Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...

 ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" ΓΕΩΡΓΙΟΥ; O ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ "ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ" ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ; ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
ΒΙΝΤΕΟ  


Ποιος πραγματικά είναι ο ”Νεκτάριος” Γεωργίου;

που ο βίος και η Πολιτεία του έριξε το αποφασιστικό χτύπημα στην Εκκλησία εκ των έσω το συντροφικό πισώπλατο μαχαίρωμα σε μια περίοδο που το κατεστημένο αναζητούσε εναγωνίως μια υπόθεση σαν αυτή για να της προκαλέσει φθορά;

Ποιός είναι αυτός που με τη στάση του πούλησε εκδούλευση στο κάθε αντίπαλο στρατόπεδο στο νευραλγικό κομβικό σημείο για τον Ελληνισμό την Κύπρο;

Ποιος είναι αυtός που διέσυρε κάθε έννοια του ιερού και αναδείχθηκε πιο εχθρός και από τον εχθρό της;

Ποιός είναι αυτός που μετέβαλε την Προσκυνηματική μονή ενός μεγάλου Αγίου σε κοιτώνα που θυμίζει Βοργίες, ”όνομα του Ρόδου” και ”ο Θεός στο Παρίσι” μαζί με δόση από ριφιφί;

Είναι απλά ένας εκπεσών μοναχός ένας πλανεμένος ηγούμενος ένας μοναχός που σταδιακά υποδουλώθηκε στα κολασμιαία πάθη του με πρώτο αυτό της φιλαργυρίας και του έκνομου πλουτισμού;

Eίναι ένας ακόμη διεφθαρμένος καλόγερος από τους τόσους στο διάβα της δισχιλιετούς εκκλησιαστικής ιστορίας ( γιατί υπήρχαν κι αυτοί) είναι αυτό που θέλει να δείξει που αφήνει να διαφανεί παρά τις παλινωδίες του;

Γιατί όταν έχεις μεταβάλει τη μονή σε κινηματογραφικά πλατό με τόσες κάμερες και ενώπιον τους και με πλήρη επίγνωση της παρουσίας τους προβαίνεις σε όλα όσα ενυπόγραφα κατά ομολογίαν παραδέχθηκες σε πρώτο χρόνο τότε μιλάμε για ηθελημένη συνειδητή και σκόπιμη έκθεση της Εκκλησίας σε κίνδυνο σε συκοφαντική δυσφήμιση. 

Την έδωσε βορά στο αντίπαλο δέος…αναδείχθηκε ασύμμετρη απειλή και ποιός είναι η Εκκλησία ο Χριστός τον παρέδωσε κανονικά τον πρόδωσε και ενσυνείδητα και με δόλο;

Ποιος είναι και ποια είναι τα πραγματικά του κίνητρα .

Πίσω από την αλλοιωμένη φωνή της ψευδοασκητικής ”αγιότητας” πίσω από το προσωπείο του χαρισματούχου ψευδογέροντα υπήρχε και πάλι το στοιχειωμένο φάντασμα του απατεώνα του πατήρ του ψεύδους ….

Είναι ένα εκκλησιαστικό θρίλερ που εξαντλείται σε λαική απογευματινή σε σεξουαλικά σκάνδαλα στιλ Εspresso και μπόλικο χρήμα ή εντάσσεται σε ένα πλαίσιο ευρύτερης ενδοεκκλησιαστικής ίντριγκας σε μια διχασμένη Εκκλησία όπως η Κυπριακή με ετερόκλητες τάσεις. Υπάρχουν και πολιτικές σκοπιμότητες που εξυπηρέτησε με τον ιδεατό τρόπο η εκκόλαψη αποκάλυψη του σκανδάλου;

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

Ποιον εξυπηρετεί ο ρόλος του; Θέτει σε αμφισβήτηση την ηθική ακεραιότητα ολόκληρου του μοναχισμού, δικαιώνει τη ”θεωρία του είδους”, επιχειρεί την ανατίναξη πυροδότηση του θαύματος της αγιότητας-Αγιολογίας, βάλει κατά της αξιοπιστίας του θεσμού και των προσώπων που τον υπηρετούν αποπειράται να διασύρει την αξιοπιστία της Εκκλησίας και ουσιαστικά να φιμώσει το λόγο και ν΄ακυρώσει την όποια ανεξαρτησία της.

Πρόκειται περί ενός κοινού κρετίνου ( άλλα δείχνει το βιογραφικό του) ή ενός Ρασπούτιν φυτευτού από δόλιες δυνάμεις για να προκαλέσουν χτύπημα στην Εκκλησία που όμως στην Κύπρο ενός Μακαρίου η Εκκλησία και ιστορικά έχει διαδραματίσει και πολιτικό ρόλο; 

Yπάρχει εμπλοκή υπηρεσιών ή ο εκκλησιαστικός ”καμικάζι” που πήγε ν΄ανατινάξει την αξιοπιστία της Εκκλησίας και να περιορίσει το ρόλο της έδρασε αυτοβούλως και μη ετεροκινούμενος ως ανεξέλεγκτος..

Γιατί αν ήταν πράκτορας εντολοδόχος ξένων αλλότριων επιζήμιων εθνικών και εκκλησιαστικών συμφερόντων εκτός από το θεσμό που τον ταρακούνησε συθέμελα ποιά πρόσωπα στόχευε; 

Έφθασε κοντά στον Μόρφου δραστηριοποιήθηκε εντός της περιφέρειας Ταμασού που ο εκεί Μητροπολίτης είναι επίσης γνωστός για φιλορωσική του θέση. 

Ο Μόρφου παρέμεινε αλώβητος παρ΄ότι έσκασε σχεδόν δίπλα του και αυτό είναι προς τιμή του. (είχε πάει κάποιες φορές στη μονή και είχε εκπέμψει και μια ομιλία του από εκεί όπου ενδεικτικό είναι ότι είχε βάλει τον Γεωργίου ταπεινωτικά επί μια ώρα να του κρατά το μικρόφωνο σαν να ήταν ο χειρίστου είδους φθηνός τεχνικός ανάλογων εγκαταστάσεων ). 

Αυτοεξαιρέθηκε από το 6μελές Συνοδικό Δικαστήριο για ευνόητους λόγους. Ήταν μια καλοστημένη απόπειρα εναντίον του το όλο έργο;

Ποια είναι η συγκυρία εκδήλωσης του σκανδάλου.

–επέρχεται αμέσως μετά την πλήρη σχεδόν ρήξη Εκκλησίας Ελλάδας με την ξενόδουλη Βουλή που νομοθέτησε κατά πλειοψηφίαν τον γάμο ομοφυλόφιλων.

–επήλθε ούτε ένα 10ημερο μετά την πολύκροτη συνέντευξη Μόρφου στο ρώσικο πρακτορείο TASS . ( μοναδική για τα εκκλησιαστικά χρονικά)

–Συμπίπτει άμεσα με την επιχείρηση ”Αμάλθεια” και ότι αυτή συνεπάγεται σε αλλαγή γεωπολιτικών συσχετισμών εντός Κύπρου και στην ευρύτερη περιοχή ΝΑ Μεσογείου..

–Συμπίπτει με την μαζική απόδειξη φιλόχριστου οίστρου του Κυπριακού λαού που ως πλημμυρίδα προσέτρεξε σε προσκύνηση της Τίμιας Ζώνης από Άγιον όρος τον τελευταίο μήνα. ( η Τίμια Ζώνη τελικά τον έδεσε η Τίμια Ζώνη αφού υποτίμησε το ζωστικό του)

–Συμπίπτει με την διαμονή στην Κύπρο για ένα μήνα σχεδόν του ηγετικού επιτελείου από Βατοπέδι.

–Συμπίπτει με την αιφνιδιαστική άφιξη Χριστοδουλίδη στο Άγιον Όρος…

Η πολιτική διαπλοκή στο παρόν σκάνδαλο εξαντλείται στην αθέμιτη εμπλοκή του προέδρου του ΕΛΑΜ με τον μητροπολίτη Ταμασού που τον είχε ως άλλος Δον Καμίλο διορίσει θρονικό του επίτροπο;

Ακόμη κι αν δεν είναι εντεταλμένο όργανο υποχείριο υπηρεσιών ακόμη κι αν δεν είναι πράκτορας….. είναι πράκτορας του κατ΄εξοχήν αντιπάλου της Εκκλησίας που διείσδυσε στις τάξεις της για να τη ζημιώσει. Aκόμη κι αν δεν ήταν βαλτός έδρασε σαν να ήταν και να δούλεψε για τους αντίθετους με τον πιο ιδανικό τρόπο σαν να ήταν σρατολογημένος..

ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ

Ο Γεωργίου είναι και Έλληνας πολίτης είχε υπηρετήσει και ως κληρικός διάκονος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών επί Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου Β’ έχει τιμηθεί με το οφίκιο Αρχιμανδρίτη από Οικουμενικό Θρόνο έχει πλήθος από δοτά πτυχία που του δόθηκαν ως εχέγγυα και κάλυψη για να διαδραματίσει εντός της Εκκλησίας σημαίνοντα ρόλο και προς στελέχωση ώστε να είναι σε θέση βολής κοντά σε εκκλησιαστικές προσωπικότητες της Κύπρου. 




Ρασπούτιν…

Ο ”Νεκτάριος” Γεωργίου, γεννήθηκε στην πόλη της Λάρνακας στη Κύπρο και τυγχάνει διπλής ιθαγένειας Κυπριακής και Ελληνικής.

Νέος Διευθυντής Ιδιαιτέρου Γραφείου του Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταµασού και Ορεινής διορίστηκε στις 05/01/2023 µε απόφαση του Ταµασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, ο Αρχιµανδρίτης Νεκτάριος Γεωργίου Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου..

Αποκριάτικος χαρτοπόλεμος…στάχτη στα μάτια

Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό άριστα.

Είναι επίσης Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Λευκωσίας και μεταπτυχιακός στον κλάδο του Ποινικού δικαίου.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας στη Θεολογική Σχολή Αθηνών στον κλάδο Συμβουλευτική Ποιμαντική εκπονώντας διδακτορική διατριβή στον Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Αθανάσιο Μελισσάρη και αναπληρωτή καθηγητή με θέμα «Η νηπτική θεολογία του Γέροντος Αιμιλιανού του Σιμωνοπετρίτου».

Είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο κλάδο της Πατρολογίας.

Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου του τμήματος θεολογικών σπουδών στο κλάδο ποιμαντικής θεολογίας καθώς και κάτοχος δεύτερου μεταπτυχιακού διπλώματος του ιδίου πανεπιστημίου στο κλάδο της νομικής.

Είναι επί πτυχίω του Συστημικού Ινστιτούτου Κύπρου.

Ομιλεί την ελληνική, αγγλική και αλβανική γλώσσα.

Από τον Ταμασού εκάρη Μεγαλόσχημος Μοναχός,

Xειροτονήθηκε Διάκονος, στις 06 Μαΐου 2007 και Πρεσβύτερος στις 09 Νοεμβρίου 2013, στον Ι.Ν. Αγίου Θεράποντος Λυθροδόντα.

Έλαβε το οφίκιο του Αρχιµανδρίτου και της πνευµατικής πατρότητος την 1ην Μαρτίου 2014. Υπηρέτησε σε κλιμάκιο της ιεραποστολής στην Αφρική και ως κληρικός διάκονος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών επί Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου Β’.

Ήταν επίσης Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ Φτερικουδίου και προϊστάµενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φτερικουδίου.

ΒΙΝΤΕΟ αλά ριφιφί…με ”μύρο”

Βίντεο όπου οι 2 κατηγορούμενοι μοναχοί βυθίζουν το σταυρό σε μύρο…..είναι εικόνες σήριαλ που διακωμωδούν τα θεία. Είναι εικόνες που ουσιαστικά προσβάλουν τον ίδιο το σταυρό και την αγιαστική του χάρη και δρουν παραπλανητικά έναντι των πιστών αφού τους θέτουν την υπόνοια μυροβλισίας. Δηλ. ο σταυρός έχει ανάγκη από μύρωμα για έχει αγιαστική χάρη; Θεολόγοι αθεολόγητοι οι μοναχοί αμόναχοι εμπαιγμός πιστών και νοημοσύνης.

Το βίντεο καταγράφηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2023 το πρωί, με τον διάλογο μεταξύ των δύο μοναχών να επικεντρώνεται στην ετοιμασία του «μύρου». Στο πλαίσιο της ετοιμασίας του σταυρού, ακούγεται ο ”Νεκτάριος” να δίνει οδηγίες στον Αββακούμ να βάλει αρκετό «μύρο» στον σταυρό μέχρι να «κολυμπώσει».

To σκοτεινό παρασκήνιο πιο σκοτεινό από το ημίφως ενός κελιού…..

Για την Κύπρο μιλάμε όπου μυστικές υπηρεσίες και επίορκοι αποπειράθηκαν επανειλημμένα τη φυσική και ηθική εξόντωση του Μέγα Μακάριου…

Ο ”Ν.” Γεωργίου λόγω … χρηματοκιβωτίου ξέρει από χρονοκαθυστέρηση, γι αυτό κερδίζει χρόνο για να γίνει μπάζωμα στοιχείων όπως στα Τέμπη.




3 σχόλια:

  1. Δεν θέλω να σχολιάσω τις κατηγορίες γιατί ακόμα δεν έχει εκδικασθεί και πιστεύω ότι θα αθωωθεί.
    Περίεργο μου φαίνεται πως ξέρει αλβανικά όμως. Τι σχέσεις έχει με τη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που το ξέρεις ότι θα αθωωθεί , ενώ υπάρχουν βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις του με άλλο μοναχό του κοινοβίου ;; τόσο εύκολα αθωώνουν στην Κύπρο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ δεν έχω δει βίντεο, εσύ έχεις δει κάτι;
      Πριν ένα χρόνο περίπου, στην Ελλάδα έγινε μεγάλος ντόρος για τον πατέρα Αντώνιο και την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην κιβωτό. Τελικά, έναν χρόνο μετά αποδείχθηκε πως όλα ήταν ψέματα και τώρα ψάχνουν να βρουν οικονομικές ατασθαλίες για να συνεχίσουν.
      Και τελευταίο, την υπόθεση στον Κολωνό και την πρόσφατη δήλωση της εισαγγελέως την έχεις ακούσει; Μια άλλη εισαγγελέας πριν ένα μήνα περίπου έστελνε στην εκκλησία μια μητέρα για να βρει παρηγοριά και τώρα αυτή δεν έχει αρκετά στοιχεία ενοχής και ζητάει την αθώωση. Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε στη δικαιοσύνη ούτε στην αλήθεια των ανθρώπων.

      Διαγραφή