Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Ο BYRAM BRIDLE, ΙΙΚΟΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ» ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!


ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ: «ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑ ΤΟΥ SARS-COV-2 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΞΙΝΗ»!!! 


Καναδάς: «Η πρωτεΐνη ακίδα κοροναϊού από τον εμβολιασμό εισέρχεται απροσδόκητα στην κυκλοφορία του αίματος». 

Μια νέα έρευνα βρίσκει απροσδόκητη την κυκλοφορία του εμβολίου στο αίμα-η πρωτεΐνη αυτή συνδέεται με θρόμβους αίματος, βλάβη στην καρδιά και στον εγκέφαλο, καθώς και πιθανούς κινδύνους για τα θηλάζοντα μωρά και τη γονιμότητα.

Αυτή η έρευνα δείχνει ότι η πρωτεΐνη ακίδων του κοροναϊού από τον εμβολιασμό εισέρχεται απροσδόκητα στην κυκλοφορία του αίματος, η οποία είναι εύλογη εξήγηση για χιλιάδες αναφερόμενες παρενέργειες από θρομβώσεις και καρδιακές παθήσεις σε εγκεφαλική βλάβη και αναπαραγωγικά θέματα, δήλωσε ένας καναδός ερευνητής εμβολίων.

«Κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα», δήλωσε ο Byram Bridle , ο οποίος είναι ιικός ανοσολόγος και αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Guelph, στο Οντάριο, σε συνέντευξη με τον Alex Pierson την περασμένη Πέμπτη, στην οποία προειδοποίησε τους ακροατές ότι το μήνυμά του ήταν «τρομακτικό».

«Πιστεύαμε ότι η πρωτεΐνη spike ήταν ο στόχος για την παραγωγή αντιγόνων από τον οργανισμό, ωστόσο δεν ξέραμε ότι η ίδια η πρωτεΐνη spike ήταν μια τοξίνη και ήταν μια παθογόνος πρωτεΐνη. 

Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, εμβολιάζουμε κατά λάθος μια τοξίνη», δήλωσε ο Bridle στην εκπομπή, η οποία δεν εντοπίζεται εύκολα στην αναζήτηση της Google, αλλά έγινε viral στο Διαδίκτυο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Bridle, είναι ερευνητής εμβολίων που έλαβε πέρυσι κρατική επιχορήγηση ύψους 230.000 δολαρίων για έρευνα σχετικά με την ανάπτυξη εμβολίων COVID, δήλωσε ότι αυτός και μια ομάδα διεθνών επιστημόνων υπέβαλαν αίτημα για πληροφορίες από την ιαπωνική ρυθμιστική υπηρεσία για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό που ονομάζεται «μελέτη βιοκατανομής»

«Είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες προσπαθούν να ανακαλύψουν πού πηγαίνουν αυτά τα εμβόλια RNA [mRNA] μετά τον εμβολιασμό», δήλωσε ο Bridle. «Είναι ασφαλής η υπόθεση ότι παραμένουν στον μυ του ώμου; Η σύντομη απάντηση είναι: απολύτως όχι. Είναι πολύ ανησυχητικό.»

Οι ερευνητές εμβολίων είχαν υποθέσει ότι τα νέα εμβόλια mRNA COVID θα συμπεριφερόταν σαν «παραδοσιακά» εμβόλια και η πρωτεΐνη ακίδων εμβολίου θα παρέμενε ως επί το πλείστον στο σημείο εμβολιασμού στον μυ του ώμου. 

Αντίθετα, τα ιαπωνικά δεδομένα έδειξαν ότι η διαβόητη ακίδα του κορανοϊού εισέρχεται στο αίμα όπου κυκλοφορεί για αρκετές ημέρες μετά τον εμβολιασμό και στη συνέχεια συσσωρεύεται σε όργανα και ιστούς όπως ο σπλήνας, ο μυελός των οστών, το συκώτι, τα επινεφρίδια και «αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις στις ωοθήκες».

«Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι μια τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν τεθεί σε κυκλοφορία στο αίμα», είπε ο Bridle.

Η πρωτεΐνη ακίδα του SARS-CoV-2 είναι αυτή που του επιτρέπει να μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα. Οι κατασκευαστές εμβολίων επέλεξαν να στοχεύσουν τη μοναδική αυτή πρωτεΐνη, κάνοντας τα κύτταρα του εμβολιασμένου ατόμου να κατασκευάσουν την πρωτεΐνη αυτή η οποία, στη συνέχεια, θεωρητικά, θα προκαλούσε ανοσοαπόκριση, εμποδίζοντας την μόλυνση κυττάρων.

Ένας μεγάλος αριθμός μελετών έδειξε ότι τα πιο σοβαρά συμπτώματα που προκαλεί το COVID-19, όπως η πήξη του αίματος και η αιμορραγία, οφείλονται στις επιδράσεις της ακίδας πρωτεΐνης του ίδιου του ιού.


«Αυτό που έχει ανακαλυφθεί από την επιστημονική κοινότητα είναι ότι η πρωτεΐνη ακίδων από μόνη της είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για τη βλάβη του καρδιαγγειακού συστήματος, εάν περάσει στην κυκλοφορία του αίματος», δήλωσε ο Bridle στους ακροατές.

Τα εργαστηριακά ζώα που εμβολιάστηκαν με ακίδα πρωτεΐνης στην κυκλοφορία του αίματος ανέπτυξαν καρδιαγγειακά προβλήματα και η πρωτεΐνη ακίδα αποδείχθηκε επίσης ότι διασχίζει το φράγμα του εγκεφαλικού αίματος και προκαλεί βλάβη στον εγκέφαλο.

Ένα σοβαρό λάθος, σύμφωνα με τον Bridle, ήταν η πεποίθηση ότι η ακίδα της πρωτεΐνης δεν θα διαφύγει στην κυκλοφορία του αίματος.

«Τώρα, έχουμε ξεκάθαρα στοιχεία ότι το ίδιο το εμβόλιο, καθώς και η πρωτεΐνη – μπαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος», είπε.

Ο Bridle ανέφερε την πρόσφατη δημοσίευση μιας μελέτης από ομότιμους κριτές που ανίχνευσε ακίδα πρωτεΐνης στο πλάσμα του αίματος τριών από τους 13 νέους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που είχαν λάβει το εμβόλιο COVID-19 της Moderna. Σε έναν από τους εργαζόμενους, η πρωτεΐνη ακίδα κυκλοφόρησε για 29 ημέρες.

Επιδράσεις στην καρδιά και στον εγκέφαλο

Μόλις κυκλοφορήσει, η ακίδα πρωτεΐνη μπορεί να προσκολληθεί σε συγκεκριμένους υποδοχείς ACE2 που βρίσκονται στα αιμοπετάλια και στα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία. «Όταν συμβαίνει αυτό, μπορεί να κάνει ένα από τα δύο πράγματα: μπορεί είτε να προκαλέσει συσσώρευση αιμοπεταλίων και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πήξη. Γι ‘αυτό ακριβώς έχουμε δει διαταραχές πήξης που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αιμορραγία.» Ο Bridle είπε επίσης ότι η πρωτεΐνη ακίδων σε κυκλοφορία θα εξηγούσε πρόσφατα αναφερθέντα καρδιακά προβλήματα σε νέους που είχαν λάβει τις δόσεις των εμβολίων αυτών.

Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης (που διέρρευσε από την Pfizer) που ανιχνεύει τη βιοκατανομή του εμβολίου mRNA δεν είναι εκπληκτικά, “αλλά οι επιπτώσεις είναι τρομακτικές”, δήλωσε η Stephanie Seneff, ανώτερος ερευνητής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, στο LifeSiteNews. «Είναι πλέον σαφές» ότι το περιεχόμενο του εμβολίου χορηγείται στον σπλήνα και στους αδένες, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών και των επινεφριδίων.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι μελετούσαν αναφορές για «ήπιες» καρδιακές παθήσεις μετά τον εμβολιασμό COVID-19 και την περασμένη εβδομάδα 18 έφηβοι μόνο στην πολιτεία του Κοννέκτικατ νοσηλεύτηκαν για καρδιακά προβλήματα που αναπτύχθηκαν αμέσως μετά τον Εμβολιασμό τους για τον covid19.

Το εμβόλιο της AstraZeneca σταμάτησε σε ορισμένες χώρες και δεν συνιστάται πλέον για τους νεότερους λόγω της σύνδεσής του με απειλητικούς για τη ζωή και θανατηφόρους θρόμβους αίματος, αλλά και τα εμβόλια mRNA COVID έχουν συνδεθεί με εκατοντάδες αναφορές γεγονότων πήξης αίματος επίσης.

Τα μωρά που θηλάζουν, τα παιδιά και οι νέοι, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο.


Ο Bridle είπε ότι η ανακάλυψη της επαγόμενης από εμβόλιο ακίδα πρωτεΐνης στην κυκλοφορία του αίματος θα είχε επιπτώσεις στα προγράμματα αιμοδοσίας. «Δεν θέλουμε τη μεταφορά αυτών των παθογόνων αιχμηρών πρωτεϊνών σε εύθραυστους ασθενείς που μεταγγίζονται με αυτό το αίμα», είπε.

Ο επιστήμονας των εμβολίων είπε επίσης ότι τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι τα θηλάζοντα μωρά των οποίων οι μητέρες είχαν εμβολιαστεί κινδυνεύουν να πάρουν COVID spike πρωτεΐνες από το μητρικό γάλα.!!!

Ο Bridle είπε ότι «οποιεσδήποτε πρωτεΐνες στο αίμα θα συγκεντρωθούν στο μητρικό γάλα» και «έχουμε βρει ενδείξεις ότι τα βρέφη που θηλάζουν αντιμετωπίζουν αιμορραγικές διαταραχές στο γαστρεντερικό σωλήνα» στο VAERS.

Αν και ο Bridle δεν το ανέφερε, μια έκθεση του VAERS περιγράφει ένα βρέφος που θηλάζει πέντε μηνών, του οποίου η μητέρα έλαβε δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer τον Μάρτιο. Την επόμενη μέρα, το μωρό εμφάνισε εξάνθημα και έγινε «αφόρητο», αρνήθηκε να θηλάσει και εμφάνισε πυρετό. 

Η έκθεση αναφέρει ότι το μωρό νοσηλεύτηκε με διάγνωση Thrombotic Thrombocytopenic Purpura , μια σπάνια διαταραχή του αίματος στην οποία σχηματίζονται θρόμβοι αίματος σε μικρά αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα. Το μωρό πέθανε.

Η νέα έρευνα δείχνει επίσης «σοβαρές επιπτώσεις σε άτομα για τα οποία το SARS Coronavirus 2 δεν είναι παθογόνο υψηλού κινδύνου και αυτό περιλαμβάνει όλα τα παιδιά μας».

Επίδραση στη γονιμότητα και την εγκυμοσύνη;

Η υψηλή συγκέντρωση πρωτεΐνης ακίδων που βρέθηκε στους όρχεις και τις ωοθήκες στα μυστικά δεδομένα της Pfizer που κυκλοφόρησε η ιαπωνική εταιρεία εγείρει επίσης ερωτήματα. «Θα καταστήσουμε τους νέους στείρους;» Ρώτησε η Bridle.

Υπήρξαν χιλιάδες αναφορές διαταραχών της έμμηνου ρύσεως από γυναίκες που είχαν κάνει ένα εμβόλιο COVID-19 και εκατοντάδες αναφορές αποβολής σε εμβολιασμένες εγκύους, καθώς και διαταραχών αναπαραγωγικών οργάνων στους άνδρες.

Πέραν της προπαγάνδας του εμβολιασμού,απαντήσεις δεν υπάρχουν.


Το LifeSiteNews έστειλε στην υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Καναδά τη δήλωση της CCCA και ζήτησε απάντηση στις ανησυχίες του Bridle. Το πρακτορείο απάντησε ότι επεξεργάζεται τις ερωτήσεις αλλά δεν έστειλε απαντήσεις.

Οι Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson δεν απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τις ανησυχίες του Bridle. Η Pfizer δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο καιρό η εταιρεία γνώριζε τα ερευνητικά της δεδομένα που είχε κυκλοφορήσει η ιαπωνική εταιρεία, δείχνοντας ακίδα πρωτεΐνης σε όργανα και ιστούς εμβολιασμένων ατόμων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου