Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΚΑΙ ΤΟ ΑΖΟΦ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ!!! ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ: ”Η ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η MASSADA ΜΑΣ”!!

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ Η ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AZOV-ΙΤΕΣ
 XΑΙΡΕ ΜΑΡΙΑ ΧΑΙΡΕ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ!!!


Η θεία Πρόνοια δεν επέτρεψε να σιωνιστικοποιηθεί η Πόλη της Παναγίας η Μαριούπολη.. Xαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη!! Και το Αζόφ δουλεύει για το Μεγάλο Ισραήλ!!!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ Azov-ίτες πήγαν στο Ισραήλ και δήλωσαν ”η Μαριούπολη είναι η Massada μας”. Δόγμα καθεστώτος Κιέβου: Η Ουκρανία θα γίνει το μεγάλο Ισραήλ και η Μαριούπολη (Πόλη της Μαρίας -Παναγίας) είναι η Massada μας.. Xαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη!!

Μια αντιπροσωπεία του Τάγματος Azov αυτούς πήγε στο Ισραήλ και συναντήθηκε με εφέδρους κι υπευθύνους της Tsahal. Επικεφαλής της ο αξιωματικός της Azov ο Ilya Samoilenko ένας από τους ηττημένους του Azovstal μαζί του Yuliya Fedosyuk, της Ένωσης οικογενειών υπερασπιστών του Azovstal, που αιχμαλωτίστηκε από Ρώσους κι απελευθερώθηκε κατά την ανταλλαγή.


Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και τη Massada, όπου οι τελευταίοι Ισραηλινοί αντιστάθηκαν στη Ρωμαϊκή Κατοχή το 73 μ.Χ

”Το κατόρθωμα των υπερασπιστών της Μαριούπολης σημάδεψε ολόκληρο τον κόσμο”, είπε η αντιπροσωπεία. ” Όταν σήμερα στο Ισραήλ μιλάμε για την υπεράσπιση της Μαριούπολης, οι Ισραηλινοί επαναλαμβάνουν συνεχώς: «Η Μαριούπολη είναι η Μασάντα σας.»

Η Εβραϊκή Αντίσταση στη Μασάντα

Το 70 μ.Χ., η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατέλαβε την Ιερουσαλήμ και μόνο περίπου χίλιοι Εβραίοι κατάφεραν να φύγουν και να καταφύγουν στο αρχαίο φρούριο του βασιλιά Ηρώδη. Εκεί έχτισαν συναγωγή και mikveh, εκτρέφουν καλλιέργειες και βοοειδή και δημιούργησαν εκεί μια αυτάρκη πόλη.

Ωστόσο, οι Ρωμαίοι βρήκαν τo κρησφύγετό τους τρία χρόνια αργότερα. Πρόθυμοι να το κατακτήσουν, πολιόρκησαν το φρούριο και έχτισαν εκεί οκτώ ρωμαϊκά στρατόπεδα, ορατά μέχρι σήμερα.

Μετά από αρκετούς μήνες πολιορκίας, οι Ρωμαίοι αποφάσισαν να επιτεθούν. Οι Εβραίοι ηγέτες, βλέποντας πώς οι λεγεωνάριοι έχτιζαν μια μεγάλη ράμπα, συνήλθαν και συμφώνησαν να μην υποκύψουν στη ρωμαϊκή κατάκτηση. Έτσι επέλεξαν να πεθάνουν παρά να γίνουν σκλάβοι.

Καθώς τότε η αυτοκτονία ήταν η χειρότερη αμαρτία, αποφάσισαν ότι ο κάθε αρχηγός θα σκότωνε την οικογένειά του και έβαλαν κλήρο για να δουν ποιος θα ήταν ο τελευταίος, αυτός που θα ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία των άλλων. Όταν οι Ρωμαίοι έφτασαν στην κορυφή της Masada, βρήκαν 960 πτώματα και άφθονο φαγητό, δείχνοντας ότι οι Εβραίοι είχαν επιλέξει να πεθάνουν.

Η αναφορά για Μάσσαντα από Αζοφίτες ή και Ισραηλινούς κι ο παραλληλισμός με Μαριούπολη θα ήταν μια αλληγορία αν ο Ζελένσκι δεν ήταν ιουδαϊκής καταγωγής και θρησκεύματος που ηγείται πολέμου κατά της μεγαλύτερης Ορθόδοξης υπερδύναμης κι αν ο ίδιος δεν είχε δηλώσει πως η Μεγάλη του Ιδέα είναι να κάνει την Ουκρανία Μεγάλο Ισραήλ.

Xαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη!!

Και το Αζόφ δουλεύει για το Μεγάλο Ισραήλ!!! Μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο φανερό ότι η μάχη της Ουκρανίας μεταξύ των άλλων είναι και μάχη μεταξύ του χριστιανοσιωνισμού και της Ορθοδοξίας...

Γι αυτό τόσος πόνος για τη Μαριούπολη θα πήγαινε στους Σιωνιστές;;





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου