Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΚΛΟΟΥΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΡΩΣΙΚΑ UAV ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ!!! 
ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ BAYRAKTAR ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ!
 ΒΙΝΤΕΟ

Την κατάρριψη «εχθρικού drone» στο Κίεβο ανακοίνωσαν χθες ο Αντρίι Γέρμακ, προσωπάρχης του προέδρου Ζελένσκι, και ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της πόλης Σερχίι Πόπκο, λίγη ώρα αφότου ήχησαν οι σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού στην ουκρανική πρωτεύουσα και υπήρξαν αναφορές για εκρήξεις και σποραδικά πυρά.

Ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο ανέφερε σε ανάρτησή του στο Telegram ότι συντρίμμια του μη επανδρωμένου αεροσκάφους διασκορπίστηκαν στη συνοικία Σολομιάνσκι (δυτικά). Στο σημείο  έσπευσαν πυροσβέστες για να σβήσουν πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε τετραώροφο κτήριο, συμπλήρωσε.

Το βίντεο όμως  με την κατάρριψη uav πάνω από το Κίεβο, έχει…έκπληξη. Από το σχήμα του uav υπήρχαν υποψίες ότι επρόκειτο για Bayraktar, αλλά ποιος μπορούσε να πιστέψει ότι οι Ουκρανοί θα κατέρριπταν δικό τους μη επανδρωμένο αεροσκάφος; 

Κι όμως! Όπως ανακοινώθηκε επισήμως το uav ήταν ένα από τα Bayraktar που τους έχει πουλήσει η Τουρκία! Γιατί το κατέρριψαν;

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν επειδή «πετούσε ανεξέλεγκτο»!




ΠΗΓΗ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Γιατί το κατέρριψαν; Είναι απλό: Για να φανεί στον κόσμο, ότι αυτή ήταν η  η "απάντηση" των ρώσων και ότι το ρώσικο uav καταρρίφθηκε!!! 

Πράγματι αυτή ήταν η εντύπωση που δόθηκε και εμείς 
το αναδημοσιεύσαμε, βάζοντας όμως έναν διαισθητικά σωστό υπέρτιτλο. 

Και όπως βλέπετε επαληθευτήκαμε, γιατί όντως το ψέμα έχει πάρα πολύ κοντά ποδάρια...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου