Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΑΜΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΕΙΝΑ ΟΙ ΛΙΡΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ...


 «ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΧΡΥΣΟ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ...» 



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΤΑ ΝΕΑ της επικαιρότητας και ακολουθούν τα νέα από Πατέρες
" Φόβος για κραχ: Μαίνεται ο «κίτρινος πυρετός» στις κεντρικές τράπεζες – Οι αγορές 228 τόνων το α΄ τρίμηνο 2023 και τα κοσμήματα των Κινέζων

Η Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης ήταν ο μεγαλύτερος αγοραστής στη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, προσθέτοντας 69 τόνους χρυσού ενώ αντίστοιχα η κεντρική τράπεζα της Κίνας πρόσθεσε 58 τόνους χρυσού και τώρα διαθέτει 2.068 τόνους χρυσού στα αποθέματά της, ελέγχοντας το 4% του συνόλου των παγκόσμιων αποθεμάτων

Η ζήτηση για χρυσό μεταξύ των κεντρικών τραπεζών έφθασε σε επίπεδα - ρεκόρ στο πρώτο τρίμηνο, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού.

Η Τουρκία είναι ξανά μεγάλος αγοραστής, έχοντας αυξήσει τα αποθέματά της κατά 30 τόνους, ενώ η κεντρική τράπεζα της Ινδίας τα έχει αυξήσει κατά επτά τόνους.

Οι Κινέζοι καταναλωτές αγόρασαν 198 τόνους χρυσών κοσμημάτων στο τρίμηνο, αγορές που εκπροσωπούν το 41% του συνόλου."


«Δεν βάζετε καμιά πατάτα καλύτερα για να εξασφαλιστείτε»

«Μετάνοια - μετάνοια - μετάνοια θα βγάζουμε τις βδομάδες με λίγες πατάτες»

Άλλος Πατέρας


«Μην ελπίζετε σε λόγια πολιτικών , ότι είπαν οι άγιοι τόσα χρόνια θα γίνουν.. γίνονται με σειρά»


«Η ελπίδα μας να στηρίζεται προς τα επάνω και να θεμελιώνεται στην ΠΙΣΤΗ»


«Βολευτές και "χορευτές ελπίδων" δεν μας σώζουν»


" Το ψευτορωμαίικο φεύγοντας πληρώνει καλά για να διαφύγει στα μαλακά , αλλά θα φύγει και θα μας αφήσει καιρούς και χρόνους, ώστε να δείξει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για εμάς τον Μαρμαρωμένο"

στην ερώτηση μας:
- τι σημαίνει "ώστε να δείξει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για εμάς τον Μαρμαρωμένο"

σιώπησε στην αρχή και ψιθύρισε μετά :

«Θα δείτε, θα δείτε, όλοι μας θα δούμε, πιστοί , δυσκολεμένοι και άπιστοι, στο τέλος όλα αυτά, τώρα είναι όλα θλιβερά γιατί οι άνθρωποι οι ίδιοι είναι θλιβεροί» 


ΣΤΩΜΕΝ καλώς


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



1 σχόλιο:

  1. Τι δεν έχουμε καταλάβει;

    ότι (επαναλαμβάνω δια μίαν εισέτι φοράν) μας κυβερνά μια αμερικανική Α.Ε (ανώνυμος εταιρεία) με ελληνόφωνα, αλλά όχι ελληνόψυχα στελέχη, η οποία διατηρεί την έδρα της στην Ουάσιγκτον. Συνεπώς, αυτό που θα αλλάξει είναι η Γενική Διεύθυνση της εταιρείας, δηλαδή θα οριστεί νέος Γενικός Διευθυντής της HELLENIC REPUBLIC S.A.

    Αλλά πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς τα πράγματα, αφού

    «Το Ελληνικόν Έθνος, δυνάμει της παρούσης πράξεως εξέθεσε εκουσίως την ιεράν παρακαταθήκην της αυτού ελευθερίας, εθνικής ανεξαρτησίας και της πολιτικής αυτού υπάρξεως υπό την απόλυτον υπεράσπισην της Μ. Βρετανίας"

    όπως υπέγραψαν,
    Εν Πελοποννήσω, την 30 Ιουνίου 1825 οι
    Θεόδωρος Κολοκοτρώνης – Ανδρέας Μιαούλης

    Εφόσον επομένως αποφάσισε η μασονική στοά του Λονδίνου (στην οποία είμαστε δούλοι από το 1826) να συγκληθεί Γενική Συνέλευση της HELLENIC REPUBLIC S.A. με σκοπό τον ορισμό νέας Γενικής Διεύθυνσης τα υπόλοιπα ("εκλογές" και κολοκύθια τούμπανα) είναι απλώς θέμα διαδικασίας.

    Εκτός κι αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε Κύριο και να γίνουμε δούλοι Θεού, οπότε Εκείνος θα οικονομήσει να σπάσουμε τις αλυσίδες και να ελευθερωθούμε και να ανορθωθούμε και να γίνουμε και πάλι Αυτοκρατορία (ΓΕΝΟΙΤΟ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή