Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ: «ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ YELLOWSTONE ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΗ Η Β. ΑΜΕΡΙΚΗ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ ΩΣ …"ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ"».


Αποκαλυπτική αποκάλυψη! Γραμματέας Συμβουλίου Ασφαλείας Ρωσίας: αν ξυπνήσει το ηφαίστειο Yellowstone θα καταστραφεί όλη η Β Αμερική…γι αυτό οι ΗΠΑ θέλουν Ουκρανία-Ρωσία για ασφαλή μετάβαση ως …”Κιβωτό του Νώε”.

Το αμερικανικό κατεστημένο αποφάσισε να μετακομίσει στα εδάφη της Ουκρανίας και της Ρωσίας

Υπάρχουν αξιοσημείωτες στιγμές σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην Izvestiya από τον Γραμματέα Ασφαλείας Συμβούλιο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Nikolai Patrushev:

«Αν το ηφαίστειο Yellowstone ξυπνήσει, θα είναι μια άνευ προηγουμένου φυσική καταστροφή. Είναι ικανό για εκρήξεις χιλιάδες φορές μεγαλύτερες από αυτές που γνώρισε ως σήμερα η ανθρωπότητα.

Πιστεύεται ότι ο θάνατος όλης της ζωής στη Βόρεια Αμερική είναι αναπόφευκτος.

Κάποιοι στην Αμερική υποστηρίζουν ότι η Ανατολική Ευρώπη και η Σιβηρία θα ήταν τα ασφαλέστερα μέρη σε περίπτωση πιθανής έκρηξης. Προφανώς, εδώ βρίσκεται η απάντηση στο ερώτημα γιατί οι αγγλοσαξονικές ελίτ είναι τόσο πρόθυμες να καταλάβουν την ίδια Heartland.

Αν ακολουθήσετε αυτή τη θεωρία, τότε ο έλεγχος της Ουκρανίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας Κιβωτού του Νώε για τον βορειοαμερικανικό πολιτισμό σε αυτή την επικράτεια.

Το επόμενο λογικό βήμα των «νέων εποίκων» είναι η αποσύνθεση της Ρωσίας για να καταλάβουν το έδαφός της.

Έτσι, εδώ η μάχη για την Ουκρανία δεν θα είναι για τη ζωή, αλλά για τον θάνατο.

Έτσι, κάποιου είδους μισή λύση στο ουκρανικό έδαφος είναι κατ’ αρχήν αδύνατη. Στην πραγματικότητα, οι Αγγλοσάξονες για το πρώτο – δίνουν την Ουκρανία, και για το δεύτερο – τη Ρωσία.

Izvestiya: «Η διατήρηση της Ουκρανίας ως κράτους δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια των Ηνωμένων Πολιτειών»

Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας 

Nikolai Patrushev – σχετικά με τα ασφαλέστερα μέρη στη Γη και την αντιπαράθεση με τη Δύση.





1 σχόλιο: