Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΝΑΖΙΣΤΑΡΑΣ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ

 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΦΩΝΑΞΕ «ΣΛΑΒΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!» (ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ) ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. 
2 ΒΙΝΤΕΟ  


Ναζισταράς. Ο κλώνος του Μακρόν ο πρωθυπουργός Γαλλίας φώναξε «Σλάβα Ουκρανία!» (Δόξα στην Ουκρανία) μέσα στη Βουλή που ενέκρινε την αμυντική συμφωνία Γαλλίας Ουκρανίας.   

Οι τόνοι ανεβαίνουν.. Δόξα στην Ουκρανία κραυγάζει ο Γάλλος Φύρερ, ο νέος Πεταίν… ”χέστης” που κατουριέται από φόβο πάνω του ο Μακρόν σύμφωνα με Μεντβέντεφ καθώς ο Μακρόν προτίθεται να πάει Κίεβο.

Και αυτά σε ένα κλίμα ολοσχερούς όξυνσης.. H Πολωνία δια του ΥΠΕΞ της υποσχέθηκε και αυτή να στείλει στρατιώτες στην Ουκρανία όπως ο Μακρόν. Σήμερα drone έπληξε το δημαρχείο του Belgorod σε ρώσικο έδαφος ενώ κατέπεσε και ρώσικο μεταγωγικό και σκοτώθηκαν και οι 15 επιβαίνοντες. Όλα δείχνουν πως κλίνουμε σε μια τελική αντιπαράθεση..

«Αν χάσει η Ουκρανία, θα χάσουμε κι εμείς», (σσ να χάσετε και να χαθείτε το συντομότερο από προσώπου γης) κατέληξε ο Γκάμπριελ Ατάλ, πριν λανσάρει: «Σλάβα Ουκρανία!» (Δόξα στην Ουκρανία). Ναζισταράς… Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Εθνοσυνέλευση, ο Gabriel Attal απέτισε φόρο τιμής στην «εξαιρετική αντίσταση της Ουκρανίας».

Την αμαρτία την είπαν αρετή, τον πόλεμο ειρήνη, τη σκλαβιά ελευθερία και το ναζισμό αντίσταση… Οργουελιανό τοπίο στην Ευρώπη..

(300.000.000 σε όπλα θα στείλει σε Κίεβο και πάλι η Αμερική. Ενώ η Σ Αραβία θα δώσει σχεδόν μισό δις δολάρια ως ανθρωπιστική βοήθεια. Καζίνο του πολέμου. όλα τα λεφτά μαζεύονται στην Ουκρανία… )

Η αμυντική συμφωνία Γαλλίας Ουκρανίας εγκρίθηκε με ευρεία υποστήριξη από τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, χωρίς το RN ή το LFI: 471 ψήφοι, 372 υπέρ, 99 κατά.

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός Gabriel Attal παρουσίασε προηγουμένως τη διμερή συμφωνία που υπεγράφη από τη Γαλλία και την Ουκρανία τον περασμένο Φεβρουάριο και επί της επικύρωσης της οποίας ψήφισαν οι βουλευτές και της οποίας «στόχος είναι να αυξηθεί η ικανότητα αντίστασης της Ουκρανίας». 

«Σε περίπτωση νέων επιθέσεων, είναι θέμα παροχής ταχείας βοήθειας», εξηγεί ο επικεφαλής της κυβέρνησης, ανακοινώνοντας ότι σε ό,τι αφορά τη στρατιωτική βοήθεια, η Γαλλία έχει δεσμευτεί να δαπανήσει έως και 3,4 δισεκατομμύρια ευρώ το 2024, πιστεύοντας ότι είναι για « την υπεράσπιση των συμφερόντων μας και την ασφάλειά μας”. «Η πρώτη γραμμή άμυνας είναι στην Ουκρανία, τα υπόλοιπα είναι λόγια», συνεχίζει ο Gabriel Attal.

Ο αρχηγός της κυβέρνησης πιστεύει ότι το ουκρανικό βρίσκεται «σε οριακό σημείο» ”είμαστε σε σημείο καμπής” (βέβαια επίκειται η παράδοση Ουκρανίας μέχρι και ο πάπας τους το είπε και το έκαναν γαργάρα..) και τονίζει ότι ο χρόνος είναι με το μέρος της Ρωσίας. «Το ρωσικό καθεστώς είναι ένα αυταρχικό καθεστώς, αποφασισμένο να πολεμήσει τις αξίες και τα συμφέροντά μας», τονίζει. Ενώ στο σιδηρούν παραπέτασμα της ΕΕ ζήσαμε από το 2020 και δώθε σε δημοκρατίες..

Αξίες εννοεί το πνευματικό Ολοκαύτωμα της Ευρώπης την κρίση την παρακμή τη διαφθορά την πείνα τη φτώχεια την ανεργία την απόλυτη κοινωνική ανισότητα την ολοσχερή ιδιωτικοποίηση εμπορευματοποίηση κάθε κοινωνικού αγαθού το ψηφιακό ολοκληρωτισμό τη συμμετοχή σε γενοκτονίες …

”H διμερής αμυντική συμφωνία Γαλλίας-Ουκρανίας είναι μια συμφωνία για την ευρωπαϊκή ενότητα. Αυτή η συμφωνία ασφαλείας είναι μια συμφωνία για την ειρήνη», διαβεβαιώνει ο Stéphane Séjournée, Υπουργός Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων. «Σχεδόν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν υπογράψει τέτοιες δεσμεύσεις», σημειώνει περαιτέρω, ενώπιον της Εθνικής Συνέλευσης.

Ο Gabriel Attal υπογραμμίζει ότι «η Ρωσία αποτελεί απειλή όχι μόνο για την Ουκρανία αλλά και άμεσα για εμάς». Αντιμέτωπος με αυτήν την απειλή, ο Gabriel Attal υπενθυμίζει ότι η μόνη απάντηση είναι η «πολιτική αποφασιστικότητα».

”’Η Ουκρανία μας κοιτάζει (αλλά) μας κοιτάει και η Ρωσία», κατέληξε ο πρωθυπουργός. «Αυτή που θέλει να μας διχάσει, να καταστρέψει τις αρχές και τις αξίες μας ( σσ εννοεί την ατζέντα του Αντίχριστου που βέβαια θα έρθει ως ειρηνοποιός υπέρμαχος ανθρώπινων δικαιωμάτων, και από την άλλη θα στήσει την Βαβυλώνα τη πόρνη το βασίλειο της απόλυτης διαφθοράς που δεν είδε και δεν έζησε άνθρωπος από απ’ αρχής κόσμου ο άνθρωπος αντιμετωπίζεται ως δίποδο που του αναγνωρίζονται ελευθερίες μόνο από τη μέση και κάτω κ.α) . Επομένως, αυτή η ψηφοφορία είναι σημαντική…


«Η Ρωσία έχει διαπράξει βάρβαρα εγκλήματα πολέμου ( στην Ουκρανία τα είδε και όχι στη Γάζα) , θα πρέπει να λογοδοτήσει γι’ αυτά, είμαστε δεσμευμένοι σε αυτό», προειδοποίησε ο πρωθυπουργός. Το Κρεμλίνο δεν κατάφερε να κάμψει την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Δεν κατάφερε να διχάσει την Ευρώπη. (σσ η Ευρώπη είναι από μόνη της διχασμένη κάθε λαός κι εμφύλιος στα σχαριά) Κάτω από τη δοκιμασία αυτού του πολέμου, η Ευρώπη έχει μεταμορφωθεί και ενισχυθεί.” l: “Αν χάσει η Ουκρανία, χάνουμε κι εμείς. ( να χάσετε και να χαθείτε από προσώπου γης ) 

Δεν θα αφήσουμε τη Ρωσία να κερδίσει.( δεν είναι στο χέρι σας οι λαοί δεν θα σας ακολουθήσουν ΠΟΤΕ) Η Γαλλία δεν μπορεί να αποφύγει τις ευθύνες της. Το λέω από τα βάθη των σπλάχνων μου που είναι δεμένα γύρω από το ενδιαφέρον του Γάλλου, Slava Ukraini!». Ναζισταράς…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου