Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΓΑΛΑΚΤΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΘΥΕΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;

ΦΟΒΟΣ ΘΕΟΥ, ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ, ΑΓΙΟΙ

Διάλογος της Γερόντισσας με μιάν πενταμελή ευλογημένη οικογένεια από την Πάφο της Κύπρου.

- Γερόντισσα: «Να έχετε φόβο Θεού. Να ζητάτε σιωπή, ταπείνωση, μετάνοια, αγάπη και ελεημοσύνη εν κρυπτώ. Δεν χρειάζεται να δίνεις ακριβά πράγματα όταν δεν έχεις. 

Νά… (πήρε με το χέρι της μία χούφτα μικρά παξιμάδια από μιάν ψωμιέρα) αυτό να δώσεις με την καρδιά σου σε κάποιον που στερείται για να φάνε τα παιδάκια του, πολύ θα ευχαριστήσεις τον Χριστό…

Να λέτε “Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με”. Να κοιτάτε μέσα σας και να αναστενάζετε για ότι κακό βλέπετε. Μετά να μην απελπίζεσθε αλλά να ζητάτε βοήθεια από τον Χριστό να λέτε “Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με”.

Η καρδιά έχει μάτια. Έχει πολλά μηχανήματα θεϊκά. Εκεί φαίνεται ο Θεός. Όλα τα δαιμονικά είναι στην κεφαλή. Με τα “κυάλια” της καρδιάς βλέπουμε το φως του Θεού. Ο Πατήρ δεν φαίνεται.

 Ουδείς Τον είδε ποτέ, μόνο ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα. Το Πνεύμα το Άγιο δε φαίνεται. Κινείται με μεγάλο ήχο στον κόσμο αλλά δεν τον ακούει κανείς. Ένα πράμα είναι και οι τρεις.

 

Ο Υιός φαίνεται γιατί πήρε το σώμα μας. Γι’ αυτό έχουμε σ’ Αυτόν μεγαλύτερη οικειότητα. Είναι μετρίου αναστήματος, καστανόξανθα μαλλιά και γένια, γαλάζια μάτια. 

Έχει αθεράπευτες τις πληγές για να Τον αναγνωρίζουμε και τις δείχνει στον Πατέρα Του και παρακαλεί για μας. Η Μητέρα Του έχει τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά Του. Όλα τα ανθρώπινα της τα πήρε ο Υιός της. Να δείτε δόξα που έχει η Παναγία στον ουρανό!

 Την περιτριγυρίζουν άγγελοι, αρχάγγελοι. 

Το φως του Θεού είναι γαλάζιο. 
Ο ήλιος είναι καντηλάκι μπροστά του.

Έρχονται οι καβαλάρηδες Άγιοι: Δημήτριος, Γεώργιος, Μηνάς και Νικήτας. Οι Γεώργιος και Δημήτριος είναι κοπέλια. Νεαρούδια. 23 άντε 25 ετών. Ο Νικήτας είναι λίγο πιό ψηλός. Ξανθός στα μαλλιά σαν το λινάρι. 

Ο Μηνάς είναι θηρίο. Εύσωμος, ψηλός, πλαταράς, μελαμψός λίγο και πολύ πιό μεγάλος στην ηλικία. Το άλογό του δεν το κάνει καλά. Χτυπά τα πόδια του, χλιμιντρίζει… Αυτός είναι ο ηγέτης της παρέας. 

Ο Απόστολος Τίτος ψηλός. Ο Άγιος Σπυρίδων ψηλός. Ο Άγιος Νικόλαος πιό χαμηλός αλλά όχι κοντός».

- Ερώτηση: «Η Αγία Χριστίνα πως είναι γιαγιά;»

- Γερόντισσα: «Δεν ξέρω παιδί μου. Θα ρωτήσω απόψε και θα σου πω. 

Οι άγγελοι έχουν φως. Είναι χιλιάδες φώτα μέσα στο μέγα φως. Τα φτερά τους είναι φως. Αιωρούνται αστραπιαία. Δεν πετούν. 

Έρχεται και ο κακός… Άν δείτε φάτσα θα τρελαθείτε. Κάποτε μασκαρεύεται και παριστάνει τον άγιο. Δεν μπορεί να με ξεγελάσει. Βρομάει αφόρητα. Έπειτα με πιάνει ταραχή. Πήδους κάνουνε τα μέσα μου. Έρχεται θύελλα στον κόσμο και στην Ελλάδα».

Πηγή: “Η Οσία Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης”, Ιερά Μητρόπολις Μόρφου, εκδ. Θεομόρφου, Β΄ έκδοση, σελ. 129-130

Από την Φιλιππία Βενετσάνου ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ




6 σχόλια:


  1. -Eίμαι εδώ, Eγώ είμαι, ο Iησούς Xριστός. Eπίτρεψέ Mου να σου υπαγορεύσω τα Λόγια Mου, κόρη Mου. Tώρα, άκουσέ Mε και διάκρινέ Mε.
    Mήπως Mε φοβάστε; Mήπως Mε απαρνείστε γιατί τα μάτια Mου βλέπουν μέσα σας και μπορούν να διαβάσουν όλα, όσα έχει κάνει η ψυχή σας; Mη Mε φοβάστε, γιατί σας έχω ήδη συγχωρήσει. Tο Aίμα Mου χύθηκε για τη σωτηρία σας. Hμουν πάνω στη γη με σάρκα, έζησα ανάμεσα σε αμαρτωλούς, θεραπεύοντας τους αρρώστους και ανασταίνοντας τους νεκρούς. Δεν σας έχω εγκαταλείψει, γιατί ακόμη βρίσκομαι ανάμεσά σας, γιατρεύοντάς σας. Eλάτε σε Mένα να θεραπευθείτε. Θα υψώσω τις ψυχές σας έως Eμένα, θα σας μάθω να Mε αγαπάτε και ν'αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Aν είστε αδύνατοι, η Δύναμή Mου θα σας στηρίξει, αν έχετε χαθεί, θα είμαι εκεί, για να σας δείξω την Oδό. O Nόμος Mου είναι ένας Nόμος Aγάπης, ακολουθείστε Tον. Aκολουθώντας Tον, θ'ανοίξω τις καρδιές σας, για να μπορέσετε να Mε δεχθείτε. Θα σας εμπνεύσω, θα σας διδάξω πώς ν'αγαπάτε, πώς να συγχωρείτε, ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΑΓΙΑ. Eλάτε λοιπόν, αγαπημένοι, ελάτε και μάθετε από Mένα. Eίμαι η Aγάπη, είμαι η Eιρήνη, είμαι η Eυσπλαχνία, είμαι Πράος και Tαπεινός, είμαι η Συγγνώμη. Σας αγαπώ όλους.

    Τα Λόγια Μου καθρεφτίζουν τις Γραφές
    28 Φεβρουαρίου 2006
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/2016/

    Οι ελληνορθόδοξοι ιερείς αμφισβητούν τη Γλυκύτητά Σου Κύριε. Με κατηγορούν αποκαλώντας τη γλώσσα Σου ερωτική.
    Όσοι αρνούνται να δεχθούν την γλώσσα Μου και σε κατηγορούν, αγαπηµένη Μου, δεν έχουν δει τη Μεγαλοσύνη Μου ούτε τη φιλία Μου, κι ούτε αναγνώρισαν μέσα στα Λόγια Μου την εξουσία Μου, περιφρονούν τον προφητικό λόγο και προσβάλλουν το Πνεύµα της Χάριτος. Τους καιρούς αυτούς που η ανταρσία βασιλεύει, δεν θα επέµβω; Όταν ξεχειλίζει το Έλεός Μου, θα παραµείνω σιωπηλός; Όποιος εξυβρίζει το Πνεύµα της Χάριτος και το Έλεός Μου, θα κριθεί αυστηρά… Τα Λόγια Μου καθρεφτίζουν τις Γραφές. Κι όµως, πολλοί δεν είναι πρόθυµοι να Με ανακαλύψουν όπως είµαι, στη Γλυκύτητά Μου και στο Κάλλος Μου. Αυτοί οι ίδιοι απέχουν από τη θέωση και τη µεταµόρφωση. ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΕΥΘΗΚΕ ΠΟΤΕ; ΑΠ’ ΕΞΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ µΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ. Κυκλοφορούν µε θρασύτητα και προκατάληψη, δεσπόζουν με έχθρα και μοχθηρία, παρενοχλώντας όσους έλαβαν τη χάρη και µέσω της χάρης, Φως και Ζωή. Οι ταπεινοί στην καρδιά, οι πράοι και οι ειλικρινείς είναι το ποίμνιο που κατέχει το Άγιο Πνεύµα. Αυτοί θα Με δοξάσουν µε την επιµονή τους και τα καλά τους έργα και µαζί Μου, θα προσελκύσουν πολλούς στην οικουμενική Εκκλησία. Πόλεις και ολόκληρα χωριά θα µεταστραφούν από τις θυσίες εκείνων που έχω διαλέξει. Μαζί θα καταργήσουµε τις σιχαµερές και άνοµες λατρείες, για να στρέψουν την καρδιά τους σ' Εμένα. Συνέχισε να διδάσκεις όλα τα έθνη και να χτίζεις γέφυρες εκεί που δεν υπάρχουν. Ο αγώνας δεν τέλειωσε αλλά Εγώ είµαι µαζί Σου. Είµαι το στήριγµά σου και στο πλευρό σου. Άφησε σ' Εμένα όσους δεν εκτίµησαν τη µεγάλη Μου Αγάπη. Προσευχήσου για τους ιερείς, γιατί ο Υιός Μου θρηνεί πικρά γι’ αυτούς και μην τους κρίνεις. Παρακάλεσε γι’ αυτούς, να μπορούν κι αυτοί µια µέρα να αναδίδουν ευχάριστη οσµή σαν θυµίαµα και να Με ευχαριστούν. Γίνε θαρραλέα, παιδί Μου και έχε την ελπίδα σου σ' Εμένα. Σε ευλογώ αφήνοντας στο µέτωπό σου την Πνοή του Στόµατός Μου .

    ________________________________________
    1 Μιλάει ο Πατέρας
    2 Ψαλμ 19:10

    *Ιω 1:18 (σημ. μεταφραστή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σοφία είναι προσιτή σε κάθε ενάρετη καρδιά
    15 Ιανουαρίου 2023
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/2023/
    Υποδέξου Με σαν Πατέρα σου, για να γίνεις το παιδί Μου και να μοιραστείς 2 την Βασιλεία Μου και το Σπίτι σου. Μη θρηνείς και οδύρεσαι, παραμένοντας αδιάφορος. Η Σοφία είναι προσιτή σε κάθε ενάρετη καρδιά. Ανακάλυψέ Με, παιδί Μου, και μην παραλείψεις να Με γνωρίσεις. Γυρεύεις Εμένα, τον Θεό σου; Ανυπομονείς να Με βρεις; Έλα, κλήμα της Αμπέλου, βγες από το κουκούλι σου και θα σε διδάξω πώς να ζεις μια αμόλυντη ζωή. Σας έπλασα για να σας κάνω όλους κατά χάριν θεούς, υιοθετημένους γιους και κόρες του Υψίστου.
    Θυμάστε με ποιον τρόπο ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ; Να γιατί σας διδάσκω να απαρνηθείτε τον εαυτό σας και να ταπεινωθείτε, για να λάβετε έτσι την αναγκαία ταπείνωση και να θεοποιηθείτε. Είστε όλοι προορισμένοι να γίνετε συνεργάτες Μου, να κυβερνήσετε και να βασιλεύσετε μαζί Μου. Ωστόσο, αυτό το δώρο δεν μπορεί να σας δοθεί, αν δεν επιτελεστεί πρώτα μια μεταμόρφωση μέσα στην ψυχή σας. Από τη φύση σας, είστε όλοι φθαρτοί, μπορώ όμως να κάνω τον καθένα σας άφθαρτο, αν Μου το επιτρέψετε. Βλέπεις, παιδί Μου, οι θεοποιημένοι θα είναι σε θέση να Με δουν σαν Πατέρα τους. Με την καθοδήγηση του Πνεύματος, θα δουν τον Δημιουργό και αληθινό τους Πατέρα. Αυτή είναι η επιθυμία Μου, να επιτρέψω σε όλους να γίνουν μέτοχοι της Θεότητάς Μου. Και τότε, ίσως ρωτήσετε, «τι κερδίζει κανείς με το να γνωρίσει τον Θεό;» Όταν Με γνωρίσετε, θα γοητευθείτε από το Μεγαλείο της αγάπης Μου που ποτέ δεν θα ξεχάσετε. Και θα κερδίσετε τότε την Ζωή. Να τι θα κερδίσετε.
    Έρχομαι σε εσάς αυτές τις μέρες σαν μια μητέρα που μαθαίνει στο παιδί της πώς να φέρεται με τη διδαχή, έτσι έρχομαι κι Εγώ για να σας διορθώσω και να σας δείξω ότι Εγώ είμαι η υπέροχη Κληρονομιά σας, και για να στρέψετε τα μάτια σας και να τα στερεώσετε σε ό, τι είναι σωστό και αβλαβές για την ψυχή σας. Έρχομαι να σας εμποδίσω να αποδίδετε τιμή σε πράγματα ανάξια.
    Όσο για το δώρο της Κατανόησής Μου, αυτό το δώρο θα φωτίσει την ψυχή σας, γιατί το Άγιο Πνεύμα, που επιθυμεί πολύ να μοιράζεται τη Γνώση Του μαζί σας, θα είναι Εκείνο που θα σας δώσει αυτό το Δώρο, που θα σας κάνει να Με κατανοήσετε και να εκτιμήσετε το καλύτερο στη ζωή σας, όσο είστε εδώ στη γη. Θα σας κάνει να αντιληφθείτε ότι θα προτιμήσετε να απαρνηθείτε όλα τα γήινα πλούτη, να απαρνηθείτε την κοσμική δόξα και δύναμη, όλα αυτά θα χάσουν τη λάμψη τους στα μάτια σας και θα σας γίνουν δυσάρεστα, επειδή το Άγιο Πνεύμα θα σας δώσει μια αντίληψη πολύ πέρα απ’ όλα αυτά, ότι αυτό που μετράει είναι να μπορέσετε να Με πλησιάσετε, Εμένα τον Θεό σας, και να ζήσετε μέσα Μου. Η ικανότητα να Με κατανοήσετε θα αυξηθεί μέσα σας, και όσο πιο βαθιά θα εισχωρείτε μέσα Μου, όπως είπα προηγουμένως, τόσο πιο ξεκάθαρη θα είναι η Κατανόησή σας για Εμένα. Και τόσο περισσότερη χαρά και αγάπη και ειρήνη θα κερδίσει η ψυχή σας από το άρωμα της Καρδιάς Μου, και τότε, τίποτα στον κόσμο αυτόν δεν θα ταράξει την ειρήνη που αποκτήσατε στην ψυχή σας. Γι’ αυτό, αγαπημένοι μου, έχετε τον νου σας προσηλωμένο σε Εμένα, τον Θεό σας, και δεν θα περιέχει παρά μόνον Εμένα.
    Πολλοί από εσάς σήμερα περνούν μέσα από δοκιμασίες 3 επειδή, αγαπημένα Μου παιδιά, στην αμαρτωλή κατάσταση που βρίσκεται η ψυχή σας, είστε θύματα ενός κόσμου υλιστικού, που δεν σας δίνει ούτε ειρήνη, ούτε χαρά ούτε αγάπη. Δεν έχετε τη δύναμη να πραγματοποιήσετε μόνοι σας όλα αυτά που ζητώ, και γι’ αυτό, για έναν ακόμη λόγο, κατεβαίνω κοντά σας με τον τρόπο αυτόν, στους Καιρούς σας, για να σας φανερώσω την Αγία Μου Μορφή, και να σας διαπαιδαγωγήσω με Στοργή. Το Άγιο Πνεύμα, ο Παράκλητος, είναι σήμερα ο Δάσκαλός σας και μέσω Εκείνου θα Με γνωρίσετε και θα κατανοήσετε Εμένα, τον Θεό σας. Και θα σας βοηθήσω όλους με τη Χάρη…
    Άκουσέ Με: παιδί μου, θυμάσαι που σου είπα ότι θα σε δέσω μαζί Μου με δεσμά Αγάπης; Τα δεσμά αυτά είναι παντοτινά δεσμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.tlig.org/el/messages/chrono/2003/
    Τι Σημαίνει Η Επιστροφή Του Χριστού;
    Ο Διάβολος Επαναλαμβάνει Το Ψέμα Που Είπε Στην Εύα

    Έδωσες 3 τώρα μια πνευματική διαθήκη. Αυτός θα είναι ο δρόμος της επικείμενης επιστροφής Μου… Η επιστροφή Μου θα σας ανακαινίσει και θα ελευθερώσει πολλούς από την παράβαση. Όταν θα επιτελεστεί η ανακαίνιση αυτή, πολλοί θα Με φορέσουν ως ένδυμα ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΠΕΜΠΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
    Τι είναι η "Ημέρα του Κυρίου"; Όσοι επαναστάτησαν και συνεχίζουν να επαναστατούν εναντίον Μου, θα δοκιμάσουν την Ημέρα αυτή με όλα τα συνεπακόλουθα. Θα έρθει γι' αυτούς τους παραβάτες το ίδιο ξαφνικά με αστροπελέκι, και σαν φοβερή φωτιά, θα μετατραπούν σε ανθρώπινες λαμπάδες. Ναι, η γη, όπως είπες, θα αναφλεγεί και η συνείδησή τους θα τους φανερωθεί σαν αποκάλυψη. Η θεϊκή Μου φωτιά θα κάνει την άκαμπτη καρδιά επιεική, όταν έρθει η Ημέρα Μου. Η γη, κυριευμένη από αγωνία, θα αντιληφθεί πλήρως, συνειδητά και ψυχικά, τα σφάλματά της και τις ατέλειές της, τη φθορά της και την ανομία της και, το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς, την αχρεία απόρριψη της Ανάστασής Μου και της απανταχού Παρουσίας Μου στην καθημερινή σας ζωή.
    Ο ουρανός θα ανοίξει όταν έρθει η Ημέρα Μου κι αυτοί που Με απέρριπταν, ανακηρύσσοντας τον εαυτό τους θεό, θα κριθούν αυστηρά.
    Μπορεί κανείς να πει ότι δεν σας δίδαξα όλους, όλα αυτά τα χρόνια; Δεν βεβαίωσα την κυριαρχία και δύναμή Μου, όλα αυτά τα χρόνια, με έργα θαυματουργικά; Μετρήσατε ποτέ τη μεγαλοπρέπεια της Τρισαγιότητός Μου και το ανέκφραστο μεγαλείο το Ονόματός Μου; Διακηρύξατε ποτέ τη μεγαλοσύνη Μου ή διαλαλήσατε τη φοβερή λαμπρότητα και δύναμή Μου; Σας βεβαιώνω : αλίμονο σε όσους θα βρεθούν δίχως το δικό Μου Φως, όταν έρθει η Ημέρα Μου… Αυτούς, θα τους καθαρίσω με τη φωτιά Μου.
    Όσο για εκείνους που φύλαξαν τους κανόνες Μου και το Νόμο Μου που βασίζεται στην αγάπη και είναι το αλάτι της γης, δεν θα δοκιμαστούν με τη φωτιά, αφού Εγώ είμαι ο Θεός τους και Με έχουν αναγνωρίσει ως κυρίαρχο της ζωής τους. Έχουν δοκιμαστεί και αποτελούν τώρα μέρος δικό Μου και βρίσκονται συνεχώς μέσα στο θείο Φως Μου, ενωμένοι με την Θεότητα. Κι όπως είπες, κόρη Μου, τον καιρό του Νώε οι ουρανοί έρριξαν τον κατακλυσμό στον ερχομό Μου. Και τώρα, η γη θα δοκιμαστεί και θα αναφλεγεί.
    Η Ημέρα Μου πλησιάζει κι αλοίμονο στα πτώματα, την Ημέρα εκείνη της Επιστροφής Μου. 4 Αλίμονο και σε όσους είχαν επικεντρώσει τη ζωή τους στα υλικά πράγματα, όταν έρθει η Ημέρα Μου. Θα φανερωθώ σαν φωτιά. Τα βήματά Μου ήδη ακούγονται και τα ίχνη Μου τα βλέπουν πολλοί. Ενώ φανερώνομαι σε κείνους που δεν Με γνώριζαν κι ενώ, στους καιρούς αυτούς της χάριτος, φανερώθηκα σαν Έλεος και σαν Λυχνάρι, τότε, θα φανερωθώ σαν φωτιά που κατακαίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - Οι υπερόπτες δεν θα πάψουν να Με χλευάζουν, αυτό όμως γίνεται επειδή παρέκκλιναν από το Φως Μου. Είμαι παρών στην Θεία Ευχαριστία Μου, όμως αν δεν δούνε την Θεότητά Μου με πνευματικά μάτια, θα συνεχίσουν να μοιάζουν με νυσταγμένο άνθρωπο που ποτέ δεν συλλαμβάνει τίποτα απ' ό,τι του λένε. "Τι είπες; Σε μένα μιλούσες, ε;" ρωτάει.

    Μεγαλοπρεπή και ένδοξο οι εκκλησίες αυτές Με ανακηρύσσουν, βεβαιώνουν την ισχύ Μου διακηρύσσοντας τη φοβερή Μου δύναμη, ψάλλοντας σε Μένα ύμνους, αναγνωρίζοντας την Παντοδυναμία Μου και τα μεγαλεία Μου, γίνομαι όμως λίθος προσκόμματος όταν πρόκειται να μετρηθεί το μεγαλείο της Θεότητάς Μου και της Παρουσίας Μου στην Θεία Ευχαριστία.

    Σήμερα, αυτός είναι ο λίθος προσκόμματος που τον απορρίπτουν οι οικοδόμοι και δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος.

    Κι εσύ, κόρη Μου, συνέχισε να διακηρύσσεις ότι Εγώ είμαι η μοναδική σου Αγάπη και πες στα αδέλφια σου τούτα τα λόγια: "Ο Κύριος είναι καλός επειδή με δίδαξε. Είναι γνωστός ότι διδάσκει και συμβουλεύει τους πτωχούς και τους ταλαίπωρους…"

    Εύθραυστο κορίτσι Μου, θα μοιραστώ κάτι μαζί σου: Σύντομα, θα αφήσω το δράκοντα να φάει την ουρά του, σύντομα θα δώσω προσταγές από τον Ουρανό. Θα αποκαταστήσω τον Οίκο Μου. Θα ξαναστήσω την Θεία Ευχαριστία Μου στους οίκους 14 που ερημώθηκαν από την Παρουσία Μου ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΙΟΙ. Απογυμνώθηκες 15 από την Κυριαρχία Μου, ισοπεδώθηκες από το δράκοντα, κι όμως σου το λέω, το λέω σε όλους σας: Το Πνεύμα Μου θα χυθεί σα βροχή πάνω στη γη για να την περιλούσει με την ουράνια δρόσο και το χορτάρι της γης θα γίνει πιο πράσινο, και τα δέντρα θα ανθίσουν και το φύλλωμά τους θα είναι όμορφο και ο καρπός τους άφθονος, ναι! Άφθονος. Περιμένετε και θα δείτε!

    16 "Ποιος σου λέει ότι θα κρατήσεις για πάντα; Αρκετά πέταξες σαν τον αετό και έστησες τη φωλιά και το κεντρί σου ανάμεσα στα αστέρια. 17 Έλα τώρα να Με αντιμετωπίσεις στη μάχη. Δεν θα αντιμετωπίσεις τον Άβελ. Θα σου ρίξω κάτω το ξίφος. Λεηλάτησες τον Οίκο Μου και έκλεψες από το εσωτερικό Του αυτό που ήταν πιο Πολύτιμο. Έκλεψες με την ψυχή σου. Μπήκες στην πόλη του λαού Μου και τους τύφλωσες. Τώρα όμως έληξε ο χρόνος σου, αν και πιστεύεις ακόμη ότι μπορείς να παρατείνεις το ζοφερό σου βασίλειο για να παραπλανήσεις το λαό Μου. Όχι άλλο πια. Η δικαιοσύνη είναι έτοιμη να χυθεί σα νερό και το Πνεύμα Μου σαν χείμαρρος αστείρευτος…"

    Πλησιάζει ο καιρός που θα φωνάξουν: "α, ο καιρός είναι πολύ καλός τώρα…" Έλα, θα σου δώσω ανάπαυση για να αποκτήσεις νέες δυνάμεις.

    Ζήσε τα μηνύματά Μου και ακολούθησε το μονοπάτι που χάραξα για σένα… IC
    ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΟΥ


    16 Οκτωβρίου 2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Καρδιά Μου πάλλει με καλέσματα αγάπης για αγάπη και πάλι λέω: είτε φίλοι, είτε εχθροί, είστε όλοι καλεσμένοι να γίνετε μέτοχοι των απολαύσεων της Καρδιάς Μου και όταν γίνει αυτό, θα αντιληφθείτε πως Με υποτιμήσατε όλη σας τη ζωή, πως υποτιμήσατε τη Μεγαλοσύνη Μου με την άκρως αδύνατη φύση σας και τις αμαρτωλές σας κλίσεις, και επειδή πιστέψατε πως οι εξωτερικές απολαύσεις και χαρές που επιθυμούσε η σάρκα σας, ήταν κυρίαρχες και σημαντικές. Αυτές οι σαρκικές απολαύσεις και χαρές δεν μπορούν ποτέ να μετρηθούν με τη δική Μου θεότητα και τη γλυκύτητά Μου. Οι χαρές σας με τις δικές Μου είναι σαν κόκκος άμμου μέσα στο σύμπαν όταν συγκριθούν με την ευδαιμονία που θα αισθανθείτε από τη δική Μου γλυκύτητα που θα σας οδηγήσει στην αιώνια χαρά.

    Κι εσύ Βασούλα, εσύ που εισχώρησες στις χαρές της Τρισαγιότητάς Μας και έφτασες να συλλάβεις την τρυφερή στοργή Μας και την άπειρη Αγάπη Μας, χαιρόμαστε που δέχθηκες πρόθυμα να στηρίξουμε πάνω σου το έργο Μας και να γίνεις στο εξής ζωντανό θυσιαστήριο, αυξάνοντας έτσι τη χαρά Μας. Σε μεταστρέψαμε και σε οδηγήσαμε στην ενατένιση του Νυμφώνα, σε στενή κοινωνία με τη μοναδικότητά Μας. Ύστερα, από τον κόρφο Μας σε στείλαμε στην έρημο για να υπερασπιστείς την Αλήθεια. Τώρα όμως, μετά τους σκληρούς σου κόπους, θέλουμε να αναπαυθείς στην Καρδιά Μας και να έχεις τον ελεύθερο χρόνο να ατενίζεις την Τρισαγιότητά Μας. Στην εντατική αυτή ανάπαυση, θα γαλουχηθείς από τη Θεότητά Μας.

    Σήμερα σου προσφέρω πάλι την Καρδιά Μου και όπως ο νυμφίος αφήνει τη σκηνή του για να συναντήσει τη νύφη του, έτσι κι Εγώ βγήκα για να ενώσω την Καρδιά Μου με τη δική σου και να βρω ευχαρίστηση σε σένα, και να ανταλλάξουμε θωπεύοντας ο ένας τον άλλο την αμοιβαία αγάπη μας. Ας γίνει όπως και στον ουρανό:
    Αγάπη με αγάπη
    Καρδιά με καρδιά
    Ναι! Δεν αρνήθηκες να αναγνωρίσεις στο πρόσωπό Μου τον Πατέρα, μέσα στην Τρισαγιότητά Μου. Και σαν δοχείο που περιέχει νερό, η καρδιά σου, μετά την επίγνωσή Μου, γέμισε με το ζωντανό Μου νερό, για να οδηγηθεί στην τελείωση των αρετών που θα της προσέφερα. Τα Έργα Μου θα ήταν στείρα, αν δεν τελειοποιούσα την αγάπη σου. Σε τι θα Μου χρησίμευαν τα έργα σου και τι λογής τιμή θα ήταν για Μένα, αν Μου προσφέρονταν χωρίς να Μου δώσεις πρώτα ελεύθερα όλη σου την καρδιά; Πράγματι, έλα και μάθε τι σημαίνουν αυτά τα λόγια: "αγάπη θέλω, όχι θυσίες και προσφορές, επίγνωση του εαυτού Μου θέλω, όχι ολοκαυτώματα". Δεν θα φερθώ απότομα σε κανένα όσο τον βρίσκω σε ετοιμότητα. Δεν άκουσες: "ένας άνθρωπος είναι αποδεκτός με οτιδήποτε μπορεί να διαθέσει". Γι' αυτό εσύ που Με διαβάζεις και είσαι επίσης έργο Μου, έλα κοντά Μου όπως είσαι κι Εγώ, μέσα στην τέλεια Αγάπη Μου, θα σε τελειοποιήσω.

    Θα σαγηνεύσω την καρδιά σου για να την κάνω να αναδίδει τα σπανιότερα και λεπτότερα αρώματα. Τότε, όπως τεντώνει κανείς τα χέρια του ψηλά, κρατώντας χρυσό θυμιατό γεμάτο θυμίαμα για να θυμιάσει την Αγιότητά Μου, θα ανυψώσω την καρδιά σου κρατώντας την ψηλά, αφήνοντας αυτά τα σπάνια αρώματα να στροβιλίζονται πάνω στη γη και σκορπίζοντας τη γλυκιά σου ευωδία ολόγυρά Μου, προς δική Μου τέρψη και τέρψη όλων των αγίων και αγγέλων στον ουρανό. Η χαρά Μου θα είναι τέτοια που θα μοιάζει με νυφικό χορό, 22 ενώ τα στόματα των αγγέλων Μου θα γεμίζουν γέλια και τα χείλη τους τραγούδια. Κι Εγώ, πλημμυρισμένος από χαρά για τη μηδαμινότητά σου, θα κάνω την καρδιά σου ένα κόσμημα και με τα Χέρια Μου πάντα απλωμένα, ανυψώνοντας την καρδιά σου, θα σε μυρώσω, κόσμημά Μου, και θα σε ευλογήσω. Κι όπως σε έβαλα κάποτε με τρυφερότητα στα σπλάχνα της μητέρας σου για να τραφείς και να αναπτυχθείς, θα σε βάλω στην Καρδιά Μου για να θρέψω την ψυχή σου με τη Θεότητά Μου, και να αναπτυχθείς με την Αγιότητά Μου. Αυτή θα είναι η απόδειξη της Αγάπης Μου για σένα. ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΟ ΝΥΜΦΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΡΙΣΑΓΙΟ, ΟΣΟ ΠΟΤΕ.


    ΕΓΩ, Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΟΛΩΝ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ



    25 Σεπτεμβρίου, 1997

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συνέχεια...
    Τότε η ψυχή σου θα προσκολληθεί τόσο βαθιά στην Καρδιά Μου και σε Μένα, που δεν θα Με ξεχάσεις ποτέ επειδή η ψυχή σου θα αιχμαλωτιστεί θεληματικά από τα θέλγητρά Μου. Κι Εγώ, που ενεργώ πάντα από αγάπη, θα στερεώσω τη μικρή σου καρδιά πάνω στην ευθύτητα, την προθυμία και την αγάπη και θα την φλογίσω με θεία φλόγα. Θα σε κάνω να γευθείς τη γλυκύτητά Μου κάνοντας σε συμμέτοχο με τον Υιό Μου τον Ιησού, Αυτόν που είναι στους κόλπους Μου, της μακαριότητάς Μας, προσκαλώντας σε στην αληθινή και μοναδική Γνώση της Τριαδικής Μας Θεότητας.

    Η επίγνωση αυτή του Εαυτού Μας θα σου μάθει ότι μπορούμε να σου ξαναδώσουμε τη θεότητά σου, οδηγώντας την ψυχή σου στη θέωση και στην Αιώνια Ζωή και ότι το θείο Μας Φως μπορεί να ακτινοβολήσει και μέσα στη δική σου ψυχή και το σώμα για να ζεις μέσα στο Φως Μας και σ' Εμάς. Τότε, αγαπημένε Μου, θα εμπλουτίσω την ψυχή σου με καλοσύνη και καθώς θα σε κρύβω στην Καρδιά Μου, θα σου αφαιρέσω τις αμαρτίες σου για να κινείσαι μέσα στο Πνεύμα και να εισπνέεις τις εμπνεύσεις της Καρδιάς Μου, ενώ θα σε σφραγίζω με τη σφραγίδα της αφιέρωσης, μυρώνοντάς σε με το Άγιο Όνομά Μου. Τότε δεν θα ανήκεις πια στον εαυτό σου αλλά σε Εκείνον που σε κινεί, σε στενή κοινωνία με τη μοναδικότητά Μας.

    Εγώ, ο Ύψιστος, ο Νυμφίος της δημιουργίας Μου, θα σου δείξω τέτοια πληρότητα αγάπης και στοργής, που η ψυχή σου θα έχει μια γεύση του ουρανού ενώ θα είσαι ακόμη στη γη. Η γλυκύτητά Μου θα είναι τέτοια που θα είσαι σα να έχεις μεθύσει από κρασί, γιατί θα έχεις γευθεί την Παντοδύναμη Αγάπη, αυτή την Αγάπη που θα είναι σαν παράδεισος από ευλογίες και που θα στολίσει την ψυχή σου με κάτι περισσότερο από δόξα.

    Νιώσε την περίσσεια Αγάπη Μου, Βασούλα. Σε ξεχώρισα από όλους τους ανθρώπους και σε έκανα κρίνο, επιτρέποντάς σου να ακούσεις τη Φωνή Μου. Σου εμπιστεύθηκα το Έργο αυτό για να φωτίσεις το σκοτεινό αυτό κόσμο της αποστασίας. Σε έστειλα να ευωδιάσεις με το Έργο Μου την έρημο της δημιουργίας Μου και να λάμψουν πάνω τους οι εντολές Μου και ο Νόμος Μου, και ο κόσμος μια μέρα να δει σε σένα την υπέρτατη δύναμή Μου και να πει: "Αλήθεια, ο Θεός είναι κρυμμένος μέσα σου", αλλά θα το πουν αυτό στο πνεύμα σου που θα έχει αναπαυθεί. Ναι, 23 είσαι πράγματι ένας αληθινός μάρτυρας του Υψίστου επειδή έκανα το στόμα σου ένα κοφτερό σπαθί.
    ΑΡΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή