Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΘΑ ΧΥΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…



Μία απόρρητη σφυγμομέτρηση βγαλμένη από το μέλλον διεξήχθη από το Μαξίμου προκειμένου να αποτιμηθεί και να αποσαφηνιστεί η πραγματική αποτύπωση για το έγκλημα των Τεμπών στο εκλογικό σώμα. Τα αποτελέσματα ήταν ανατριχιαστικά.

Το ποσοστό μάλιστα που καταλογίζει προσωπικά στον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση απόπειρα συγκάλυψης, υπερβαίνει το 77% το οποίο δημοσιοποιήθηκε μέσω δημοσκόπησης μεγάλου τηλεοπτικού μέσου. 

Το πραγματικό σοκ όμως ήταν η αποτίμηση της βαρύτητας των εξελίξεων αναφορικά με τα Τέμπη, στις τάσεις του εκλογικού σώματος, που με τα σημερινά δεδομένα, Φαίνεται να γκρεμίζει όχι μόνο τον Μητσοτάκη, αλλά τον ίδιο τον Μητσοτακισμό!

Τα ευρήματα λοιπόν προκάλεσαν κόκκινο συναγερμό, καθώς το επικοινωνιακό επιτελείο του Μητσοτάκη πιάστηκε στον ύπνο. 

Για την ακρίβεια, έπεσε στην παγίδα που έστησε στους ψηφοφόρους πριν τις εκλογές, όταν μέσω της προσφιλούς μεθόδου που ακολουθεί, κατάφερε να παρεμποδίσει την διάδοση των πραγματικών περιστατικών για το μπάζωμα, το φορτίο της αμαξοστοιχίας και τα βαγόνια από τα Σκόπια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Με αποτέλεσμα πρακτικά να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων που δεν γνώριζαν τι πραγματικά είχε συμβεί εκείνη την αποφράδα νύχτα και τις ημέρες που ακολούθησαν.

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν, το πρωθυπουργικό περιβάλλον αποφάσισε να εφαρμόσει την δοκιμασμένη πρακτική συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis, για να συγκαλύψει τα Τέμπη. 

Χρησιμοποιώντας μάλιστα ακριβώς την ίδια εταιρία, με παρόμοιο «ευρηματικό» τρόπο πληρωμής. Επενδύοντας κυριολεκτικά, εκατομμύρια στην επικοινωνιακή προπαγάνδα, που ήδη εξελίσσεται.

Μαϊμού αλλά αληθοφανείς λογαριασμοί στο X, έγκριτοι δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι, οι ίδιοι που ξέπλεναν τη Novartis, έχουν αναλάβει τη μπουγάδα του αίματος των Τεμπών. 

Συντονισμένη επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων των συγγενών των θυμάτων, με μαζικές αναρτήσεις και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, από το ίδιο διαδικτυακό κέντρο των βορείων προαστίων, που διαθέτει εκατοντάδες πλαστές κυβερνοπερσόνες.

Όλα αυτά με αντίτιμο αρκετών εκατομμυρίων το οποίο μάλιστα ήδη έχει καταβληθεί με μία έξυπνη επιχειρηματική κίνηση.

Η γραμμή άμυνας Μητσοτάκη όμως δεν σταματάει εδώ. Εάν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να θυσιάσει τον Κωστάκη Καραμανλή και να τον ρίξει στα σκυλιά, πράγμα που θα είχε ήδη πράξει εάν ο πρώην υπουργός δεν διεθετε και ο ίδιος κάποια «χαρτιά». 

Οι τροχιοδεικτικές βολές όμως που ξεκίνησαν από σήμερα κατά Καραμανλή, δείχνει τι θα γίνει εάν ο Μητσοτάκης αποφάσισε να χύσει και πολιτικό αίμα εκτός από το άφθονο χρήμα…
Το «βαρύ βιογραφικό» ενός πρώην κατηγορουμένου, νυν πρωθυπουργού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συχνά – πυκνά κάνει επίκληση στο βαρύ βιογραφικό του που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων, «10 χρόνια προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα», όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Τρίχες κατσαρές.

Η ουσιαστική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ιδιωτικό τομέα, ήταν όταν διορίστηκε από τον Κώστα Σημίτη ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μίας θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας, που φυσικά τότε ήταν υπό δημόσιο έλεγχο. 

Της διαβόητης IVEN, στην οποία «μεγαλούργησε» για κάτι λιγότερο από 3 χρόνια (2001-2003). Ήταν το κόλπο Σημίτη για να κάνει πλιάτσικο, ιδρύοντας εταιρείες ιδιωτικού δικαίου οι οποίες απομυζούσαν δημόσιο χρήμα.

Τι ακριβώς έκανε ο μέγας manager Μητσοτάκης στην συγκεκριμένη εταιρεία; Πλιάτσικο στα κοινοτικά κονδύλια! Σκοπός της συγκεκριμένης εταιρείας ήταν να επιλέγει νεοσύστατες, Start Ups που θα λέγαμε σήμερα και να τους δίνει επιδοτήσεις.

Η συνέχεια ήταν εξωφρενική. Η εταιρεία που διεύθυνε ο μεγάλος manager Μητσοτάκης, το 2003 τέθηκε σε εκκαθάριση! Ενώ όταν άλλαξε η κυβέρνηση, αποκαλύφθηκε ένα τεράστιο σκάνδαλο: Καμία από τις εταιρείες οι οποίες είχαν πάρει λεφτά με υπογραφή Μητσοτάκη, δεν πληρούσε τις προδιαγραφές! 

Το αποτέλεσμα ήταν η Εθνική Τράπεζα να υποχρεωθεί να επιστρέψει πίσω όλα τα ποσά των επιδοτήσεων! Και η Ελλάδα φυσικά να γίνει ρεζίλι διεθνώς για άλλη μια φορά, με την υπογραφή Μητσοτάκη.

Για την υπόθεση όπως ήταν επόμενο, υπήρξε παρέμβαση της δικαιοσύνης. Ο εισαγγελέας έστειλε την δικογραφία στη Βουλή, ζητώντας την άρση ασυλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο οποίος στο μεσοδιάστημα είχε εκλεγεί βουλευτής…

Και τότε, εκείνο το μαύρο Γενάρη του 2009, η Βουλή κάλυψε τον Μητσοτάκη, παρότι όταν συμμετείχε στο σκάνδαλο δεν ήταν καν βουλευτής…

Έτσι ακριβώς την γλύτωσε ο νυν πρωθυπουργός της Ελλάδος. Μην αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί επιτίθεται κατά της Ευρωπαίας εισαγγελέως, γιατί απεχθάνεται την Μαρία Καρυστιανού, γιατί γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές για την άρση ασυλίας των βουλευτών και υπουργών. Πολλά μπορεί να καταλογίσει κάποιος στον πρωθυπουργό, όχι όμως τάσεις αυτοχειρίας…


Υπαρκτό το σενάριο πτώσης της κυβέρνησης

Τουλάχιστον 7 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έχουν βγει στη γύρα ψάχνοντας για μεταγραφή. Δε μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας υποθετικά σενάρια.

 Μιλάμε για κανονικές συζητήσεις, όπου τα μέλη της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας, εμφανίζονται πρόθυμα να πάρουν μεταγραφή και να ενταχθούν άμεσα στα ευρωψηφοδέλτια του Ιουνίου, άλλων κομμάτων! Εννοείται ότι αυτοί που παζαρεύουν από τώρα για τις εθνικές εκλογές με αντιπάλους, είναι ακόμα περισσότεροι.

Φαίνεται ότι οι γαλάζιοι αντιφρονούντες, κυρίως αυτοί που ψήφισαν όχι στο νομοσχέδιο για το γάμο ομοφυλοφίλων, έχουν καταλάβει ότι με τον Μητσοτάκη στην καρέκλα δεν έχουν κανένα μέλλον. 

Ενώ είναι διάχυτη η ανησυχία ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να κάνει αιφνιδιαστική κίνηση με εθνικές εκλογές οι οποίες φυσικά πριν το δεκαοκτάμηνο θα γίνουν με λίστα! Με αυτόν τον τρόπο, ο Κυριάκος θα ξεφορτωθεί όλους τους ανεπιθύμητους και θα μετατρέψει το κόμμα του σε Ι.Χ.

Φαίνεται όμως ότι η απόγνωση σε κάποιους γαλάζιους βουλευτές έχει χτυπήσει κόκκινο, που ψάχνουν ακόμα και… δουλειά σε εχθρικές αγκαλιές! Καμιά δουλειά άλλωστε δεν είναι ντροπή, ειδικά όταν έχεις διατελέσει βουλευτής του Μητσοτάκη.

Το ευτύχημα πάντως για το Μαξίμου, είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν κλείσει συμφωνίες, κανείς όμως δε βάζει το χέρι του στη φωτιά για το τι μέλλει γενέσθαι. 

Ο Ιούνιος άλλωστε είναι μακριά. Να θεωρείται πάντως βέβαιο ότι εάν ο Μητσοτάκης νιώσει απειλή, θα προκηρύξει άμεσα και εθνικές εκλογές ώστε να θωρακίσει την κοινοβουλευτική του ομάδα. Το τι θα βγάλει η κάλπη, είναι άλλο θέμα…

Ο επιχειρηματίας με τον φάκελο παραμάσχαλα στο Μαξίμου

Ένας από τους καλύτερους «πελάτες» του Μεγάρου Μαξίμου αποδεικνύεται πασίγνωστος επιχειρηματίας, γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, που όμως τον κέρδισε η βαριά «βιομηχανία» της χώρας.

Ο επιχειρηματίας μάλιστα, έχει συνδέσει το όνομα του με το τη μεγαλύτερη επένδυση του κλάδου εκτός νησιωτικής Ελλάδας, ενώ διευρύνει τις δραστηριότητες του επελαύνοντας από το «κέντρο», στο Ελληνικό και ποιος ξέρει τι άλλο.

Την εποχή του «επιτελικού κράτους» όμως, δεν υπάρχει αναπτυξιακή δραστηριότητα χωρίς κυβερνητική «ευλογία». Γι’ αυτό και ο επιχειρηματίας έχει μετατρέψει το Μαξίμου σε «δεύτερο γραφείο», αφού μέρα παρά μέρα εμφανίζεται στο «Μέγαρο» με φάκελο παραμάσχαλα. Μόχθος και ιδρώτας για μια (τρόπος του λέγειν) τροπολογία.

Έτσι βγαίνει το μεροκάματο …
Χτυποκάρδια και για άκρως Μητσοτακικό επιχειρηματία

Όπως έχει αποδειχθεί, το κράτος Μητσοτάκη είναι επιτελικό, δεν είναι όμως παντοδύναμο. Εάν ήταν, τότε ο πανίσχυρος επιχειρηματίας με την πολυτελή θαλαμηγό, για την οποία μάλιστα έχει επιλέξει …ιδιαίτερο χρώμα, δεν θα καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα για την καινοτόμο επένδυση του. Καινοτόμος, διότι θα δώσει την ευκαιρία στον κυρίαρχο λαό να «επενδύει», χωρίς να τον τρώνε τα χιλιόμετρα.

Εάν λοιπόν το επιτελικό κράτος ήταν όντως επιτελικό, θα εξασφάλιζε την άδεια της επένδυσης, σε χρόνο DT, χωρίς να υποβάλλει τον ακραιφνώς «Μητσοτακικό» επιχειρηματία σε αυτή την ψυχική ταλαιπωρία.

Έλα όμως που πέντε διαφορετικές πλευρές έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου τον Απρίλιο, αναμένεται η εκδίκαση των πέντε προσφυγών κατά του σχεδίου…

Και τι είναι το ΣτΕ μπροστά στον Μητσοτάκη, θα αναρωτιόταν εύγλωττα ο κοινός νους. Εδώ το Σύνταγμα έχει γίνει ίσωμα μπροστά στον «επιτελικό οδοστρωτήρα».

Έλα μου όμως που η πληγή από το φιάσκο σε άλλη μεγάλη (τουριστική) επένδυση, η οποία μάλιστα είχε την ευλογία στενού συνεργάτη του Μητσοτάκη, ο οποίος λέγεται μάλιστα ότι είχε πάρει και «αντίδωρο» για να την δώσει, πήγε άπατη στο ΣτΕ και τώρα ο επιχειρηματίας απειλεί θεούς και δαίμονες…

Είναι λοιπόν να μην κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ο πανίσχυρος επενδυτής;
Η νέα επαγγελματική δραστηριότητα της «Μεγάλης Κυρίας»

Πως ενώνονται τώρα οι επιχειρηματικές δράσεις των προαναφερόμενων; Ως φαίνεται, εμπιστεύονται και οι δυο στα εμβληματικά projects τους, το απαράμιλλο γούστο της «Μεγάλης Κυρίας», που φημίζεται (και) για τις αμφιλεγόμενες στυλιστικές της επιλογές. Από την Βασιλίσσης Σοφίας έως την Ζαλοκώστα, ένας άνεμος κομψότητας αναμορφώνει την πρωτεύουσα…


Το διπλό ΑΦΜ οδηγεί στο σκαμνί και όχι στην εξουσία

Μία από τις προσφιλείς μεθόδους των δραστών οικονομικών εγκλημάτων, είναι η χρήση διπλού ΑΦΜ.

Είναι ο τρόπος που το ίδιο άτομο φαίνεται να διαθέτει δύο διαφορετικούς αΑριθμούς Φορολογικού Μητρώου, προκειμενου να αναπτύξει εγκληματική δράση. Όπως την ίδρυση εταιριών με σκοπό την διάπραξη απάτης, την απόκρυψη οικονομικών εσόδων από τις φορολογικές ή τις διωκτικές αρχές κλπ.

Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος από περιπτώσεις εγκληματιών που διατηρούσαν διπλά ΑΦΜ, εντοπίστηκαν και καταδικάστηκαν. Η ύπαρξη διπλού ΑΦΜ από μόνη της, είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα και όχι «αβλεψία». 

Όλοι οι απατεώνες άλλωστε που καταδικάστηκαν για παρόμοια αδικήματα, προσπαθούσαν να φορτώσουν την ύπαρξη διπλού ΑΦΜ σε αβλεψία του λογιστή τους ή δική τους.

Το διπλό ΑΦΜ λοιπόν, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην φυλακή. Εκτός από την Ελλάδα, όπου το διπλό ΑΦΜ μπορεί να οδηγήσει στην εξουσία.

Η κατάσταση περιπλέκεται όταν η αποκάλυψη ενός τέτοιου σκανδάλου, βρεθεί σε λάθος χέρια. Συνήθως τότε, την πληρώνει το δημόσιο ταμείο αφού ο εκβιαστής μπορεί να κάνει πάρτι, ανάλογα το πόσο ψηλά βρίσκεται ο εκβιαζόμενος πολιτικός.

ΥΓ: Η ανωτέρω ανάλυση, δεν αποτελεί φιλοσοφική προσέγγιση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου