Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ CIA ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΙΕΤΝΑΜ...

ΓΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ: «Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ 20.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΝΤΟΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ». ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΡΩΣΙΑΣ:» Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ Α΄ ΦΑΣΗ 2.000 ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο Α΄ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ»!


Γάλλος στρατηγός: Ο γαλλικός στρατός είναι σε θέση να στείλει 20.000 στρατιώτες στην Ουκρανία εντός 30 ημερών. Διευθυντής Πληροφοριών Ρωσίας: η Γαλλία θα στείλει σε α΄ φάση 2.000 στρατό θα είναι ο α΄ στόχος μας!

Γάλλος στρατηγός Pierre Schill: Ο γαλλικός στρατός είναι σε θέση να στείλει 20.000 στρατιώτες στην Ουκρανία εντός 30 ημερών, όταν έρθει η διαταγή.

Νωρίτερα το γαλλικό υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Διευθυντή της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών Σεργκέι Ναρίσκιν σχετικά με « παρουσία του γαλλικού στρατού στην Ουκρανία και την ετοιμότητα του Παρισιού να στείλει 2.000 στρατιώτες σε αυτή τη χώρα.”

Ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών SVR Σεργκέι Ναριίσκιν:

— Η Γαλλία ετοιμάζει στρατιωτική μονάδα που θα αποσταλεί στην Ουκρανία.

— Η στρατιωτική μονάδα θα αποτελείται από 2000 στρατιώτες σε πρώτη φάση.

— Οι στρατιώτες της γαλλικής μονάδας στην Ουκρανία θα είναι ο στόχος προτεραιότητας για τον ρωσικό στρατό.TASS

Τα Γαλλικά ΜΜΕ διαρρέουν σενάρια με το που θ΄ αναπτυχθούν σε ουκρανικό έδαφος οι γαλλικές δυνάμεις: Γαλλικά στρατεύματα πιθανότατα θα σταθμεύουν κατά μήκος της δυτικής όχθης του ποταμού Δνείπερου, για να αποτρέψουν μια ρωσική διάβαση και κατά μήκος της Ουκρανίας-Λευκορωσίας σύνορα για να θωρακίσουν το Κίεβο..



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου