Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ...

ΤΡΑΜΠ:«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΧ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ 1929»!

ΒΙΝΤΕΟ 



Τραμπ: Είμαστε πολύ κοντά σε παγκόσμιο πόλεμο..Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι είμαστε κοντά στο κραχ του 1929, σε μια ύφεση και σ΄ έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο. Παρέμβαση ιδιαίτερης σημασίας καθώς στη Ρωσία αναβιώνει ήδη ο Β παγκόσμιος...



Ο Τραμπ είπε πριν λίγο ότι είναι:
”Πολύ άσχημα νέα φθάνουν. Θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε κραχ του 1929 είμαστε πολύ κοντά σε ύφεση και είμαστε πολύ κοντά σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο. Η χώρα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πιο επικίνδυνη θέση που έχει βρεθεί ποτέ από οικονομική άποψη και από άποψη ασφάλειας.”

Όντως είμαστε ίσως στις παραμονές μεγάλου γενικού πολέμου όλες οι τεκτονικές πλάκες της γεωπολιτικής είναι σε περιδίνηση και κυρίως Ευρώπη/ΗΠΑ/Ουκρανία-Ρωσία, Ιράν/Λίβανος-Ισραήλ/ΗΠΑ και τώρα και Λιβύη όπου νέο κύμα εμφυλίου αναφύεται με κινήσεις εκατέρωθεν σε αναβρασμό η Λατινική Αμερική βλ Βενεζουέλα...

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

  1. Μη φοβήσαι. Οι μασώνοι πολλά σκέπτονται και πολλά θέλουν να κάμουν, αλλ’ εάν επιτρέψει ο πάντων Κύριος. Χωρίς το θέλημά Του, είπε, μήτε τρίχα δεν πέφτει, μήτε φύλλο. Αυτός θα διασκεδάσει τας βουλάς αυτών. Προς το παρόν αρκεί ημίν. Δια το αργότερα ας το σκεφθεί ο Θεός, όπου μας έχει και ζώμεν.

    Συ από Θεού να αρχίζεις και εις Θεόν να καταλύης και μη φοβήσαι τους επανισταμένους σοι πειρασμούς. Διότι χάριτι Χριστού ως καπνός διαλύονται. Μάνθανε να εξαγοράζεις τον καιρόν και τας περιστάσεις. Ο εχθρός δεν ησυχάζει ποτέ. Ο δε πειρασμός έρχεται εις εκάστου τα μέτρα. Και πρέπει να υπομείνεις για να βγεις νικητής. Διότι ο αγωνοθέτης Χριστός δι’ αυτό αφήνει τους πειρασμούς. Να κερδίζωμεν νίκας κατά του εχθρού, να αποπλυνώμεθα των παθών και να τελειούμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον 131ο Ψαλμό ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης τον ανέπεμπε για να λυπηθεί ο Θεός τον κόσμο, όταν εξ αμαρτιών μας γίνονται συνεχείς πόλεμοι.

    Η αιτία επομένως των πολέμων είναι η αμαρτωλότητα, ή μάλλον η αμετανοησία του κόσμου. Αν ο κόσμος μετανοούσε οι οπαδοί του Εωσφόρου δε θα μπορούσαν να κάνουν κιχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού να καταλάβει ο κοσμάκης ότι οι γάμοι και οι υιοθεσίες των πούστηδων και των λεσβιών και η προβολή των ... "non binary" σκοπό έχουν να εκβιάσουν το Θεό να παραχωρήσει τον Γ'ΠΠ

      Διαγραφή
    2. Εγκαταλείψαμε τα όσια και τα ιερά της πατρίδας μας και παρακολουθούμε σαν υπνωτισμένοι τι λένε οι σύγχρονοι καουμπόηδες. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Γλύφουμε εκεί που φτύνουν οι σερίφηδες του νέου φαρ γουέστ το ταμπάκο τους. Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι, εννοώ δεν αλλάζουν προς το καλύτερο παρά μόνο με το φωτισμό του Αγίου Πνεύματος, το οποίο αυτοί αγνοούν, αλλά εμείς μπορούμε να το προσελκύσουμε με την ταπείνωση και την προσευχή μας:

      "Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε, το Πνεύμα της Αληθείας, ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, ο θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός, ελθέ και σκήνωσον εν ημίν και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος και σώσον Αγαθέ τα ψυχάς ημών"

      Αμήν, γένοιτο

      Διαγραφή