Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

LUC MONTAGNIER:   «ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΗΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ mRNA   ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ...»

BINTEO

 

Καθηγητής Luc Montagnier Νόμπελ Ιατρικής (2008):«Σκανδαλίστηκα που θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά γιατί με το mRNA αγγίζουμε αληθινά τις μελλοντικές γενιές, μπορεί να έχει επιπτώσεις γι αυτές...
Το 10-25 % των εμβολιασμένων θα πεθάνουν
». 

Εκ νέου ο καθ΄ύλην αρμόδιος ο Ιολόγος, Bιολόγος Νόμπελ Ιατρικής 2008 γιατί ανακάλυψε τον ιό του AIDS ο Καθηγητής Luc Montagnier παρεμβαίνει με πολυσυζητημένες δηλώσεις του στη francesoir στις 27/5/21 απαντώντας σε ερωτήσεις του Xavier Azalbert : «Σκανδαλίστηκα με το γεγονός ότι θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά γιατί με το mRNA αγγίζουμε αληθινά τις μελλοντικές γενιές […] » 

«Το mRNA που εγχέουμε σήμερα μπορεί να έχει επιπτώσεις για τις μελλοντικές γενιές που δεν μπορούμε να ανιχνεύσουμε αν δεν τις αναζητήσουμε.

Γιατί, πρέπει να γνωρίζουμε για παράδειγμα, για τη γλυφοσάτη, πρόσφατες εργασίες δείχνουν ότι υπάρχουν “επιγενετικές” επιδράσεις: οι άνθρωποι που τρώνε γλυφοσάτη στα τρόφιμα τους μεταδίδουν κάποια πράγματα, προϊόντα στις μελλοντικές γενιές στους γιους, στα εγγόνια, στα δισέγγονα θα υποφέρουν […]»

To επίμαχο απόσπασμα για παιδιά εδώ:



« Το mRNA του εμβολίου μπορεί επίσης να έχει επιπτώσεις και για τις μελλοντικές γενιές».  Ο καθηγητής Luc Montagnier φθάνει στο σημείο να δηλώνει ότι «σήμερα έχουμε την ικανότητα της αυτοκαταστροφής» και δεν είναι υπέρ της χρήσης εμβολίων mRNA. Yπερασπίστηκε για μια ακόμη φορά τη δήλωσή του ότι 10 με 25 % των εμβολιασμένων θα πεθάνουν.

Επίσης,ο Καθηγητής δείχνει ότι αφού “απελευθερωθεί στη φύση”, ο ιός γίνεται και πάλι ένα φυσικό στοιχείο. Έτσι, συμμορφώνεται με τους ίδιους νόμους με τους υπόλοιπους και εξελίσσεται συνεχώς, ιδίως λόγω των εκστρατειών εμβολιασμού που προκαλούν την εμφάνιση ανθεκτικών παραλλαγών.

“Με το mRNA, είμαστε μέσα στο εντελώς άγνωστο, τα αποτελέσματα μπορούν να εμφανιστούν μετά από 5 ή 10 χρόνια και στις μελλοντικές γενιές”. 

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους είναι μια τρέλα, τονίζει.” Θα υπάρξουν άτομα που θα υποφέρουν από τα εμβόλια και ίσως θα υπάρξουν παρενέργειες στις μελλοντικές γενιές, σίγουρα”.  «Το εμβόλιο παρέχει απόλυτο περιορισμό κινδύνου 1% ή λιγότερο (ARR) για τη λήψη Covid. 

Εννοώ ότι, χωρίς εμβολιασμό, έχω μόνο 1% μεγαλύτερη πιθανότητα να πάρω Covid. Για μένα, αυτό δεν αξίζει τον κίνδυνο θανάτου ή παρενεργειών με περισσότερες από 5 θεραπείες.»

Για τον Luc Montagnier «η ζωή χρησιμοποιεί τους ιούς για να κάνει μεγάλα πράγματα».



1 σχόλιο:

  1. Ρομανε η εισαι βλαμμενος η το παιζεις!!!
    Ρε καμμενε αφου ο ιδιος ο Montagnier βγηκε και ειπε οτι ποτε δεν τα ειπε αυτα και οτι ολα ξεκινησαν απο ενα σαιτ που πηρε τις δηλωσεις του στα Γαλλικα και τις μετεφρασε με τον τροπο που παρουσιαζεις!!
    Αυτο που ειπε ειναι οτι το εμβολιο προκαλει το συνδρομο ADE αλλα απο ερευνες που εγιναν δεν προκαλει το εμβολιο ADE συνδρομο και ο ανθρωπος ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ τις δηλωσεις του!!!
    Επισης ο ιδιος για τον ιο HIV ο ιδιος ουκ ολιγες φορες εχει δηλωσει οτι ελπιζει να βρουμε συντομα ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σε ευχαριστω που επιβεβαιωνεις παντα τα λεγομενα μου οτι εισαι τσαρλατανος και κοροιδευεις τις γριουλες εδω μεσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή