Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ;;; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ 17% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΟΡΓΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΠΕΤΡΙΤΗ...



Γράφει η Ιωάννα Υψηλάντη
.
Ο προσκυνημένος στον σουλτάνο Ραγιαπετρίτης απαγόρευσε την συμμετοχή της #Ρωσικής αντιπροσωπείας, στον εορτασμό της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Πρόκειται για πρωτοφανή αθλιότητα στην ιστορία μας...

"Βεβαίως, ένας ιστορικά λοβοτομημένος υπουργός δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα έθνος, έναν λαό, μία εθνική συνείδηση. Μπορεί μόνο να εκπροσωπεί τον εαυτό του, τους εξωτερικούς εργοδότες του και τον ξεπουλημένο πρωθυπουργό του με αποφάσεις που γελοιοποιούν τα ιστορικά γεγονότα και την υπόσταση της χώρας μας.

Η Ιστορία δεν ξαναγράφεται, ανάλογα με τις επιθυμίες των ξένων κυρίαρχων, που πολέμησαν και την Ελληνική Επανάσταση και την νεότερη ανεξαρτησία της χώρας μας. Υπάρχουν ντοκουμέντα που φωνάζουν, για τις ενέργειες και της μίας και της άλλης πλευράς.

Προφανώς, Κούλης και Γεραπετρίτης δεν τα έχουν διαβάσει ποτέ.

Αλλιώς θα ντρέπονταν, αν είχαν λίγη τσίπα, να προσβάλουν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ παγκόσμια δύναμη, που μας χάρισε την εθνική μας ανεξαρτησία με την Συνθήκη της Ανδριανούπολης.

Ηταν ακριβώς εκεί, που οι Ρώσοι υποχρέωσαν τον Σουλτάνο με το πιστόλι στον κρόταφο να υπογράψει την Ανεξαρτησία της Ελλάδας!

Ακόμα και οι φιλότουρκοι Άγγλοι πολιτικοί, που εμπόδισαν τους Ρώσους να φτάσουν, τότε, μέχρι την Κωνσταντινούπολη, παραδέχθηκαν ότι η Συνθήκη της #Ανδριανούπολης υπήρξε “το διεθνές συμβόλαιο της πολιτικής υπόστασης και αυτοτέλειας του Ελληνικού κράτους”.

Ακόμη και ο Καρλ Μάρξ, που είχε πολλά προηγούμενα με τον Tσάρο έγραψε, το 1853, σε άρθρο του στη "New York Tribune": “Ποιος έκρινε τελικά τον αγώνα όταν εξεγέρθηκαν οι Έλληνες; 

Όχι βέβαια οι συνωμοσίες και οι ξεσηκωμοί του Αλή Πασά, ούτε η μάχη στο Ναυαρίνο, ούτε ο Γαλλικός στρατός στο Μωριά, ούτε τα συνέδρια και τα πρωτόκολλα του Λονδίνου

. Αλλά ήταν ο Ντίμπιτς που προέλασε μέσω των Βαλκανίων στην πεδιάδα του Έβρου.” Ο Ντίμπιτς στον οποίο αναφέρθηκε ο Μαρξ ήταν ο στρατάρχης τότε του Ρωσικού στρατού που νίκησε τους Οθωμανούς στην Ανδριανούπολη.

Δεν θα αναφερθώ καν στην ίδρυση της Φιλικής Εταιρίας, στον ρόλο του ΥΠΕΞ του Tσάρου Καποδίστρια, στον ρόλο του υπασπιστή του Tσάρου Αλέξανδρου Υψηλάντη και στην Συνθήκη του Κιουτσούκ-Καϊναρτζή.

Μου αρκεί μόνο η Συνθήκη της Ανδριανούπολης, που την έχουν ξωπετάξει και από το μάθημα της Ιστορίας στα σχολεία.

Όπως ξωπετάνε όλους τους αγωνιστές για την Ελευθερία σ΄ αυτήν την χώρα!

Ντροπή και οργή μόνο!"

 Ιωάννα Υψηλάντη


ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ





6 σχόλια:

  1. Ο Κούλης στρίβει δια του αρραβώνος...το είδατε; Πάει στον Καναδά για 25η Μαρτίου και καλά για να πάρει Canadair. Για να δούμε τι θα πράξουν οι υπόλοιποι πολιτικοί και εκκλησιαστικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ Ι.ΥΨΗΛΑΝΤΗ.
    ΩΡΑΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ.
    ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ.
    ΣΥΜΕΩΝ Ο ΚΑΚΑΓΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ
    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπαθούν να δημιουργήσουν τη "σωστή πλευρά της ιστορίας", η οποία όλως τυχαίως αντστοιχίζεται στη λάθος πλευρά των προφητειών. Αντίχριστοι είναι, φυσικό δεν είναι;

    Δεν πειράζει όμως, έχουσι γνώση οι φύλακες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η παράνοια σε όλο το μεγαλείο της. Η αθλιότητα της περιφρόνησης του Λαού.
    Είμαστε άξιοι της τύχης μας.Ουτε αντιπολίτευση,ούτε αντίδραση και η Βουλή των
    Απόντων συνεδριάζει εν ολομέλεια με άδεια έδρανα και πληρώνονται κανονικά.
    Εμείς πληρώνουμε 35 χρόνια ασφάλεια για σύνταξη και ασθένεια σε νοσοκομεία που
    Δεν έχουν ιατρούς σε...σε.... Αιδώς Αργείοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή