Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

 

ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ: «ΕΓΩ Ο ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ…ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΟΤΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΚΡΑΤΙΑ! Η ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!» 

ΒΙΝΤΕΟ




Δεσπότης Μόρφου: εγώ ο αδέσποτος Δεσπότης…του αιώνος τούτου του πονηρού του Ευρωπαϊκού σήμερα κι αύριο του χαοτικού…

Η Κύπρος έχει μεγάλην προστασίαν εις τον ουρανόν από τους Αγίους που εγέννησε τον καιρόν που δεν ήταν διεφθαρμένη που ήταν κατεχόμενη αλλά Ορθόδοξη κι ας ήταν Λατινοκρατία, Ενετοκρατία, Τουρκοκρατία, Αγγλοκρατία, τώρα Ευρωκρατία νομίζομεν πως είμαστε ελεύθεροι…

η Κύπρος θ΄αργήσει να καταλάβει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο…χάριτι Θεού περάσαμε τα 2,5 χρόνια του Γ΄ παγκοσμίου, ο πόλεμος συνεχίζεται σε άλλες χώρες... και τα τραγικά που συμβαίνουν στην περιοχή μας κι άλλα τραγικότερα που θα γίνουν και όχι μόνο πολεμικά ελλείψεις τρομερές θα έχουμε, ελλείψεις καυσίμων. 

Έχετε καύσιμα κ. αστυνόμε για τους επόμενους 2 χρόνους; θα γυρεύετε να κάνετε περιπολίες και θα σκέφτεστε πρώτα τα καύσιμα. Θα θέλω να έρθω στην Αγιά Ειρήνη και θα σκέφτομαι αν έχει πετρέλαιο το αυτοκίνητο.

 Εκεί θα φτάσει ο κόσμος εκεί τον οδηγούν γιατί έλλειψε η ειρήνη που δίνει το Άγιον Πνεύμα..( σσ αυτή η κατάσταση που περιγράφεται είναι αυτή που σήμερα είναι απτή πραγματικότητα σε Συρία, Λίβανο)

Και όμως αυτοί οι πόλεμοι που γίνονται που έγιναν και θα γίνουν τους υποθάλπει η Ευρώπη μυστικά και οι φίλοι της και οι προύχοντες. 

Αυτή που βιαστήκαμε εμείς να εισέλθουμε, θα τα καταλάβετε αυτά που λέει ο αδέσποτος Δεσπότης, σιγά σιγά τα λέγαμε και πέρυσι και πρόπερσι κι ακούγονταν παράδοξα.

Τώρα ακούγονται πιο κατανοητά. Αν δεν γυρέψουμε την ειρήνη ως καρπό του Αγίου Πνεύματος δεν θα βρούμε ειρήνη ούτε στις οικογένειές μας ούτε στις κοινότητές μας ούτε στον τόπο μας ούτε στην Ευρώπη μας ούτε στον κόσμο…





(Απόσπασμα από την ομιλία του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου κατὰ τὴ Θεία Λειτουργία τῆς ἑορτῆς τῆς ἁγίας Εἰρήνης τῆς Μεγαλομάρτυρος καὶ τοῦ ἁγίου ἱερομάρτυρος Ἐφραὶμ τοῦ ἐν τῇ Νέᾳ Μάκρῃ Ἀττικῆς, ποὺ τελέσθηκε στὸν ἱερὸ ναὸ Ἁγίας Εἰρήνης τῆς κοινότητος Ἁγίας Εἰρήνης (Κανναβιῶν), τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου 05.05.2022)

Έτσι μίλησε…..ο Γέροντας και Μητροπολίτης Μόρφου, ο και ευτυχώς αδέσποτος Δεσπότης….η πιο συγκλονιστική μορφή της σύγχρονης Ορθοδοξίας





1 σχόλιο:

  1. Τι δεν έχουμε καταλάβει;

    ότι (επαναλαμβάνω δια μίαν εισέτι φοράν) μας κυβερνά μια αμερικανική Α.Ε (ανώνυμος εταιρεία) με ελληνόφωνα, αλλά όχι ελληνόψυχα στελέχη, η οποία διατηρεί την έδρα της στην Ουάσιγκτον. Συνεπώς, αυτό που θα αλλάξει είναι η Γενική Διεύθυνση της εταιρείας, δηλαδή θα οριστεί νέος Γενικός Διευθυντής της HELLENIC REPUBLIC S.A.

    Αλλά πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς τα πράγματα, αφού

    «Το Ελληνικόν Έθνος, δυνάμει της παρούσης πράξεως εξέθεσε εκουσίως την ιεράν παρακαταθήκην της αυτού ελευθερίας, εθνικής ανεξαρτησίας και της πολιτικής αυτού υπάρξεως υπό την απόλυτον υπεράσπισην της Μ. Βρετανίας"

    όπως υπέγραψαν,
    Εν Πελοποννήσω, την 30 Ιουνίου 1825 οι
    Θεόδωρος Κολοκοτρώνης – Ανδρέας Μιαούλης

    Εφόσον επομένως αποφάσισε η μασονική στοά του Λονδίνου (στην οποία είμαστε δούλοι από το 1826) να συγκληθεί Γενική Συνέλευση της HELLENIC REPUBLIC S.A. με σκοπό τον ορισμό νέας Γενικής Διεύθυνσης τα υπόλοιπα ("εκλογές" και κολοκύθια τούμπανα) είναι απλώς θέμα διαδικασίας.

    Εκτός κι αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε Κύριο και να γίνουμε δούλοι Θεού, οπότε Εκείνος θα οικονομήσει να σπάσουμε τις αλυσίδες και να ελευθερωθούμε και να ανορθωθούμε και να γίνουμε και πάλι Αυτοκρατορία (ΓΕΝΟΙΤΟ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή