Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ο Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΛΟΥΙΣ ΑΝΤΟΝΙΟ ΤΟΡΕΣ ΕΣΚΒΙΡΕΛ ΜΕ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΣΣΟΥ (ΚΟΛΟΜΒΙΑ) ΤΙΜΟΘΕΟΣ, Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ: «ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο Ε΄... ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΠΗΓΗ, ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ!»
ΒΙΝΤΕΟ

 

Στην πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία της Αναλήψεως του Κυρίου  χθες 25 Μαΐου 2023 στον ιερό ναό Αναλήψεως Κυρίου Νέου Κόσμου ο φλογερός επίσκοπος Άσσου (Κολομβίας-Βενεζουέλας) κ. Τιμόθεος στο κήρυγμά του δίδαξε πάλι στους Έλληνες ποια κληρονομιά έχουν και πώς πρέπει να διδάσκουν τα παιδιά τους πρώτα και έπειτα όλους τους λαούς.

Τέτοια φλόγα Πίστεως μόνο ο μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης είχε. Ακούστε το 
κήρυγμά του με προσοχή! Στο βίντεο βρίσκεται από το σημείο 2:41:20 έως το 2:57:30







4 σχόλια:

  1. Για να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα:

    Τι είπε προφητικά ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, στον ιατρό του Γιώργο Πιπεράκη.

    «Θα πιαστείτε από την κολώνα της Εκκλησίας»

    «Όταν κάναμε κουβέντα (με τον Άγιο Πορφύριο) για την κατάπτωση του κόσμου και ότι πηγαίνει προς το κακό έλεγε (ο Άγιος Πορφύριος) ότι ‘‘όλα χαλάνε, θα πηγαίνουμε προς το χειρότερο, προς το κακό’’, ενώ τόνιζε ότι θα φτάσουμε ακόμα και στην αποστασία του κλήρου. Τον ρώτησα με αγωνία, εμείς τι θα κάνουμε; Μου είπε ότι θα πιαστείτε από την κολώνα της Εκκλησίας και θα κρατιέστε εκεί. Καλά του είπα, ποια θα είναι η Εκκλησία, τι σημαίνει να κρατηθούμε από την κολώνα της Εκκλησίας; Εκείνος επέμεινε, από την πίστη σας, από την αληθινή Εκκλησία».

    Πηγή:
    https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/o-giatros-tou-agiou-porfyriou-eksomolo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΙ ΚΡΙ; ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
    ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ,ΒΕΛΓΟΙ ,ΟΛΑΝΔΟΙ ΚΛΠ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΊΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ Ή ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΝ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΑΛΕΥΡΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ,ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΡΟΤΣΙΝΤ ,ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ CIA ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 3/4 ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,ΜΕ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ,ΚΚΕ,ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΑ,ΦΤΕΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ .
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ
    ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ ΚΟΥΗΣΛΙΝΓΚ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΗΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΉΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ;
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΞΥΜΩΡΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ,ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΗΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΣΠΙΘΕΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑΝΗΣΑΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή