Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ…ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΡΩΣΙΑ! ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

 ΕΝΤΟΛΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ: «ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ»! ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ;


Εθνική Αυτοκτονία… Εντολή Γεραπετρίτη: «Κομμένοι» Ρώσοι και οι Λευκορώσοι διπλωμάτες από την 25η Μαρτίου!

ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΡΩΣΙΑ!

Τους Τούρκους θα τους καλέσετε;

ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Εντολή Γεραπετρίτη: «Κομμένοι» ρώσοι και οι λευκορώσοι διπλωμάτες από την 25η Μαρτίου Επείγον σήμα εστάλη την περασμένη Παρασκευή από το υπουργείο Εξωτερικών προς όλες τις ελληνικές διπλωματικές και προξενικές Αρχές: «Ενόψει της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, παρακαλείσθε όπως σε εκδηλώσεις σας δεν αποστείλετε προσκλήσεις σε εκπροσώπους των Διπλωματικών και Προξενικών Αρχών Ρωσίας και Λευκορωσίας»

Τα «Νέα» δημοσίευσαν επείγον σήμα που εστάλη την περασμένη Παρασκευή προς όλες τις διπλωματικές και προξενικές Αρχές της Ελλάδας, από τις οποίες ζητείται να μην προσκαλέσουν στις φετινές εκδηλώσεις τους εκπροσώπους της Ρωσίας και της Λευκορωσίας: «Ενόψει της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, παρακαλείσθε όπως σε εκδηλώσεις σας δεν αποστείλετε προσκλήσεις σε εκπροσώπους των Διπλωματικών και Προξενικών Αρχών Ρωσίας και Λευκορωσίας», αναφέρει το έγγραφο που «με εντολή υπουργού» υπογράφει ο διευθυντής της Α5 Διεύθυνσης Ρωσίας του υπουργείου.





 

3 σχόλια:

  1. Πρωθυπουργός Σουηδίας: Η Ορθοδοξία Είναι Επικίνδυνη … Και Αποτελεί Την Κύρια Απειλή Για Τον Δυτικό Πολιτισμό
    .
    Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας Παγκόσμιας Ανταρσίας, μιας Παγκόσμιας Αντιστροφής των Αξιών και των Στερεότυπων, η οποία συντελείται όχι μόνο στην οικονομία και την πολιτική, αλλά κυρίως στοχεύει τον πνευματικό μετασχηματισμό του ανθρώπου. Καθώς η Νέα Παγκόσμια Τάξη σιγά-σιγά εγκαθίσταται, αποκαλύπτει όλο και πιο καθαρά τον θρησκευτικό της χαρακτήρα. Είναι το κίνημα της Νέας Εποχής του Υδροχόου, με σύμβολο του το Ουράνιο Τόξο. Αν και παλαιότερα, οι παγκόσμιες πολιτικο-οικονομικές ελίτ που προωθούν το Νεοεποχικό κίνημα δρούσαν υπό τη σημαία του Ανθρωπισμού, του Διαφωτισμού και του Ορθολογισμού, δηλαδή κάτω από τη σημαία μιας καθαρά κοσμικής κοσμοθεωρίας, σήμερα αυτό το διακοσμητικό πέπλο αποσυντίθεται, σαν σάπιο ύφασμα και μέσα από αυτό αναδύεται το φρικώδες αλλά αληθινό περιεχόμενο της “επιχείρησής” τους, το μισάνθρωπο πρόσωπο των “Επικυρίαρχων του Κόσμου”. Έχουν κηρύξει ένα ανοιχτό, συνειδητό, αδυσώπητο πόλεμο εναντίον του Θεού-Δημιουργού, που αποκαλύπτει την πραγματική αιτία της συμπεριφοράς τους και των απώτερων επιδιώξεων τους. Εναντιώνονται συνειδητά εναντίον του Θεού, κυριολεκτικά θεομαχούν, γιατί θέλουν να θέσουν όλους τους ανθρώπους του κόσμου κάτω από το ζυγό της σιδερένιας ψηφιακής πυγμής του Αντίχριστου.

    Το γεγονός ότι ο σημερινός αγώνας έχει πνευματικό και θρησκευτικό νόημα αποδεικνύεται ακλόνητα από τα λόγια και τις πράξεις των εκπροσώπων των ηγετών του δυτικού κόσμου. Όχι πολύ καιρό πριν, η Δύση εμφανιζόταν ότι αντιμάχονταν εναντίον του “άθεου κομμουνισμού”, του “ισλαμικού φονταμενταλισμού”, αλλά σήμερα έχει τελικά εκφράσει ανοιχτά το όνομα του πραγματικού εχθρού της. Όπως δήλωσε ο Σουηδός Υπουργός Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ (Nils Daniel Carl Bildt, 1949 - ) που διετέλεσε Πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991 έως 1994) και Υπουργός Εξωτερικών (2006 έως 2014), ένας από τους κύριους εμπνευστές της σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το καλοκαίρι του 2014: «... η Ρωσία έχει αλλάξει προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια ... Εάν την πρώτη δεκαετία μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ (στην δεκαετία του 1990 – 2000) έδειξε την πολιτική της προσήλωση στις δυτικές αξίες και προσπάθησε να τις ενσταλάξει στον Ρωσικό πληθυσμό ... τώρα δείχνει προσήλωση όχι στις παγκόσμιες, αλλά στις Ορθόδοξες Αξίες, αλλά η Ορθοδοξία είναι πιο επικίνδυνη από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και αποτελεί την κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό, (συμπεριλαμβανομένου και του ότι προσπαθεί να ρυθμίσει τις οικογενειακές σχέσεις και είναι εχθρική προς τους ομοφυλόφιλους (γκέι) και τους τρανσέξουαλ)».

    Αυτό επιβεβαιώθηκε επίσης και στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στην Ουαλία τον Σεπτέμβριο του 2014. Η Δυτική Συμμαχία του ΝΑΤΟ, θεώρησε τη Ρωσία και το Ισλαμικό Κράτος του ISIS, ως τις κύριες απειλές για την ασφάλεια της. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2015, ο τότε Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Φογκ Ράσμουσεν, στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Carnegie στις Βρυξέλλες, διευκρίνισε αυτόν τον στρατηγικό προσανατολισμό, λέγοντας ότι «βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή μιας νέας μάχης —μεταξύ της ανεκτικότητας και της μισαλλοδοξίας, της δημοκρατίας και του ολοκληρωτισμού, μεταξύ των ανοιχτών και των κλειστών κοινωνιών». Επομένως, από τότε η ανθρωπότητα εισήλθε σε μια Νέα Εποχή Αναταραχής και Χάους.





    Ο Όσιος Γέροντας Παΐσιος, ο Αγιορείτης (1924—1994), είπε για τον παγκόσμιο πόλεμο: «Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα, τόσο ξεκάθαρα είναι γραμμένα. Εμένα ο λογισμός μου, μου λέει ότι θα συμβούν πολλά πράγματα…» Πράγματι, πολλά από αυτά τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα παγκοσμίως μπορούν να γίνουν κατανοητά μόνο από τα Ιερά Κείμενα της Αποκάλυψης του Ιωάννη του Θεολόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ορθόδοξοι θεολόγοι μας έχουν επισημάνει ότι πριν την εγκαθίδρυση στην εξουσία του επερχόμενου Παγκόσμιου Δικτάτορα, του Αντιχρίστου, θα προηγηθεί μια περίοδος χάους και αναταραχής, κατά την οποία ο χυδαίος υλισμός και ο αθεϊσμός, οι δύο πανίσχυρες ιδεολογίες του 20ου αιώνα, θα ξεθωριάσουν απότομα και θα αντικατασταθούν από μια νέα μορφή μυστικιστικής πίστης, η οποία θα υποβοηθήσει και τελικά θα εξαναγκάσει τους ανθρώπους όλου του κόσμου να αποδεχτούν τον επερχόμενο Παγκόσμιο Κυβερνήτη ως ένα μεσσία, ως ένα υπεράνθρωπο σούπερμαν. Με άλλα λόγια, ο υλισμός και αθεϊσμός, θα αντικατασταθεί από μια νέα επιθετική θρησκευτική κοσμοθεωρία που θα αναδυθεί από την άβυσσο της κόλασης και θα κυριαρχήσει παγκοσμίως. Αυτή δεν είναι άλλη από την αποκρυφιστική κοσμοθεωρία της “Νέας Εποχής”, η οποία σε συνδυασμό με την ακραία ηθική εξαχρείωση, την γενικευμένη ανηθικότητα και την γενική πανσεξουαλική σοδομοποίηση όλου του κόσμου, που βλέπουμε να εξαπλώνεται παντού σήμερα σαν πυρκαγιά, με το κίνημα των ΛΟΑΤΚΙΑ+, θα δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για να αναρριχηθεί στην εξουσία ο Αντίχριστος.

    Η μεγάλη δημοτικότητά αυτού του επερχόμενου παγκόσμιου ηγεμόνα θα οφείλεται στο γεγονός ότι σε αυτές τις συνθήκες κοινωνικο-οικονομικού, πολιτικού και ηθικού χάους θα κληθεί να αποκαταστήσει τον νόμο, την τάξη, την ασφάλεια και την παγκόσμια ειρήνη και να ανορθώσει το κύρος της κρατικής εξουσίας. Θα λειτουργήσει δηλαδή ως συντηρητικός αντεπαναστάτης ο οποίος θα αποκαταστήσει τον νόμο και την τάξη. Ωστόσο, οι ιδέες και οι σκοποί του θα είναι ανατρεπτικές. Θα θελήσει να ανατρέψει τα τελευταία απομεινάρια της Παλιάς Τάξης Πραγμάτων. Ο Αντίχριστος θα έχει σαν στόχο να εκπληρώσει μια μαγική αποστολή: Να επιβάλει την εξουσία του χρησιμοποιώντας τις δαιμονικές τεχνικές της Μαγείας και της Αλχημείας και με αυτές θα προσπαθήσει να ανασυγκροτήσει — οικονομικά, πολιτικά και θρησκευτικά— όλο τον πλανήτη, εγκαθιδρύοντας την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση και την Νέα Παγκόσμια Πανθρησκεία του.

    Έτσι σήμερα, η απόρριψη του Ανθρωπισμού πραγματοποιείται κάτω από το πρόσχημα της αντικατάστασής του από τον Μετανθρωπισμό (Transhumanism), ο οποίος παρουσιάζεται ως το τελευταίο, τελικό στάδιο της εξέλιξης του ανθρωπισμού, που έχει σαν στόχο να ξεπεραστεί η ανθρώπινη φύση — η ατελής θνητή σάρκα και η αδύναμη και ασταθής συνείδηση του ανθρώπου. Επομένως, ο Μετανθρωπισμός σημαίνει την αυτοκαταστροφή του Ανθρωπισμού που υπερασπίζεται φανατικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, ένα όμως από τα οποία είναι το δικαίωμα του ανθρώπου να έχει το δικαίωμα να μετασχηματιστεί σε μετάνθρωπο, δηλαδή να συγχωνευτεί με την ηλεκτρονική τεχνητή νοημοσύνη σε τέτοιο βαθμό που να μην είναι πλέον ανθρώπινο ον.



    Παλιότερα θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να περιγράψω το πώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η γιγαντιαία Παγκόσμια Ανασυγκρότηση (Περεστρόικα). Αλλά σήμερα, με την εφεύρεση της Τεχνητής Νοημοσύνης και την έλευση της Νέας Ψηφιακής Εποχής, οι παγκόσμιες ελίτ έχουν πια στα χέρια τους πολύ αποτελεσματικά εργαλεία που τους επιτρέπουν να ενώσουν και να θέσουν υπό τον έλεγχο τους όλο τον πλανήτη με ένα δικτυοκεντρικό ψηφιακό σύστημα, χρησιμοποιώντας τις προηγμένες Νέες Τεχνολογίες —την Σύγκληση των NBICS, σε συνδυασμό με Νεοποχίτικες τεχνικές αποκρυφιστικής προπαγάνδας. Οι μέθοδοι προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου που χρησιμοποιούσαν οι δικτάτορες και τύραννοι κάθε μορφής του ιστορικού παρελθόντος θα φαίνονται σήμερα νηπιώδεις μπροστά στις τελειοποιημένες και ψηφιοποιημένες μεθόδους της Νέας Εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μετανθρωπισμός ως φιλοσοφική έννοια, άρχισε να διαμορφώνεται στη δεκαετία του 1960, αλλά μόνο στη δεκαετία του 1990 μπόρεσε να μετατραπεί σε ένα διεθνές κίνημα με σαφείς στόχους που καθορίστηκαν από την ραγδαία πρόοδο των κομπιούτερ, της εκθετικής αύξησης της υπολογιστικής ικανότητας της τεχνητής νοημοσύνης και την έλευση των Νέων Τεχνολογιών -NBICS. Η ριζικά νέα προσέγγισή του στην κατανόηση του ανθρώπου έγκειται στο γεγονός ότι ο τελευταίος θεωρείται μόνο ως ένα μεταβατικό στάδιο στο δρόμο προς τον “Μετα-άνθρωπο” —ένα ον που θα έχει υπερνοημοσύνη, θα είναι ψυχοσωματικά βελτιωμένος, θα έχει απαλλαχθεί από τις ασθένειες, θα παρατείνει την ζωή του και την σφριγηλότατα και την ενεργητικότητα του και στο τέλος αποκτήσει (ψηφιακή) αθανασία.

    Κανένα σχέδιο επανεκπαίδευσης όλων ανθρώπων δεν θα μπορούσε να είναι επιτυχές—σύμφωνα με αντιχριστιανικά στερεότυπα πρότυπα τους— αν οι Νεοεποχίτες Παγκοσμοποιητές δεν είχαν στα χέρια τους τα νέα αποτελεσματικά ψηφιακά εργαλεία. Οι μυημένες στην Μασονία παγκόσμιες άρχουσες ελίτ, δεν θα μπορούσαν ούτε καν να δημοσιοποιήσουν ανοιχτά το φρικώδες περιεχόμενο της Νεοεποχίτικης κοσμοθεωρίας τους. Έτσι, ακόμη και σήμερα δρουν ύπουλα και μουλωχτά, ενσταλάζουν το δηλητήριο τους κάτω από φανταχτερά και ελκυστικά λόγια και φλούδες υποσχέσεις. Σήμερα κάτω από τον μανδύα της “εξέλιξης και της προόδου”, ο Ανθρωπισμός του Διαφωτισμού —που ήταν επιτρεπτός για μια μεταβατική ιστορική περίοδο— κατεδαφίζεται και καταρρέει μπροστά στα μάτια μας. Ο Ανθρωπισμός του Διαφωτισμού αντικαθίσταται από τον Μετανθρωπισμό (Transhumanism, Posthumanism, Metahumanism, Superhumanism, Human 2.0, Industry 4.0, Human 4.0), ο οποίος διακηρύσσει ανοιχτά πλέον ότι ο στόχος του δεν είναι μόνο να αναπτύξει τις εσωτερικές υπολανθάνουσες δυνατότητες που κρύβονται στον άνθρωπο, αλλά να κάνει υπέρβαση της ίδιας της ανθρώπινης φύσης του. Δηλαδή, με άλλα λόγια πρέπει ο άνθρωπος να υπερβεί το ατελές σώμα του και την αδύναμη και ασταθή συνείδηση του και να μετασχηματίσει από άνθρωπο σε μετάνθρωπο. Όταν ο άνθρωπος γίνει μετάνθρωπος, θα αποκτήσει και “επιστημονική αθανασία”, υπόσχονται εκτός όλων των άλλων.



    Για αυτό το λόγο, για να επιτευχθεί η μετανθρωποποίηση του ανθρώπου, επιστρατεύονται, οι συγκλίνουσες Νέες Τεχνολογίες (δηλαδή συγκλίνουν, συγχωνεύονται και επιταχύνεται η πρόοδος τους) —NBICS [(= Nanotechnology, Biotechnology, Information Technology, Cognitive, Social Sciences = Νανοτεχνολογία, Βιοτεχνολογία, Πληροφορική, Γνωστικές Επιστήμες και οι Κοινωνικές Επιστήμες), οι οποίες συναπαρτίζουν τον πυρήνα της 6ης τεχνολογικής δομής, που βασίζεται στο συνδυασμό των επιτεύγματων της Νανο–, Βιο–, Πληροφορικών– Γνωστικών– και Κοινωνικών Τεχνολογιών. Το αποτέλεσμα αυτής της σύγκλισης των NBICS τεχνολογιών είναι η πλήρης συγχώνευση και η επιτάχυνση της προόδου αυτών των Νέων Τεχνολογιών σε μια ενιαία επιστημονική και τεχνολογική περιοχή της γνώσης που στοχεύει στην μετανθρωποίηση του ανθρώπου.] Σε αυτές τις συγκλίνουσες Τεχνολογίες NBICS συμπεριλαμβάνονται και αυτές που γνωστές ως Τεχνητή Νοημοσύνη, Ρομποτική, Νανορομποτική, Βιοτεχνολογία (Βιονική), Γονιδιακή Επεξεργασία ή Θεραπεία, Νευροεπιστήμες Γνωστικές Τεχνολογίες, κ.ά), οι οποίες ήδη αποτελούν τη επιστημονική βάση πάνω στην οποία λειτουργεί η σύγχρονη παγκόσμια ψηφιακή κοινωνία, το ψηφιακό “Παγκόσμιο Χωριό”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή