Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ...ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΓΛΩΣΣΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ & ΑΛΒΑΝΩΝ» ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ! – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!.



Ανοίγει ο ”Ασκός του Αιόλου” στη χώρα μας πλέον! Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «Μακεδονικής» γλώσσας της Φλώρινας και επικύρωσε το καταστατικό του, ανοίγοντας το δρόμο στην σκοπιανή προπαγάνδα πλιάτσικου της μακεδονικής ιστορίας και ταυτότητας.

Το έγκλημα των Πρεσπών παίρνει σάρκα και οστά και η δήθεν συμφωνία που θα υπερασπιζόταν την Ιστορική Αλήθεια έχει γίνει ορμητήριο μιας άθλιας σκευωρίας κατά του ελληνισμού με συμμέτοχο το πολιτικό σύστημα εξουσίας!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, μία ομάδα στο ”Facebook” με το όνομα ”Συνδεσμος Αρβανιτων & Αλβανων 2015”, κοινοποίησε το ποστ από το ”Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα”, αναφέροντας τα εξής:

”Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ. Εμποδίζει την Αρβανιτική κοινότητα να αποκτήσει τα δικαιώματά της στον Αρβανιτισμό.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη μειονότητες. Το Ελληνικό κράτος έχει νομικές υποχρεώσεις απέναντι τους.Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο με 39 έγγραφα ότι οι Αρβανίτες είχαν Αλβανική Εθνική Συνείδηση”!
Πρόκειται για μία απίστευτη προπαγάνδα εντός ελληνικού εδάφους!

Οι Αρβανίτες είναι Έλληνες και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα!

Δείτε εικόνες:






Ξ

Δείτε τι αναφέραμε χθες:


Αποκλειστικό: Απίστευτη πρόκληση από το ”Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα”: ”Ιστορική νίκη, κερδίσαμε”! – Δείτε την ανακοίνωση-σοκ – Εθνικό ”έγκλημα” από ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτη πρόκληση εντός ελληνικού εδάφους από το ”Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα”! 

Τι αναφέρουν: 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ 

Το Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Πρωτοδικείο Φλώρινας/ Λέριν απέρριψε επίσημα … 





4 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΣ
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απορώ τι σκατά κάνουν οι στρατηγοί .
    φραγκοι φλωροι κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι Αρβανίτες στην Ελλάδα καθώς και οι Βλάχοι αισθάνονται Έλληνες. Μάλλον ο σύλλογος αυτός, ή καλύτερα η σελίδα στο facebook έγινε από Αλβανό και όχι Αρβανίτη. Χαρακτηριστικό το ότι δεν έχει κανένα ακόλουθο. Μην μασάτε τόσο εύκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΕΣΥ ,ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ;
    ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.
    ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΡΕ ΛΟΓΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή