Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ...


ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ «ΔΙΧΤΥΑ»


Γράφει ο Ηλίας Σκουντριάνος

Τα φίμωτρα που μας φόρεσαν και τα εμβόλια της ευθανασίας που αναγκάζουν τον κόσμο να κάνει μοιάζουν με τα δίχτυα που σηκώνουν οι ψαράδες για να μαζέψουν την ψαριά τους.

Αφού μας συνήθισαν, ή και μας επέβαλλαν εν πολλοίς να ζούμε επί δεκαετίες με έναν αντίχριστο τρόπο ζωής (φιλαυτία, ασωτία, φιλαργυρία, πορνεία, σοδομισμό, εκτρώσεις, μοιχείες, κλοπές, αδικίες κι ένα σωρό άλλες αμετανόητες αμαρτίες), τώρα μας μαζεύουν και μας αναγκάζουν να ζούμε με τα φίμωτρα σε συνθήκες ασφυξίας σωματικής και ψυχικής, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα ψάρια που βγαίνουν από το νερό.

 Όσοι εμβολιασμένοι τα τινάξουν μέχρι το σφράγισμα θα είναι … «τυχεροί». Όσοι επιβιώσουν και σφραγιστούν λίγο αργότερα θα έχουν άλλο ένα πνευματικό βάρος στην αιωνιότητα για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσουν στον Κτίστη τους.


Ο Θεός όμως θα λυπηθεί το πλάσμα Του και θα του δώσει μια ακόμα ευκαιρία να Τον γνωρίσει και να Τον ομολογήσει και να σωθεί, απαλλάσσοντας τον πλανήτη από τους πονηρούς «ψαράδες» συνεργάτες του τρισκατάρατου, οδηγώντας τους στις πιο σκληρές κολάσεις τις οποίες με το σπαθί τους «κέρδισαν».



2 σχόλια:

  1. Μακάρι να δώσει σε όλο τον κόσμο την πνευματική διαύγεια να καταλάβει επιτέλους που μας οδηγούν και ποιος είναι ο απώτερος σκοπός τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η άθλια κυβέρνηση μας και σχεδόν όλο το πολιτικό κατεστημένο είναι εκούσια ή ακούσια ενεργούμενα παγκόσμιας συμμορίας που έχει σκοπό να ποδοπατηση τους πάντες και να παραδώσει άγρια ελεγχόμενους ασφυκτικά τους λαούς με συστηματα666.Αυτο το γαϊτανάκι των εμβολίων οδηγεί σε νέες ταυτότητες και κάποιου είδους τσιπαρισμα.Θα είναι Νανοσωματίδια που θα τα βάλουν στους εμβολιασμενους,κάποιο τσιπακι σαν των σκυλιών,ειδικό τατουάζ,δεν γνωρίζω.Αυτος είναι ο σκοπός τους πάντως.Συν την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού,βέβαια και ποδοπατημα της πραγματικής Εκκλησίας .Τους ανάξιους ρασοφορους τους έχουν στο τσεπακι τους και είναι και συνεργαζόμενοι κιόλας στα σχέδια των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ δυναμεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή