Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΪΛΗ –ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ;

ΤΟΥ ΛΟΜΠΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΕΕ 



Γράφει ο Γιώργος Αδαλής


Εδώ και μέρες κυκλοφορούσε μια φήμη ότι επίκειται σύλληψη συντρόφου ενός από τους 14 αντιπροέδρους του ευρωκοινοβουλίου σχετικά με απάτες που αφορούν στη διοργάνωση του Κατάρ. 

Γενικώς η ανάθεση στο Κατάρ αυτής της διοργάνωσης, μύριζε από μακριά λομπισταρία! Το μυαλό μου είχε πάει στην Εύα Καϊλή μιας και ως γυναίκα και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχε πρόσφατα ταχθεί υπέρ του Κατάρ. 

Μιας χώρας, ακραιφνούς συμμάχου του Ερντογάν όπου η Καϊλή ως Ευρωπαία γυναίκα, πήρε όντως μια περίεργη θέση (ΕΔΩ).
Ποιος είναι Ιταλός σύντροφος της Καϊλή

Η 44χρονη Καιλή έχει σύμφωνο συμβίωσης με έναν 33χρονο Ιταλό ιστιοπλόο, που εργάζεται ως σύμβουλος εξωτερικών υποθέσεων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο γραφείο ενός Ιταλού Ευρωβουλευτή της Σοσιαλιστικής ομάδας. Ο 33χρονος ονομάζεται Φραντσέσκο Τζόρτζι και πρόσφατα απέκτησαν ένα κοριτσάκι με την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Ο 33χρονος Φραντσέσκο Τζόρτζι με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή

Η πρώην δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή σήμερα με το που ανακοινώθηκε το σκάνδαλο και η σύλληψη του συντρόφου της κλήθηκε να καταθέσει γεγονός που ουσιαστικά ισοδυναμεί με σύλληψη μιας και έχει ως ευρωβουλευτής ασυλία. Σήμερα πάντως την διέγραψε από το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πρόκειται για μια υπόθεση η οποία δείχνει αν μη τι άλλο, ότι πίσω από τον λαμπερό κόσμο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, γίνεται του λομπίστα το κάγκελο. Αλλά δείχνει και κάτι άλλο. Δεν υπάρχει μία πλευρά μόνο στις Βρυξέλλες που προωθεί συμφέροντα άλλων χωρών. Υπάρχει και δεύτερη πλευρά, εξίσου δυνατή με την πρώτη.
Εχω μια ερώτηση!

Κι αυτό θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς κοκορόμυαλους οι οποίοι αδυνατούν να πάρουν μια ανάσα και να δουν τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά από την κάψα που έχουν να κατακτήσουν Πρωθυπουργικές καρέκλες! 

Και όλοι αυτοί, δεν μας έχουν πει ακόμα κάτι πολύ απλό. Γιατί ο Μητσοτάκης ή γενικώς το Predator ΔΕΝ παρακολουθούσε την ευρωβουλευτή Καϊλή, ενώ παρακολουθούσε τον Πρόεδρο του κόμματός της, τον Ανδρουλάκη;

Τι; Μη μου πείτε ότι δεν το σκεφτήκατε; Ελάτε τώρα! Ολοι σας το σκεφτήκατε…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου