Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ...ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΟΙ ΗΠΑ!!!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ


Γράφει ο Greg Reese

Η Αλ Κάιντα δημιουργήθηκε από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες για να πολεμήσει τους Ρώσους και από τότε έχει χρησιμοποιηθεί ως καταλύτης για παράνομους πολέμους και τυραννικούς νόμους.

Πάνω από εκατό άνθρωποι δολοφονήθηκαν στη Ρωσία την Παρασκευή. Συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών.
Έντεκα τρομοκράτες συνελήφθησαν από τις ρωσικές αρχές καθώς προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα με την Ουκρανία. Ανακρίνονται και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, το οποίο διευθύνει τις ουκρανικές δυνάμεις από το πραξικόπημα του 2014.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 22 Μαρτίου. Το 322 είναι ο μυστηριώδης αριθμός που χρησιμοποιείται από τη διαβόητη κοινωνία Skull and Bones του Yale. 

Η επίσημη ιστορία είναι ότι το 322 συμβολίζει το έτος 322 π.Χ. για να μνημονεύσει το γεγονός που θεωρείται το σημείο καμπής που μετέτρεψε την Αθήνα από δημοκρατία σε πλουτοκρατία. 

Μια πλουτοκρατία είναι μια κοινωνία που δεν κυβερνάται από άλλη πολιτική φιλοσοφία εκτός από την οικονομική ελίτ που έχει τον έλεγχο της μοίρας του λαού.

Το Skull and Bones είναι μια ακαδημία περιποίησης για τη CIA. Όπως ο πρώην διευθυντής της CIA, Τζορτζ Μπους. Και 322 υπάρχει τηλεκάρτα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Tucker Carlson, ο Πρόεδρος Πούτιν μιλούσε ξεκάθαρα στη CIA. Η CIA απάντησε σε άρθρο των New York Times παραδεχόμενος ότι χρησιμοποιούν την Ουκρανία ως πληρεξούσιο για να διεξάγουν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. 

Εβδομάδες πριν από την επίθεση, η Victoria Nuland καυχιόταν επανειλημμένα ότι ο Πούτιν αντιμετώπιζε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Στις 7 Μαρτίου On March 7, thη Πρεσβεία των ΗΠΑ εξέδωσε μια προειδοποίηση σχετικά με την απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων στη Μόσχα, διευκρινίζοντας «συναυλίες». Η βρετανική πρεσβεία στη Μόσχα αντικατοπτρίζει αυτήν την προειδοποίηση.

Μέρες πριν από την επίθεση, ο Μπαράκ Ομπάμα πραγματοποίησε μια απροσδόκητη επίσκεψη στον Βρετανό πρωθυπουργό στη Ντάουνινγκ Στριτ 10.

Μέσα σε λίγες ώρες από την επίθεση και χωρίς κανένα στοιχείο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατηγορεί την επίθεση στο Ισλαμικό Κράτος και λέει ότι η Ουκρανία δεν εμπλέκεται.

Την επόμενη μέρα, ενώ οι Ρώσοι θρηνούσαν, ο εκπρόσωπος της CIA, η Ουάσιγκτον Ποστ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πώς οι ΗΠΑ είχαν προηγούμενη γνώση της επίθεσης και οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να πεθαίνουν.

Έχει σημειωθεί ότι οι τρομοκράτες ήταν είτε επαγγελματίες δολοφόνοι είτε εκπαιδευμένοι από δυτικές δυνάμεις. Διότι έδειχναν μεθόδους εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ όπως πυροβολισμούς σε μικρές ριπές, έλεγχο σκανδάλης και σωστή επαναφόρτωση. 

Για όποιον έχει μάτια να δει, αυτό είναι το Modus operandi της Δύσης. Η Αλ Κάιντα δημιουργήθηκε από τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών για να πολεμήσει τους Ρώσους στο Αφγανιστάν και έκτοτε καλλιεργήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και χρησιμοποιήθηκε ως καταλύτης για παράνομους πολέμους και τυραννικούς νόμους εναντίον πολιτών των ΗΠΑ.

Ο αρχηγός κατασκοπείας της Ουκρανίας είπε πριν από τρεις μήνες, αναμένονται περισσότερες επιθέσεις βαθιά μέσα στη Ρωσία.

Ο Ντμίτρι είπε ότι όλοι τον ρωτούν τι να κάνουν. Απάντησε ότι αυτοί που πιάστηκαν πρέπει να σκοτωθούν. Αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό να σκοτωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Όλοι όσοι πλήρωσαν, που συμπόνεσαν και βοήθησαν. Να τους σκοτώσουμε όλους.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου