Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ...


ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ-ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΡΩΜΑΙΪΚΟ...


Γράφει ο Ηλίας Σκουντριάνος

Πετραδάκι-πετραδάκι για τα μας το γκρέμισαν...το Ρωμαίικο, πολύ πριν δώσει τις γνωστές οδηγίες ο ... Μπεν Ελεάζαρ (τσακίστε τη θρησκεία, τη γλώσσα και την ιστορία τους). 

Ένα - ένα πετραδάκι το έβγαζαν, του έκαναν μετάλλαξη κι έφτιαχναν το ψευτορωμαίικο (μη σου κάνει εντύπωση: ακριβώς αυτή την τελική μετάλλαξη θέλουν να προκαλέσουν στις ψυχές και στα σώματά μας με τα σατανικά αυτά παρασκευάσματα, ούτε να τα προφέρω δε θέλω). 

Αν τα πνευματικά μας μάτια ήταν ανοιχτά θα αντιδρούσαμε. Αλλά ... δεν!!!

Ο Πατροκοσμάς όμως που διάβαζε βουλωμένο γράμμα πριν ακόμα αυτό γραφεί μας παρηγορούσε από τότε: "Μην το πιστέψετε, θα φύγει πίσω".

Ποιος είμαι εγώ που θα αμφιβάλλω; 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Αριστεροδέξιοι σε σκυταλοδρομία, κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή, έβαλαν τρικλοποδιές στους βιομηχάνους, ελαφράς και βαρειάς βιομηχανίας, κατέστρεψαν τον πολεοδομικό σχεδιασμό της Αθήνας, τα νεοκλασικά της, έφεραν το αλόγιστο τσιμέντο, μας έβαλαν στην ΕΟΚ της χωματερής και των ύπουλων επιδοτήσεων, μας αφάνισαν τα ήθη αποποινικοποιώντας την μοιχεία και τις εκτρώσεις, αφάνισαν την παιδεία καταργώντας ο πολυτονικό, τα Αρχαία Ελληνικά και τα έσχατα χρόνια μετατρέποντας τα σχολεία σε καφενέδες αγραματωσύνης έως την "πανδημία"όπου αποτέλειωσαν ό,τι είχε απομείνει από την Υγεία, την Παιδεία, τα εργατικά και την Εκκλησία, με τηλεργασία τηλεκπαίδευση και με εμβολιασμένη μασκοφόρο τηλε-Πίστη...

Ζωή σε λόγου μας...  



2 σχόλια:

  1. Οι αιώνιοι κακοί πάντα στο τρίτο πρόσωπο.
    Γκρέμιζαν,΄βγαζαν,αφάνισαν,κατέστεψαν.έβαλαν,μετέτρεψαν ,μας την φόρεσαν ,μας μπολιάζουν κλπ κλπ.
    Εμείς καθαροί στην απέξω πάντα.
    Το κερασάκι της φρίκης .
    Λάθος
    Ζωή σε λόγου τους ,
    κακό ψόφο να έχουμε εμείς τέτοιοι που είμαστε.
    Τον έχουμε ήδη και θα τον έχουμε συνέχεια μπροστά μας. Αυτά θέλει ο κόλος μας αυτά παθαίνουμε .Νισάφι μην ανοίξω το στόμα μου σας ντρέπομαι κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πολλές φορές έχω περάσει από αυτά τα μέρη και μάλιστα όταν ζούσαν εδώ πολλοί χριστιανοί. Φυσικά άλλα χρόνια τότε πάτερ μου. Τότε τα χρόνια ήταν Ιεραποστολικά ενώ σήμερα αυτά που κτίσθηκαν με αίμα και αγώνες οι άπιστοι τα γκρεμίζουν. Παλιά βγάζανε κανένα τούβλο για να χαλαρώσει η Ορθόδοξη Πίστη, σήμερα πλέον είναι προαποφασισμένο από αυτούς να σωριάσουν όλο το ντουβάρι… Επειδή φτάσαμε στην στιγμή να πειράζουν την ΗΜΕΡΑ του ΚΥΡΙΟΥ μας δηλ. την Κυριακή και να υπερασπίζονται τα Σόδομα και τα Γόμορα ήρθα να σου πω να μην σε πειράζει ο λογισμός που έχεις και όταν λες την ευχή «Υπέρ του ευσεβούς ημών έθνους και πάσης αρχής και εξουσίας εν αυτώ…¨ από μέσα σου τότε να απαγγέλεις την ωδή των Χαιρετισμών «χαίρε τύρρανον απάνθρωπον εκβαλούσα της αρχής…¨.
    Πάτερ μου, η ΠΑΝΑΓΙΑ μας αποφάσισε ότι «αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να πάει άλλο…"


    Τα λόγια του Πατροκοσμά κατά την πρόσφατη εμφάνισή του σε απλό ιερέα ενός χωριού της Μακεδονίας
    (από διήγηση του Δρ. Κ. Βαρδάκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή