Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣ,ΟΣ, ΗΤΤΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!

XΕΖΜΠΟΛΑΧ:«Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΨΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΟ!» 


Xεζμπολάχ:” Νομίζατε ότι θα υψώναμε τις ταπεινωτικές λευκές σημαίες; Η απάντησή μας σε εσάς είναι φωτιά στη φωτιά, αίμα στο αίμα και σίδερο στο σίδερο. 

Καμία διαπραγμάτευση υπό πυρά και ό,τι δεν λαμβάνεται από πυρά δεν θα δοθεί από την πολιτική. H Αμερική είναι η Μητέρα της Τρομοκρατίας. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πλήρης εταίρος στην επίθεση κατά του Λιβάνου και του λαού του. Είναι αυτές που προμηθεύουν το Ισραήλ με όπλα και πυρομαχικά, συμπεριλαμβανομένων των βομβών φωσφόρου, διασποράς και ίσως ακόμα και ραδιενεργών όπλων. ”

Συνέντευξη Τύπου της Χεζμπολάχ που εκδόθηκε μέσω ζωντανής ομιλίας του αξιωματούχου του κόμματος για τις δημόσιες σχέσεις και τα μέσα ενημέρωσης, κ. Mohamed Aff:

” ….Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πλήρης εταίρος στην επίθεση κατά του Λιβάνου και του λαού του. Είναι αυτές που προμηθεύουν το Ισραήλ με όπλα και πυρομαχικά, συμπεριλαμβανομένων των βομβών φωσφόρου, διασποράς και ίσως ακόμα και ραδιενεργών όπλων. 

Είναι αυτές που επεκτείνουν την επιθετικότητα και ευθύνονται πρωτίστως για τις φρικτές σφαγές που διαπράττονται κατά του λαού μας. 

Η άφιξη του (σσ Αμερικανοεβραίου Αμός Χόχσταϊν..που τον έστειλε ο Αμεριακνοεβραίος ΥΠΕΞ Μπλίνκεν) ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ στη Βηρυτό δεν θα αλλάξει την πανθομολογούμενη θέση ότι η Αμερική είναι η Μητέρα της Τρομοκρατίας και ότι οι προτάσεις της που δεν είναι παρά μια επέκταση του πυρός του πολέμου κατά της αντίστασης μέσα από σφαγές αμάχων και αιματοχυσίας.

Η εμπιστοσύνη μας στον Πρόεδρο Berri είναι πλήρης και σταθερή, και επιβεβαιώνουμε την άκαμπτη θέση του: καμία διαπραγμάτευση υπό πυρά και ό,τι δεν λαμβάνεται από πυρά δεν θα δοθεί από την πολιτική.

Ο εχθρός συνεχίζει τους παράφρονες βομβαρδισμούς και τις παράλογες και εγκληματικές δολοφονίες σε πόλεις, χωριά και κωμοπόλεις στο νότο και της Μπεκάα, ειδικά στα νότια προάστια της Βηρυτού. 

Δολοφονεί ανθρώπους καταστρέφοντας κτίρια και τα προσχήματά του, πέφτουν στο κενό, το ένα μετά το άλλο. Το δε αφήγημα των αποθηκών όπλων και των κέντρων παραγωγής όπλων δεν αποτελεί παρά σαθρές δικαιολογίες που δεν έχουν ουδεμία αληθινή βάση .

Ο παράφρων βομβαρδισμός του εχθρού το βράδυ της Κυριακής στα νότια προάστια και σε ολόκληρη τη χώρα, που στόχευε ιδιαίτερα τα κέντρα της Δανειοληπτικής Εταιρείας Al-Qard Al-Hassan, δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία εκτός από την επιθυμία του εχθρού για περισσότερες δολοφονίες και καταστροφές. 

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, όπως είπε και Ισραηλινός αξιωματούχος: να επηρεάσει την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ της Χεζμπολάχ και της κοινωνίας . 

Είναι σημαντικό για εμάς να τονίσουμε ότι το Πιστωτικό Ίδρυμα Al-Qard Al-Hassan είναι ένα καθαρά αστικό ίδρυμα με νόμιμη άδεια και οι υπηρεσίες του απευθύνονται σε όλους τους Λιβανέζους και διαθέτει υποκαταστήματα σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας. 

Δηλώνω ότι η διοίκηση του Ιδρύματος έχει προβλέψει μια τέτοια επιθετικότητα και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα του και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο και υποχρεωτικό για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του έναντι των καταθετών και των δικαιούχων.

Ο Σιωνιστής υπουργός Πολέμου Galant λέει ότι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις παρά μόνο υπό των πυρών. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό για εμάς!. 

Διεξήγατε ποτέ διαπραγματεύσεις στη Γάζα ή αλλού; κάνατε κάτι άλλο εκτός από δολοφονίες, καταστροφές και σφαγές; Νομίζατε ότι θα σηκώσουμε τα χέρια και θα τα ενώσουμε στο σβέρκο μας και μετά θα υπογράψουμε ένα έγγραφο παράδοσης ; Νομίζατε ότι θα υψώναμε τις ταπεινωτικές λευκές σημαίες; 

Έχετε αγγίξει ένα απίστευτο στάδιο τόσο φαντασίας όσο και αγριότητας! Ονειρεύεστε σιωνιστικούς οικισμούς στη γη του νότου ή μήπως φαντασιώνεστε ένα κράτος-πράκτορα όπως στο παρελθόν; Η απάντησή μας σε εσάς είναι φωτιά στη φωτιά, αίμα στο αίμα και σίδερο στο σίδερο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου