Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

ΤΡΟΜΟΣ! ΡΩΣΙΚΟ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ! ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΗΠΑ;

 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ «CROCUS CITY HALL» ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ. 130 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 100 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...
10 ΒΙΝΤΕΟ


Αρκετοί ένοπλοι εισέβαλαν στην αίθουσα συναυλιών «Crocus City Hall» στη Μόσχα. 130 νεκροί και 100 τραυματίες ο απολογισμός σύμφωνα με τοπικά μέσα. 5 τρομοκράτες εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως στην κατάμεστη αίθουσα στη συνέχεια σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη λαμπάδιασε το κτίριο με κόσμο μέσα. 

Ήταν μια συναυλία του γκρουπ Picnic. Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης από αέρος για κατάσβεση πυρκαγιάς και απεγκλωβισμό ατόμων ενώ μάχη διεξάγεται στο εσωτερικό. διάσπαρτα πτώματα παντού


Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανακοινώνουν ότι οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να επέμβουν άμεσα στη μεγάλη φωτιά στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall μέχρι να βρεθούν στο σημείο ειδικές δυνάμεις.

Θα υπήρχαν ακόμα άνθρωποι μέσα. Eπικράτησαν σκηνές πανικού καθώς οι επιτιθέμενοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα. Λίμνες αίματος.. Ειδικές δυνάμεις εισβάλλουν τελικά στο Crocus City Hall




Το τελικό νούμερο θυμάτων θα είναι πιο μεγάλο.. Ο αριθμός των τραυματιών από πυροβολισμούς στο Δημαρχείο Crocus αυξήθηκε στους 130 – πηγή 112..

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές αναφορές, τέσσερις εγκληματίες κατάφεραν να τραπούν σε φυγή από το σημείο – Baza



BREAKING

People escape the Crocus City Hall in Moscow during a tеrrоrist attack with automatic weapons
Ξ
A large explosion happened in the area pic.twitter.com/U6IHZDW6ku— What the media hides. (@narrative_hole) March 22, 2024


Περισσότερες από 70 ιατρικές ομάδες έκτακτης ανάγκης εργάζονται στην περιοχή της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus Hall. Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τη διάσωση ανθρώπων σε φλεγόμενο κτίριο. μερικοί εκκενώνονται απευθείας από την οροφή του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ορισμένοι τρομοκράτες έχουν μπλοκαριστεί στο κτίριο όπου διεξάγεται η μάχη.

Για την κατάσβεση της φωτιάς χρησιμοποιήθηκε ελικόπτερο, έριξε νερό στο φλεγόμενο κτίριο και άλλα δύο ελικόπτερα ετοιμάζονται να απογειωθούν, ανέφερε το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.



Τα κυριότερα σημεία ως τώρα σχετικά με την επίθεση στο Δημαρχείο Crocus στο Krasnogorsk κοντά στη Μόσχα (SolovievLive) :

Άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν πριν από τη συναυλία του γκρουπ “Picnic”;

Έγινε έκρηξη στο κτίριο, ξέσπασε φωτιά, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν νεκρούς και τραυματίες, ο αριθμός τους είναι ακόμη άγνωστος. η πυρκαγιά έχει εκχωρηθεί

Οι μουσικοί της ομάδας Picnic δεν τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, δήλωσε στο TASS ο διευθυντής του συγκροτήματος.

Οι πυροσβέστες εκκένωσαν περίπου 100 άτομα από το υπόγειο ενός φλεγόμενου κτιρίου, τώρα διασώζουν άτομα από την ταράτσα.

Ο κόσμος παραμένει εντός του κτιρίου, οι δυνάμεις ασφαλείας λαμβάνουν όλα τα μέτρα σε σχέση με το συμβάν, η Μόσχα SOBR και η OMON έχουν τεθεί ( σε επιφυλακή και αποστέλλονται στο Δημαρχείο .

Περισσότερες από 30 περιφερειακές και 20 μητροπολιτικές ομάδες ασθενοφόρων έφτασαν στο κτίριο

Η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό της Μόσχας στην περιοχή έκτακτης ανάγκης είναι δύσκολη και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Όλα τα εισιτήρια για τη συναυλία του γκρουπ «Picnic» εξαντλήθηκαν. Το μεγάλο αμφιθέατρο του Crocus City Hall χωράει 6.200 θεατές.




Ο πολεμικός ανταποκριτής WarGonzo, [22/3/2024 8:52 μμ]
Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: τι είναι γνωστό στις 21:45

— Ο αριθμός των θυμάτων, σύμφωνα με διάφορες πηγές, είναι περίπου 40 νεκροί και περισσότεροι από 100 τραυματίες.

— Υπάρχει φωτιά στo Δημαρχείο. Κάποιοι άνθρωποι παραμένουν μέσα στο κτίριο, άλλοι ανέβηκαν στην ταράτσα.

— Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιούνται εναέρια μέσα.

— Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στο κτίριο έχουν αποκλειστεί και αρκετοί τρομοκράτες.

— Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης συνεχίζουν την εκκένωση.

— Στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης έφτασαν στρατιώτες της ΟΜΟΝ και της SOBR. Αναφέρουν ότι άρχισε η έφοδος στο κτίριο.


Ο ανταποκριτής μας έφτασε στο σημείο. Υπάρχει ισχυρή φωτιά στο κτίριο. Οι υπηρεσίες ασφαλείας αποκλείουν την περίμετρο.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τόπο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Δημαρχείο του Κρόκου.
Ελικόπτερα του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων συνεχίζουν την κατάσβεση του φλεγόμενου κτηρίου 

.

Προαναγγελθείσα τρομοκρατική από ΗΠΑ

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία συμβούλεψε τους πολίτες των ΗΠΑ να αποφεύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις για τις επόμενες 48 ώρες στις 7 Μαρτίου, αφού έλαβε πληροφορίες ότι «εξτρεμιστές» σχεδίαζαν επίθεση..

Με τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών να ανεβαίνει συνεχώς από το μακελειό στο δημαρχείο Crocus, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, χαρακτήρισε τρομοκρατική ενέργεια την επίθεση. Αυτή ήταν και η πρώτη κυβερνητική τοποθέτηση του Κρεμλίνου

Μάλιστα, η κα Ζαχάροβα κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει την επίθεση, χαρακτηρίζοντάς τη «τερατώδες έγκλημα».


Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, συνελήφθη ένας από τους υπόπτους για την τρομοκρατική επίθεση στο Κρασνογκόρσκ .

Η οροφή του κτιρίου άρχισε να καταρρέει – RIA Novosti

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το αυτοκίνητο με το οποίο οι τρομοκράτες πήγαν στο Δημαρχείο Crocus εξακολουθεί να είναι σταθμευμένο στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου και ενδέχεται να είναι παγιδευμένο..

FSB: Προκαταρκτικά, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο συγκρότημα Crocus, υπάρχουν αυτή τη στιγμή 40 νεκροί και περισσότεροι από 100 τραυματίες

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Βούτσιτς θα συγκαλέσει συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στις 23 Μαρτίου λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης κοντά στη Μόσχα, ανέφερε η εφημερίδα Informer.


Oι τρομοκράτες έχουν παγιδευθεί σ΄ένα σημείο στο εσωτερικό

Η Ρωσία θα σκοτώσει Ουκρανούς ηγέτες εάν συνδέονται με την επίθεση στη Μόσχα, λέει ο πρώην πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ

Μεντβέντεφ δείχνει Ουκρανικό καθεστώς:

Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο τον τρόμο αντιποίνων. Καμία δίκη ή έρευνα δεν θα είναι χρήσιμη εάν η βία δεν αντιμετωπίζεται με βία και οι θάνατοι με ολοκληρωτικές εκτελέσεις τρομοκρατών και καταστολές κατά των οικογενειών τους. Παγκόσμια εμπειρία.

Εάν διαπιστωθεί ότι είναι τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, είναι αδύνατο να τους αντιμετωπίσουμε διαφορετικά και τις ιδεολογικές τους εμπνεύσεις. Όλοι πρέπει να βρεθούν και να καταστραφούν ανελέητα ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των κρατικών αξιωματούχων που διέπραξαν τέτοιες θηριωδίες.

Νεκροί αντί νεκρών.

Πεσκόφ: Στα πρώτα λεπτά όσων συνέβησαν στο Δημαρχείο του Κρόκου, ο Πούτιν ενημερώθηκε ότι άρχισαν οι πυροβολισμοί. Ο Πρόεδρος ενημερώνεται συνεχώς μέσω όλων των αρμόδιων υπηρεσιών για το τι συμβαίνει και για τα μέτρα που λαμβάνονται. Ο Πρόεδρος έχει δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες.

“Περίμεναν μέχρι η αίθουσα να γεμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο.” λέει για τρομοκράτες αδερφός ενός από τους θεατές.

Ρώσος πρέσβης Rodion Miroshnik

— «Οι Ηνωμένες Πολιτείες γνώριζαν αυτή την επίθεση και τις προετοιμασίες για αυτήν την επίθεση».

Ρώσος γερουσιαστής Bondarev λέει στο RIA Novosti ότι θεωρεί ότι συνέβη στο Δημαρχείο είναι τρομοκρατική επίθεση που διεξήχθη από την Ουκρανία

Η τρομοκρατική αυτή μπορεί να σταθεί η αφορμή για την ισοπεδωτική επίθεση τη Ρωσίας…

Τουλάχιστον 130 οι νεκροί...



1 σχόλιο:

  1. Νουλαντ: "Κόψε φάτσα βγάλε συμπέρασμα" Πόσα εκατομμύρια ψυχές πήρε στο λαιμό της αυτή η μαριονέτα ; Και πόσες ακόμη ... στις χαλεπές μέρες που έρχονται ... Όπως το Τσέρνο-μπιλ (Μαύρο-λούλουδο = η Άψι-νθος) ήταν σημείο καμπής, Σημείο Μέγα για την κατάρρευση της Σοβιετίας έτσι και ο Κρόκος (Crocus) της Μόσχας είναι Σημείο Ωμέγα (Omega Point), σημείο κορύφωσης, σημείο καμπής για όλη την ανθρωπότητα. Τεκτονικές ... οι αλλαγές. Το Κουτί της Πανδώρας είναι πλέον ανοιχτό ! Ο Κρόκος και η νύμφη Σμίλαξ, λέει ο πανάρχαιος ελληνικός μύθος, μεταμορφώθηκαν και οι δύο σε λουλούδια για να είναι για πάντα μαζί, μια πικρή ιστορία ανεκπλήρωτου έρωτα. Ο Κρόκος και πάλι σήμερα πικρίζει το νου όλης ανθρωπότητας που αγωνιούν για ΤΟ ΤΙ θα ξημερώσει ... Ο 4ος χλωροπράσιμος Καβαλάρης καλπάζει με βαρύ πικρό φορτίο ...ο Νοών Νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή