολή Συνταγματικών αρχών π.χ αρχής συνέρχεσθαι, αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών κατάργηση Ανάστασης, απαγόρευση πολιτιστικών εκδηλώσεων, κλείσιμο σχολείων, απαγόρευση αθλητικών εκδηλώσεων, πάγωμα της αγοράς, απαγόρευση κυκλοφορίας, μαζικός προαυλισμός πολιτών, μαζική υστερία τρομοκρατία προπαγάνδα λογοκρισία μέσω μισθωμένων ΜΜΕ. 

Αναστολή της ελεύθερης διακίνησης πολιτών. Ψηφιακά QR υγειονομικά διαβατήρια.. 2 χρόνια σε καραντίνα η όποια Δημοκρατία.

Η 6η Δεκεμβρίου έγινε μια από τις πιο τρομερές μέρες για το Ντόνετσκ. 8 νεκροί 11 τραυματίες στο Ντόνετσκ από επίθεση Ουκρανών. Τουλάχιστον οι 6 νεκροί είναι γυναίκες. 

Σκοτώθηκε μια Βουλευτής του Ντόνετσκ. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πραγματοποίησαν ισχυρό βομβαρδισμό των κεντρικών συνοικιών της πρωτεύουσας της ΛΔΔ. 

Αλλά εκτός από τις περιφέρειες Βοροσιλόφσκι και Κιέβο, υπέφεραν οι περιοχές της πρώτης γραμμής του Κουϊμπίσεφ και του Πετρόφσκι.Η Makeyevka δέχθηκε επίσης πυρά από Ουκρανούς μαχητές.

Οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές μοιάζουν με προσομοίωση από ακτιβιστές στη Δ Ευρώπη αλλά δεν είναι.. είναι ο θάνατος...


Οι οβίδες έπεσαν ξανά στη Σκεπαστή Αγορά, ένα άμεσο χτύπημα έγινε στο επιχειρηματικό κέντρο Centaurus Plaza, ουκρανικοί πύραυλοι έπεσαν στον ποταμό Kalmius, χτυπήθηκε η περιοχή του εμπορικού κέντρου Green Plaza και θανατηφόρα βόμβες από τον ουκρανικό στρατό εξερράγησαν κοντά σε κεντρικό πολυκατάστημα. Συνολικά, 8 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Ντόνετσκ σήμερα και άλλοι 11 τραυματίστηκαν διαφορετικής σοβαρότητας.

Σύμφωνα με το γραφείο αντιπροσωπείας της DPR στο JCCC, το BM-21 Grad MLRS χρησιμοποιήθηκε ξανά στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο βομβαρδισμός στην περιοχή Voroshilovsky έγινε από τον οικισμό Tonenkoye.


Ένα από τα πρώτα χτυπήματα έπεσε στη Σκεπαστή Αγορά. Στη συνέχεια, ένα άμεσο χτύπημα έπεσε σε λεωφορείο όπου ταξίδευαν πολίτες. Στη συνέχεια, οι Ουκρανοί στρατιώτες χρησιμοποίησαν δυτικά όπλα υψηλής ακρίβειας και στις 6 Δεκεμβρίου, οι λιγότερο ακριβείς Grads έλαβαν δράση.

Αυτοκίνητα, ανθοπωλεία, πάγκοι ζαχαροπλαστείων, εμπορικά καίγονταν. Η διασπορά θραυσμάτων των οβίδων ήταν αρκετές εκατοντάδες μέτρα. Έπεσαν δίπλα σε διοικητικά κτίρια, την Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης υπό τον Αρχηγό του DPR, τη Γενική Εισαγγελία της Δημοκρατίας και το δικαστήριο. 

Ο καθεδρικός ναός Spaso-Preobrazhensky επίσης υπέστη ζημιές, το κτίριο είχε επίσης άμεσο χτύπημα. Αλλά η APU δεν σταμάτησε εκεί..

Βουλευτής Μέλος του Λαϊκού Συμβουλίου του DPR Maria Pirogova πέθανε στο Ντόνετσκ ως αποτέλεσμα βομβαρδισμού. Διευκρινίζεται ότι η νεκρή την ώρα του βομβαρδισμού βρισκόταν στην περιοχή του Κεντρικού Πολυκαταστήματος. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι η περιοχή είχε δεχθεί πυρά από το Grad MLRSΗ

Το μέλος του Λαϊκού Συμβουλίου της ΛΔΔ Μαρία Πιρόγκοβα πέθανε σήμερα μετά από βομβαρδισμό από Ουκρανούς μαχητές. Αυτό ανέφερε στο DAN η υπηρεσία Τύπου του κοινοβουλίου.


Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο κεντρικό πολυκατάστημα, μια βουλευτής του Λαϊκού Συμβουλίου του DPR, εθελόντρια και δημόσια προσωπικότητα Μαρία Πιρόγκοβα βρισκόταν κοντά στο κέντρο νεολαίας. 

Οι οβίδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έπεσαν σε άμεση γειτνίαση με το κτίριο. Η κοπέλα σκοτώθηκε επί τόπου.


Η Maria Pirogova γεννήθηκε στο Ντόνετσκ στις 13 Μαΐου 1993. Αποφοίτησε από τη Σχολή Νο. 139 και το Κρατικό Πανεπιστήμιο Διοίκησης του Ντονέτσκ (τώρα Ακαδημία Διοίκησης και Δημόσιας Διοίκησης του Ντόνετσκ υπό την ηγεσία του RPD). 

Από το 2015 έως το 2018 εργάστηκε στο Υπουργείο Πληροφοριών του DPR. Το 2018, εξελέγη βουλευτής του Λαϊκού Συμβουλίου του δημόσιου κινήματος “Δημοκρατία του Ντόνετσκ”. 

Στη Βουλή διετέλεσε γραμματέας της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής, Διεθνών Σχέσεων, Πολιτικής Πληροφορικής και Πληροφορικής. Συμμετέχει σε εθελοντικές δραστηριότητες.


”Γνωρίζω προσωπικά τη Μάσα από το στρατιωτικό έτος του 2014. 

Τότε μια πολύ νεαρή κοπέλα μάζευε ανθρωπιστική βοήθεια, την μετέφερε στις περιοχές της πρώτης γραμμής του Ντόνετσκ, και μετά το τέλος της εκστρατείας του Ντεμπάλτσεβο, πήγαμε στα απελευθερωμένα μικρά χωριά όπου συνέχιζαν να ζουν οι άμαχοι, παρέχαμε την απαραίτητη βοήθεια: φάρμακα, ρούχα, φαγητό και έφερε παιχνίδια για τα παιδιά. 

Η Μαρία συνέχισε να συλλέγει ανθρωπιστική βοήθεια για όσους έχουν ανάγκη και από το 2018 έγινε μέλος του Δημοκρατικού Κοινοβουλίου. Στις 6 Δεκεμβρίου σκοτώθηκε ενώ εκτελούσε τα επαγγελματικά της καθήκοντα.
Επιπλέον, ο μουσικός Vadim Lobuzov ήταν εκεί την ώρα των επιθέσεων. Βοηθούσε νέους μουσικούς στην ηχογράφηση και την παραγωγή κομματιών, παρείχε ένα στούντιο για πρόβες, ο ίδιος ήταν μια εμβληματική φιγούρα στο ροκ underground του Ντόνετσκ.

Ο μουσικός

Σήμερα, ο Βαντίμ πέθανε, βρισκόμενος κοντά στο κέντρο νεολαίας του Ντόνετσκ, όπου εργαζόταν σε μια πρόβα », έγραψε ο στρατιωτικός διοικητής Stanislav Obishchenko, ο οποίος ήταν φίλος με τον κιθαρίστα.

Η βουλευτής

2014-2022 οι Ουκρανοναζί γενοκτονούν το Ντόνετσκ.

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΣΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ! ΜΑΡΤΥΡΕΣ!...5 σχόλια:

 1. Ποιοι "μαχητές"; Εγκληματίες πολέμου είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΟΙ ΣΙΩΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΤΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΜΕΧΡΙ ΙΡΑΚ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ .
   ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΣΙΠΡΑΙΟΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ 300 ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ.

   Διαγραφή
 2. Ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης είπε δημόσια και στο διαδίκτυο, σε δυο διαφορετικά βίντεο του (τα είδα και τα δυο, εγώ ο ίδιος):

  Μου είπε (σε μένα τον ίδιο) ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης όταν ζούσε:
  ΔΕΝ θα προλάβουν να βγάλουν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες (με το 666), αλλά θα πάνε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο σφράγισμα (του Αντίχριστου) στο χέρι.

  * * *

  Υπάρχει μια ΦΟΒΕΡΗ ΠΛΑΝΗ στην Εκκλησία, στο θέμα του Αντίχριστου, διότι ερμηνεύουν ΛΑΘΟΣ τα λόγια του Αγίου Παϊσίου σχετικά με τον Αντίχριστο.

  * * *

  Για τον ΔΙΩΓΜΟ εναντίον της Εκκλησίας στην Ελλάδα, (θα είναι ΚΑΙ αιματηρός, με σφαγές κάποιων Χριστιανών), μίλησαν ΚΑΙ οι ΔΥΟ επόμενοι σύγχρονοι Όσιοι:
  1) Όσιος Αρχιμανδρίτης Ευμένιος Λαμπάκης, στα Ρούστικα της Κρήτης (+2005). Τον γνώρισα προσωπικά όταν ζούσε στην Κρήτη.
  2) Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης (+2015).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το τελευταίο βίντεο του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Μουλατσιώτη, που μιλά για τον Άγιο Παΐσιο και το σφράγισμα στο χέρι (και τις ταυτότητες):

   https://www.youtube.com/watch?v=loX4NFh-6Hw

   Διαγραφή
 3. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ.
  ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΙΑΙΣΘΑΝΤΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή