Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

H "AYTOKΡITIKH" ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...

 ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ

3 ΒΙΝΤΕΟ


Κοροϊδέψτε τους Γερμανούς όσο θέλετε, και σίγουρα το έχω κάνει αυτό λίγο τα τελευταία χρόνια, αλλά, αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο είναι εξαιρετικά καλοί, αυτό είναι η ανάληψη ευθύνης για τα λάθη τους.

Σοβαρά, όταν πρόκειται να αναγνωρίσει κανείς τα λάθη του, και όχι να τα εκλογικεύσει, ή να ελαχιστοποιήσει, ή να προσπαθήσει να τα αρνηθεί, και οποιαδήποτε δυσφορία μπορεί να έχει προκαλέσει δήθεν, κανείς δεν το κάνει όπως οι Γερμανοί.

Πάρτε αυτό το χάος Covid, για παράδειγμα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι γερμανικές αρχές ομολόγησαν ότι έκαναν μερικά μικρά λάθη κατά τη διαχείριση της «πανδημίας Covid». Σύμφωνα με τον Karl Lauterbach, υπουργό Υγείας, «μερικές φορές ήμασταν πολύ αυστηροί με τα παιδιά και πιθανότατα αρχίσαμε να χαλαρώνουμε τους περιορισμούς λίγο αργά».

Ο Horst Seehofer, πρώην υπουργός Εσωτερικών, παραδέχτηκε ότι δεν θα συμφωνούσε πλέον με ορισμένους από τους περιορισμούς Covid σήμερα, για παράδειγμα, σε εθνικό επίπεδο νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας. 

«Πρέπει κανείς να είναι πολύ προσεκτικός με τις εκκλήσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό», πρόσθεσε. Ο Χέλγκε Μπράουν, επικεφαλής της καγκελαρίας και υπουργός Ειδικών Υποθέσεων υπό τη Μέρκελ, συμφώνησε ότι υπήρξαν «λανθασμένες εκτιμήσεις», για παράδειγμα, «υπερεκτίμηση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων».

Αυτή η επίδειξη της ακλόνητης δέσμευσης των γερμανικών αρχών για διαφάνεια και ειλικρίνεια, καθώς και της αρχής της προσωπικής τιμής που καθοδηγεί τις γερμανικές αρχές σε όλες τις υποθέσεις τους, και που είναι βαθιά ριζωμένη στον γερμανικό χαρακτήρα, δημοσιεύθηκε σε ένα άρθρο με τίτλο «Ο διχαστικός ιός» στο Der Spiegel, και αμέσως διαδόθηκε ευρέως από τα υπόλοιπα γερμανικά κρατικά και εταιρικά μέσα ενημέρωσης με έναν εντελώς οργανικό τρόπο που δεν έμοιαζε καθόλου με κάποιον τεράστιο όργανο πληκτρολογίου Goebbelsian που αντλεί επίσημη προπαγάνδα σε τέλειο συγχρονισμό, ή οτιδήποτε ανατριχιαστικό και φασιστικό όπως αυτό.

Η Γερμανία, εξάλλου, είναι «ένα εξαιρετικά δημοκρατικό κράτος», με ελευθερία του λόγου και του Τύπου και όλα αυτά, όχι κάποιο είδος ολοκληρωτικής χώρας όπου οι μάζες κατακλύζονται από επίσημη προπαγάνδα και οι επικριτές της κυβέρνησης σύρονται σε ποινικό δικαστήριο και διώκονται με χαλκευμένες κατηγορίες για «εγκλήματα μίσους».

Εντάξει, σίγουρα, σε ένα μη δημοκρατικό ολοκληρωτικό σύστημα, τέτοιες δημόσιες «παραδοχές λαθών» – και η συγχρονισμένη διάδοσή τους από τα μέσα ενημέρωσης – θα ήταν απλώς ένα μέρος της διαδικασίας συγκάλυψης της φασιστικής συμπεριφοράς των αρχών κατά τη διάρκεια κάποιας ιδιαίτερα ολοκληρωτικής φάσης μετασχηματισμού της κοινωνίας σε οποιαδήποτε ολοκληρωτική δυστοπία προσπαθούσαν να τη μετατρέψουν (για παράδειγμα, μια τριετής «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» " την οποία διακήρυξαν ότι θα κρατήσουν τις μάζες τρομοκρατημένες και συνεργάσιμες, ενώ τους απογύμνωσαν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα, δηλαδή αυτά που δεν τους είχαν ήδη αφαιρέσει, και τις προετοίμασαν να ακολουθούν απερίσκεπτα διαταγές και να επαναλαμβάνουν ρομποτικά ανόητα επίσημα συνθήματα και να εκτονώνουν το ανίσχυρο μίσος και φόβο τους στους νέους "Untermenschen" ή "αντεπαναστάτες"), αλλά αυτό προφανώς δεν συμβαίνει εδώ.

Όχι, σίγουρα δεν πρόκειται για τις γερμανικές αρχές που στήνουν ένα θέαμα δημόσιας «λογοδοσίας» προκειμένου να αναμνήσουν τι συνέβη κατά τη διάρκεια του 2020-2023 και να κατοχυρώσουν την επίσημη αφήγηση στην ιστορία. 

Θα υπάρξει μια επίσημη «Εξεταστική Επιτροπή» – που θα διεξάγεται από τις ίδιες γερμανικές αρχές που διαχειρίστηκαν την «κρίση» – η οποία θα φτάσει στο βάθος όλων των λυπηρών αλλά απολύτως κατανοητών «λαθών» που έγιναν στη ζέστη της ηρωικής μάχης ενάντια στον διχαστικό ιό!

Εντάξει, ηρεμήστε, όλοι εσείς οι «συνωμοσιολόγοι», οι «αρνητές του Covid» και οι «αντιεμβολιαστές». Αυτό δεν πρόκειται να είναι σαν τις δίκες της Νυρεμβέργης. Κανείς δεν πρόκειται να βγει έξω και να κρεμαστεί. 

Πρόκειται για τον εντοπισμό και την αναγνώριση λαθών και τη μάθηση από αυτά, έτσι ώστε οι αρχές να μπορούν να διαχειριστούν τα πάντα καλύτερα κατά τη διάρκεια της επόμενης «πανδημίας» ή «κλιματικής έκτακτης ανάγκης» ή «τρομοκρατικής επίθεσης» ή «εξέγερσης» ή οτιδήποτε άλλο.

Για παράδειγμα, η Εξεταστική Επιτροπή θα θελήσει να εξετάσει πώς η κυβέρνηση κήρυξε κατά λάθος κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο και αναθεώρησε τον νόμο περί προστασίας από λοιμώξεις, αναστέλλοντας το γερμανικό σύνταγμα και παρέχοντας στην κυβέρνηση την εξουσία να κυβερνά με διατάγματα, λόγω ενός αναπνευστικού ιού που σαφώς δεν αποτελούσε απειλή για την κοινωνία στο σύνολό της, και στη συνέχεια εξαπέλυσε αστυνομικές ομάδες μπράβων εναντίον των χιλιάδων ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν έξω από το Ράιχσταγκ για να διαμαρτυρηθούν για την ανάκληση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων.
Μόλις το κάνουν, είμαι βέβαιος ότι θα διαπιστώσουν ότι αυτό το «λάθος» δεν έχει καμία απολύτως ομοιότητα με τον Εξουσιοδοτικό Νόμο του 1933, ο οποίος ανέστειλε το γερμανικό σύνταγμα και έδωσε στην κυβέρνηση την εξουσία να κυβερνά με διατάγματα, αφού οι Ναζί κήρυξαν εθνική «κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Ένα άλλο πράγμα που η Επιτροπή πιθανότατα θα θελήσει να εξετάσει είναι πώς οι γερμανικές αρχές απαγόρευσαν κατά λάθος οποιεσδήποτε περαιτέρω διαδηλώσεις ενάντια στα αυθαίρετα διατάγματά τους και διέταξαν την αστυνομία να κακοποιήσει οποιονδήποτε συμμετείχε σε τέτοιες «παράνομες διαδηλώσεις».

Και, ενώ η Επιτροπή ερευνά την πιθανώς ελαφρώς ανάρμοστη συμπεριφορά των αξιωματούχων επιβολής του νόμου, ίσως θελήσουν επίσης να ρίξουν μια ματιά στη συμπεριφορά των ανεπίσημων ομάδων μπράβων τους, όπως η Antifa, την οποία ενθάρρυναν κατά λάθος να επιτεθούν στους «αντιεμβολιαστές», τους «αρνητές του Covid» και οποιονδήποτε κραδαίνει ένα αντίγραφο του γερμανικού συντάγματος.

Τώρα που το σκέφτομαι, η Εξεταστική Επιτροπή μπορεί επίσης να θέλει να εξετάσει πώς οι γερμανικές αρχές και η συντριπτική πλειοψηφία των κρατικών και εταιρικών μέσων ενημέρωσης, κατά λάθος υποδαύλισαν συστηματικά μαζικό μίσος για όποιον τόλμησε να αμφισβητήσει τα αυθαίρετα και παράλογα διατάγματα της κυβέρνησης ή που αρνήθηκε να υποβληθεί στον «εμβολιασμό» και μας δαιμονοποίησε δημόσια ως «αρνητές του κορωνοϊού». «συνωμοσιολόγοι», «αντιεμβολιαστές», «ακροδεξιοί αντισημίτες» κ.λπ., σε σημείο που mainstream γερμανικές διασημότητες όπως η Sarah Bosetti μας περιέγραφαν κυριολεκτικά ως το επουσιώδες «παράρτημα» στο σώμα του έθνους, παραθέτοντας έναν διαβόητο ναζί σχεδόν αυτολεξεί.



Και μετά υπάρχει ολόκληρη η επιχείρηση «εμβολιασμού». Η Επιτροπή θα θελήσει ασφαλώς να ερευνήσει το θέμα αυτό. Πιθανότατα θα θέλουν να ξεκινήσουν την έρευνά τους με τον Karl Lauterbach και να καθορίσουν ακριβώς πώς είπε κατά λάθος ψέματα στο κοινό, ξανά και ξανά και ξανά ...
Και ξεσήκωσε τους ανθρώπους σε μια μαζική υστερία για τις "KILLER VARIANTS"...



Και "LONG COVID BRAIN ATTACKS"...

Και πώς «ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΊΑΣΤΟΙ ΚΡΑΤΟΎΝ ΌΜΗΡΟ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΏΡΑ, ΟΠΌΤΕ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΆΣΟΥΜΕ ΒΊΑΙΑ ΌΛΟΥΣ!»


Και ούτω καθεξής. Θα μπορούσα να συνεχίσω με αυτό όλη την ημέρα, αλλά θα είναι πολύ πιο εύκολο να παραπέμψω εσάς, και την Επιτροπή, σε αυτό το ντοκιμαντέρ της Aya Velázquez. Οι μη Γερμανοί αναγνώστες μπορεί να θέλουν να μεταπηδήσουν στο δεύτερο μισό, εκτός αν ενδιαφέρονται για το γερμανικό "Συμβούλιο εμπειρογνωμόνων Corona"...
Κοιτάξτε, το θέμα είναι ότι όλοι κάνουν «λάθη», ειδικά κατά τη διάρκεια μιας «κατάστασης έκτακτης ανάγκης», ή ενός πολέμου, ή κάποιου άλλου είδους παγκόσμιας «κρίσης». Τουλάχιστον μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε στους Γερμανούς να βγουν μπροστά και να αναλάβουν την ευθύνη για τη δική τους, και όχι να ισχυρίζονται ότι δεν ήξεραν τι συνέβαινε, ή ότι «απλώς ακολουθούσαν εντολές» ή ότι «η επιστήμη άλλαξε».

Επιπλέον, όλα αυτά τα πράγματα για τον Covid είναι αρχαία ιστορία και, όπως μας υπενθυμίζει ο Olaf, συντάκτης στο Der Spiegel, ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας τη «Διχαστική Πανδημία»...


... και κάντε κλικ στα τακούνια, και heil η Νέα Κανονική Δημοκρατία!

Ο CJ Hopkins είναι βραβευμένος Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας, μυθιστοριογράφος και πολιτικός σατιρικός με έδρα το Βερολίνο. Τα έργα του εκδίδονται από τις εκδόσεις Bloomsbury Publishing και Broadway Play Publishing, Inc. Το δυστοπικό μυθιστόρημά του, Zone 23, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Snoggsworthy, Swaine &; Cormorant. Οι τόμοι Ι και ΙΙ των δοκιμίων του Consent Factory δημοσιεύονται από την Consent Factory Publishing, μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της Amalgamated Content, Inc. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στις cjhopkins.com ή consentfactory.org.



1 σχόλιο:

  1. ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 1821 - Να ξεκινήσουμε!!! Αυτό μετράει πάνω απ' όλα !!!
    https://youtu.be/VvkYBJRFoJU

    ΑπάντησηΔιαγραφή