Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ CROCUS

ΠΟΥΤΙΝ: «ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ISIS ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ; ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΡΙΚΟ ΣΤO ΣΕΡΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ»!


Ο Πούτιν εκ νέου συνέδεσε το μακελειό στο Crocus με την Ουκρανία: Οι φυσικοί αυτουργοί είναι ISIS αλλά ποιός ήταν ο εντολέας; Μοιάζει με κρίκο στo σερί επιθέσεων του νεοναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου!

Ο Πούτιν εκ νέου συνέδεσε το μακελειό στο Crocus με την Ουκρανία..

Σε μια vidéoconférence στις 25 Μαρτίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνέδεσε την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall στη Μόσχα με την Ουκρανία. 

Στη συνάντηση ανακοινώθηκε ο νέος επίσημος απολογισμός των νεκρών από την επίθεση: 139 άτομα. Eίπε ξέρουμε ότι οι φυσικοί αυτουργοί είναι ισλαμιστές ριζοσπαστικοποιημένοι ωστόσο αναζητούμε τον εντολέα

«Γνωρίζουμε ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από ριζοσπάστες ισλαμιστές… Αλλά βλέπουμε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να πείσουν τους δορυφόρους τους και άλλες χώρες του κόσμου ότι υποτίθεται ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος στο Κίεβο στην τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα. 

Ότι η αιματηρή η τρομοκρατική επίθεση έγινε από οπαδούς του Ισλάμ, μέλη μιας οργάνωσης απαγορευμένης στη Ρωσία “Οργάνωση ISIS. Γνωρίζουμε από ποιανού τα χέρια διαπράχθηκε αυτή η θηριωδία κατά της Ρωσίας και του λαού της. Μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο εντολέας”, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος .

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η επίθεση «μπορεί να είναι μόνο ένας κρίκος» σε μια σειρά επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν από εκείνους που πολεμούν τη Ρωσία από «τα χέρια του νεοναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου». Προηγουμένως, κατηγόρησε τη «συλλογική Δύση» για την έναρξη του πολέμου.

Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι το ερώτημα σχετικά με το ποιος διέταξε το έγκλημα πρέπει να απαντηθεί από την έρευνα. Επιπλέον, διέταξε να κατανοηθούν οι λόγοι για τους οποίους οι ριζοσπάστες ισλαμιστές ενδιαφέρονται για επιθέσεις στη Ρωσία και γιατί «είναι πρόθυμοι να διαπράξουν σοβαρές φρικαλεότητες και εγκλήματα κατά τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού για όλους τους Μουσουλμάνους.

Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος είπε

«Πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα γιατί οι τρομοκράτες προσπάθησαν να πάνε στην Ουκρανία μετά τη διάπραξη του εγκλήματος και ποιοι τους περίμεναν εκεί».

«Όλες οι προσπάθειες του Κιέβου να σταθεροποιήσει το μέτωπο απέτυχαν, η Ρωσική Ομοσπονδία διατηρεί την πρωτοβουλία στην ειδική επιχείρηση»

«Η ρωσική κοινωνία, στο πλαίσιο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus, επέδειξε πραγματική συνοχή και αλληλεγγύη»
«Ευχαριστώ όλους όσους έσωσαν ανθρώπους σε δύσκολες συνθήκες και βοήθησαν τα θύματα»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του στους υπαλλήλους της FSB, του Υπουργείου Εσωτερικών, της Ρωσικής Φρουράς και του Υπουργείου Άμυνας που συμμετείχαν στην σύλληψη των τρομοκρατών.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου