Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...

ΤΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΗ: Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, Η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ


  Από Patrick Wood


Ενώ όλοι οι άλλοι γκρινιάζουν ότι λογοκρίνονται για ασήμαντες ειδήσεις, τα πιο σημαντικά θέματα εξαλείφονται. Γιατί; Επειδή η απειλή της έκθεσης είναι πολύ μεγάλη για την κακή ατζέντα των τεχνοκρατών και των μετανθρωπιστών. 

Για πάνω από 50 χρόνια, οι τεχνοκράτες και οι σχεδιαστές της λεγόμενης «Τεχνικής Εποχής» και της «Νέας Διεθνούς Οικονομικής Τάξης» λειτουργούν υπό την κάλυψη της ανωνυμίας. 

Μπορείτε να δείτε το μεγάλο πυροβολικό της Τριμερούς Επιτροπής να ορμά για να καταστρέψει κάθε άτομο ή οργανισμό που πλησιάζει πολύ.

Το 1977, ο καθηγητής Antony Sutton απομακρύνθηκε από το Hoover Institution στο Στάνφορντ για το ερευνητικό του έργο στην Τριμερή Επιτροπή. Πρόεδρος του Στάνφορντ ήταν ο David Packard, μέλος της Τριμερούς Επιτροπής. 

Όταν τα βιβλία μας, Trilaterals Over Washington Vols. Το 1981, η εθνική αλυσίδα βιβλίων B. Dalton Bookseller έστειλε ένα σημείωμα σε όλα τα καταστήματά της σε όλη τη χώρα ότι «Ο εκδότης είναι εκτός λειτουργίας και τα βιβλία ήταν εξαντλημένα» - ένα φαλακρό ψέμα. 

Ένας διευθυντής της μητρικής εταιρείας του B. Dalton ήταν μέλος της Τριμερούς Επιτροπής. Και στις δύο περιπτώσεις, η δράση ήταν γρήγορη και οριστική: κατέστρεψε την ακαδημαϊκή καριέρα του Sutton, την εκδοτική μου επιχείρηση και τη φήμη μας. Στη συνέχεια, κανένα βιβλιοπωλείο στη χώρα δεν θα μετέφερε τα βιβλία μας.

Με απλά λόγια, φτάσαμε πολύ κοντά.

Άλλοι σοβαροί δημοσιογράφοι και συγγραφείς που κάλυπταν άλλα θέματα περιστασιακά έπαιρναν ένα χτύπημα, αλλά δεν αποτελούσαν απειλή για το «κατεστημένο». Μας έκαναν σήμα για εξόντωση.

Με τα χρόνια, αυτή η ιστορία έχει αποσιωπηθεί. Η προσοχή των ανθρώπων εφιστάται σε κάθε άλλο θέμα κάτω από τον ήλιο, αλλά όχι σε αυτό! Η Τριμερής Επιτροπή μισεί τη δημοσιότητα, παρόλο που κρύβεται σε κοινή θέα.

Παρ' όλα αυτά, ο Sutton και εγώ γράψαμε τον Απρίλιο του 1979 ότι η Τριμερής Επιτροπή ήταν:

Μια σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση – μη εκλεγμένη και σχεδόν μη αναγνωρισμένη. Αναμφίβολα θα ακολουθηθεί εν ευθέτω χρόνω από έναν άλλο παγκόσμιο ελιτίστικο θεσμό σχεδιασμένο να ενώσει τις εννέα «χώρες του πυρήνα» πιο στενά, αλλά όχι πλήρως, σε ένα ενιαίο παγκόσμιο κράτος.

Αυτό ήταν ολοφάνερο σε εμάς πού κατευθύνονταν, τόσο πολύ που καταλήξαμε (σε έντυπη μορφή) εκείνη την εποχή,

Η ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΗ ΤΡΙΜΕΡΉΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ:ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχει καμία νύξη για συμμετοχή των πολιτών ή για κυρώσεις των πολιτών προς την Επιτροπή ή τα μέλη της. Όλα τα μέλη διορίζονται από μια μικρή ιδρυτική ομάδα.

ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ: Οι τριμερείς στόχοι υπερισχύουν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΙΔΙΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: οι μελέτες και οι επιτροπές που προωθούνται από τους Τριμερείς αντικατοπτρίζουν τους Τριμερείς στόχους, δηλαδή τους στόχους των μελών της,

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ: το παρόν Σύνταγμα των ΗΠΑ δεν είναι αποδεκτό από τους Επιτρόπους των ΗΠΑ. Ζήτησαν ένα αναθεωρημένο Σύνταγμα, το οποίο προφανώς θα βοηθήσει τους τριμερείς σκοπούς και στόχους.

ΜΥΣΤΙΚΟ: η εφαρμογή των τριμερών πολιτικών προστατεύεται από τους νόμους ασφαλείας της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ελιτισμός δεν σημαίνει ότι κάθε ενέργεια που αναλαμβάνεται από έναν Τριμερή Επίτροπο μπορεί να προβλεφθεί ή ότι θα είναι η ίδια με μια ενέργεια που αναλαμβάνεται από έναν άλλο Επίτροπο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ευρεία Η κατεύθυνση των ενεργειών τους θα είναι συνεπής και θα κινείται 

ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΛΕΓΧΟ.

Πάνω από 50 χρόνια αργότερα, η Τριμερής Επιτροπή δεν έχει παρεκκλίνει από την πορεία της. Αυτό που γνωρίζουμε τώρα είναι ότι το επιλεγμένο όχημα είναι η τεχνοκρατία, η οποία παρασύρει τον κόσμο σε ένα δίχτυ επιστημονικής δικτατορίας. 

Όμως, η τεχνοκρατία είναι ΜΟΝΟ ένα όχημα για την επίτευξη του μοναδικού στόχου της εξαγοράς του παγκόσμιου συστήματος και για την εκτροπή όλων των φυσικών πόρων από τα χέρια των εθνών-κρατών, των ιδιωτών και κάθε μη τριμερούς ευθυγραμμισμένης εταιρείας.

Μέχρι και αν ο κόσμος δεν ξυπνήσει μπροστά σε αυτή την κρυφή απειλή για την ανθρωπότητα και τους ανθρώπους πίσω από αυτήν (με το όνομά της!), δεν υπάρχει ελπίδα διαφυγής.

Εν τω μεταξύ, τα βαριά κανόνια της λογοκρισίας στρέφονται και πάλι εναντίον μου και του Technocracy News &; Trends, επειδή είμαι πολύ κοντά για να τα εκθέσω. Το μήνυμά μου δεν έχει αλλάξει ποτέ από την ημέρα που ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τον Antony Sutton. Δεν χρειάζεται καμία αλλαγή.

Για τις εκατοντάδες χιλιάδες που μας άκουσαν το 1978-1982, είχαν προειδοποιηθεί. Γιατί εκείνοι που δεν άκουσαν στη συνέχεια, επειδή χάσαμε εν δράσει, εργάζονται από άγνοια καθώς τα βαρέλια της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας κατεβαίνουν τις γραμμές κατευθείαν προς το μέρος τους. ⁃ Επεξεργαστής TN

Το παρακάτω άρθρο παρουσιάζει μερικά από τα γραπτά μου για τα οποία είμαι ευγνώμων. Ωστόσο, το The Exposé (στο Ηνωμένο Βασίλειο) παλεύει για τη ζωή του επειδή έφτασε πολύ κοντά. 

Εκεί «οι έρευνες βασίζονται σε επίσημα στοιχεία όπως το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών, το NHS και η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και συνδέουμε όλες τις πηγές μας σε κάθε άρθρο». Αυτό είναι ένα όχι-όχι.

Αν αναρωτιέστε τι σχέση έχει η γενετική τροποποίηση με την τιμή του ρυζιού στην Κίνα, είστε ένας από τους «φυσικούς πόρους» που στοχεύονται. ⁃ Επεξεργαστής TN
Υπό το πρόσχημα της βιοποικιλότητας, θέλουν να τροποποιήσουν γενετικά όλα τα έμβια όντα

Την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύθηκε ένα έγγραφο που περιγράφει ότι οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει μια νέα μέθοδο για να «δημιουργήσουν» τεχνητά ανθρώπινα χρωμοσώματα. Η ελπίδα είναι ότι αυτό θα φέρει επανάσταση στη γονιδιακή θεραπεία και σε άλλες εφαρμογές της βιοτεχνολογίας.

Θα πρέπει να ανησυχούμε ιδιαίτερα, αλλά όχι να μας εκπλήσσει.

Ο στόχος από τη Διάσκεψη Κορυφής για τη Γη το 1992 ήταν, υπό το πρόσχημα της βιολογικής ποικιλομορφίας, η γενετική τροποποίηση οποιουδήποτε ή όλων των ζωντανών πλασμάτων και η δημιουργία συνθετικού DNA που δεν υπάρχει σήμερα στη φύση.
Οι επιστήμονες δημιουργούν χρωμοσώματα σχεδιαστών

Το παρακάτω δημοσιεύθηκε αρχικά από το Study Finds στις 25 Μαρτίου 2024 ως το άρθρο «Scientists Create Designer Chromosomes In Landmark Genetic Engineering Feat».

Επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής Perelman του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο για τη δημιουργία ανθρώπινων τεχνητών χρωμοσωμάτων ("HACs") που θα μπορούσαν να φέρουν επανάσταση στη γονιδιακή θεραπεία και σε άλλες εφαρμογές βιοτεχνολογίας. 

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science, περιγράφει μια προσέγγιση που διαμορφώνει αποτελεσματικά τα HACs, παρακάμπτοντας ένα κοινό εμπόδιο που εμπόδιζε την πρόοδο σε αυτόν τον τομέα εδώ και δεκαετίες.

Τα τεχνητά χρωμοσώματα είναι εργαστηριακές δομές σχεδιασμένες να μιμούνται τη λειτουργία των φυσικών χρωμοσωμάτων, των συσκευασμένων δεσμίδων DNA που βρίσκονται στα κύτταρα των ανθρώπων και άλλων οργανισμών. 

Αυτές οι συνθετικές κατασκευές έχουν τη δυνατότητα να χρησιμεύσουν ως οχήματα για την παροχή θεραπευτικών γονιδίων ή ως εργαλεία για τη μελέτη της βιολογίας των χρωμοσωμάτων. 

Ωστόσο, οι προηγούμενες προσπάθειες για τη δημιουργία HACs μαστίζονταν από ένα σημαντικό ζήτημα: τα τμήματα DNA που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους συχνά συνδέονται μεταξύ τους με απρόβλεπτους τρόπους, σχηματίζοντας μακριές, μπερδεμένες αλυσίδες με αναδιατεταγμένες αλληλουχίες.

Η ομάδα Penn Medicine, με επικεφαλής τον Δρ Ben Black, προσπάθησε να ξεπεράσει αυτή την πρόκληση αναθεωρώντας πλήρως την προσέγγιση στο σχεδιασμό και την παράδοση του HAC. 

"Το HAC που δημιουργήσαμε είναι πολύ ελκυστικό για ενδεχόμενη ανάπτυξη σε εφαρμογές βιοτεχνολογίας, για παράδειγμα, όπου είναι επιθυμητή η μεγάλης κλίμακας γενετική μηχανική των κυττάρων", εξηγεί ο Δρ Black σε δελτίο τύπου. «Ένα πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχουν παράλληλα με τα φυσικά χρωμοσώματα χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν τα φυσικά χρωμοσώματα στο κύτταρο».

Για να δοκιμάσουν την ιδέα τους, οι επιστήμονες στράφηκαν σε ένα δοκιμασμένο και αληθινό άλογο της μοριακής βιολογίας: τη μαγιά. Χρησιμοποίησαν μια τεχνική που ονομάζεται κλωνοποίηση ανασυνδυασμού που σχετίζεται με μετασχηματισμό ("TAR") για να συναρμολογήσουν μια επιβλητική κατασκευή DNA 750 kilobase σε κύτταρα ζύμης. 

Για το πλαίσιο, αυτό είναι περίπου 25 φορές μεγαλύτερο από τις δομές που χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενες μελέτες HAC. Το κατασκεύασμα περιείχε DNA τόσο από ανθρώπινες όσο και από βακτηριακές πηγές, καθώς και αλληλουχίες για να βοηθήσει στη σπορά του σχηματισμού του κεντρομεριδίου.

Η επόμενη πρόκληση ήταν να παραδοθεί αυτό το βαρύ ωφέλιμο φορτίο στα ανθρώπινα κύτταρα. Η ομάδα το πέτυχε αυτό με τη σύντηξη των τροποποιημένων κυττάρων ζύμης με μια ανθρώπινη κυτταρική σειρά, μια διαδικασία που είχε βελτιστοποιηθεί σε προηγούμενες μελέτες. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή η προσέγγιση σύντηξης αποδείχθηκε πολύ πιο αποτελεσματική από την παραδοσιακή μέθοδο άμεσης μεταφοράς γυμνού DNA σε κύτταρα.

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Όχι μόνο τα μηχανικά HACs σχηματίστηκαν με επιτυχία, αλλά το έκαναν με πολύ μεγαλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τις τυποποιημένες μεθόδους. Επιπλέον, αυτά τα σχεδιαστικά χρωμοσώματα ήταν σε θέση να αναπαραχθούν και να διαχωριστούν σωστά κατά τη διάρκεια της κυτταρικής διαίρεσης, μια βασική απαίτηση για τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα και λειτουργικότητά τους.

«Αντί να προσπαθούμε να εμποδίσουμε τον πολλαπλασιασμό, για παράδειγμα, απλώς παρακάμψαμε το πρόβλημα αυξάνοντας το μέγεθος της δομής του DNA εισόδου, έτσι ώστε φυσικά να τείνει να παραμένει σε προβλέψιμη μορφή ενός αντιγράφου», εξήγησε ο Δρ Black.

Αλλά οι ερευνητές δεν σταμάτησαν εκεί. Επινόησαν επίσης έναν έξυπνο τρόπο για να απεικονίσουν τα HAC στη φυσική, ασυμπίεστη κατάστασή τους. Με ήπια λύση των κυττάρων και χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική φυγοκέντρισης, ήταν σε θέση να απομονώσουν τα HACs μακριά από το υπόλοιπο κυτταρικό DNA. 

Αυτό τους επέτρεψε να επιβεβαιώσουν ότι τα HAC διατήρησαν το καθεστώς ενός αντιγράφου και την κυκλική τοπολογία τους, χωρίς ανεπιθύμητες αναδιατάξεις ή προσθήκες.

Οι επιπτώσεις αυτής της ανακάλυψης είναι εκτεταμένες. Τα HACs έχουν τη δυνατότητα να χρησιμεύσουν ως ασφαλέστερες και αποτελεσματικότερες πλατφόρμες γονιδιακής θεραπείας σε σύγκριση με τα τρέχοντα συστήματα χορήγησης που βασίζονται σε ιούς, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ανοσολογικές αντιδράσεις και να ενέχουν τον κίνδυνο εισαγωγής επιβλαβούς ιικού DNA στο γονιδίωμα του ξενιστή. 

Τα τεχνητά χρωμοσώματα προσφέρουν επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να μεταφέρουν πολύ μεγαλύτερα γενετικά ωφέλιμα φορτία, επιτρέποντας ενδεχομένως την έκφραση ολόκληρων γονιδιακών δικτύων ή πολύπλοκων πρωτεϊνικών μηχανών.

Πέρα από τις ιατρικές εφαρμογές, οι ερευνητές πιστεύουν ότι η προσέγγισή τους θα μπορούσε επίσης να είναι πολύτιμη για τη γεωργική βιοτεχνολογία, όπως οι μηχανικές καλλιέργειες ανθεκτικές σε παράσιτα ή υψηλής απόδοσης.

Ενώ υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει για τη βελτίωση αυτών των τεχνητών χρωμοσωμάτων και την ανάπτυξη κατάλληλων μεθόδων χορήγησης για θεραπευτική χρήση, αυτή η μελέτη αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στην ικανότητά μας να σχεδιάσουμε γονιδιώματα σχεδιαστών

Παρέχοντας έναν πιο αποτελεσματικό και ελεγχόμενο τρόπο κατασκευής των HACs, οι ερευνητές άνοιξαν συναρπαστικούς νέους δρόμους για την προώθηση της συνθετικής βιολογίας και την επέκταση της εργαλειοθήκης για γενετική τροποποίηση.

Καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε τα όρια του τι είναι δυνατό με τη γενετική μηχανική, η ανάπτυξη σταθερών, ανθρώπινων τεχνητών χρωμοσωμάτων ενός αντιγράφου σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο. 

Αυτή η σημαντική ανακάλυψη όχι μόνο μας φέρνει πιο κοντά στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της γονιδιακής θεραπείας, αλλά παρέχει επίσης μια ισχυρή νέα πλατφόρμα για βασική έρευνα σχετικά με τη δομή και τη λειτουργία των χρωμοσωμάτων.

 Στο μέλλον, τα χρωμοσώματα σχεδιαστών μπορούν να γίνουν ένα τυπικό μέρος του οπλοστασίου της βιοϊατρικής, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιστήμονες να αντιμετωπίσουν ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και γεωργικών προκλήσεων.
Επιστήμονες κοντά στον έλεγχο όλου του γενετικού υλικού στη Γη

Κοινοποιώντας το άρθρο από το Study Finds παραπάνω, ο Patrick Wood, συντάκτης του Technocracy News &; Trends, έγραψε:


Έχω ήδη περιγράψει λεπτομερώς το σχέδιο ανάληψης όλου του γενετικού υλικού στη Γη που εκκολάφθηκε στη διάσκεψη της UNCED στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 1992. "Χρωμοσώματα σχεδιαστών" σημαίνει ένα συνθετικά κατασκευασμένο ελεύθερο για όλους χρησιμοποιώντας υλικό από διαφορετικά είδη. Αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για τα «Κακά Δίδυμα της Τεχνοκρατίας και του Μετανθρωπισμού». Κακό, πράγματι.

Εάν δεν ακούσετε αυτό το βίντεο, τότε κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο.


Το 2021, ο Wood δημοσίευσε ένα «αναγκαστικά μακρύ και λεπτομερές» άρθρο που περιγράφει την πραγματική κινητήρια δύναμη πίσω από την Ατζέντα 21 και τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη του 1992 («UNCED)» που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

 Η διάσκεψη αναφέρεται επίσης ως Σύνοδος Κορυφής για τη Γη, ECO-92 και Ρίο-92. Σε αυτή τη διάσκεψη εγκρίθηκαν η Ατζέντα 21, η Διακήρυξη του Ρίο για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη και η Δήλωση Αρχών για την Αειφόρο Διαχείριση των Δασών.

Όπως εξήγησε η καθηγήτρια Dolores Cahill, η Ατζέντα 21 είναι η ατζέντα του ΟΗΕ για τον 21ο αιώνα. Είναι μια ατζέντα για ολόκληρο τον αιώνα και καλύπτει την περίοδο μέχρι το 2099. Από την Ατζέντα 21 προκύπτουν λεπτομερή σχέδια για κάθε δεκαετία: Ατζέντα 2030, Ατζέντα 2040, Ατζέντα 2050 και ούτω καθεξής. Επί του παρόντος, γινόμαστε μάρτυρες της ανάπτυξης της Ατζέντας 2030.

Η Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1992 για να εξασφαλίσει την αποτελεσματική παρακολούθηση της UNCED και να παρακολουθεί και να υποβάλλει εκθέσεις σχετικά με την εφαρμογή των συμφωνιών σε τοπικό, εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Στο άρθρο του, ο Wood ομολόγησε ότι για να το κάνει όσο το δυνατόν πιο σύντομο σκόπιμα παρέλειψε άλλους σημαντικούς τομείς που συνδέονται με αυτή την ιστορία, συμπεριλαμβανομένου του διανθρώπινου ονείρου της δημιουργίας της Ανθρωπότητας 2.0 μέσω γενετικής μηχανικής, πώς συνδέεται με τη Μεγάλη Επαναφορά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και τι σημαίνει πραγματικά «να ζεις σε αρμονία με τη φύση». Είπε ότι θα διερευνήσει αυτά τα θέματα σε ξεχωριστά άρθρα.

Το άρθρο του με τίτλο 'Global Blueprint Exposed: The Takeover Of All Genetic Material On Earth' καλύπτει:Η κύρια ανησυχία στη Σύμβαση για τη Βιοποικιλότητα του 1992 ήταν «η προστασία των φαρμακευτικών και αναδυόμενων βιομηχανιών βιοτεχνολογίας».

Τα Ηνωμένα Έθνη όρισαν τη βιοποικιλότητα ως «γενετικούς πόρους», πράγμα που σήμαινε ότι το γενετικό υλικό έπρεπε να ανήκει, να αξιοποιείται και να ελέγχεται μέσω γενετικής μηχανικής που εκτελείται από τη βιομηχανία βιοτεχνολογίας.

Το παγκόσμιο πλαίσιο για τη βιοποικιλότητα μετά το 2020 ζητεί την αποθήκευση της ψηφιακής γενετικής αλληλουχίας όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, ως παγκόσμιου κοινού περιουσιακού στοιχείου και τη διάθεσή τους προς αδειοδότηση από τη βιομηχανία βιοτεχνολογίας.

Σκοπεύει να «επιφέρει μετασχηματισμό στη σχέση της κοινωνίας με τη βιοποικιλότητα και να διασφαλίσει ότι, έως το 2050, θα εκπληρωθεί το κοινό όραμα της ζωής σε αρμονία με τη φύση».

Ολοκληρώνοντας το άρθρο του, έγραψε: «Η χαρτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος πήρε το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του 1990. Η χαρτογράφηση του ανθρώπινου εγκεφάλου, η οποία ξεκίνησε το 2010, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. 

Τώρα, η χαρτογράφηση όλου του DNA στη γη, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου DNA, είναι το επόμενο μεγάλο τεχνοκρατικό / διανθρώπινο όνειρο. Το αποτέλεσμα θα είναι η γενετική τροποποίηση οποιουδήποτε ή όλων των ζωντανών πλασμάτων και η δημιουργία συνθετικού DNA που δεν υπάρχει σήμερα στη φύση».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Wood έδωσε μια διάλεξη σχετικά με τη «γενετική ανάληψη σχεδόν των πάντων» στο συνέδριο της American Freedom Alliance. Αυτό είναι το βίντεο στο οποίο αναφερόταν στο παραπάνω απόσπασμα.

Κατά τη διάρκεια της διάλεξής του, μίλησε για τον μετανθρωπισμό, την ενίσχυση της ανθρώπινης κατάστασης χρησιμοποιώντας τη σύγκλιση της nanotechnology, της βιοτεχνολογίας, της τεχνολογίαςπληροφοριών και επικοινωνιών και της cognotechnology ("NBIC"). 

Αυτοί οι επιστημονικοί κλάδοι ήταν σε ξεχωριστά τμήματα στα πανεπιστήμια. Αλλά ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 ή τις αρχές της δεκαετίας του 2000, αυτά τα διαφορετικά τμήματα άρχισαν να συγχωνεύονται και να συνεργάζονται.

«Αυτό έχει γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο και συνέβη στον ακαδημαϊκό χώρο πριν κάποιος δώσει οποιαδήποτε προσοχή σε αυτό, κανείς δεν ήξερε, πραγματικά, τι συνέβαινε», δήλωσε ο Wood. Κάθε πανεπιστήμιο στην Αμερική έχει τώρα ένα τμήμα NBIC το οποίο χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τα χρήματα των φορολογουμένων.

"Όταν μιλούν για σύγκλιση, μιλούν για τη λήψη και των τεσσάρων μαζί και την εφαρμογή αυτής της νέας επιστήμης - αυτής της επιστήμης NBIC - στην κατάσταση του ανθρώπου, για να προωθήσουν την κατάσταση του ανθρώπου", εξήγησε. Αναφέρεται ιδιαίτερα στο φυσικό μας σώμα.

Οι άνθρωποι που προωθούν τον μετανθρωπισμό σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, πιστεύουν ότι έχουν την τεχνολογία για να τροποποιήσουν τα στοιχεία της ζωής και ότι θα αναλάβουν τον ευφυή σχεδιασμό της ζωής από τώρα και στο εξής. «Ειλικρινά το πιστεύουν και το έχουν πει. Αυτό είναι σκόπιμο», δήλωσε ο Wood.

Αν είστε κάποιος που πιστεύει στην εξέλιξη, αυτό που λένε οι υποστηρικτές του μετανθρωπισμού είναι ότι πρόκειται να σφετεριστούν την εξελικτική διαδικασία και να αναλάβουν από τώρα και στο εξής.

«Δεν είναι μόνο για τις λήψεις αγγελιοφόρου RNA που πηγαίνουν στην αγκαλιά σας. Πρόκειται για κάθε ζωντανό πλάσμα στη Γη, τα πάντα στη Γη», προειδοποίησε ο Wood.

Εκτός από την Ατζέντα 21 και άλλες δηλώσεις, η Σύμβαση για τη Βιολογική Ποικιλότητα ("CBD"), που αναφέρεται επίσης ως Σύμβαση για τη Βιοποικιλότητα, υπογράφηκε από 150 κυβερνητικούς ηγέτες στη Διάσκεψη Κορυφής του Ρίο για τη Γη το 1992 και τέθηκε σε ισχύ στις 29 Δεκεμβρίου 1993. Αυτό είναι το έγγραφο, σύμφωνα με τον Wood, που παρέχει απόδειξη της ατζέντας για γενετικό χειρισμό όλης της ζωής στη Γη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το μόνο κράτος μέλος του ΟΗΕ που δεν έχει επικυρώσει τη Σύμβαση. Μπορείτε να δείτε μια λίστα με τις χώρες που επικύρωσαν τη Σύμβαση ΕΔΩ.

Η σύμβαση έχει τρεις κύριους στόχους: τη διατήρηση της βιολογικής ποικιλομορφίας, την αειφόρο χρήση των συστατικών της και τον δίκαιο και ισότιμο καταμερισμό των οφελών που προκύπτουν από τη χρήση γενετικών πόρων.

Όπως έχουμε μάθει, οτιδήποτε σχετίζεται με τον ΟΗΕ δεν είναι επωφελές για εμάς ή τη Γη μας, ανεξάρτητα από το πώς απεικονίζεται. Αφού ανέφερε ένα βιβλίο που γράφτηκε από δύο συμμετέχοντες στη Σύνοδο Κορυφής του Ρίο για τη Γη, ο Wood είπε: «Τα Ηνωμένα Έθνη πήραν τη "βιοποικιλότητα" ως γενετική κατάληψη του πλανήτη».

Κατά τη διάρκεια της διάλεξής του και από το 1992 οι σπόροι, τα κουνούπια, τα βοοειδή, οι χοίροι, τα κοτόπουλα, οι γαλοπούλες, ο σολομός, η πέστροφα, το γατόψαρο, η τιλάπια, το ριγέ λαβράκι, η χωματίδα, τα βακτήρια, οι ιοί και οι άνθρωποι έχουν τροποποιηθεί γενετικά.


13 σχόλια:

  1. ΤΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΗ είναι:

    -Η Παναγία είναι Ελληνίδα και η καταγωγή της είναι από την Κρήτη

    -Ο Χριστός από την ανθρώπινη πλευρά ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ

    -ο θεός των Χριστιανών δεν είναι Ο ΓΙΑΧΒΕ αλλά Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

    - Η Ελλάδα είναι Ουράνια γη, είναι το πραγματικό Φως του Φωτός!

    - η πίστις για Τον Θεόν , στην Ελλάδα γεννήθηκε !!! ΝΑΙ δεν αποκτήθηκε, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ !

    -Η Ελλάδα είναι σωματίδιο Θεού και γεννά μόνον Φως !

    ΤΟ 2025 ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα , συμφωνώ απόλυτα. Κατά την γνώμη μου για τον λόγο αυτό , δεν δέχτηκαν τον Ιησού Χριστό μας ως Μεσσία διότι ήταν Ναζωραίος( Έλληνας) και όχι Ιουδαιος! Απο τον μεγάλο τους εγωισμό παρέβλεψαν τα θαύματα , την Ανάσταση του Λαζάρου και αλλων ανθρώπων αλλά και την ιδια την Σταύρωση και την Ανάσταση του Κυρίου μας.
      ΥΓ. Η Ναζαρετ ηταν μια επαρχιακή πολη οπου ζούσαν κυρίως οι ξένοι , άλλωστε γιαυτο τα Ευαγγέλια γράφτηκαν στα Ελληνικά . Ελληνορωμαική Αυτοκρατορία , τα Ελληνικα ηταν γλώσσα προσφωνούμενη , εξάλου το εβραικο κρατος δεν υπήρχε τοτε , ηταν νομάδες περιφερόμενοι και διασκορπισμένοι οι εβραίοι οπως και τώρα! Εχουν παραποιήσει το θέμα της καταγωγής του Χριστού οπως τους βόλευει ακόμη κι αν δεν τον πιστεύουνε τον ονομαζουν εβραιο δυστυχως.

      Διαγραφή
    2. Στη Ναζαρέτ μιλούσαν αραμαϊκά, τώρα αν εσύ θες πίστευε ότι μιλούσαν και βιετναμέζικα. Ή ότι η ελληνική είναι η μητέρα όλων των γλωσσων.Η τρέλα όρια δεν έχει.

      Διαγραφή
    3. Δεν άντεξες πάλι..... Ντροπή

      Διαγραφή
  2. Η Παναγία είχε πει η ίδια στην κόρη του Κόντογλου που πίστευε και εκείνη ότι είναι Ελληνίδα πως είναι Εβραιοπούλα αλλά την αγαπάει γιατί είναι μια γνήσια Ελληνόπουλα. Εξάλλου μην ξεχνάτε την δοξολογία της Παναγίας "Μεγαλύνει η ψυχή μου τον Κύριον", στο τέλος λέει Ἀντελάβετο Ἰσραὴλ παιδὸς Αὐτοῦ, μνησθῆναι ἐλέους, καθὼς ἐλάλησε πρὸς τοὺς πατέρας ἡμῶν, τῷ Ἀβραάμ καὶ τῷ σπέρματι Αὐτοῦ ἕως αἰῶνος.
    Η ίδια επικαλείται τον Ισραήλ και τον Αβραάμ.
    Η Ελλάδα δεν είναι φως αλλά πάνω της πέφτει το φως της Παναγίας( της Μητέρας του Φωτός) για αυτό και ακόμα από δορυφόρους της ΝΑΣΑ φαίνεται φως πάνω από την Ελλάδα.
    Η Παναγία αγαπά την Ελλάδα γιατί τιμά τον Χριστό, όχι λόγω καταγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο είναι το πρόβλημα αν η Παναγία μας είναι Ελληνίδα, ποιο είναι το πρόβλημα αν ο Χριστός είναι Έλληνας, δεν είναι πάλι ο Θεός μας ; γιατί πρέπει να είναι εβραίος; γιατί ενοχλούνται κάποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Εβραϊκή γλώσσα η λέξη «Ναζωραίος» σημαίνει «ξένος, άλλου αίματος».

    Οι εβραίοι έδωσαν στον Πιλάτο τον Ιησού για να τον δικάσει, γιατί αυτοί είχαν δικαίωμα να δικάσουν μόνο ομόφυλούς τους.

    Πάνω από 50 φορές στα Ευαγγέλια ο Χριστός ξεχωρίζει τον εαυτό Του από τους Εβραίους, χρησιμοποιώντας τις φράσεις: «Εγώ – εσείς, το γένος σας, οι πρόγονοί σας, οι πατέρες σας, οι προφήτες σας, ο νόμος σας, ο Θεός σας»- δείχνοντας ξεκάθαρα και στους πλέον άπιστους Θωμάδες, ότι δεν είναι Εβραίος.

    Πουθενά ο Χριστός δεν λέει στα Ευαγγέλια: «εμείς, το γένος μας, οι πρόγονοί μας, ο λαός μας, οι πατέρες μας, οι προφήτες μας, ο νόμος μας, ο Θεός μας». Ενώ οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το «εμείς» κατά κόρον και παντού!

    Ο Χριστός ποτέ δεν είχε φοιτήσει στα πνευματικά τους σχολεία, όπως συνηθίζονταν στους Εβραίους εκείνης της εποχής υποχρεωτικά για όλους, που προορίζονταν να γίνουν ραβίνοι.

    «14 Ήδη δε της εορτής μεσούσης ανέβη ο Ιησούς εις το ιερόν και εδίδασκε. 15 εθαύμαζαν οι Ιουδαίοι λέγοντες: πως ούτως γράμματα οίδε μη μεμαθηκώς; 16 απεκρίθη ουν αυτοίς ο Ιησούς και είπεν: Η εμή διδαχή ουκ εστίν εμή, αλλά του πέμψαντός με».

    (Κατά Ιωάννην, 7/ 14-15)

    Πέραν αυτού, ο Χριστός απαγορεύει στους μαθητές Του να λαμβάνουν τον τίτλο του ραβίνου, δηλαδή Ιουδαίου δασκάλου, λέγοντάς τους καθαρά και ξάστερα:

    «10 μηδέ κληθήτε ραβίνοι, εις γαρ υμών εστίν ο διδάσκαλος, ο Χριστός.»

    (Κατά Ματθαίον, 23/10)

    Ο Χριστός ποδοπατούσε τον νόμο του Σαββάτου και θεράπευε ανθρώπους και το Σάββατο.

    Επιπλέον όσους προφήτες μίλησαν για τον ερχομό του Κυρίου, οι Ιουδαίοι τους δολοφόνησαν,πλην του Ηλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ,ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΤΙΚΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΄ΧΕΙ Η ΜΑΡΙΩΡΗ ,Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ.
    ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ .
    ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ;
    ΚΟΦΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΦΕΡΘΩ ΕΓΡΑΦΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    ΚΑΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
    ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ.
    ΣΥΜΕΩΝ Ο ΚΑΚΑΓΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακαγαθε Συμεων, θα σε παρακαλέσω να μην με απειλείς, ούτε εσύ ούτε και οι κλώνοι σου ( Ο ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΒΟΥΒΑΛΟΣ, ο Led Philips Osram, ο όρθιος βούβαλος, ο Αγαθός Συμεών ΚΛΠ

      ΑΓΑΘΕ, ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΟΤΙ ΗΣΥΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ; ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. Εδώ ήμουν και θα είμαι συνεχώς μέχρι το 2025 όταν θα φανερωθεί ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτά που λέω.

      Να θυμάσαι αυτά που σου γράφω, διότι από το 2025 θα βλέπεις ΕΦΙΑΛΤΕΣ., και θα καούν τα Led Philips Osram

      Διαγραφή
  6. ΠΡΟΣΘΕΤΩ
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΓΕΩΚΩΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΓΚΑΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΣΤΑ 3 ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΟΥ
    ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΛΟΚΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μετανθρωπισμός ή διανθρωπισμός ή υπερανθρωπισμός για τους Χριστιανούς πρέπει να λέγεται αντιανθρωπισμός, μια και ΚΑΤΑΡΓΕΙ τον ΑΝΘΡΩΠΟ, την «εικόνα του θεού» και ο ψηφιακός μετάνθρωπος, το σάιμποργκ, ο τεχνολογικός Φρανγκεστάιν, που θα κατασκευάσουν θα είναι η «εικόνα του θηρίου». Ο άνθρωπος χακάρεται, χαράσεται μια για πάντα χάνει την ελευθερία του αυτεξούσιου, γίνεται κυβερνητικός οργανισμός, τηλεκατευθυνόμενος, ανθρωπομηχανή.
    Επίκειται σύντομα από 2024-2027 η Τεχνολογική Μοναδικότητα (Τechnological Singularity), δηλαδή το χρονικό σημείο όπου η Τεχνητή Νοημοσύνη θα ξεπεράσει την ανθρώπινη. Με μία διευκρίνηση, η ΤΝ αυξάνεται γεωμετρικά, εκθετικά, κάθε 18 μήνες, ενώ η ανθρώπινη είναι στάσιμη. Αυτό αναμένονταν μέχρι τώρα να συμβεί περίπου το 2045. Βιβλίο: Τhe Singularity is Neer (2005). Επομένως ή παραπλανούσαν ή το μυστικό ξεφουρνίστηκε. Πλέον ο άνθρωπος δεν θα είναι το πιο έξυπνο ον επί της γης. Η εξουσία πολιτική, οικονομική, πνευματική κλπ. κλπ. θα περάσει στις νοήμονες μηχανές, δηλαδή στα άλαλα και τα μπάλα, που έλεγε και ο Πατροκοσμάς.
    .
    Υπερβολές κάποιου ξετρελαμένου θα πει κάποιος. Ε, λοιπόν όχι! Οι κορυφαίοι γκουρού της τεχνολογίας στέλνουν δραματικά μηνύματα ότι επίκειται η Singularity:
    .
    1. Ο Elon Musk Θεωρεί "Super Νοημοσύνη" Είναι Αναπόφευκτη και θα Μπορούσε να Τελειώσει την Ανθρωπότητα "Ό Elon Musk θεωρεί ότι "Super Νοημοσύνη" είναι αναπόφευκτη και θα μπορούσε να Τελειώσει την Ανθρωπότητα.
    "Όταν επέλθει η έλευση της Υπερνοημοσύνης, είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια."
    Από Refugio Γκαρσία • 26/03/24 5:30 μ. μ.
    .
    Ο Elon Musk προτρέπει A. I ηγέτες να "κατευθυνθούν σε πιο θετική κατεύθυνση αν δυνατόν." Θεωρεί ότι, με το σημερινό ρυθμό προόδου, Α. Ι. είναι πιθανό να ξεπεράσει την ανθρώπινη νοημοσύνη μέχρι το 2030 και υπάρχει πραγματική πιθανότητα η τεχνολογία να σημάνει το ΤΕΛΟΣ της ανθρωπότητας.
    https://observer.com/2024/03/elon-musk-discuss-artificial-general-intelligence/
    .
    2. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ελληνοαμερικός (δυστυχώς) δεύτερης γενιάς, ο Πίτερ Διαμαντής, πρόεδρος του Πανεπιστημίου Singularity, με παραρτήματα σε 110 χώρες, ο κολλητός του Elon Musk, της Neuralink δήλωσε: «η Μοναδικότητα είναι πολύ πιο μπροστά από ότι νομίζετε.»
    .
    2. Κορυφαίος επιστήμονας Ben Goertzel προειδοποιεί AI θα μπορούσε να ξεπεραστεί η ανθρώπινη νοημοσύνη μέσα στα μόλις τρία επόμενα χρόνια. Ο Ben Goertzel, Διδακτορικό μαθηματικός και μελλοντολόγος ο οποίος ίδρυσε μια μεγάλη AI εταιρεία, είπε ότι τα bots θα αποκτήσουν "υπεράνθρωπη", νοημοσύνη στα μόλις επόμενα τρία χρόνια (2027) Ένας κορυφαίος επιστήμονας έχει προειδοποιήσει ότι η AI θα μπορούσε να ξεπεράσει την ανθρώπινη νοημοσύνη μέχρι το 2027. , 7 MAR 2024
    https://www.mirror.co.uk/tech/top-scientist-warns-ai-could-32299335
    .
    3. Ο ιδρυτής του Facebook και του Instagram, που μας έχει όλους καλά φακελωμένους (και 3 δις ανθρώπων) διαφωνεί με τους 2 παραπάνω και δηλώνει ότι η Τechnological Singularity, θα επιτευχθεί μέσα στο 2024.
    .
    Αυτά δεν είναι λόγια του αέρα. Είναι μεγάλες πένθιμες καμπάνες αφύπνισης για όλους τους ανθρώπους, που μας αιφνιδιάζουν …
    .
    Όλα λοιπόν trans: transexual, transhumans, trans τροφές, trans εικονικές κοινωνικές σχέσεις ενός trans πολιτισμού … μιας trans εποχής, αυτή που την λένε Νέα Εποχή του Υδροχόου, και για να θυμηθούμε και εκείνο το τραγουδάκι του Ρασούλη (1984) «Μπήκαμε στο Υδροχόο» … «λένε αυτοί που ξέρουν» … και αυτός ήξερε γιατί ήταν νεοεποχίτης από τότε.
    .
    Το τι συνέπειες θα έχει η Τechnological Singularity, για το σύνολο της ανθρωπότητας που πλέον είναι προ των θυρών; Θα τις δούμε σύντομα, στο πολιτικό, οικονομικό και φυσικό χάος που επίκειται. Αλλά και εμείς ας ψαχτούμε λίγο… νισάφι πια όλοι με τρία πτυχία και 2 μεταπτυχιακά είμαστε. ΜΑΡΑΝΑΘΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πατριάρχης Κύριλλος ΜΟΣΧΑΣ : Κηρήσει ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ κατά της Παγκοσμιοποίησης
    «Διεξάγουμε Ιερό Πόλεμο στην Ουκρανία κατά της παγκοσμιοποίησης και της Δύσης»
    Σκληραίνει τη στάση της η Μόσχα
    29.03.2024 | 23:21

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/patriarxis-kyrilos-dieksagoume-iero-polemo-stin-oukrania-kata-tis-pagkosmiopoiisis-kai-tou-egklimatikou-kathestotos-tou-kievou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Συγκλίνουσες Αναδυόμενες Νέες Τεχνολογίες του μετανθρωπισμού NBIC (Νανορομποτική (& Ρομποτική), Βιοτεχνολογία (Βιονική), Πληροφορική (Γενική Τεχνητή Νοημοσύνη & ΤΝ), και Γνωστικές Επιστήμες, αποτελούν ενιαίο συγκροτημένο επιστημονικό τομέα που στοχεύουν και ήδη το έχουν πετύχει: τον έλεγχο του Ανθρώπινου Εγκεφάλου, που αποτελεί το επόμενο επικό πεδίο μάχης για όλη την ανθρωπότητα. Πανστρατιά λαμπρών επιστημόνων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων με κολοσσιαία χρηματοδότηση, εργάζονται πυρετωδώς (από το 2002) με σκοπό τον μετανθρωπισμό, το χακάρισμα των ανθρώπων, την κατασκευή των σάιμποργκ, των Ρομποκόπ, των ψηφιακών ζόμπι. Τι ντροπή για το εξαπατημένο ανθρώπινο είδος. Οι καρποί τόσων κόπων, τόσων προσπαθειών, τα τελευταία 500 χρόνια, να αποκτήσει την γνώση, την επιστήμη, (μάθε παιδί μου γράμματα να γίνεις άνθρωπος. Και δώστου τα μεταπτυχιακά και διδακτορικά, που τώρα είναι όλα άχρηστα, μια και δουλειά θα έχουν μόνο οι «πανέξυπνοι» μετάνθρωποι και τα ρομπότ ). Υπόσχονται μακροζωία, ευεξία, υπεράνθρωπες σωματικές και νοητικές ικανότητες, και ψηφιακή αθανασία, δηλαδή μεταφόρτωση του περιεχομένου του ανθρώπινου εγκεφάλου σε ψηφιακό μέσο, αποθανατίζοντας την ανθρώπινη συνείδηση ψηφιακά.

    .
    Πρωτοπόροι Τrans-humans, των μετανθρώπων, είναι οι μαχητικοί Trans-exual της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙΑ+ που παρελαύνουν με τυμπανοκρουσίες και σημαίες στους δρόμους και τις πλατείες όλου κόσμου, εκτός της Ρωσίας και μερικών μουσουλμανικών χωρών. Μια ανέγγιχτη, προνομιούχα, «ιερή» κάστα που είναι εδώ και καιρό πανίσχυρη πλειοψηφία στους διεθνείς οργανισμούς. Αυτοί θα είναι οι «ιερείς» της Νέας Εποχής, για αυτό και «Υπερηφάνεια» τους. Σημαία τους το νεοεποχίτικο σύμβολο του ουράνιου τόξου, δηλαδή η αντανάκλαση του διαθλώμενου «φωτός», του φορέα του «φωτός», Εωσφόρου. Οι Trans-exual είναι η «ιερείς» της νεοεποχικής Πανθρησκείας.
    .
    Το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Όποιος τολμήσει και προσβάλει τους Trans-exual, έστω και με μορφασμό, θεωρείται πλέον ομοφοβικός και κήρυκας του μίσους, μια ψυχασθένεια που χρειάζεται ψυχιατρική θεραπεία. Οι δρακόντειοι αυτοί νόμοι είναι ψηφισμένοι ήδη σε όλη την ΕΕ και ΗΠΑ.
    .
    Όπως οι Trans-exual, αρνήθηκαν το βιολογικό φύλο τους, έτσι οι αυριανοί Τrans-humans θα αρνηθούν την ανθρώπινη (φύση) φυλή τους. Για αυτό φωνάζουν στους δρόμους: «να πεθάνει η πατρίς (η Ελλάδα) και η οικογένεια για να ζήσουμε εμείς». Χωρίς πατρίδα, χωρίς οικογένειας, χωρίς Θεό !
    .
    Στις νεοαναδυόμενες Νέες Τεχνολογίες -NBIC, προστέθηκε τα τελευταία λίγα χρόνια και οι Κοινωνικές Επιστήμες, έτσι η Σύγκλιση -NBIC έχει γίνει -NBICS (Social) Τεχνολογίες, και αποτελούν την βάση της παγκόσμιας κοινωνίας, γεγονός που σημαίνει ότι επίκειται η κοινωνική, μαζική εφαρμογή τους σε όλη την κοινωνία, σε όλη την ανθρωπότητα. Επομένως, δεν έχουμε τίποτε λιγότερο μπροστά μας από ένα μέγιστο κίνδυνο για την ανθρώπινη υπόσταση. Ο κορυφαίος πολιτικός αναλυτής Φράνσις Φουκουγιάμα χαρακτήρισε τον Trans-humanism ως «την πιο επικίνδυνη ιδέα που συνέλαβε ποτέ ο άνθρωπος.» γιατί ΚΑΤΑΡΓΕΙ τον ΆΝΘΡΩΠΟ, δηλαδή τον Ανθρωπισμό και την Ανθρωπότητα. Και φυσικά αντιμάχεται τον ίδιο τον Δημιουργό, θεομαχούν συνειδητά.
    Είναι το μυθολογικό Κουτί της Πανδώρας, τόσο ελκυστικό αλλά και τόσο καταστροφικό. Και το Κουτί αυτό είναι ήδη ανοικτό. Η τελευταία επική μάχη επίκειται … είναι πλέον ορατή στον ορίζοντα.
    .
    Για τους Χριστιανούς, ο trans-human είναι ο άνθρωπος που έλαβε το «χάραγμα, στο μέτωπο και στο χέρι». Και έχουν την εντολή να παραμείνουν άνθρωποι, «καθ’ εικόνα θεού και καθ’ ομοίωση» και όχι «κατ’ εικόνα του θηρίου», όπως τα σάιμποργκ. Επτά (7) φορές επαναλαμβάνεται η προειδοποίηση όχι στο χάραγμα, (όχι στα ψηφιακά τσιπάκια τα λέμε σήμερα). Η τύχη των Trans-Humans, «αυτοί που έλαβαν το χάραγμα», είναι προκαθορισμένη από την αρχή της Δημιουργίας. Αποκάλυψη του Ιωάννη [13:16-18 —14:9-13— 16:2 —19:19-21—20:4].
    .
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία και κάποιος διαφωνεί ας ακούσει μια διαφορετική άποψη από τις τόσες πολλές που ακούμε. Καλό και ευλογημένο Σαββατοκύριακο σε όλους αυτούς θα θελήσουν παραμείνουν άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή