Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ "ΜΗΝΥΜΑ" ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ...

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: H ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


H κυβέρνηση Μητσοτάκη θέτει σε τεράστιο κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα και το μαθαίνουμε από τους Ουκρανούς!

Ουκρανία: Βαθαίνει σε μέγιστο βαθμό η ελληνική εμπλοκή στην ουκρανική κρίση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να θέτει σε τεράστιο κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα με την πρόσδεσή της στο άρμα των ΗΠΑ.

Περίπου 15 μέρες μετά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Οδησσό όπου συναντήθηκε με τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky Μέσα Ενημέρωσης από την Ουκρανία και όχι μόνο έφεραν στο φως της δημοσιότητας τη μεταφορά πολεμικού υλικού από την Ελλάδα στην Ουκρανία.

Εξάλλου είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας κοντά στην Αθήνα, όπου ένα μεταγωγικό στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου Antonov φόρτωνε πολεμικό υλικό, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική κυβέρνηση ενημέρωσε τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι αρμόδιοι για τον συντονισμό της βοήθειας προς το Κίεβο ότι μπορεί να προμηθεύσει την Ουκρανία με πυρομαχικά μέσω της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Στην βοήθεια συγκαταλέγονται 2.000 ρουκέτες Zuni 5 ιντσών, 180 ρουκέτες 2,75 ιντσών, 90.000 βλήματα 90 χιλιοστών, 4 εκατομμύρια σφαίρες και 70 οβιδοβόλα M114A1 αμερικανικής κατασκευής των 155 χιλιοστών. Σε ανάρτηση της στην πλατφόρμα X η ενημερωτική σελίδα Visegrad24 αναφέρει τα ίδια στοιχεία με φωτογραφία από τη συνάντηση Μητσοτάκη Zelensky.

Το μυστήριο της Ελευσίνας! Μεταγωγικά αεροσκάφη… πηγαινοέρχονται

Τι μυστήριο άραγε λαμβάνει επανειλημμένα χώρα στην Ελευσίνα…

Μεταγωγικά αεροσκάφη… πάνε κι έρχονται στην περιοχή της δυτικής Αττικής, φορτώνουν και με συνοπτικές διαδικασίες φεύγουν. Προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά μάλλον όχι και τόσο άγνωστη. Προφανώς, όλων το μυαλό σε έναν συγκεκριμένο προορισμό εστιάζει, όπως επισημαίνει και το militaire.gr! Ο γρίφος δεν χρειάζεται δυνατούς λύτες.

Πώς έχει η κατάσταση. Ένα επιπλέον Antonov λοιπόν φιγουράρει ήδη στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας… Σύμφωνα με πηγές, στο αεροσκάφος φορτώνεται μάλιστα οπλισμός. Από πού προέρχονται όμως τα όπλα; Το πού πάνε, μάλλον μπορούμε να το υποθέσουμε όλοι!


Μετά δε την συνάντηση Μητσοτάκη-Ζελένσκι στην Οδησσό, τα σενάρια για νέες αποστολές ελληνικών όπλων προς την Ουκρανία δίνουν και παίρνουν. Και πλανάται το ερώτημα: Τι άλλο μπορεί να στείλει πλέον η Ελλάδα προς το Κίεβο;

Ταυτόχρονα, η όποια κουβέντα για ξήλωμα της ρωσικής αντιαεροπορικής «ομπρέλας» από τα νησιά του Αιγαίου, παραμένει ενεργή στο τραπέζι.

Προσθέστε επίσης, πως σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες στο newsbreak.gr, εχθές εθεάθη νταλίκα, όχι τύπου στρατιωτική, η οποία πάντως είχε πάνω της φορτωμένο αυτοκινούμενο πυροβόλο του ελληνικού στρατού!

Είναι οπότε εξαιρετικά περίεργη η σύμπτωση με τα μεταγωγικά στην Ελευσίνα και η συγκεκριμένη μεταφορά του πυροβόλου, που κάλλιστα θα μπορούσε… να καταλήξει στην Ελευσίνα μια φορά!


Το ευχαριστώ Zelensky στον Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται ότι μόλις το Σάββατο (9/3/2024) ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τον ευχαρίστησε για τον εξοπλισμό που στέλνει αδιαλείπτως στην Ουκρανία προκαλώντας την οργή της Ρωσίας. Τον ευχαρίστησε για τις πρωτοβουλίες, που αναλαμβάνει σε επίπεδο ΕΕ για τη στήριξη της Ουκρανίας. 

Τον ευχαρίστησε και για το επικοινωνιακό show που προσέφεραν οι δύο άνδρες στην Οδησσό κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην πόλη (6/3), στην οποία οι Ρώσοι στοχοθέτησαν υπόστεγο με θαλάσσια drones και όχι βέβαια την αυτοκινητοπομπή Zelensky και Μητσοτάκη.

Η… γενναία επίσκεψη και το ευχαριστώ Zelensky

Ο Ουκρανός πρόεδρος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για σταθερή υποστήριξή του και τη «γενναία επίσκεψη στην Οδησσό».


«Σας ευχαριστώ για τη σταθερή υποστήριξή σας και τη γενναία επίσκεψή σας στην Οδησσό, αγαπητέ κ. Μητσοτάκη.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη Ρωσία να εκφοβίζει τις χώρες μας ή την Ευρώπη γενικότερα. Μπορούμε να την αποτρέψουμε και να αποκαταστήσουμε την ειρήνη ενεργώντας αποφασιστικά από κοινού» έγραψε σε απαντητική ανάρτησή του στο Χ ο Ουκρανός πρόεδρος.


Ο Μητσοτάκη απείλησε … μια πυρηνική υπερδύναμη

Μία ημέρα μετά τις εκρήξεις στην Οδησσό, όταν βρισκόταν εκεί και η ελληνική αποστολή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε στο Βουκουρέστι στις 7/3 στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

«Ήμουν στην Οδησσό με τον πρόεδρο Zelensky χθες όταν ένας βαλλιστικός πύραυλος χτύπησε το λιμάνι. Νομίζω ότι όλοι έχουμε ένα μήνυμα για το Κρεμλίνο: Δεν θα φοβηθούμε, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Ουκρανία και τους γενναίους πολίτες της για όσο χρειαστεί. Και παραμένουμε ενωμένοι σε αυτό το ζήτημα», υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι η Ευρώπη επέδειξε μια ενότητα πρωτοφανή όσον αφορά στην κρίση στην Ουκρανία και οι εχθροί μας δεν το περίμεναν αυτό. «Στηρίζουμε στρατιωτικά και οικονομικά την Ουκρανία και στέλνουμε το μήνυμα ότι καμία παραβίαση του διεθνούς δικαίου δεν θα γίνει δεκτή από την ευρωπαϊκή οικογένεια».



3 σχόλια:

  1. Όταν κλωτσάς ένα νεκρό θα αντιδράσει; Αν τον βρίζεις, αν πουλάς τη σωρό του, αν πουλάς την πατρίδα του, αν χαρίζεις τα όπλα της πατρίδας του στους εχθρούς της, αν πουλάς τα όργανα του σώματός του, αν γαμ... τη γυναίκα του, αν τον εμβολιάζεις με θάνατο θα αντιδράσει; Όχι βέβαια.

    Ε, λοιπόν μάλιστα. Έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο. Ξεχνάμε όμως κάτι. Ότι για το Θεό δεν υπάρχου νεκροί, είμαστε όλοι ζωντανοί: Από τους Προπάτορες Αδάμ και Εύα μέχρι και τον τελευταίο και τον πιο "ασήμαντο" άνθρωπο.

    Ξεχνάμε επίσης, ότι η Δύναμίς Του εν τη ασθενεία μας τελειούται. Δηλαδή όταν καταλάβουμε την απόλυτη αδυναμία μας, τότε θα δείξει κι Εκείνος τη Δύναμή Του, το Έλεός Του για τους μετανοημένους, αλλά και τη Δικαιοσύνη Του για τους διώκτες της Αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πότε η εσχάτη προδοσία ονομάζεται μέγα σκάνδαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμάζουν το έδαφος για να έρθει ο αρχιτουρκόγυφτος με το ασκέρι του με ασφάλεια κάπως έτσι:

      https://www.youtube.com/watch?v=LzNCSu0LLoU&ab_channel=Aetos68

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΩΡΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ; ΥΓΙΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΗ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ;

      Διαγραφή