Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ IURIE ROȘCAΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ



Γράφει ο Iurie Roșca

Αγαπητοί φίλοι, πέρυσι η διεθνής ομάδα του Φόρουμ του Κισινάου – το οποίο συγκεντρώνει πολλούς διανοούμενους, συγγραφείς, μελετητές, εμπειρογνώμονες και δημοσιογράφους από διάφορες χώρες που συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα κατά της παγκόσμιας τυραννίας μιας κακοήθους παγκοσμιοποιητικής ελίτ – έκανε εξαιρετική δουλειά. 

Η κύρια εκδήλωσή μας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, ήταν το Φόρουμ του Κισινάου 2023, με τίτλο «Ατζέντα 21 του ΟΗΕ και η Μεγάλη Επαναφορά: Η πτώση από τον φιλελευθερισμό στην τεχνοκρατία και τον μετανθρωπισμό».

 Είχαμε 33 ομιλητές που συνέβαλαν λαμπρά με τις ομιλίες τους στην ανάλυση και την αποσυναρμολόγηση των στρατηγικών της παγκοσμιοποίησης για την καταστροφή και την υποταγή της ανθρωπότητας. 


Επεκτείνουμε αυτή την εκδήλωση σε τέσσερις μήνες δημοσιεύοντας τακτικά, δύο φορές την εβδομάδα, τις ομιλίες κάθε συμμετέχοντος με τη σειρά, τόσο σε έκδοση βίντεο όσο και σε έκδοση κειμένου. 

Επιπλέον, οι ομιλίες των συμμετεχόντων μας έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες - γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, ρωσικά, ελληνικά, ρουμανικά κ.λπ. - καθώς και σε πολλές εναλλακτικές πλατφόρμες μέσων. 

Καθώς προχωρούσε αυτή η εκστρατεία διάδοσης, καταφέραμε να τοποθετήσουμε τις ομιλίες σε διάφορες πηγές μέσων ενημέρωσης και να διανείμουμε μαζικά τα άρθρα και τα βίντεο των συντρόφων μας και δώσαμε πολλαπλές συνεντεύξεις, όλες αυτές οι δραστηριότητες προσδίδουν ιδιαίτερη σημασία και αξιοσημείωτη προβολή στο μεταπολιτικό μας σχέδιο που προωθείται μέσω του διεθνούς think tank Chișinău Forum.

Τώρα είναι η ώρα να προετοιμαστούμε για την επόμενη διεθνή συνάντησή μας. Το θέμα που ανακοινώνεται στον τίτλο αυτού του μνημονίου θα μπορούσε επίσης να διατυπωθεί ως εξής: Απεριόριστος πόλεμος ως η πολυδιάστατη στρατηγική μιας εωσφορικής ελίτ για κυριαρχία πλήρους φάσματος στον κόσμο.

Η κατάσταση του πολέμου ως μόνιμη πραγματικότητα


Η συνολική επίθεση της σκιώδους δύναμης, η οποία είχε ήδη ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, κέρδισε μεγάλη επιτάχυνση το 2020. Αυτή ήταν η χρονιά έναρξης μιας ειδικής επιχείρησης που ονομάζεται «πανδημία Covid-19», η οποία στόχευε στη μαζική εξόντωση του παγκόσμιου πληθυσμού και τη γενετική τροποποίηση, καθώς και στην εξαθλίωση και υποδούλωση των επιζώντων.

Αυτή η κατάσταση συναγερμού, που προκλήθηκε από ένα γεγονός πρωτοφανούς σοβαρότητας στην ιστορία, απαιτεί μια σύνθετη, εξαντλητική και βαθιά ανάλυση, διότι διακυβεύεται η ίδια η επιβίωση του ανθρώπινου είδους. " επείγουσα ανάγκη για επαρκή εξέταση της κατάστασης του κόσμου σήμερα μας καλεί επίσης να διατυπώσουμε λύσεις που θα μας προσφέρουν την ευκαιρία να αποφύγουμε μια ταχεία και ανεπανόρθωτη τελική καταστροφή.

Έτσι, βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου. Ο επιτιθέμενος δεν αντιπροσωπεύει ένα κράτος ή μια ομάδα κρατών, αλλά αποτελεί ένα τεράστιο δίκτυο ιδιωτικών, υπερεθνικών οντοτήτων, που καθοδηγούνται όχι μόνο από τη δίψα για απόλυτη εξουσία και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας τυραννίας, αλλά κυρίως από βαθιά πνευματικά κίνητρα κακής φύσης. 

Οι στόχοι αυτών των δυνάμεων είναι όλα τα έθνη του κόσμου, όλα τα ανθρώπινα όντα, οι αντιπαλότητες μεταξύ τους είναι απλώς μέρος της στρατηγικής της κυριαρχίας.

Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών που διακρίνουν τη σημερινή κατάσταση πολέμου από την κλασική είναι ότι είναι ακήρυχτη, χωρίς να υπάρχουν τέτοιοι νόμιμοι παράγοντες όπως δύο εμπόλεμα μέρη που εκπροσωπούνται από κράτη. 

Ο εχθρός είναι συγκεκαλυμμένος, ανατρεπτικός στη φύση του και επιτίθεται στα θύματά του με μια γκάμα μη συμβατικών όπλων που δεν γίνονται αντιληπτά από τα έθνη-στόχους ως πράξεις στρατιωτικής εχθρότητας.

 Σε μια τέτοια περίπτωση, ο χρυσός κανόνας της Τέχνης του Πολέμου του Sun Tzu φτάνει στην τελειότητα: «Μέσα από εσάς μαθαίνουμε να είμαστε αόρατοι, μέσα από εσάς δεν ακούγονται. Και ως εκ τούτου μπορούμε να κρατήσουμε τη μοίρα του εχθρού στα χέρια μας». 

Η τακτική της απόκρυψης και η εφαρμογή μιας επίφασης επιστημονικής αξιοπρέπειας και υποτιθέμενης ηθικής ευθύνης για τη μοίρα του κόσμου, καθιστούν τους κυρίαρχους αυτού του θανατηφόρου παιχνιδιού ουσιαστικά άτρωτους.

Στο επίκεντρο της τεράστιας δύναμης της παγκόσμιας επιρροής βρίσκεται η οικονομική, τεχνολογική, μιντιακή και πολιτιστική-γνωστική δύναμη που εκμηδενίζει κάθε ικανότητα για πολύπλοκη κατανόηση και αποτελεσματική αντίσταση εκ μέρους των κρατών και των εθνών. 

Ο εχθρός της ανθρωπότητας είναι εξαιρετικά εξελιγμένος, τέλεια εξοπλισμένος με τεράστιο αριθμό οργάνων και ικανός να παίξει ένα μοιραίο παιχνίδι για ολόκληρο τον κόσμο, διατηρώντας παράλληλα την επίδειξη αθωότητας και καλών προθέσεων.

Η μάσκα της αξιοπρέπειας στο πρόσωπο των «διεθνών θεσμών»


Οι εχθροί της ανθρωπότητας λειτουργούν μέσω διεθνών οργανισμών που θεωρούνται ουδέτεροι και επωφελείς για κράτη και λαούς, όπως ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (ΤΔΔ), ο ΠΟΕ, ο ΠΟΥ, η GAVI, η UNESCO, η UNICEF, η ΕΕ, το ΝΑΤΟ κ.λπ. Και ως συνεργοί αυτής της τεράστιας «ανοιχτής συνωμοσίας» εμφανίζονται οι κυβερνήσεις των κρατών του κόσμου που έχουν γίνει μαριονέτες αυτών των απόκρυφων δυνάμεων: πολιτικά καθεστώτα που συμβάλλουν στη γενοκτονία των λαών που κυβερνούν.

Η συντριπτική επιρροή, σε παγκόσμια και εθνική κλίμακα, αυτού του αρχιπελάγους πραγματικής εξουσίας διαδίδεται και ασκείται μέσω μυριάδων μυστικών ή ημι-μυστικών κοινωνιών όπως ο Ελευθεροτεκτονισμός, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (Chatham House), το Ινστιτούτο Tavistock, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Λέσχη της Ρώμης, η Λέσχη της Μπίλντερμπεργκ, η Τριμερής Επιτροπή, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, κλπ.

Οι μη στρατιωτικοί πόλεμοι ως στρατηγική κυριαρχίας


Μεταξύ της τεράστιας σειράς μη στρατιωτικών πολέμων που διεξάγονται από αυτές τις δαιμονικές ελίτ είναι οι εξής:

Θρησκευτικός πόλεμος


Πολιτισμικός πόλεμος


Οικονομικός πόλεμος


Γνωστικός πόλεμος


Πολιτιστικός πόλεμος


Ιδεολογικός πόλεμος


Ψυχολογικός πόλεμος


Πόλεμος των μέσων ενημέρωσης


Βιολογικός πόλεμος


Γενετικός πόλεμος


Φυλετικός πόλεμος


Μεταναστευτικός πόλεμος


Γεωφυσικός πόλεμος


Κλιματικός πόλεμος


Κυβερνοπόλεμος


Ηλεκτρομαγνητικός πόλεμος


Δημογραφικός πόλεμος


Φεμινιστικός πόλεμος


Πόλεμος των φύλων


Πόλεμος των τρανσέξουαλ


Πόλεμος μεταξύ γενεών κ.λπ.

Παράλληλα, υποκινούνται θερμοί πόλεμοι, όπως αυτοί στην Ουκρανία και τη Λωρίδα της Γάζας, με σκοπό να συμβάλουν στην «ελεγχόμενη κατεδάφιση» της παγκόσμιας οικονομίας, στον επιμερισμό της λειτουργικής ικανότητας των κρατών και στην επαναφορά του κόσμου στη βάση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ως το τελικό χτύπημα για την εξόντωση των κρατών και της ανθρώπινης ελευθερίας, οι σατανικές ελίτ μας προετοιμάζουν εδώ και δεκαετίες για έναν «διαπλανητικό πόλεμο» που προκύπτει από μια «εξωγήινη εισβολή» και τον Μύθο των UFO, για να εκπληρώσουμε το Blue Beam Project, το οποίο θα εμφανιστεί ως η τελική φάση του θριάμβου της ΝΔΤ.

Έτσι, είμαστε αναγκασμένοι από τις περιστάσεις να ζούμε σε μια συνεχή αποκάλυψη που συχνά αντιλαμβανόμαστε ως τη «νέα κανονικότητα».

Μια μοναδική στρατηγική καλυμμένη από περιφερειακές αντιπαλότητες


Η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με τους 17 στόχους της επιβάλλεται σε κάθε έθνος και εκφράζει την πραγματικότητα της παγκόσμιας διακυβέρνησης: μια ατζέντα που προωθεί το σχέδιο μαζικής εξόντωσης και τελικής υποταγής, χωρίς αντίσταση από καμία χώρα. 

Επιπλέον, όσο καμία χώρα στον κόσμο δεν ανακοινώνει την επιθυμία της να εγκαταλείψει αυτόν τον οργανισμό-ομπρέλα της σκιώδους δύναμης (τον ΟΗΕ), η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα λειτουργεί εξίσου αμείωτα χωρίς καν να επισημοποιεί την ύπαρξή της.

Για το έτος 2024, ανακοινώθηκε η υπογραφή της λεγόμενης Συνθήκης Πανδημίας του ΠΟΥ, η οποία θα εγκαθιδρύσει οριστικά την παγκόσμια τυραννία με το πρόσχημα της υγείας και θα εξαλείψει οριστικά κάθε ίχνος εθνικής και προσωπικής κυριαρχίας.

Παράλληλα, μια νέα δυστοπική πραγματικότητα επεκτείνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, εκδηλώνεται ως το αποκορύφωμα της επιστήμης και της τεχνολογίας που υπόσχεται να εγκαινιάσει τον αιώνιο παράδεισο.

 Η εποχή της ψηφιοποίησης, της καθολικής επιτήρησης, της καταστροφής των θεμελιωδών ελευθεριών -με το πρόσχημα ιατρικών, κλιματικών ή κυβερνοκαταστάσεων έκτακτης ανάγκης- εκδηλώνεται με ακαταμάχητη δύναμη. 

Τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών, το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, το Διαδίκτυο των Σωμάτων, οι έξυπνες πόλεις ή οι δεκαπεντάλεπτες πόλεις, ο «επαυξημένος άνθρωπος» με μετανθρωπιστική αμφίεση, η τεχνοκρατία ως μορφή παγκόσμιας τυραννίας, που αυτοανακηρύσσεται αυτοεκπληρούμενη προφητεία – όλες αυτές οι νέες πραγματικότητες αναδιαμορφώνουν ολόκληρο τον κόσμο.

Μια απόδραση από την εννοιολογική φυλακή


Καμία από τις συγκρούσεις υψηλού επιπέδου που μαίνονται σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα, Δύση-Ανατολή ή Βορράς-Νότος, δεν φαίνεται να επηρεάζει την επιβολή μιας κοινής θανατηφόρας στρατηγικής που προέρχεται από τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ κ.ά.

Ο εξαιρετικά εξελιγμένος και πολύπλοκος χαρακτήρας του συστήματος της παγκόσμιας κυριαρχίας μέσω διεθνών οργανισμών – αμέτρητες ένθετες ιδιωτικές οντότητες με επιστημονική, πολιτιστική, ιατρική ή μιντιακή μάσκα – επιφέρει μια κατάσταση κυριαρχίας πλήρους φάσματος πολύ πιο επικίνδυνη από ό, τι θα μπορούσε να επιτευχθεί με στρατιωτική κατάκτηση ή οικονομική υποταγή.

Το πλήθος των μορφών ολοκληρωτικού μη στρατιωτικού πολέμου που διεξάγονται εναντίον της ανθρωπότητας δεν γίνεται καν αντιληπτό από τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων ως γενική επίθεση κατά της ανθρωπότητας. Αυτή η ανεπάρκεια κατανόησης των νέων γεωπολιτικών πραγματικοτήτων με τη βαθιά πνευματική τους σημασία θα μπορούσε σύντομα να αποδειχθεί μοιραία για ολόκληρο τον κόσμο. Ένα ορισμένο σφάλμα προοπτικής, μια αδράνεια σκέψης κρατά το συλλογικό μυαλό στην αιχμαλωσία περασμένων εποχών.

Στις νέες ιστορικές συνθήκες της παγκοσμιοποίησης, λόγω ενός μαζικού άλματος στην επιστήμη και την τεχνολογία και της γιγαντιαίας συγκέντρωσης της παγκόσμιας εξουσίας στα χέρια ιδιωτικών φορέων, τα παλιά σχήματα διαίρεσης μεταξύ χωρών, περιοχών και πολιτισμών δεν ισχύουν πλέον. Τώρα χρησιμεύουν απλώς ως μάσκα που συγκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο των μερών της σύγκρουσης.

Προκειμένου να ξεπεραστεί η γενική κατάσταση σύγχυσης και να κερδηθεί η ευκαιρία μιας αποτελεσματικής αντίστασης για να εξασφαλιστεί η διαιώνιση του ανθρώπινου πολιτισμού, είναι απαραίτητο να γίνει μια κατηγορηματική διάκριση μεταξύ της οριζόντιας προοπτικής και της κάθετης προοπτικής.

Οριζόντια, είναι η συλλογική Δύση και οι χώρες BRICS, ο πλούσιος Βορράς και ο αναδυόμενος Νότος που αντικρίζουν ο ένας τον άλλον. 

Ωστόσο, ο βασικός αγώνας συνεχίζεται κάθετα: η πολυδιάστατη και αμείλικτη επιθετικότητα των δαιμονοποιημένων ελίτ του κόσμου από τη μία πλευρά και όλων των λαών του κόσμου από την άλλη. Και αν το πρώτο επίπεδο αντιπαράθεσης καταγραφεί από την αντίληψη του κοινού, το δεύτερο, απείρως πιο σημαντικό, διαφεύγει της προσοχής του κόσμου.

Οι αντιπαλότητες μεταξύ των προαναφερθεισών ομάδων χωρών δεν σταμάτησαν ούτε το 2020, αλλά πάνω από όλα, όλες οι χώρες απάντησαν με την ίδια υπακοή στα διατάγματα του ΠΟΥ κατά τη διάρκεια της ψεύτικης πανδημίας Covid-19, την οποία δεν αντιλήφθηκαν ως πράξη πολέμου.


Η συλλογική Δύση εναντίον BRICS, ΗΠΑ εναντίον Κίνας: Ποιος διευθύνει την παράσταση;


Ένα από τα βασικά λάθη που σχετίζονται με την παγκοσμιοποίηση είναι η τάση να αποδίδεται στη συλλογική Δύση ο αποκλειστικός ρόλος της καθοδήγησης αυτής της διαδικασίας. Σύμφωνα με αυτή τη λογική, η κατάρρευση της Δύσης θα οδηγούσε αυτόματα στην αποτυχία της παγκοσμιοποίησης.

Εξ ου και οι μύθοι που σχετίζονται με τις BRICS ως πολιτισμική εναλλακτική λύση στη Δύση. Η πρόσφατη ουσιαστική επέκταση αυτής της άμορφης και παμφάγας οργάνωσης έχει προκαλέσει νέα κύματα ενθουσιασμού μεταξύ των αφελών υποστηρικτών της αποπαγκοσμιοποίησης. 

Η παρακμή της Δύσης και η άνοδος των BRICS επικροτούνται εξίσου από όλους τους αμφισβητίες της αμερικανικής ηγεμονίας. Εν τω μεταξύ, πολύ λίγοι παρατηρούν ότι η Μεγάλη Επαναφορά επιβάλλεται παντού. 

Υπερβαίνοντας τις γεωπολιτικές συγκρούσεις που διεξάγονται οριζόντια, υπαγορεύεται από την κάθετη της εξουσίας, τη μόνη δύναμη που έχει πραγματικά σημασία. Για άλλη μια φορά, ο κόσμος κυβερνάται από ιδιωτικές, υπερεθνικές οντότητες που λειτουργούν μέσω του ΟΗΕ, του ΠΟΥ κ.ά. 

Το μεγάλο χρήμα, το μεγάλο πετρέλαιο, η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία, η μεγάλη τεχνολογία, τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης κ.λπ., είναι απλώς τα πλοκάμια του ίδιου σατανικού χταποδιού.

Και αν είναι γνωστό ότι η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ είναι αποδεκτή και εφαρμόζεται από όλες τις χώρες του κόσμου, εάν η γενοκτονική πολιτική του ΠΟΥ για ψευδείς πανδημίες και δολοφονίες με ένεση είναι επίσημη πολιτική όλων των κρατών, εάν η ψηφιοποίηση είναι πανταχού παρούσα, πώς μπορούμε να παραδεχτούμε έναν τέτοιο παραλογισμό θαυμάζοντας μια τέτοια ψευδή εναλλακτική λύση;

Μερικοί απολαμβάνουν την προοπτική της επικείμενης αποδολαριοποίησης σαν να επρόκειτο να την διαδεχθεί η εγκαθίδρυση νομισματικής κυριαρχίας στο επίπεδο κάθε έθνους και η εξαφάνιση της ΤΔΔ και του City του Λονδίνου. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το δολάριο πρόκειται να διαδεχθεί τα CBDC σε "εθνικό" επίπεδο, μετά το οποίο θα επιβληθεί μια καθολική μονάδα ψηφιακού νομίσματος.

Είναι κοινοτοπία ότι οι ίδιες προϋποθέσεις θα οδηγήσουν ξανά και ξανά στις ίδιες συνέπειες. Η τεχνολογική κοινωνία οδηγεί στην εκκένωση της υπαίθρου, στην αστικοποίηση, στην τεχνοκρατία και, μέσω της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης, στη μαζική ανεργία. Η αντικατάσταση του αμερικανικού ηγεμονισμού με τον κινεζικό ηγεμονισμό δεν θα σημάνει την αποτυχία της Μεγάλης Επαναφοράς. Αντίθετα, η κινεζική κοινωνία είναι ένα ιδανικό μοντέλο για τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης, οι οποίες λαχταρούν να επεκτείνουν τα χαρακτηριστικά της παγκοσμίως.

Μια πραγματική εξέγερση των εθνών προϋποθέτει, πρώτα απ 'όλα, τη βούληση να εγκαταλείψουν τους παγκοσμιοποιημένους περιορισμούς που υποτάσσουν την ανθρωπότητα, πρώτα και κύρια τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ. Αλλά μέχρι στιγμής, καμία χώρα στον κόσμο δεν έχει ανακοινώσει τέτοιες προθέσεις, ακολουθώντας μάλλον με υπακοή την πολιτική της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που λειτουργεί μέσω αυτών των οργανισμών.

Το τέλος της κλασικής γεωπολιτικής

Ο μύθος της κλιματικής αλλαγής γίνεται τυφλά και πειθήνια αποδεκτός από όλα τα κράτη υπό τη διεύθυνση του ΟΗΕ. Η δραστηριότητα της ΤΔΔ [1] , η εξάλειψη των μετρητών και η επιβολή των CBDC δεν θεωρούνται σωστά ως εργαλεία για την εξαθλίωση και την υποδούλωση του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά αντίθετα παρερμηνεύονται ως φυσικές διαδικασίες αναπόφευκτης χρηματοπιστωτικής ρύθμισης. Το ίδιο ισχύει και για την αντίληψη του κοινού για άλλους «διεθνείς οργανισμούς».

Η ικανότητα να θέτει το συλλογικό μυαλό, να διαλύει υποτιθέμενους μύθους σχετικά με το διεθνές πλαίσιο, καθώς και μεθοδικά να μειώνει τη γνωστική ικανότητα του σύγχρονου ανθρώπου είναι η κύρια εγγύηση επιτυχίας για τους παγκοσμιοποιητές. 

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του επιπέδου άγνοιας του μέσου ανθρώπου και εκείνου ενός κρατικού αξιωματούχου. Υπό αυτές τις συνθήκες, η στρατηγική της μεταμφίεσης και της χειραγώγησης λειτουργεί χωρίς το ελάχιστο εμπόδιο.

Έχω ονομάσει αυτές τις νέες πραγματικότητες σε παγκόσμια κλίμακα «το τέλος της κλασικής γεωπολιτικής». Σήμερα, η βασική σύγκρουση είναι κάθετη: διεξάγεται από πάνω προς τα κάτω και ο εχθρός είναι μια μη κρατική, υπερεθνική και εξωεδαφική οντότητα. 

Ως εκ τούτου, όπως και στις ασκήσεις αποκρυπτογράφησης που ασκούνται στην κοινωνική μηχανική, οι δύο κάτω γωνίες του τριγώνου πρέπει, για να ξεφύγουν από την αιώνια θυματοποίησή τους, να εγκαταλείψουν τις αμοιβαίες εχθροπραξίες «οριζόντια» και να κοιτάξουν ψηλά για να ανακαλύψουν τον πραγματικό εχθρό που τους επιτίθεται «κάθετα».

Σφάλμα προοπτικής στον εντοπισμό του εχθρού

Και εδώ επιστρέφω στον τίτλο της καταληκτικής ομιλίας μου που εκφωνήθηκε στο Φόρουμ του Κισινάου 2023 στις 9 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους: «Γνωρίστε τον εχθρό σας» — τον Χρυσό Κανόνα της Τέχνης του Πολέμου στην Τεχνοκρατική Εποχή ( [2] ). Δηλαδή, η βαθιά κατανόηση της φύσης των εχθρών της ανθρωπότητας μας προσφέρει την ευκαιρία της εκδίκησης, της αντεπίθεσης και της επιβίωσης.

Και εδώ μπαίνουμε στην πιο ευαίσθητη και αβέβαιη περιοχή. Αυτό συμβαίνει επειδή ο σημερινός άνθρωπος δεν έχει πλέον μια θρησκευτική, πνευματική προοπτική για τη ζωή. Η νεωτερικότητα μας έχει σημαδέψει ανεπανόρθωτα: είμαστε υλιστές, άθεοι και ορθολογιστές.

 Και αυτό ενώ οι εχθροί της ανθρωπότητας, οι οποίοι μας έχουν εκκοσμικεύσει και μας έχουν στειρώσει πνευματικά για αιώνες, παρέμειναν οι ίδιοι βαθιά αγκυροβολημένοι στις πνευματικές πραγματικότητες. Μας αποξένωσαν από τον Σωτήρα μας, αλλά τήρησαν τη διαθήκη τους με τον κύριό τους. Δηλαδή, μας τύφλωσαν για να κυριαρχήσουν και να μας νικήσουν χωρίς καμία αντίσταση.

Μπροστά στο απόλυτο πνευματικό κακό, στις υπεράνθρωπες δαιμονικές δυνάμεις, δεν έχουμε καμία πιθανότητα επιτυχίας χρησιμοποιώντας μόνο το ανθρώπινο δυναμικό. Η έλλειψη ισότητας των όπλων σημαίνει την αιώνια ήττα μας. 

Η ζωτική μας ανάγκη είναι να ανακαλύψουμε εκ νέου και να αναζητήσουμε μια στρατηγική συμμαχία με τον Δημιουργό μας Ιησού Χριστό. Το να έχεις έναν τόσο ισχυρό εχθρό όπως ο Σατανάς, ενώ παραμένεις παραπλανημένος από τις έννοιες της ανθρώπινης αυτονομίας και αυτάρκειας, είναι μια ψευδαίσθηση που προκαλείται από τον γιο της απώλειας.

Εξαρτάται από εμάς αν θα επιλέξουμε να παίξουμε το ρόλο του ηττημένου ή θα προτιμήσουμε την αποστολή των κατακτητών, κάνοντας ένα τεράστιο παραδειγματικό άλμα και φορώντας την πανοπλία νέων σταυροφόρων. 

Εν κατακλείδι, η επιλογή μας είναι πολύ απλή: ποιον να υπακούσουμε, τον Θεό ή τον Σατανά. Δεν υπάρχει τρίτη επιλογή. Η ανθρώπινη αυτονομία είναι μια τέλεια παγίδα που μας τυφλώνει και σπρώχνει την Αντίστασή μας σε ένα αυτοκτονικό δεσμό.

Η φιλελεύθερη ψευδαίσθηση ως παραλυτικός παράγοντας

Ένας από τους λόγους για τη συντριπτική επιτυχία των εχθρών μας είναι ότι συνεχίζουμε να λειτουργούμε υπό συνθήκες παγκόσμιας τυραννίας και κρατικής τρομοκρατίας με το ξεπερασμένο φιλελεύθερο δημοκρατικό πλαίσιο αναφοράς μας. 

Απέναντι σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο των σατανιστικών ελίτ εναντίον της ανθρωπότητας, στα δόντια μιας παγκόσμιας γενοκτονίας, λειτουργούμε με νομικίστικες αντιλήψεις· επικαλούμαστε το Σύνταγμα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς κανόνες. 

Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε εκλογικούς κύκλους και «σωτήρες» όπως ο Τραμπ ή ο Πούτιν, θεοποιώντας την ελεγχόμενη αντιπολίτευση. Και αρνούμαστε να κατανοήσουμε την κωμικοτραγική φύση αυτής της κατάστασης.

Όταν ένας δολοφόνος σκοτώνει τα παιδιά σας, τη σύζυγό σας, τους συγγενείς σας, ένας αξιότιμος πολίτης κάθεται να υποβάλει κατηγορίες στο δικαστήριο ή να αναζητήσει δικηγόρο. Αλλά ο πόλεμος έχει τη δική του αδυσώπητη λογική. Αν δεν σταματήσεις τον δολοφόνο σου στα ίχνη του, θα σε σκοτώσει. 

Ακόμη και το γεγονός ότι δεν είναι τουφέκια και βόμβες που χρησιμοποιούνται ως θανατηφόρα όπλα αυτή τη φορά, αλλά ενέσεις, ηλεκτρομαγνητικά κύματα και δηλητηριασμένα τρόφιμα δεν αλλάζει την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των δύο πλευρών, του δολοφόνου και του θύματος. Το θύμα βρίσκεται σε αυτοάμυνα και πρέπει να αντεπιτεθεί. 

Η απάντησή μας στο γενοκτονικό σχέδιο μιας παγκοσμιοποιημένης ελίτ Μεγάλης Επαναφοράς ονομάζεται τυπικά Μεγάλη Αφύπνιση – και δικαίως. Αλλά αυτή η προσπάθεια αφύπνισης πρέπει να βρει την άμεση συνέχειά της στη Μεγάλη Εξέγερση. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν μια στείρα διανοητική άσκηση και θα καταδικάζαμε τους εαυτούς μας στην εξαφάνιση του ανθρώπινου πολιτισμού.


Μοιραστείτε αυτό το κείμενο με τους οπαδούς σας, τοποθετήστε το σε όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες, μεταφράστε το στις δικές σας γλώσσες και στείλτε το στους φίλους σας που θα μπορούσαν να είναι οι πιθανοί ομιλητές μας στο Φόρουμ του Κισινάου 2024. Προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος τυχόν εμποδίων στις κανονικές μετακινήσεις (lockdown κ.λπ.) Θα πρότεινα το τέλος Μαΐου ως την καλύτερη στιγμή για την επόμενη εκδήλωσή μας.

Το Φόρουμ του Κισινάου είναι μια ανεξάρτητη διεθνής δεξαμενή σκέψης και δεν υπάγεται σε κανένα γεωπολιτικό κέντρο, κρατική ή ιδιωτική οντότητα. Δεν έχουμε και δεν αναζητούμε χορηγούς. Όλα τα έξοδα για τις δραστηριότητές μας επιβαρύνουν τον κάθε συμμετέχοντα. Μια πραγματική μεταπολιτική αντίσταση και αδυσώπητη διαφωνία απαιτεί πλήρη ελευθερία σκέψης και δράσης.

Παρακαλώ στείλτε μου τις απόψεις σας σχετικά με το ανακοινωθέν θέμα για την επόμενη έκδοση, να διατυπώσετε προτάσεις σχετικά με αυτό και να προτείνετε νέους ομιλητές για την εκδήλωσή μας. Περιμένω τα μηνύματά σας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ChisinauForum2024@protonmail.com


https://www.bis.org/



https://arcaluinoe.info/en/blog/2023-09-09-alfpxu0e/ https://arcaluinoe.info/en/blog/2023-09-09-alfpxu0e/




Υurie Roșca


Ο Youry Roshka είναι συντηρητικός δημοσιογράφος από τη Δημοκρατία της Μολδαβίας, ο οποίος στο παρελθόν ήταν αντικομμουνιστής αντιφρονών, αρχηγός κόμματος, βουλευτής και αναπληρωτής πρωθυπουργός, ο οποίος είναι τώρα συγγραφέας κα κατά της παγκοσμιοποίησης με ισχυρές χριστιανικές και εθνικιστικές πεποιθήσεις.



1 σχόλιο: