Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ ΕΝΩ Η Ν.Δ. ΑΛΜΑ ΕΙΣ...ΒΑΘΟΣ!!!

Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΑ LOGO Ν.Δ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ – ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.



Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, προκάλεσε αντιδράσεις με την κίνησή της να συνδέσει την επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με την πολιτική της δραστηριότητα. 

Συγκεκριμένα, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Έλληνα αθλητή, η κ. Βόζεμπεργκ δημοσίευσε μια κάρτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Τεντόγλου, συνοδευόμενη από το όνομά της και τα λογότυπα της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.



Αν και η ανάρτηση ξεκίνησε με σκοπό να συγχαρεί τον Ολυμπιονίκη, η επιλογή να περιλαμβάνονται πολιτικά σύμβολα προκάλεσε έντονη κριτική από τους χρήστες των social media. Πολλοί είδαν σε αυτήν μια προσπάθεια εκμετάλλευσης της αθλητικής επιτυχίας για πολιτικό όφελος.



1 σχόλιο:

  1. ολοι οι πολιτικοι ειναι αδιστακτοι. οτι κανουν παντα ειναι δια το σκληρο προσωπικο τους συμφερον με τελικο στοχο το χρημα. καθε κομματος. στην ελλαδα υπαρχουν μονο δυο κομματα. ενα κομμα ειναι η βουλη και ενα ο ελληνικος λαος. αυτο υπηρχε και θα υπαρχει παντα.πρεπει ο τεντογλου να τηνστειλει εις δικαστηρια. οταν δεν θα περναει η μπογια του θα τον ξεχασουν ολοι και πολλοι θα τον βριζουν. επειδη κερδιζει θα αρχισει να εκνευριζει τους αμερικανους και θα του επιτεθουν. να προσεχει και μακρια απο τα ρεμαλια τους πολιτικους και οι οποιοι ειναι προδοτες γιατι οι ελληνες κοιμουνται παντελης 6978174827

    ΑπάντησηΔιαγραφή