Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ. Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ! BFMTV: 600.000 ΕΥΡΩ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 3 Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ. Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ  «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ»! ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ



Απόφαση Εισαγγελίας Βρυξελλών: 4 άτομα εκ των οποίων η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καίλη προφυλακίστηκε. 

Της ασκήθηκαν κατηγορίες για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά» και προφυλακίστηκε. 

Τέθηκε υπό ένταλμα σύλληψης. Προφυλακίστηκε κι ο σύντροφός της Francesco Giorgi, ελεύθερος ο πατέρας της. Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!!BFMTV: 600.000 ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι της!!!!

Απόφαση Εισαγγελίας Βρυξελλών: 4 άτομα εκ των οποίων η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καίλη προφυλακίστηκαν. Της ασκήθηκαν κατηγορίες για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά» και προφυλακίστηκε.

Οι άλλοι τρεις που προφυλακίστηκαν είναι ο σύντροφος της, ο πρώην βουλευτής του S&D Pier Antonio Panzeri κι ο Φ., ένας λομπίστας των Βρυξελλών που συνελήφθη την Παρασκευή.

Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας της κυρίας Καϊλή, ο οποίος είχε πιαστεί με μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά φεύγοντας από ξενοδοχείο των Βρυξελλών. Τέλος, ο Λούκα Βισεντίνι, Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένης της Αντιπροέδρου Eva Kaili, τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση για την έρευνα για διαφθορά που αφορά το Κατάρ
Έρευνα έγινε και το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι δεύτερου ευρωβουλευτή.

Η Ελληνίδα αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή και άλλα τρία άτομα κατηγορήθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Βέλγιο, στο πλαίσιο έρευνας για υποψίες διαφθοράς σε σχέση με το Κατάρ, ανακοίνωσε δικαστική πηγή στη France Televisions.

Η βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία δεν έδωσε κανένα όνομα όταν ανακοίνωσε την προσωρινή κράτηση τεσσάρων από τους έξι ανθρώπους που συνελήφθησαν τις τελευταίες 48 ώρες. 

Επιπλέον, έρευνα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι δεύτερου ευρωβουλευτή, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εισαγγελίας. Έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

Για αρκετούς μήνες, οι Βέλγοι ερευνητές «υποψιάζονταν ότι μια χώρα του Κόλπου επηρέαζε τις οικονομικές και πολιτικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πληρώνοντας σημαντικά χρηματικά ποσά ή προσφέροντας σημαντικά δώρα σε τρίτους με πολιτική θέση ή/και σημαντική στρατηγική» εντός αυτού του οργάνου. 

Η εν λόγω χώρα του Κόλπου είναι το Κατάρ, επιβεβαίωσε δικαστική πηγή στη France Télévisions. Η υπόθεση ξέσπασε στη μέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, ενώ η διοργανώτρια χώρα έπρεπε να καταβάλει προσπάθειες για να υπερασπιστεί την καταξιωμένη φήμη της όσον αφορά τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ιδιαίτερα των εργαζομένων.


Οπότε η κατηγορία ουσιαστικά είναι και πολιτική.

Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!!

Χρηματισμός και δωροδοκία αξιωματούχων της ΕΕ για να επηρεάσουν για τις οικονομικές και πολιτικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπέρ τρίτης χώρας. Κοινώς πρακτοριλίκι έμμισθοι πράκτορες του Κατάρ της μήτρας της τρομοκρατίας και της δουλείας. 6.500 εργάτες πέθαναν λόγω απάνθρωπων συνθηκών κατά τα φαραωνικά έργα του Μουντιάλ. 

Ο πόλεμος στη Συρία έγινε γιατί αυτή αρνήθηκε να περάσουν οι καταριανοί αγωγοί αερίου από το έδαφος της που μέσω Τουρκίας θα προμήθευαν με φυσικό αέριο την Ευρώπη ως αντίπραξη στο ρώσικο αέριο.

 Στη συνέχεια το Κατάρ ήταν μια από τις κύριες χώρες που διοχέτευσαν οικονομική λογισμική και εξοπλιστική υποστήριξη στην παράταξη των δυτικο-υποκινούμενων τζιχαντιστών στη Συρία. Η διαπλοκή ΕΕ με χώρες που εξάγουν τρομοκρατία πασίδηλη.

Η Ελληνίδα αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή κατηγορήθηκε για «διαφθορά» την Κυριακή στις Βρυξέλλες και προφυλακίστηκε, στο πλαίσιο έρευνας Βέλγου δικαστή για μεγάλες πληρωμές που φέρεται ότι έκανε το Κατάρ για να επηρεάσει αποφάσεις.

Η κ. Καϊλή δεν μπόρεσε να επωφεληθεί από τη βουλευτική της ασυλία γιατί το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται διαπιστώθηκε «σε κατάφωρο» εξήγησε η ίδια δικαστική πηγή. 

Αυτή η πηγή επιβεβαίωσε δημοσιεύματα του Τύπου ότι η κυρία Καϊλή, μια 44χρονη πρώην παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, είχε στην κατοχή της «σακούλες με χρήματα» το βράδυ της Παρασκευής όταν η βελγική αστυνομία τη συνέλαβε.

Έρευνα στο σπίτι της κυρίας Καϊλή στις Βρυξέλλες έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Και αυτή ενός άλλου σοσιαλιστή ευρωβουλευτή, του Βέλγου Μαρκ Ταραμπέλα, το βράδυ του Σαββάτου, πρόσθεσε η δικαστική πηγή.

Την Κυριακή, η ομοσπονδιακή εισαγγελία δεν έδωσε κανένα όνομα όταν ανακοίνωσε το μεσημέρι αυτές τις προφυλακίσεις, που αποφασίστηκαν μετά από τέσσερις κατηγορίες για «ανήκειν σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά».

Άλλα δύο άτομα από τους έξι συλληφθέντες το τελευταίο 48ωρο αφέθηκαν ελεύθερα από τον δικαστή.

Μεταξύ των έξι υπόπτων που συνελήφθησαν την Παρασκευή, μετά από τουλάχιστον 16 έρευνες στις Βρυξέλλες, ήταν επίσης ο πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής Πιερ-Αντόνιο Παντζέρι και ο γενικός γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ITUC) Λούκα Βισεντίνι, επίσης Ιταλός.

Σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, ο ίδιος ο πατέρας της κυρίας Καϊλή απασχόλησε την έρευνα, καθώς πιάστηκε να κουβαλά ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά «σε μια βαλίτσα».

Στην προκειμένη περίπτωση θωρείται ότι η υπόθεση ενέχει υποψίες « για καταβολή μεγάλων χρηματικών ποσών ή η προσφορά σημαντικών δώρων σε τρίτους που έχουν πολιτική ή/και στρατηγική θέση που επιτρέπει, εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, να επηρεάζουν τις αποφάσεις αυτού του οργάνου», υπενθύμισε η εισαγγελία την Κυριακή. Πολιτική κατηγορία.

ήταν πολλά τα λεφτά…

Το κανάλι BFMTV ανέφερε ότι 600.000 ευρώ μετρητά βρέθηκαν στο σπίτι της Ελληνίδας ευρωβουλευτή. Το αναφέρει στον αέρα ο δημοσιογράφος ότι βρέθηκαν πολλά λεφτά σπίτι της και ήταν 600.000 ευρώ!



Le parlement européen corrompu par le Qatar?

 5 personnes dont la vice-présidente du Parlement européen, Eva Kaili, ont été interpellées en Belgique

 600.000 euros en espèces ont été retrouvés chez l'eurodéputée grecque pic.twitter.com/cRBNjeIXlY— BFMTV (@BFMTV) December 10, 2022





3 σχόλια:

  1. AYTH H YΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΤΗΝ ΕΒΑ ΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ .
    Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ LEOPOLDVILLE ,ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΝΣΑΣΣΑ ΤΟΥ ΑΛΟΤΕ ΒΕΛΓΙΚΟΥ ΚΟΓΚΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
    https://www.mixanitouxronou.gr/ekato-mastigomata-ke-akrotiriasmos-gia-tous-apitharchous-afrikanous-ergates-ta-egklimata-tou-vasilia-leopoldou-tou-velgiou-pou-exagorase-tous-filarchous-tou-kongko-gia-ena-kommati-ifasma-sklires-ik/
    ΤΥΧΕΡΗ ΑΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6500 ΝΕΚΡΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΤΑΡ ΤΟ 2022.
    ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 1972, ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ.
    ΘΕΟΣΧΩΡΕΣΤΟΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΟ ΨΕΜΑ.
    ΕΥΡΩΠΗ ΓΗΡΑΙΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ,ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα, αλλα λογια ν'αγαπιωμαστε. Το ολο θεμα εγινε για τα ΜΕΤΡΗΤΑ να το θυμαστε αυτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή