Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Η ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ

 NΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 


Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τα αδίστακτα κυκλώματα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων που δρουν στη Θεσσαλονίκη, μία ημέρα μετά την αποκάλυψη για την απόπειρα αρπαγής οργάνων από ανυποψίαστο άνδρα με δόλωμα σέξι θηλυκό!

Στο δεύτερο μέρος της έρευνας, αποκαλύπτουμε σήμερα ότι ανυποψίαστες Θεσσαλονικιές έχουν πέσει θύματα κυκλωμάτων εμπορίας οργάνων, που δρουν στην Τουρκία με έδρες κλινικές αισθητικής! 

Είναι, άλλωστε, γνωστό πως πολλές γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας καταφεύγουν για επεμβάσεις κυρίως αισθητικού χαρακτήρα στη γειτονική χώρα, με δέλεαρ το χαμηλό κόστος!

 Σε σχέση με τον «τιμοκατάλογο» στη χώρα μας, οι επεμβάσεις ανόρθωσης στήθους ή άλλων σημείων του σώματός τους αλλά και οι θεραπείες τύπου μπότοξ στην Τουρκία έχουν χαμηλότερο κόστος, κάτι που αποτελεί μαγνήτη για όσες Ελληνίδες κυνηγούν τη νιότη και την ομορφιά! 

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι πως ορισμένες κλινικές δεν περιορίζονται στις επεμβάσεις αισθητικής, αλλά προχωρούν -εν αγνοία φυσικά των γυναικών- σε αφαίρεση οργάνων για χάρη κυκλωμάτων!

Η πρακτική που ακολουθούν οι κλινικές είναι οι εξής: Πριν από τις αισθητικές επεμβάσεις φέρεται ότι βάζουν τις γυναίκες να υπογράψουν έγγραφα στην τουρκική γλώσσα, λέγοντάς τους πως σχετίζονται με τις επεμβάσεις αισθητικής ή τις θεραπείες μπότοξ! 

Στην ουσία όμως τους αποκρύπτουν το σατανικό σχέδιο που έχουν, μια και το κείμενο στο οποίο βάζουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους τις καθιστά –χωρίς να το γνωρίζουν– δωρήτριες οργάνων! 

Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στη Θεσσαλονίκη, τα κυκλώματα κατάφεραν να εξασφαλίσουν τις υπογραφές αρκετά μεγάλου αριθμού γυναικών κατοίκων της πόλης! Ετσι, όπως λέγεται εντός των κοινωνικών δικτύων, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των θυμάτων των συγκεκριμένων κυκλωμάτων εμπορίας οργάνων που επέστρεψαν στην Ελλάδα έχοντας «δωρίσει» το ένα τους νεφρό!

Αξίζει να σημειωθεί πως το παράνομο εμπόριο οργάνων «ανθεί» τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία, λόγω του αυξημένου κύματος λαθρομετανάστευσης κυρίως από τη Συρία και άλλα κράτη της Ασίας και της Αφρικής.

 Εξάλλου, πολλοί φτωχοί Τούρκοι φτάνουν στο σημείο να δωρίσουν ένα νεφρό τους για να εξασφαλίσουν χιλιάδες δολάρια ή ευρώ για να επιβιώσουν οικονομικά. 

Ιδιωτικές κλινικές για επεμβάσεις αφαίρεσης οργάνων, κυρίως νεφρών, λειτουργούν στη Σμύρνη, στην Κωνσταντινούπολη και την Αγκυρα. Οι κλινικές αυτές δραστηριοποιούνται κυρίως στην εμπορία νεφρών, καθώς χιλιάδες νεφροπαθείς ανά τον κόσμο αναζητούν μόσχευμα για να σώσουν τη ζωή τους, με το αζημίωτο…

Το εκτεταμένο δίκτυο «κυνηγών οργάνων» λειτουργεί στην Τουρκία αλλά και σε φτωχές χώρες της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων, όπου βρίσκονται οι υποψήφιοι «δωρητές» για να καλύψουν τη ζήτηση ασθενών που πληρώνουν πολλές χιλιάδες ευρώ ή δολάρια για ένα μόσχευμα. 

Δεν είναι μόνο η Ελλάδα όμως η χώρα στην οποία ακούγονται τα όσα ανατριχιαστικά συνδέουν κλινικές αισθητικής στην Τουρκία με κυκλώματα εμπορίας οργάνων!



H 56χρονη Πετρονέλα Γουάιτ, που εργάζεται στην «Sunday Telegraph»

Καταγγελίες-σοκ

Διάσημη Βρετανίδα δημοσιογράφος, με άρθρα και πολιτικές συνεντεύξεις στις μεγαλύτερες εφημερίδες του Ηνωμένου Βασιλείου, κατήγγειλε στα social media ότι Βρετανίδες που ταξιδεύουν στην Τουρκία για φτηνές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις πέφτουν θύματα κυκλώματος εμπορίας ανθρώπινων οργάνων και επιστρέφουν στη Βρετανία χωρίς νεφρούς.

Την καταγγελία έκανε στο Χ, επικαλούμενη δύο θύματα, η 56χρονη Πετρονέλα Γουάιτ, η οποία έχει τη δική της εβδομαδιαία στήλη στην εφημερίδα «Sunday Telegraph», αρθρογραφεί στο περιοδικό «The Spectator», ενώ δημοσιεύει σχόλια και πολιτικές συνεντεύξεις στην εφημερίδα «Daily Mail». 

Η δημοσιογράφος, που μεταξύ άλλων έχει εμφανιστεί και στην ενημερωτική εκπομπή «Newsnight» του BBC, κατήγγειλε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι γιατροί στην Τουρκία παρασύρουν Βρετανίδες στην Τουρκία με δέλεαρ ότι θα κάνουν οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση αισθητικής επιθυμούν πολύ πιο φθηνά σε σχέση με τη Βρετανία, αλλά τους «κλέβουν» όργανα.

Οπως έδωσε να καταλάβουν στους followers της η Γουάιτ, όταν οι γυναίκες είναι αναίσθητες στο χειρουργικό κρεβάτι, οι γιατροί δεν τους κάνουν μόνο τη συμφωνημένη επέμβαση.

 Αφού μεταξύ άλλων τους κάνουν αύξηση του στήθους, ανόρθωση των γλουτών για την απόκτηση «βραζιλιάνικων οπισθίων» ή λιποαναρρόφηση, οι «χασάπηδες» με τις χειρουργικές ρόμπες αφαιρούν από τις γυναίκες κάποιο όργανο, όπως οι νεφροί. 

Η δημοσιογράφος γράφει ξεκάθαρα ότι οι χειρουργοί κλέβουν τα όργανα αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα όργανα καταλήγουν σε κύκλωμα εμπορίας οργάνων, που τα πωλούν σε ασθενείς με παραφουσκωμένες τσέπες, που τα έχουν ανάγκη.



Ειδικότερα, στην ανάρτησή της στο Χ η Γουάιτ έγραψε ότι γνωρίζει η ίδια «δύο Βρετανίδες» οι οποίες νοσηλεύτηκαν σε «πολύ γνωστό νοσοκομείο του Λονδίνου», σημειώνοντας ότι οι δύο γυναίκες «είχαν επιστρέψει από την Τουρκία χωρίς νεφρά». «Τα όργανά τους κυριολεκτικά εκλάπησαν όσο οι γυναίκες βρίσκονταν υπό (γενική) αναισθησία» πρόσθεσε. 

Η δημοσιογράφος ανέδειξε ότι έκανε το παραπάνω σχόλιο με αφορμή παλαιότερο δημοσίευμα της «Daily Mail» που αποκάλυπτε ότι οι αποτυχημένες επεμβάσεις αισθητικής των Βρετανίδων στην Τουρκία κόστισαν 2.000.000 ευρώ στο βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας, που κλήθηκε να σώσει τις γυναίκες από τις επιπλοκές. Τη μαρτυρία στο Χ του @MusicConnoisseu ανέδειξε στο TikTok η «Fumi» με βίντεο που έγινε viral.

Ο @MusicConnoisseu έγραψε ότι η κοπέλα του φίλου του πήγε στην Τουρκία, όπου έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος, όμως, όταν επέστρεψε στην Βρετανία, ένιωθε αφόρητους πόνους. 

Πήγε στο νοσοκομείο, όπου της έκαναν ακτινογραφία και στη συνέχεια την ενημέρωσαν ότι στην Τουρκία τής είχαν πάρει τον έναν νεφρό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου