Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΠAΡE TO XAΠAKI ΣOY KAI ΜΗ ΓΙΝΟΥ ΑΣΕΜΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕΜΝΟΣ...

 

ΧΑΠΙ «NEW YEAR»




Γράφει ο Ρωμανός

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη σας και να ζητήσω την συνέχεια στην προσευχή σας για την δοκιμασία που παρατείνεται. Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!

Όμως θέλω πολύ σύντομα να τοποθετηθώ απέναντι στον πόλεμο που διεξάγεται τελευταία με πεδίο το ιστολόγιο «ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ».

Προσέξτε πολύ καλά τι θα γράψω: Το ιστολόγιο έχει μια αποστολή!
Να αφυπνίσει τον Ελληνικό λαό, μεταδίδοντας: 

ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΙΕΡΟ ΨΑΛΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΜΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! 

Επ΄αυτού δεν υπάρχει ούτε δεχόμαστε αντίρρηση ή παρέκκλιση!

Είναι εύκολο να σας φιμώσουμε απενεργοποιώντας τα σχόλια...
Αντ αυτού σαν Ορθόδοξοι πιστεύουμε στην στην εν Χριστώ Ελευθερία και θέλουμε αναγνώστες που να σέβονται τον εαυτό τους και άρα να σέβονται και τον χώρο που τους φιλοξενεί!

Δεν θα γίνουν λοιπόν ανεκτές οι διαμάχες με άσεμνες φράσεις που δεν ταιριάζουν σε ανθρώπους που έχουν αρχηγό της ζωής τους τον Χριστό!

Προς τον Γεωκών: Γνωριζόμαστε διαδικτυακά (όχι εκ του φυσικού) πολλά χρόνια (από το 2007) τα οποία όμως δεν σου δίνουν το δικαίωμα να κάνεις τον ιστότοπο αυτόν λαμπόγυαλο. Είπαμε ότι αυτά που πρεσβεύεις για το DNA του Κυρίου μας είναι κακοδοξίες! Είναι αχρείαστο και αχάριστο να θέλει κάποιος να ταυτοποιήσει γενετικά Τον Κύριο Της Δόξης, Τον Κατασκευαστή του παντός! Θέλεις να τα πιστεύεις, πίστευέ τα, αλλά μακριά από το ιστολόγιο!

Τα σχόλια δε που εξαπολύεις τελευταία είναι και άστοχα και εμμονικά αλλά μερικά καταντούν και χυδαία. Θα σβήνονται λοιπόν  ανελλιπώς!

Προς τους υβριστές του Γεωκών: Εκτός του ότι πολλοί από εσάς εξακολουθείτε να ταυτίζετε το ιστολόγιο μας με τον Γεωκών παρά τις επανειλημμένες και σταθερές Ορθόδοξες διατυπώσεις μας ενάντια στις κακοδοξίες του σχετικά με την Παλαιά Διαθήκη, πράγμα που καταντά ύποπτο, κακόβουλο και διαβολικό, όλοι ανεξαιρέτως χρησιμοποιείτε χυδαίες φράσεις που όπως είπα πιο πάνω δεν ταιριάζουν σε ανθρώπους που έχουν αρχηγό της ζωής τους τον Χριστό! 

Επομένως και αυτά τα σχόλια σας θα σβήνονται ανελλιπώς έστω και αργά κάποιες φορές...

Επίσης επειδή κάποιοι εκβιάζουν με αποχώρηση από το ιστολόγιο, αν συνεχίσω να δημοσιεύω έστω και τα πατριωτικά του Γεωκών, δηλώνω ότι ο Οίμος- Αθήνα, δεν εκβιάζεται! Αν κρίνουμε ότι κάποιο άρθρο είναι σύμφωνο με την Ορθόδοξη Παράδοση και δεν περιέχει κακοδοξίες, έχουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση να το δημοσιεύσουμε.

Το ότι δεν έχουμε τελευταία δημοσιεύσει τέτοια άρθρα του Γεωκών είναι όχι γιατί φοβηθήκαμε τον εκβιασμό των "αποχωρήσεων" αλλά γιατί η συμπεριφορά του προς το ιστολόγιο είναι τουλάχιστον απρεπής! 

Επομένως  όλοι, ειρηνεύετε για το καλό όλων!

Το διακύβευμα και ο στόχος είναι:

ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΠΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΕΥΛΑΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΕΜΝΟΙ, ΑΠΟΚΗΡΥΤΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΣΕΜΝΟ!

Υ.Γ. Συνεχίζοντας τα άσεμνα σχόλια το μόνο που θα κατορθώσετε είναι να φιμώσετε τον εαυτό σας διότι θα σβηστούν!     

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ 
Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου