Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Η 9 ΤΟΥ ΜΑΗ, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΕΩΣΦΟΡΟ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!

ΠΟΥΤΙΝ: «Η ΔΥΣΗ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΕΡΑΣ! ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ! ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! »
5 ΒΙΝΤΕΟ


ΆΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ… ΑΛΛΟ ΠΕΤΑΙΝ!

“Μια ζωή δεν αρκεί για να ευχαριστήσεις τον Κόκκινο Στρατό γι αυτό που έκανε για την ελευθερία”.( Έρνεστ Χέμινγουεϊ).

9 Μάη Ημέρα της Νίκης κατά του Ευρωεωσφορο-φασισμού! Η Μεγάλη Παρέλαση στη Μόσχα! Πούτιν: η Δύση ξέχασε ποιος νίκησε το παγκόσμιο τέρας! Σήμερα, ο πολιτισμός βρίσκεται για άλλη μια φορά σε κίνδυνο! Υπεύθυνες οι δυτικές ελίτ της παγκοσμιοποίησης!!





Σήμερα 9 Μάη πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα η καθιερωμένη μεγάλη παρέλαση για τον εορτασμό της 78ης επετείου της Νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Την παρακολούθησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και οι ηγέτες των χωρών της ΚΑΚ





Μετείχαν Τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού «Boomerang»,

Πυραυλικοί σχηματισμοί οπλισμένοι με συγκροτήματα Yars διέρχονται από την Κόκκινη Πλατεία,
τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-400 Triumph, τμήμα πυραυλικών συστημάτων υψηλής ακρίβειας “Iskander-M”, τα άρματα μάχης T-34-85 είναι τα πρώτα που πηγαίνουν στην Κόκκινη Πλατεία κ.α 

Παρέλασαν διάφορα πεζοπόρα τμήματα, τα πληρώματα παρέλασης των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων, των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων.

O δυτικός κόσμος παρακάμπτει αυτά τα υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα που εθεάθησαν στη Μόσχα σήμερα και μιλούν για την απουσία των τεθωρακισμένων και τη μετοχή ενός παροπλισμένου tank μουσειακό κομμάτι. 

Και λησμονούν το μήνυμα και το συμβολισμό του και τη σημειολογία του ότι η ανθρωπότητα ξαναβρέθηκε αντιμέτωπη με την ίδια πρόκληση, το T-34 ξαναέγινε επίκαιρο στην ίδια μάχη κατά του ναζισμού του Ευρωναζισμού. 

Ο Ζελένσκι με διάταγμα μετονόμασε την Ημέρα Νίκης του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου κατά του ναζισμού σε Ημέρα της Ευρώπης. Άλλο Πούτιν ….άλλο Πεταίν.



Η Δύση έχει ξεχάσει ποιος νίκησε το τερατώδες παγκόσμιο κακό, είπε ο Πούτιν.

Οι δυτικές ελίτ μιλούν για την αποκλειστικότητά τους, παριστάνουν τους ανθρωπιστές και προκαλούν αιματηρές συγκρούσεις, σπέρνουν ρωσοφοβία και επιθετικό εθνικισμό, είπε ο πρόεδρος.

Θέλουμε να δούμε ένα ειρηνικό και σταθερό μέλλον.
Σήμερα, ο πολιτισμός βρίσκεται για άλλη μια φορά σε ένα σημείο καμπής. Ένας πραγματικός πόλεμος έχει εξαπολυθεί εναντίον της πατρίδας μας, αλλά θα διασφαλίσουμε την ασφάλειά μας, είπε ο Πούτιν.



Ο «πραγματικός πόλεμος» εξαπολύεται για άλλη μια φορά κατά της Ρωσίας, αλλά η χώρα θα διασφαλίσει την ασφάλειά της και θα προστατεύσει τους κατοίκους του Ντονμπάς, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν την Τρίτη στην Παρέλαση της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία.

Κατηγόρησε τις «δυτικές ελίτ της παγκοσμιοποίησης» για αυτό που συμβαίνει, τονίζοντας ότι για τη Μόσχα δεν υπάρχουν εχθρικοί λαοί «ούτε στη Δύση ούτε στην Ανατολή» και χαρακτήρισε το σημερινό καθεστώς στο Κίεβο εγκληματικό και τον ουκρανικό λαό ομήρους του.

Μαζί με τον Πούτιν, οι ηγέτες της Αρμενίας, της Λευκορωσίας, του Καζακστάν, της Κιργιζίας, του Τατζικιστάν, του Τουρκμενιστάν και του Ουζμπεκιστάν παρακολούθησαν την παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία.

Πούτιν για τη «νέα εκστρατεία κατά της Ρωσίας»:

Σήμερα, όπως και στα χρόνια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, ο πολιτισμός βρίσκεται για άλλη μια φορά σε «αποφασιστικό, σημείο καμπής»: «Ένας πραγματικός πόλεμος εξαπολύθηκε ξανά κατά της Πατρίδας μας, αλλά απωθήσαμε τη διεθνή τρομοκρατία, θα προστατεύσουμε τους κατοίκους του Ντονμπάς, θα διασφαλίσουμε την ασφάλειά μας».


Οι «δυτικές ελίτ της παγκοσμιοποίησης» φταίνε γι’ αυτό, έχουν αυτοπεποίθηση για την αποκλειστικότητά τους, «παριστάνουν τους ανθρωπιστές και διχάζουν κοινωνίες, προκαλούν αιματηρές συγκρούσεις και πραξικοπήματα, σπέρνουν μίσος, ρωσοφοβία, επιθετικό εθνικισμό» «για να συνεχίσουν να υπαγορεύουν, να επιβάλλουν τη θέλησή τους στους λαούς».

Ο στόχος όσων «κυνικά και ανοιχτά» προετοίμαζαν μια «νέα εκστρατεία κατά της Ρωσίας» συγκεντρώνοντας «νεοναζιστικά παράσιτα από όλο τον κόσμο» είναι γνωστός γι’ αυτό: 

«Ο στόχος τους -και δεν υπάρχει τίποτα νέο εδώ- είναι να πετύχουν την κατάρρευση και την καταστροφή της χώρας μας, να διαγράψουν τα αποτελέσματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, να σπάσουν επιτέλους το σύστημα της παγκόσμιας ασφάλειας και του διεθνούς δικαίου, να στραγγαλίσουν οποιαδήποτε κυρίαρχα κέντρα ανάπτυξης».

«Φαίνεται ότι έχουν ξεχάσει σε τι οδήγησαν οι παράφρονες ισχυρισμοί των Ναζί για παγκόσμια κυριαρχία».

Για την τραγωδία της Ουκρανίας.

“Οι υπέρμετρες φιλοδοξίες, η αλαζονεία και η ανεκτικότητα μετατρέπονται αναπόφευκτα σε τραγωδίες. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για την καταστροφή που βιώνει τώρα ο ουκρανικός λαός. 

Έγιναν όμηροι του πραξικοπήματος και του εγκληματικού καθεστώτος των δυτικών κυρίων του που είχε αναπτυχθεί με βάση ένα διαπραγματευτικό χαρτί για την υλοποίηση των σκληρών, εγωιστικών τους σχεδίων».



Για τη συμβολή στη νίκη των λαών της ΕΣΣΔ.
Η Ρωσία θα θυμάται πάντα ότι όλοι οι λαοί της Σοβιετικής Ένωσης συνέβαλαν στη Νίκη στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.
«
Είναι πολύ σημαντικό που οι ηγέτες των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών συγκεντρώθηκαν σήμερα εδώ στη Μόσχα, βλέπω σε αυτό μια ευγνώμων στάση απέναντι στο κατόρθωμα των προγόνων μας, πολέμησαν μαζί και κέρδισαν μαζί».

Σχετικά με την κοινή μνήμη.

«Για εμάς, για τη Ρωσία, δεν υπάρχουν εχθρικοί λαοί ούτε στη Δύση ούτε στην Ανατολή. Όπως η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στον πλανήτη, θέλουμε να δούμε ένα ειρηνικό, ελεύθερο και σταθερό μέλλον».

Στη Ρωσία, αποτίουμε φόρο τιμής στους συμμετέχοντες της Αντίστασης, τους στρατιώτες των συμμαχικών στρατών των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας και άλλων κρατών, τιμούν “το κατόρθωμα των στρατιωτών της Κίνας στη μάχη κατά του ιαπωνικού μιλιταρισμού”.

 «Είμαι πεπεισμένος ότι η εμπειρία της αλληλεγγύης και της εταιρικής σχέσης κατά τη διάρκεια του πολυετή αγώνα ενάντια σε μια κοινή απειλή είναι η ανεκτίμητη κληρονομιά μας. Μια ισχυρή υποστήριξη αυτή τη στιγμή, όταν το αμετάκλητο κίνημα προς έναν πιο δίκαιο πολυπολικό κόσμο κερδίζει δυναμική <…>. “

Αυτοί που «αδίστακτα και εν ψυχρώ» καταστρέφουν μνημεία σοβιετικών στρατιωτών, κατεδαφίζουν μνημεία στρατηγών και προσπαθούν να «σβήσουν και να συκοφαντούν» τη μνήμη των αληθινών ηρώων, διαπράττουν έγκλημα.

Σχετικά με τους συμμετέχοντες στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση.
«Είμαστε περήφανοι για τους συμμετέχοντες στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση, για όλους όσους πολεμούν στην πρώτη γραμμή, που σώζουν τραυματίες. 

Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα τώρα από το μαχητικό σας έργο. Η ασφάλεια της χώρας στηρίζεται από εσάς σήμερα, το μέλλον του κράτους μας και του λαού μας εξαρτάται από εσάς».

“Όλη η χώρα έχει συγκεντρωθεί για να στηρίξει τους ήρωές μας. Όλοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, προσεύχονται για εσάς”.

O Ευρωεωσφορισμός κι ο Ευρωναζισμός θα συνθλιβούν!!!!!






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου