Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!


ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ!!!



Η ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!


Σήμερα ανήμερα της Πεντηκοστής καταργείστε το επαίσχυντο "μέτρο"της μάσκας μέσα στον Ναό του Χριστού. Πάνω από 26 βαθμούς η κάψα του ιού λιώνει σαν το βούτυρο στον ήλιο! Εδώ μιλάμε για 35 και θα φτάσουμε τους 38 και τους 40 βαθμούς! Για ποιό ιό μιλάμε;

Επί πλέον για να τελειώνουμε. Ναι κολλάει ο ιός στον ναό! Κατά την τάξιν της φύσεως! Ναι αλλά δεν διαβάσατε ποτέ ότι «Ὅπου γάρ βούλεται Θεός, νικᾶται φύσεως τάξις»; Και ο Θεός όταν πας και του εναποθέσεις τον εαυτό σου δεν θα νικήσει την τάξη της φύσεως;

Αλλά κι αν είναι να κολλήσεις και να πεθάνεις (αν ο Θεός επιτρέψει), εσύ με την μασκούλα θα το αποφύγεις; Ταλαίπωροι! Βγάλτε τις μάσκες μέσα στους ναούς!

Έτσι κι αλλιώς βράζει η κοινωνία! Δεν ανέχεται πλέον άλλο τα γελοία μέτρα! Διαβάστε το παρακάτω αρθρο:

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ – ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΜΑΣΚΑ


Οι πολίτες απαιτούν άμεση επιστροφή στην κανονικότητα.

Τα lockdowns και τα περιοριστικά μέτρα πλέον έχουν καταρρεύσει σχεδόν κανείς δεν τα τηρεί, πλην κάποιων εξαιρέσεων, οι πολίτες ζητούν άμεση επιστροφή στην κανονικότητα.

Τι πρέπει να γίνει;

1)Να αποσυρθούν όλα τα περιοριστικά μέτρα τα οποία πλέον δεν τηρούνται, ούτε κοινωνικές αποστάσεις, ούτε μάσκες.

Οι πολίτες φορούν τις μάσκες π.χ. όταν θα μπουν στην τράπεζα ή στο λεωφορείο αλλά την βγάζουν αμέσως μετά.

Οπότε πρακτικά το μέτρο της μάσκας υπολειτουργεί.

2)Η μάσκα ήδη έχει ξεκινήσει να καταργείται διεθνώς, θα πρέπει άμεσα να καταργηθεί και στην Ελλάδα, με την αύξηση της θερμοκρασίας η μάσκα όχι απλά θα παραγκωνιστεί, ουδείς θα την ξαναφορέσει.

3)Ήδη ορισμένα μαγαζιά νυκτερινής διασκέδασης συγκεντρώνουν αθρόα κόσμο.

Το ωράριο λειτουργίας πρέπει να επανέλθει στα προ κορωνοιού επίπεδα.

Είναι αστείο το μέτρο να κλείνει π.χ. ένα μαγαζί νυκτερινής διασκέδασης π.χ. bar στις 1:30 καθώς ο συνωστισμός και χωρίς την χρήση μάσκας είναι γεγονός έως τις 1:30

4)Να επιτραπούν οι μετακινήσεις με τις αεροπορικές εταιρίες με προαπαιτούμενο μόνο τα self tests και όχι τον εμβολιασμό.

5)Καμία υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό.

Η Επιτροπή βιοηθικής δεν έχει καμία δικαιοδοσία για επιβάλλει υποχρεωτικότητα αλλά ακόμη και να επιβληθεί πάλι δεν θα τηρηθεί και πολλοί από αντίδραση απλά δεν θα εμβολιαστούν.

Η Επιτροπή βιοηθικής επειδή αφήνει ανοικτό το θέμα της υποχρεωτικότητας απλά θα οδηγήσει πολλούς από αυτούς στα δικαστήρια.

Δεν είναι τυχαίο ότι ζήτησαν όλες αυτές οι επιτροπές το νομικό ακαταδίωκτο.

Γιατί άραγε οι γιατροί – επικοινωνιολόγοι να ζητούν νομική ασυλία;

Μήπως γιατί φέρουν τεράστια ευθύνη για τα τραγικά λάθη αυτής της αρμόδιας επιτροπής στην υπόθεση διαχείρισης του covid 19;

Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό θα καταρρεύσει ακόμη και εάν επιβληθεί και το κυριότερο θα είναι απόδειξη αποτυχίας.

6)Στην Κύπρο πέφτουν βροχή οι αγωγές κατά της κυβέρνησης για τα lockdowns και τα περιοριστικά μέτρα.

Όσο και εάν παρεμβαίνει η κυβέρνηση στην δικαιοσύνη, ίσως να μην μπορεί να αποτρέψει την αγανάκτηση του κόσμου που βλέπει μια μικρή ομάδα δήθεν ειδικών επιστημόνων να έχουν προκαλέσει χάος στην κοινωνική ζωή.

Επίσης η κυβέρνηση που λαμβάνει όλα αυτά τα μέτρα φέρει τεράστια ευθύνη απέναντι σε μια κοινωνία που λέει φθάνει πια.

Αφήστε την κοινωνία να λειτουργήσει.

Όσοι φοβούνται ας μείνουν στα σπίτια τους ή ας επιλέξουν κοινωνικές αποστάσεις ή ότι νομίζουν ότι θα τους προστατέψει.

Δεν μπορεί ο φόβος να κυριαρχεί, δεν μπορεί οι φοβικοί και οι δειλοί να καθορίζουν την κοινωνία που θέλει άμεσα να επιστρέψει η κανονικότητα.

ΠΗΓΗ

 

2 σχόλια:

  1. http://www.tlig.org/el/messages/chrono/

    Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΗ - Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ


    30 Iανουαρίου 1989


    Εγώ, ο Κύριος του Ελέους, σε ανέστησα για ν' αναστήσω με το Μήνυμά Μου αυτό το άθεο έθνος. Oι μέρες κυλούν γρήγορα, οι ώρες τρέχουν με μια ιλιγγιώδη ταχύτητα και η Δημιουργία Μου είναι κουφή! Βυθισμένοι στο Σκοτάδι, δεν ακούνε ούτε πιστεύουν στα Σπλαχνικά Σημεία Μου! Από την αγάπη και το έλεός Μου, σας λύτρωσα και σας σήκωσα ως Εμένα και σας λίκνισα μέσα στην Ιερή Μου Καρδιά. Κατεβαίνω από τον Oυρανό, από τον Άγιο Θρόνο Μου γέρνω να φτάσω αυτή την αχάριστη γενεά, τα χέρια σας ακόμη νωπά από το αίμα των παιδιών Μου, αίμα, γιατί αρνηθήκατε να πιστέψετε στα Μηνύματά Μου στη Φατιμά. Αρνηθήκατε να πιστέψετε τότε το κατεπείγον τους και τώρα επαναλαμβάνετε τα σφάλματά σας. Νέο αίμα θα χυθεί εξαιτίας της επιμονής σας!

    Ω, παιδί Μου, πόσοι από τους δικούς Μου είναι τυφλωμένοι από τον καπνό του Σατανά! Oι δικοί Μου επαναστατούν άφοβα και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Τους λείπει η ειλικρίνεια και δε βρίσκω μέσα τους καμιά αγιότητα. Γυρεύω αγάπη και δε βρίσκω μέσα τους καμιά. Δε φαίνεται πουθενά η δικαιοσύνη και η Σοφία έχει αντικατασταθεί από την Τρέλα, τους έχει εγκαταλείψει, γιατί οι γλώσσες τους είναι διχαλωτές, ψιθυρίζουν μόνο προδοσία. Αυτοί οι αποστάτες επέτρεψαν στη Ματαιοδοξία να γίνει το στέμμα τους και αποδέχθηκαν σαν σκήπτρο τους την Ανυπακοή. Δε βρίσκω καμιά ειρήνη μέσα τους, καμιά. O τρόπος που σκέπτονται δεν είναι ο δικός Μου. Oδεύουν προς την καταστροφή και τον αφανισμό της Πόλης Μου.

    Ω, Κάιν! Κάιν; Πού είναι το Πνεύμα με το οποίο σε προίκισα; Mήπως οδεύεις πάλι προς την ίδια σου την καταστροφή; Σε γνώριζα βίαιο από την ημέρα της γέννησής σου, κι επειδή ήξερες ότι αυτό δε Μου ήταν άγνωστο, τώρα έρχεσαι μασκαρεμένος και ντυμένος ως Αρχιερέας. Φόρεσες τα ενδύματά Μου, από χρυσό και ασήμι, για να κρύψεις το σκοτεινό ρούχο σου, που σου δόθηκε από το Μαύρο Θηρίο. Δεν έχεις κανένα φως μέσα σου και, για να κρύψεις το αποκρουστικό σου πρόσωπο, ΦΟΡΕΣΕΣ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ στο απαίσιο πρόσωπό σου, ούτως ώστε η εμφάνισή σου να ξεγελάσει ακόμη και τους Εκλεκτούς Μου. Η ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ δεν μπορεί να ξεγελάσει Εμένα, γιατί τα Μάτια Μου ξέρουν, ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΜΝΟΥ κρύβεις μια τεράστια καταστροφή, έχεις θωρακιστεί μέχρι τα δόντια με το Κακό! Και τώρα σχεδιάζεις να κατακτήσεις τον κόσμο, να σβήσεις τελείως το λιγοστό φως που έχει απομείνει μέσα τους. Σκοπός σου είναι ν' αυξήσεις την ανομία και να ξεριζώσεις ό,τι είναι Άγιο, απομακρύνοντας τους ισχυρούς και μονοπωλώντας το Ιερό Μου. Αυτοί, παιδί Μου, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΈΧΙΔΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΆΧΡΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ.

    Θα εξαπατήσει πολλούς και οι άνθρωποι θα τυφλωθούν από τα απατηλά του ενδύματα. Αυτές οι ταλαίπωρες ψυχές θα πεισθούν πως ό,τι βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια και στη δική τους εποχή είναι ο Αρχιερέας αυτοπροσώπως! Με τη λαμπρή του μεταμφίεση θα φέρει μια Μεγάλη Αποστασία σε ολόκληρη την Εκκλησία Μου. Θα φέρει την ερήμωση. Όλα όμως θα είναι καλυμμένα από θαύματα, από εντυπωσιακά σημεία και τέρατα στον ουρανό. Την παντοτινή Μου Θυσία θα την πετάξει, θα την ποδοπατήσει και θα Την καταργήσει, υπό τη δόλια μεταμφίεσή του. Η Αγία Μου Πόλη θα βρεθεί υπό την εξουσία του Κάιν, γιατί απέρριψαν τις Προειδοποιήσεις Μου. Ήρθα σ' αυτούς απρόσμενα, ξυπόλητος, αλλά Με χλεύασαν. Η δύναμη του Κάιν θα διαρκέσει λίγο χρόνο, χάρη στις αγαπημένες Μου ψυχές που επανορθώνουν, που προσεύχονται και θυσιάζονται. Όλ' αυτά τα έλαβα υπόψη και οι θυσίες σας δεν ήταν μάταιες. Η αδικία και η παρανομία μπορούν να κατασταλούν με τις προσευχές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.tlig.org/el/messages/chrono/

    -Προς μεγάλη Μου λύπη, πολλοί θα εξαπατηθούν από την εμφάνισή του. ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΜΝΟΥ, θα παρασύρει πολλούς με το μέρος του αλλά σου επέτρεψα να δεις με τι πραγματικά μοιάζουν τα σωθικά του: είναι τα σωθικά μιας Έχιδνας, νεκρικά... Βασούλα, με μεγάλη βροντή και με τη Φωτιά Μου, θα ανατρέψω αυτό τον Αποστάτη και όλους τους ακολούθους του. Θα ποδοπατήσω το καταφύγιό τους, αφού χτίστηκε με δολιότητα, και θα το μετατρέψω σ' ένα σωρό ερειπίων, αφού τα θεμέλιά του έγιναν με ψέματα. Θα καλέσω τότε τους Άβελ Μου και με μεγάλη αγάπη θα τους αγκαλιάσω. Θα τους προσφέρω καταφύγιο στην Ιερή Μου Καρδιά. Θα είναι σαν περιστέρια με αγνότητα και η Ιερή Μου Καρδιά θα γίνει η φωλιά τους. Κοιτάξτε γύρω σας, δε βλέπετε; Δεν παρατηρήσατε πόσοι από τους αδερφούς Μου συνωμοτούν εναντίον Μου; Προδίδομαι, παιδί Μου, από τους ίδιους τους δικούς Μου.

    -Πώς είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι ενεργούν ορθά αφού παραβιάζουν το Νόμο Μου! Παρακούουν και η Ανυπακοή δεν προέρχεται από Μένα! Ακολουθούν το νόμο του αντιπάλου Μου, βάζουν τα πόδια τους ακριβώς πάνω στ' αχνάρια του και οδηγούνται στη δική τους καταστροφή και πτώση! Σαν καυστικός άνεμος θα διασκορπίσω αυτούς τους αποστάτες. Περίμενε και θα δεις. Παρακάλεσε για χάρη τους, αγάπα Με και καταπράυνε τη Δικαιοσύνη Μου. Δόξασέ Με, φέρνοντάς Μου ψυχές για τη σωτηρία τους. Τα Μάτια Μου είναι ιδιαίτερα στραμμένα στα νιάτα αυτής της σκοτεινής εποχής. Έλα, ας προσευχηθούμε στον Πατέρα.
    "Πατέρα, ελέησε τα παιδιά Σου, ιδιαίτερα τους νέους. Πάρε αυτές τις ψυχές και βάλε τες κάτω από τις φτερούγες Σου. Γλίτωσέ τες από τον Πονηρό, λύτρωσέ τες από το λήθαργο που τις περιβάλλει, πλήρωσέ τες με το Άγιο Πνεύμα της Αληθείας και φέρε τες για πάντα στο Φως Σου. Αμήν."

    ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΩ


    21 Δεκεμβρίου 1987

    ....γύρευε μόνο τα συμφέροντά Μου, να είσαι αληθινή, κι όχι μια μάσκα μόνο αγιότητας, όπως είναι μερικοί. Εγώ ο Κύριος τους γνωρίζω. Όσο κι αν πασχίζουν να εμφανίζονται ως Άβελ, δεν Μ' εξαπατούν: η μάσκα που φορούν δεν θα τους βοηθήσει να κρύψουν την ταυτότητά τους. Αληθινά σου λέγω, θα σου υποδείξω αυτή τη φορά αυτούς τους απατεώνες. Θα τους εμφανιστώ σε ανύποπτο χρόνο. Γιατί να έχω στον Oίκο Μου Κάιν που γυρεύουν μόνο τα δικά τους συμφέροντα και όχι τα δικά Μου; Με θεία Δύναμη θα τους ξεσκεπάσω, θ' αποκαλύψω ό,τι είναι κρυμμένο.

    Μη φοβάσαι, αγαπημένη. Την Εκκλησία Μου Εγώ θα την καθαρίσω. Θα εξαφανίσω όλους αυτούς που φράζουν την Oδό στη Θεία Αγάπη και την είσοδο στην Ιερή Μου Καρδιά. Βλέπεις, Βασούλα, το Ποτήρι Μου έχει πικρή γεύση. O κόσμος Με προσβάλλει, αγαπημένη, οι ιερατικές Μου ψυχές φράζουν την Oδό, μπλοκάροντάς Την με τεράστιους ογκόλιθους κι εμποδίζοντας έτσι στα πρόβατά Μου να έρθουν σε Μένα. Τα χέρια τους είναι άδεια, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε στα πρόβατά Μου, τίποτε πια. Βασούλα, ευλογημένη της Ψυχής Μου, ακολούθησέ Με, θα σε οδηγήσω, μην απελπίζεσαι, είναι ποτέ δυνατόν να σ' εγκαταλείψω τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή