Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ...


Η ΣΑΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΦΩΝΟΥΣ…



Η Σάμος αντιδρά στο μπόλιασμα, αφήνονταςτους όλους άφωνους…

Γι αυτό λοιπόν αξίζει κανείς να αγωνίζεται, όταν βλέπει γύρω του τους ανθρώπους να ξυπνάνε. Μπορεί να μην ξύπνησαν όλοι αλλά ξύπνησαν οι περισσότεροι. Αυτοί είναι οι γλυκοί καρποί του αγώνα μας.

Αναβάλλονται από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί που θα γινόντουσαν στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της Σάμου, στο πλαίσιο της Γαλάζιας Ελευθερίας, διότι η συμμετοχή των πολιτών ήταν πολύ μικρή.

Αυτό δήλωσε σε ο καθηγητής Καρδιολογίας και βουλευτής Σάμου με την ΝΔ, Χριστόδουλος Στεφανάδης. Όπως ανέφερε στην Σάμο, από τα 4.300 ραντεβού, ακυρώθηκαν όλα εκτός από 110 κάτοικοι του νησιού, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η πλατφόρμα λόγω χαμηλής ζήτησης. Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για απειροελάχιστο ποσοστό σε σχέση με τις προγραμματισμένες δόσεις.

Η Σάμος αντιδρά στα εμβόλια, ενώ η υπόλοιπη Ελλάδα εμβολιάζεται σωρηδόν. Οι πολίτες, μετά τα όσα έχουν έρθει στην δημοσιότητα σε σχέση με παρενέργειες ή άλλα περίεργα των εμβολίων, έχουν αρχίσει και γίνονται άκρως επιφυλακτικοί.

Καλή συνέχεια στο αγώνα των αδελφών μας από την Σάμο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου