Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. ΟΥΤΕ 1 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.

 ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ-ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΉΔΗ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ.
4 ΒΙΝΤΕΟ


Εμπόλεμη ζώνη-Εκτός Ελέγχου Οι Έλληνες στρατιώτες έγιναν πυροσβέστες για τους χιλιάδες Γιάνκηδες στην Αλεξανδρούπολη. Ούτε 1 Αμερικανός πεζοναύτης στη μάχη με τη φωτιά.

Δεν είναι ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο απλά είναι τρύπιο ..στάλα νερό και το φυλάνε για να μην το κάψει η φωτιά. Αυτή είναι η Αμερικανοκρατούμενη Ελλάδα…

ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΣΦΑΧΤΑΡΙΑ …Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ






ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

Στο τέλος θα δώσουν εντολή εκκένωσης της χώρας και θα το θεωρήσουν επιτυχία. ΉΔΗ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ.

Πως και δεν έπαιξε η διπλωματία των πυρκαγιών κατά την διπλωματία των σεισμών με Τουρκία; αυτό είναι το πιο εκπληκτικό…όλα στο χωνευτήρι των ”φυσικών καταστροφών”… τι αστροπελέκι ήταν αυτό.. ο κεραυνός εννοώ ακόμα καίει…

09:55) Η κατάσταση του ΠΓΝΑ τώρα από ψηλά! Έχει καεί η πίσω πλευρά του νοσοκομείου, χωρίς όμως να αγγίξει το κτίριο – ωστόσο έχουν σημειωθεί ζημιές σε μερικά κτίρια του αθλητικού κέντρου.

αλλοίμονο από έγκυες λεχώνες και νεογνά εικόνες Μπαγκλανές







9 σχόλια:

  1. Θυμάσαι έναν ισλαμιστή γορίλα που είχε το θράσος να δηλώσει: "Δεν ήρθαμε εδώ για μεροκάματο, ήρθαμε για να σας πάρουμε τη χώρα"; Άλλοι του είπαν να το πει. Είναι οι ίδιοι που τώρα θέλουν να μας διώξουν απ' τα σπίτια μας καίγοντας τη χώρα μας, όπως έκαναν στη Σμύρνη και γενικά στη Μικρασία. Κρατάει αιώνες αυτή η κολόνια. Σατανική ενορχήστρωση ...δε λέω. Για να δούμε όμως την κατάληξη του εγχειρήματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ίδιοι για τα τομάρια τους έχουν έτοιμη λύση, είτε τη διαφυγή με ελικόπτερα, είτε μέσω της υπόγειας σήραγγας που τους ετοίμασαν οι τεχνικές εταιρείες ΜΟΜΑ και ΔΙΑΚΤΗΜΑ που καταλήγει σε μυστική πολυκατοικία του παγκρατίου.
      Ας μη φάνε τα πουλάκια μου, έχουμε γλαρόσουπα!!!

      Διαγραφή
    2. Στον Έβρο ομάδες Ελλήνων συλλάμβαναν λαθρολαμόγια και έβρισκαν παντού εκρηκτικούς μηχανισμούς. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Λαμογιοκάναλα: "Την πυρκαγιά στο δάσος Δαδίας την προκάλεσαν οι παράνομοι μετανάστες που ζέσταιναν το φαγητό τους!"
      Μου θύμισαν τη ρήση Αγίου Παϊσίου "Με το μικρότερο ταγκαλάκι δε μπορούν να τα βάλουν διακόσιοι δικηγόροι".

      Προφανώς σε όλη την Ελλάδα θα γιόρταζαν την εβδομάδα του ... ζεστού φαγητού!!!

      Διαγραφή
    4. Ειλικρινά είμαι στη φάση της τρέλας: Ή να ξενυχτάω στην προσευχή, ή να αυτοδικήσω, να τους φάω τα λαρύγγια.

      Διαγραφή
  2. Μήπως θυμάσαι ένα γεράκο, που είχε κάνει λόγο για "πολιτειακή ανωμαλία"; Μήπως θυμάσαι έναν άλλο γεράκο που μιλούσε για "πολιτειακή εκτροπή"; Ήρθε η ώρα να εκπληρωθούν αυτά που έλεγαν. Τώρα θα πάρεις κι εσύ μυρωδιά, για το τι εστί Θεός, για το τι εστί προφητεία. Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αργά για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον ταπεινόφρονα δε βλέπεις ποτέ βιασύνη και σύγχυση ή ενέργειες επείγουσας ανάγκης, ούτε θερμούς και κούφιους λογισμούς. Απεναντίας, σε κάθε περίσταση είναι αναπαυμένος. Εάν κολλήσει ο ουρανός με τη γη, ο ταπεινόφρων δε θορυβείται. Κάθε ήσυχος και πράος άνθρωπος δεν είναι ταπεινόφρων, όμως κάθε ταπεινόφρων είναι πράος και ήσυχος. Άμα δεν είσαι ταπεινόφρων, δεν μπορείς να είσαι συνεσταλμένος στους τρόπους σου, όμως συνεσταλμένους μη ταπεινόφρονες πολλούς θα συναντήσεις. Αυτό εννοούσε ο Κύριος, ο πράος και ταπεινός, όταν είπε: «Μάθετε απ’ εμού ότι πράος ειμί και ταπεινός τη καρδία και ευρήσετε ανάπαυσιν ταις ψυχαίς υμών» (Ματθ. 11:21).

    Ο ταπεινόφρων σε κάθε περίσταση είναι αναπαυμένος, γιατί τίποτε δεν υπάρχει γι’ αυτόν, που να κινήσει το νου του στο κακό ή να τον ταράξει. Και όπως δεν μπορεί κανείς να τρομάξει ένα βουνό, έτσι δεν τρομάζει από τίποτε ο νους του. Και αν δεν είναι παράλογο, θα λέγαμε ότι ο ταπεινόφρων δεν ανήκει σ’ αυτό τον κόσμο· διότι ούτε στα λυπηρά περιστατικά ταράζεται και αλλοιώνεται η ύπαρξή του, ούτε στα ευχάριστα εκπλήσσεται από θαυμασμό και χαλαρώνει. Όλη η ευφροσύνη και η χαρά του η αληθινή βρίσκεται στην απόλαυση του Κυρίου και Θεού του.

    Από το βιβλίο: Κωνσταντίνου Καρακόλη, Ανθολόγιο από την ασκητική εμπειρία του Αγίου Ισαάκ του Σύρου. Εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη», σελ. 164.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άραγε ζητήθηκε από τα αμερικανά να σβήσουν?Διότι η τσέχικη κυβέρνηση στις προηγούμενες φωτιές ανακοίνωσε ότι ουδέποτε ζήτησε η Ελλάδα βοήθεια καίτι η Τσεχία ήταν standby.Βέβαια δεν άλλάζει κάτι,το φρούτο το έχουμε φάει ούτως ή άλλως μόλις πρόσφατα,οπότε καληνύχτα Ελλάδα,Απλά τώρα όποιος είναι αρκετά σκουρόχρωμος ας κουβαλάει ταυτότητα μαζί γιατί το κόβω να πέφτει πολύ ξύλο επό δικαίω και αδίκω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο Ρουμανοι πυροσβεστες βοηθησαν που κατεβηκαν οδικως με τα οχηματα τους

      Διαγραφή